Találatok a következő kifejezésre: Lesz valami attol, (73 db)

Lesz valami bajom, attol, ha tampont teszek be, de nem jon meg a menstruaciom?

Eskuvore megyek, de a biztonsag kedveert gondoltam mig a templomba megyek, meg a vacsoran hasznalok tampont, nehogy varatlanul megjojjon. Hogyan csinaljam a dolgokat, milyen gyakran nezzem, hogy megjott-e?

Legjobb válasz: Ha egyszer elõfordul, szerintem nem lesz tragédia. Viszont elég kellemetlen lesz kivenned üresen a tampont, végig fogod sérteni a hüvely falát. Néhány napig fennáll a veszélye, hogy a nyálkahártyasérülés miatt fogékonyabb leszel a fertõzésekre.

Ha egyszer elõfordul, szerintem nem lesz tragédia. Viszont elég kellemetlen lesz kivenned üresen a tampont, végig fogod sérteni a hüvely falát. Néhány napig fennáll a veszélye, hogy a nyálkahártyasérülés miatt fogékonyabb leszel a fertõzésekre.
nem egészséges, mert felszívja a nedvességet, és nehezen jön ki, meg be is gyulladhatsz odabent emiatt. tegyél be tisztasági betétet, és tartsd a kis táskádban a tampont
Ez alatt a rövid idõ alatt nem. Sokszor, sokáig viszont nem célszerû, mert kiszárítja a hüvelyt, ami így könnyebben sérül, fertõzõdik.
Bajod nem hiszem, hogy lesz tõle, max nehezen bírod kivenni. Az szerintem gázos ha fél óránként nézegeted(tapasztalat), ráérsz egy vagy másfél óránként nézegetni ha csak nem érzel vmit. Szerintem ha nem szokott nagyon sok lenni egy tisztasági betét jobb választás lenne. 20/L
2. vagyok. És felesleges nézegetned. Ha bent van és megjön minimum 3-4 órát ki fog bírni, gondolom, h nem úgy szokott megjönni, h elönt a vér, hanem fokozatosan. Ha odateszel egy tisztasági betétet is, akkor még azt is idõben észreveszed, ha esetleg átázik.
A kérdező hozzászólása: de tanga lesz rajtam, es nem szeretnek mindig azon parazni, hogy vajon megjott-e
Felsértheted a hüvelyed nyálkahártyáját és az apró sérüléseken keresztül jutnak be a kórokozók a szervezetedbe.

Ha belenyul valaki az akváriumomba attol lesz valami baja a halaimnak vagy csak fölöslegesen stresszelek? , és ha az akváriumom üvegtetejére kiömlött egy kis halkaja és egy honap mulva belelett szorva attol nem lett semmibajuk a halaknak? ? ?

Legjobb válasz: Hat azert en orokke kezet mosok vagy meg mondom az illetonek hogy mosson kezet en akarhogy nem engedem hogy akar milyen kezzel bele nyuljon i tudja mit fogott meg az elott?:))

Hat azert en orokke kezet mosok vagy meg mondom az illetonek hogy mosson kezet en akarhogy nem engedem hogy akar milyen kezzel bele nyuljon i tudja mit fogott meg az elott?:) )
Szerintem nem lesz bajuk .. :D Azért annyira nincsenek cukorból! :P
Ha nincs mosószer a kezén akkor nem :)

A ha van egy 5.4-es Mists of Pandaria World of Warcraftom akkor ha letöltök egy 3.2. 0-ás Wrath of The Lich King-et akkor nem keveredik össze? Attól lesz valami? El fog menni a 3.2. 0-áson a 5.4-es karaktereim? (Egyik sem panda)

Remélem segítetek.

Legjobb válasz: 2 külön mappába telepítsd õket. Semmi közük nem lesz egymáshoz és semmilyen formában nem befolyásolják a másikat. Akár mind a kettõt futtathatod egyszerre is. Olyan mintha 2 külön játékod lenne.

