Találatok a következő kifejezésre: Lesz tolla kiskacsának (1 db)

Lesz tolla a kiskacsának?

Az a helyzet,hogy van 6 kiskacsa.Egy dobozba tettük ?ket mert a nagykacsa agyonverte az eggyiket.Az egyik kiskacsa éjszaka kiugrott valahogy a dobozból és belesétált az egérragasztóba.Reggel mikor megtaláltuk azt hittük elpusztul mert nem tudtuk megszabadítani a ragasztótól.Teljes testével odaragadt a padlóra.Mire nagynehezem sikerült felszabadítani a ragasztót nem tudtuk lemosni és egy két helyen kopasz lett.Fog ott n?lni tolla hogy bizonyos helyeken nincsenek meg azok a pihék?

Legjobb válasz: hát elméletileg ott is lessz tolla csak kicsit ritkább mint a többi de lehet hogy eg idõ után úgy fog kinézni mintha meg sem történt volna ^^

hát elméletileg ott is lessz tolla csak kicsit ritkább mint a többi de lehet hogy eg idõ után úgy fog kinézni mintha meg sem történt volna ^^
Apukám ezzel foglalkozik és azt mondta, hogy idõvel ki fog nõni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem száll ki a tyúk a fészekből?

A nagyszüleim tartanak csirkéket és van egy tyúk, olyan 5-6 éves, és több mint 2 éve ül a fészekben és kotlik, de a tojást mindig kiveszik alóla, ennek ellenére napi 23,5 órát ül a fészken.
Korábban voltak csibéi, de a nagyszüleim már felhagytak a csirketartással, már csak pár tyúk maradt, így nem akarnak újakat sem, de ezt a szóban forgó tyúk nem akarja elfogadni.Vajon mi készteti rá,hogy az üres fészekben élje le a hátralévő életét?!(ha kiveszik a fészekből akkor sem adja fel, keres egy másik helyet, akár a földön is elüldögél és úgy tesz mintha tojásokon ülne)

2

Hogyan tudom megállapítani, hogy milyen nemű az alexandar papagájom?

Nekem azt mondták,hogy onan lehet megtudni ha a 3. év után a
nyaka körül sík jelenik meg akkor hím,mert a nősténynek állítólag nincs...

1

Hullámos papagájomnak túlnőtt a csőre és szeretném levágni, viszont nem tudom, hogy mennyit szabad. Vannak benne erek? Meddig szabad vágni?

3

Milyen fajt ajánlotok egy viszonylag kezdőnek?

2 hullámos papagáj után kedvem lenne egy másik fajhoz is. Eddig a nimfapapagájt tartom esélyesnek.

12

Azon a környéken, ahol sok a seregély, hogyan tartjátok azokat távol a haszonnövényektől?

Meg lehet oldani?

4

Utál-e valamilyen növényt vagy szagot a tyúk nagyon?

Állandóan bejárnak a gangra, ezért kérdem, hogy létezik-e valami oyan növény, amit annyira utál a csirke, hogy a közelébe se megy? Aminek olyan szaga van pölö (macskáknál van ilyen). Valahogy szeretném őket távoltartani, úgy, hogy közbe se őket, se magamat ne kelljen bezárni. Ha van ilyen megoldás egyáltalán. (A dróthálót, meg hogy zárjam be, kerítsem el, esetleg egyem meg, kérlek ne írjátok, mert ismerem. :) Köszi!

2

Ehet a madárfióka száraz rákot?

A minap találtam egy madárfiókát, már nem olyan picike, néhány nap és repülni fog, de nem vagyok biztos abban, hogy mivel etessem. Van itthon szárított rák, azt megeheti? Vagy fogdossak legyeket? kevés van belőlük. Kisfecskét találtam.

2

A macska hozott egy fecskét, de nem tud repülni (legalábbis nem repült el), mit csináljak vele?

4

Ismer valaki Sopron közelében megbízható papagáj tenyésztőt?

0

Hogy a legegyszerűbb Kuvik odút készíteni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!