Találatok a következő kifejezésre: Lesz még valahol (39 db)

AC/DC koncert lesz még valahol? Ha igen, hol? Vagy Hol tudom megnézni?

Legjobb válasz: biztos hogy lesz. figyeld az oldalukat, már magyar nyelvre is fordították http://www.acdc.com/hu/tour

biztos hogy lesz. figyeld az oldalukat, már magyar nyelvre is fordították http://www.acdc.com/hu/tour

Még nem vagyok 23 éves, viszont hamarosan meglesz az első középfokú okj szakmám. Aztán már sehol nem tanulhatok támogatottan, mert már van szakmám? Vagy esetleg nekem is lehetőségem lesz még valahol ingyenesen tanulni?

Igazából tanfolyam, OKJ...minden érdekel. De nagyon szegények vagyunk és ebben az évben is nehezen tudták a szüleim összeszedni a nyelvtanulásra a pénzt. Költséges okj meg szerintem szóba sem jöhet...:S

Legjobb válasz: A következõ OKJ-s kézpésért már mindenképp fizetned kell. Szerintem igenis probálkozz meg az egyetemmel, mielõtt kifutsz az idõbõl; rengeteg anyagi támogatást kaphatsz az egyetemtõl, fõleg ha rá is szorulsz.

A következõ OKJ-s kézpésért már mindenképp fizetned kell. Szerintem igenis probálkozz meg az egyetemmel, mielõtt kifutsz az idõbõl; rengeteg anyagi támogatást kaphatsz az egyetemtõl, fõleg ha rá is szorulsz.
Elvileg nem végezhetsz ingyen még egy szakmát... Gyakorlatilag ez úgy van, hogy szerencséd is lehet. Úgy értem, ezt tanárom mondta, mert van egy 21 éves lány, aki most a mi technikusinkra jár, de már van egy szakmája. Na, a tanárom azt mondta, hogy nem biztos, hogy kell neki fizetni, talán egy jelképes összeget, mert -nem mondta ki, de célzott rá-, hogy a suli is kap pénzt minden tanuló után. A lánynak még mindig nem mondták meg konkrétan, hogy kell-e fizetnie, ha kell, akkor félévente kb 20e Ft. Szóval próbálkozhatsz, hátha. Suli függõ.
Tandíjat minden második, vagy sokadik okj szakma után kell fizetni. Kivéve, ha. állami gondoskodásban élsz/éltél- utógondozott vagy, vagy ha halmozottan hátányos helyzetûnek minõsülsz. Rád inkább az utolsó vonatkozik. Hátrányos helyzetû az a tanuló, aki jogosult a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre, és a szülei legmagasabb iskolai végzettsége nem magasabb mint 8. ált. Ezt a helyi Önkormányzatnál igazolja ajegyzõ, ha rendelkezel ilyen igazolással, nem kell tandíjat fizetned.
Milyen szakmára gondoltál másodjára egyébként?
A kérdező hozzászólása: Kozmetikus szakmára gondoltam másodiknak, mert van egy ismerõsöm, aki alkalmazna a szépségszalonjában. De csak miután meglesz a végzettségem.


Magyarországon van/lesz még valahol IKEA?

A büdaörsi és az örs vezér térir?l tudok eddig.

Legjobb válasz: Esztergomba most nyílt nemrég

Esztergomba most nyílt nemrég
Nálunk Pécsen az Auchan mellé is elvileg terveznek egyet. De abból csak évek múlva lesz valami, ha egyáltalán tényleg lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem is értem miért nincs több helyen. Köszönöm a válaszokat!
uhh sry elsõ vagyok, egomba praktiker nyílt, nem ikea. bocsi

Leszünk még együtt? A párommal 1év után szünetet tartunk mivel külföldre ment melozni! Az ö ötlete volt, de valahol igaza van! Szeretjük egymást!

Mielött kiment volna,beszéltünk telcsin de külben is távkapcsiba voltunk! Na monta,hogy nem szeretne ellokni magátol nem is fog,tartjuk a kapcsit mindenképp,és ha hoszabb ideig ithon lessz biztos meglátogat!De én kicsit félek,hogy elvesztem nem szeretném!Ha egy pasi nem szeretne semmi akkor nem mond ilyeneket!Nem de?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy most szerencsésebb vagy-e mint én. Az én barátom is külföldre megy, csak Õ évekre és sajnos nem tudok vele menni. Ráadásul a munkájából kifolyólag nem is biztos, hogy tudnánk a kapcsolatot tartani, a világ másik végébõl hazatelefonálni meg nem olcsó mulatság. Szerintem ha elég erõsek vagytok, akkor kibírjátok ezt az évet. Nem az eleje lesz az igazán nehéz, hanem a vége. Ha nem szeretne/nem akarna veled lenni, akkor nem mondaná, hogy ha hazajön meglátogat. Pont te mondtad, hogy nem akar ellökni magától. Nem lesz könnyû, de kibírható. Sok sikert és kitartást hozzá! Remélem, "szerencsésebb" leszel, mint én. :( :)