2 külön mappába telepítsd õket. Semmi közük nem lesz egymáshoz és semmilyen formában nem befolyásolják a másikat. Akár mind a kettõt futtathatod egyszerre is. Olyan mintha 2 külön játékod lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséged :)

Ha 2DB 1GB-os DDR2-es modul mellé berakok egy 1DB 2GB-os DDR2-es RAM-ot attól lesz valami baja a gépnek?

lassulás ilyesmi? mert most haveromtól elég olcsón hozzá tudnék jutni de nem merem belerakni majd a gépbe hogy 2DB 1gB-os mellé egy 1DB2GB-ost sürgős lenne! :)

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz.

Semmi baja nem lesz.
Normál esetben nem. Persze el lehet képzelni eseteket :)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm szépen! :)
Nem fog többé dual channel -be menni, ami fõleg újabb szoftvereknél jelent majd 2-4% lassulást. Ezt leszámítva, ha a modul hibamentes, semmi baja sem lesz a gépednek.

Ha melegen eszem a gyümölcslevest akkor később attól lesz valami bajom?

hasfájás, ilyesmikre gondolok. Vagy van esetleg még valaki aki szokta így fogyasztani?

Legjobb válasz: dehogy lesz bajod, nyugodtan edd melegen. nem szentírás a hideg gyüm. leves, ez csak egy lehetõség, ki mit szokott.

dehogy lesz bajod, nyugodtan edd melegen. nem szentírás a hideg gyüm. leves, ez csak egy lehetõség, ki mit szokott.
Mi az elmúlt hónapban kétszer is ettünk melegen gyümölcslevest, és semmi bajunk nem lett, ha ez megnyugtat. Így készült el, nem volt idõ lehûteni, és amúgy is tél van.
Nem lesz tõle semmi bajod! Valaki melegen valaki hidegen szokta enni! :)
Én ettem már többször is és nem lett semmi bajom utána. Próbáld ki és meglátod. Legrosszabb esetbe máskor nem eszel. Jó étvágyat :)
Mi mindig melegen esszük... õszintén szólva nem is értem a kérdést :)

A királypitonomnak lesz valamien baja attól, hogy az egereket mindíg farral előre nyeli le?

Legjobb válasz: Ha le tudja nyelni akkor nem lesz tõle baja. De azért idõvel át szoktak állni a fejjel elõre módszerre. Mennyi idõs a kígyód?

Ha le tudja nyelni akkor nem lesz tõle baja. De azért idõvel át szoktak állni a fejjel elõre módszerre. Mennyi idõs a kígyód?
Akkor õ még baba, szóval nem csoda ha így nyeli le.A mi fiatalabbik kígyónk már egy éves, mégis néha még most is fordítva nyeli le.
A kérdező hozzászólása: ééértem, és köszi még1x :)
Van, aki elülrõl szereti, van, aki hátulról, egyiküknek sem lesz semmi baja
A kérdező hozzászólása: thanks :)
....farral elõre a egér már látja az alagút végét...(még)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kb.3 hónapos :)

Ha onkielegitek attol lesz valami bajom? Vagyis ugyertem hogy a felnott eveimre hatva : ) 15L

Hat kb naponta szoktam de nem mindig....

Legjobb válasz: Igen. Egész életedben mérges leszek rád,hogy nem velem csinálod.

