Találatok a következő kifejezésre: Lesz tolla kiskacsának (1 db)

Lesz tolla a kiskacsának?

Az a helyzet,hogy van 6 kiskacsa.Egy dobozba tettük ?ket mert a nagykacsa agyonverte az eggyiket.Az egyik kiskacsa éjszaka kiugrott valahogy a dobozból és belesétált az egérragasztóba.Reggel mikor megtaláltuk azt hittük elpusztul mert nem tudtuk megszabadítani a ragasztótól.Teljes testével odaragadt a padlóra.Mire nagynehezem sikerült felszabadítani a ragasztót nem tudtuk lemosni és egy két helyen kopasz lett.Fog ott n?lni tolla hogy bizonyos helyeken nincsenek meg azok a pihék?

Legjobb válasz: hát elméletileg ott is lessz tolla csak kicsit ritkább mint a többi de lehet hogy eg idõ után úgy fog kinézni mintha meg sem történt volna ^^

hát elméletileg ott is lessz tolla csak kicsit ritkább mint a többi de lehet hogy eg idõ után úgy fog kinézni mintha meg sem történt volna ^^
Apukám ezzel foglalkozik és azt mondta, hogy idõvel ki fog nõni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen papagájt vegyek?

Ez lenne az első papagájom, de nem tudom, hogy milyen fajtát vegyek.
Lényeg:
-egyedül szeretném tartani, mert nincs időm/pénzem, hogy kettőt tartsak
-szeretném, ha értelmes lenne, és tudna egy kicsit beszélni is, de ne legyen túl hangos
-szobában tartanám, tehát ne legyen túl nagy helyigénye

eddig ezek tetszettek: kongó, deák, nemes, szenegáli, barát papagájok

6

Hogy hívják Magyarország legtarkább madara? Egyebek lentebb!

Egy TOTO-ba kell. Ezek a válaszlehetőségek:
1. Gyurgyalag
2. Szalakóta
3. Jégmadár

3

Milyen papagájt ajánlotok elsőnek?

Ara papagáj tetszik, de szerintetek elsőnek milyen? Vagy kezdőnek inkább ne?

9

Tudtok Csongrád megyében, vagy környékén pyrrhura molinae papagájt eladót?

Nagyon szeretnék egyet!

1

Lehet hogy felre ertem a nevet, de nem tudom pontosan leforditani. Szerintetek ez egy solyom?

http://www.ebay.co.uk/itm/Sterling-Silver-Hawk-Pendant-Falco..

2

Egy hullámos papagáj mennyire tud csípni?

Meg tudja sebezni annyira az emberi egy kezet, hogy vérezzen?

4

Hullámos papagáj párom állandóan rikácsol. Hol egyik, hol másik. Mit tehetnék ellene?

Régebben egy másik hímem volt, csak elvitte a meleg (panel :'(). Mióta ez az új van, azóta viselkedik így a tojó is. Azóta nem eszik a kezemből, nem repül az ujjamra, csíp, rikácsol. Le lehet róla újra szoktatni?

2

Ti ki szoktátok engedni repülni a papagájotokat?

Elméletileg hónap végén a családba kerül egy hullámos papagáj. A kalitka már megvan régebbről. Arról érdeklődnék, hogy ti szoktátok őket kiengedni? Nagyon nehéz visszaterelni őket a helyükre a repülés végeztével? Azt tudom, hogy ajtó, ablak, tükör ezekre vigyázni kell. Olyanra lehet tanítani hogy ülőfára szálljon le? Mindenre kíváncsi vagyok ebben a témában!

2

Valaki nem tud magyar nyelvű gén öröklődési oldalt hullámos papagájokhoz?

Nagyon érdekel ez a téma, hogy hogyan milyen színeket tudok majd kihozni, csak az a baj, hogy még 14évsen nem túl acélos a z angol tudásom, magyar nyelvű oldalt meg nem találtam.És még h valaki tudja, hogyan lehet BIZTOSRA megállapítani az albínó illetve lutinó egyedek nemét?Már találtam pár tippet, de akárhogy nézegettem az itthoni albínó illetve lutinó madaram nem tudtam pontos megállapításra jutni.

0

Hullámos papagáj tenyésztése?

Van 8 darab hullámos papagájom különböző korúak, és fajták, standard, félstandard, lutinó és albínó példány is van.Ezt 8 madarat lehet egy kalitkába tartani, ha azt szeretném hogy költsenek?És ha télen olyan helyiségbe vannak ahol nem csökken 5-6C alá a hőmérséklet rakhatok nekik fel odút?És mi a minimum helyigény számukra??Most egy 90cm magas 40cm széles és 40cm hosszú kalitkába vannak.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!