Nem tudom, hogy most szerencsésebb vagy-e mint én. Az én barátom is külföldre megy, csak Õ évekre és sajnos nem tudok vele menni. Ráadásul a munkájából kifolyólag nem is biztos, hogy tudnánk a kapcsolatot tartani, a világ másik végébõl hazatelefonálni meg nem olcsó mulatság. Szerintem ha elég erõsek vagytok, akkor kibírjátok ezt az évet. Nem az eleje lesz az igazán nehéz, hanem a vége. Ha nem szeretne/nem akarna veled lenni, akkor nem mondaná, hogy ha hazajön meglátogat. Pont te mondtad, hogy nem akar ellökni magától. Nem lesz könnyû, de kibírható. Sok sikert és kitartást hozzá! Remélem, "szerencsésebb" leszel, mint én. :( :)
Szia! Elõzõ hozzászólónak annyit, hogy skype-on vagy msn-en tudjátok tartani a kapcsolatot. Ezek pedig ingyenesek és még láthatjátok is egymást webkamerán keresztül :-) Az én barátom is a világ másik végén van fél éve és mi sem nagyon tudunk beszélni :-( Kitartást nektek, én is próbálok arra gondolni, amikor együtt leszünk végre!!!!!
Elsõ hozzászólóként a másodiknak :) : nem biztos, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot. Sajnos tényleg a világ másik végére megy és ott egyáltalán nem biztos, hogy lesz net. Fõleg mondjuk egy afrikai vagy kazahsztáni kiküldetésnél.
Haaaaaat ez bizonytalan szerintem mint a kutya vacsoraja...miert? mert en mindennap latom a baratomat, es ha nincs velem egy nap a masodik nap mar bele lennek betegedve ha nem latnam...most elvan utazva, es belevagyunk betegedve, de mashogy nem lehetett...szo szerint annzira hianyzik h sirok...pedig jon haza 1 hetrol van szo...nem birok nelkule egy hetet, nemh kulfold...es ezt azzal magyarazom h szerelmes vagyok...es annyira szeretem h jobban mint sajat magamat, ha beteg azt kivanom inkabb en lennek az, ha szomoru akkor azt h inkabb en lennek szomoru...es johetne akarmi, nem engednem h elmenjen, es O nem is akarna elmenni, mert nem birnank egymas nelkul...szerintem Ez a szerelem...es ezt ellenpeldanak mondtam, es a szunetbe gondolom benne van h akarki akarkivel...meg ismerkedesi lehetosegek...szerintem nincs nagy esely h folytatjatok uj hely uj emberek...tudod h van...bar ha egymasnak vagytok teremtve es tenyleg szeret akkor johet a szunet nem csal meg, var rad es Te is, talan ez a legfontosabb:) remelem segitettem csak egy velemeny...
A 2. válaszadó vagyok. Elsõ hozzászólónak: sajnálom, ha nem tudjátok majd tartani a kapcsolatot :-( De talán majd mégis, csak reménykedni kell. E nélkül tényleg nagyon nehéz. Mi a fél év alatt 5x tudtunk csak beszélni, mert egyrészt nagyon sokat dolgozik, másrészt abban az országban eléggé ellenõrzik a netet :-( Utolsó hozzászólónak: valóban nagyon nehéz a mi helyzetünk. Sajnos mi nem vagyunk olyan szerencsések, hogy azt, akit szeretünk minden egyes nap magunk mellettt tudhatjuk. Nektek ez sikerült. DE. Van egy mondás: "Ha szeretsz valakit, engedd szabadon, ha visszajön hozzád, a tiéd, ha nem, sosem volt a tiéd." Engem ez tart életben. Tudom, hogy vissza fog jönni hozzám, és sosem csalna meg, mert... (najó ez túl intim). Õ nem az a fajta, aki bárhol bárkivel. Ennél jobban tisztel engem. És nekem sem kell más. Én megpróbálom a pozitív dolgokat látni abban, h nem vagyunk most egymás mellett. Sokkal jobban értékelem azokat a beszélgetéseket, amik vannak nagyritkán. Persze a fennmaradó idõben szenvedek, mint a kutya, de reméljük, ez már nem tart sokáig :-)Szóval ti is próbáljátok meg, hátha könyebb lesz.
* És még annyit az idézettel kapcsolatben, hogy a szerelem számomra nem az, hogy annyira szeretem, hogy magamhoz láncolom és minden nap együtt vagyunk. Hanem az, hogy elengedem, hogy neki jó legyen. Hogy építse a karrierjét, ahogyan õ szeretné. Mert tudom, hogy enélkül nem lenne boldog. És ha õ boldog, én is az vagyok :-) Az pedig, hogy emiatt nem látjuk egymást egy ideig, szerintem megéri. Mert ha ezen túl leszünk, nagyon jó lesz. Nem akartalak magbántani, csak nekem ez a véleményem :-)
A kérdező hozzászólása: Egyet értek veled!Ha valakit szeretsz el is kell tudni engedni, mert különben megfullad a kapcsiban!Mi ráadásul távkapcsiban is voltuk, ugyhogy ha meg akazt volna csalni akkor megtette volna!Bizalom egy kapcsolat alapja!Ha men bizol meg benne akkor nincs miröl beszélni!
NE ertsetek felre...en nem lancoltam magamhoz a baratomat, ahogyan o sem engem. Az h mindennap tudnk talalkozni hala annak h 2 km/re lakunk egymastol. Es ezt hiszem ha lehetosegetek lenne ra Ti is talalkoznatok, NEM itelkezem, sosem tennem, hiszen nem eltem meg takapcsolatban...kezdettol fogva minden nap talalkoztunk es mar nagyon nehez az ha nem lehetunk egzutt nem szorithatom magamhoz, nem tudok neki elmondani "azonnal" mindent...nem arrol van szo h megfullasztjuk egymast...csak mar annyira szeretem h nem lennek meg nelkule...habar egy ev mulva elszakadunk mi is egymastol...es batran engedem el, mert tudom h nem csalna meg...minden esetre konnyebb dolga van az embernek ha ugy szokja meg h ritkabban talalkozik...minthogy minden nap es utana csak honaponta vagy hetente... en csak azt nem ertem miert kell szunetelni? amugy meg ha szeetitek egy, ast semmi nem valaszt el lehet h nyalasan hangzik de igy van...nem akartalak bantani...bocs...sok sikert es minden jot, tenyleg:)