Igen. Egész életedben mérges leszek rád, hogy nem velem csinálod.
a "rosszul végzett" maszturbácó is maszturbáció. több kifogásra nem vagyok kíváncsi. látszott, hogy csak kötekedni akarsz, és nem érdekel a dolog, hiába írok bármit, neked semmi sem lesz jó, ez meg nem érdekel, csak egy figyelmeztetés volt. ha valakit komolyan érdekel a téma, kutasson utána, felõlem mindenki azt hisz amit akar.
az önkielégítésnek lehetnek hátrányos következményei, csak ezzel sokan nem szeretnek szembenézni.
Aha.. hát ez konkrétan egy nagy adag semmi szépen becsomagolva... A linkelt oldalon felsorolt dolgok egyike sem a maszturbációból, hanem annak rosszul való végzésébõl fakad. Tehát maga a dolog még mindig elég veszélytelennek tûnik... Egyébként meg te erõsködsz itt, hogy vannak hátrányai, ugyanakkor ha megkérdem, mégis micsoda, már jön is a kitérõszöveg, hogy "úgyis belekötnék". Vagy alapozd is meg valamivel amit írsz, vagy inkább ne is írj semmit.
talán azért, mert senkit sem érdekelt. igaz, ha valaki erre magától nem tud rájönni, nem sok értelme van elkezdeni a részletezést. talán megelõzésképp kamaszoknak hasznos infó lehet pl: nemiszerv sérülése fizikai hatásokra, lelki függõség az önkielégítésre. nem sorolom fel az összeset, ha ebbe bele akar kötni valaki, épp elég lesz ez is. azt viszont elismerem hogy nehéz a témában ismereteket szerezni, pont a közhely miatt, miszerint egyáltalán nem veszélyes, és igen korlátolt és hiteltelen a legtöbb forrás, de találtam neked olyat ami felsorol párat: http://napidoktor.hu/cikk/70.11403/Amit-nem-tudsz-a-ferfimas.. igaz ez csak a férfiakkal foglalkozik, de a nõi maszturbációnak is lehetnek hátrányai.
Amikbõl te még mindig nem soroltál fel egyet sem... kezdem úgy gondolni, hogy talán nem is a kérdés a kamu...
ez kamukérdés. 15éves lányok nem írkálnak ilyeneket a netre, és fõképp nem kérdeznek olyat, hogy az önkielégítés meddõséget okoz-e. ettõl függetlenül a közhiedelemmel ellentétben lehetnek hátrányai
Nem, nem lesz semmi bajod belõle, sõt, kitapasztalod, hogy mi neked a jó, és ezt évekkel késõbb egy párkapcsolatban tudod majd kamaoztatni.
A kérdező hozzászólása: pl ugy ertem hogy peldaul ha majd gyereket szeretnek felnott koromba akkor lehet... ?
ez hazugság, általában gyáva vagy tudatlan emberek híresztelik. például: fizikai és lelki torzulásokat okozhat az önkielégítés (mint bármilyen tett az életben) is rejt veszélyeket. ha valakit tényleg érdekel, írok példákat.
#3 Például? Egyébként meg semmi bajod nem lesz tõle, sõt...
miért ne lehetne? istenem ilyen hülye kérdést
Köhögést okoz és jó büdös lesz tõle a szád. Eufóriát nem fogsz érezni.
hülye kérdéseket fogsz feltenni tõle.
nem lesz semmi, cigidohánnyal mindenképp keverd össze, zöldteás íze lesz. Viszont ne szívd túl gyakran mert nem tudom hogy ezekben a mesterséges anyagok mennyire válnak ki égésnél. Pár száltól semmi bajod sem lesz, de hosszútávon szerintem veszélyes
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
Tehetsz a dohányba szalmatöreket, szõnyegszöszt, hajat, bármit. Semmi bajod sem lesz. Csak ha elszívod.
büdös mint a dög am semmi extra

Ha szaraz zöld tea-t szivtam, attol lesz valami bajom?

nem sokat, vagy 5 kicsi szippantast es talan nem is tudoztem le ... mellesleg fogadasbol csinaltam, nem kell kiakadni! koszonom a valaszokat elore is! es bocsi a hosszu maganhangzokert xD

Legjobb válasz: Nem lesz tõle semmi bajod. Amúgy az igazi dohány jobb, szívjad azt:)

Nem lesz tõle semmi bajod. Amúgy az igazi dohány jobb, szívjad azt:)
Füvescigibe haverom szerint szoktak keverni tealevelet, zsályát, még él a gyerek. Én személy szerint megvagyok az alkohol(sok alkohol) bódító hatásával is, ha buli van.
sok értelme nincs, pocsék íze van, de bajod nem lesz tõle.

Akarok venni új xbox 360-at el romlik ha hordozom ide oda a dobozával együtt már mint úgy értem hogy el megyek valahova és viszem magammal a konzolt attól lesz valami baja vagy valami ilyesmi?

Legjobb válasz: Csak annyi, hogy csomagold be normálisan. Védje az a fehér hungarocel és puha rongyokkal "bugyoláld" be. Ja és a kátyúkat se szereti. :) Ha ezek megvannak viheted nyugodtan.

Csak annyi, hogy csomagold be normálisan. Védje az a fehér hungarocel és puha rongyokkal "bugyoláld" be. Ja és a kátyúkat se szereti. :) Ha ezek megvannak viheted nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy a kátyút nem szereti??
A lyukakon az úton ne menj át :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!