Találatok a következő kifejezésre: Lesz valami a mobilnak, ha (4 db)

Lesz valami baja a mobilnak, ha hosszú ideig (6-12 hónap) ki van kapcsolva?

Legjobb válasz: Hát ha bennehagyod az aksiját, akkor az tönkremehet.

Hát ha bennehagyod az aksiját, akkor az tönkremehet.
Néhány havonta nem árt kimeríteni és újratölteni az akksit.
12 hónap? Igen. Elavul, az értéke és a tudása alapján is. Persze, ha tartalék telefon, akkor ez mindegy. Az aksiba tapasztalatom alapján lehet még életet lehelni ennyi idõ után is, addig kibírja, míg veszel egy új telót.
A kérdező hozzászólása: arról van szó, hogy egy évet külföldön fogok tölteni, ahol kapok arra az idõszakra telefont, külföldi sim-kártyával. ezt pedig itthon hagynám, de lehet, hogy rásózom addig valakire, hogy néhanapján merítse le, majd töltse fel.
szerintem semmi baja nem lesz ...ha két három évrõl lenne szó akkor lehetnének az aksival gondok...egyébként egy aksi 2ezer forint.:D de nemlesz baja
Nem.
Semmi baja nem lesz :)
Nem lesz semmi baja, nekem is egész éjszaka töltõn van a mobilom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat :)

Mi történik akkor, ha pl. a T-Mobile Mozaik S díjcsomagjában foglalt perceket, smseket felhasználom? Fizetnem kell valami plusz "büntetést" vagy esetleg drágább lesz a beszélgetés/sms?

Legjobb válasz: Ha túlmész az 5400ft-n akkor is ugyanannyi lesz a percdíj/sms/mms és amennyit pluszba használtál azt hozzárakják az 5400-hoz

Ha túlmész az 5400ft-n akkor is ugyanannyi lesz a percdíj/sms/mms és amennyit pluszba használtál azt hozzárakják az 5400-hoz
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi. :) Még annyi, hogy ha részletre akarok venni mobilt, akkor kell hitelbírálat vagy bármi ilyesmi?
Természetesen kell :) Pl az én telefonom a nagypapám nevére lett részletre véve, bekellet vinni a nyugdíj szelvényt, hogy mennyi a nyugdíja...
A kérdező hozzászólása: Én úgy terveztem, hogy a saját nevemre íratnám, és az árvasági ellátásomból fizetném, ami 40 ezer forint, és mivel nem én fizetem a rezsit, hanem apukám, simán meglenne. Következõ félévben ugyan végzek, de menni fogok mesterképzésre tovább, és így egy év múlva is járni fog. Szerinted így elfogadnák vagy sem?
Szerintem elfogadják de ezt csak õk tudják megmondani :)
Általában nincs hitelbírálat.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!