Ha törlöm a facebookról a fényképeimet, az még valahol elérhető lesz, megmarad?

Facebook

Legjobb válasz: Igen, csak te nem éred el. Biztonsági másolatként megmarad a szervereken. Régen csináltak egy tesztet, egy képet felraktak és egybõl letöröltek, de megjegyezték a direktlinket hozzá. A törlés után még két évvel is meg lehetett nyitni, csak a tagok nem látták a profilban.

Igen, csak te nem éred el. Biztonsági másolatként megmarad a szervereken. Régen csináltak egy tesztet, egy képet felraktak és egybõl letöröltek, de megjegyezték a direktlinket hozzá. A törlés után még két évvel is meg lehetett nyitni, csak a tagok nem látták a profilban.
Az elõzõ hozzászólónak igaza van, a Facebookról nem lehet képet törölni, csak a profilodról tudod elérhetetlenné tenni.
A fiókbeállításoknál vagy az adatvédelemnél le is kérheted az általuk rólad tárolt adatokat.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, erre gondoltál: "A korábbi bejegyzések nyilvánosságának korlátozása Korlátozd a bejegyzéseid láthatóságát, amiket az ismerõseid ismerõseivel, vagy a nagynyilvánossággal osztottál meg" ?

Frissítettem az Operát, viszont azóta nincsenek meg a könyvjelzőim. Azok már nem is lesznek meg, vagy esetleg megtalálom a gép rejtett fájljai között valahol?

Legjobb válasz: Keress rá erre a fájlnévre: bookmarks.adr (új) vagy opera6.adr (régi). Ezek egyikében tárolja az opera szövegesen.

Keress rá erre a fájlnévre: bookmarks.adr (új) vagy opera6.adr (régi). Ezek egyikében tárolja az opera szövegesen.
A kérdező hozzászólása: A bookmarks.adr fájlban csak az alapkönyvjelzõk vannak, a másikat meg nem is találtam sajnos, de köszönöm a segítséget!
C:\Users\Username\AppData\Roaming\Opera\Opera\bookmarks.adr Én 4 db bookmarks.adr fájlt találtam a gépemen, a fentiben vannak a könyvjelzõim.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a frissítés felülírta ezt a fájlt is, mert ebben is az alap Opera könyvjelzõk vannak :(
Én arra lakom, de nem tudok róla. Hol lenne?
A kérdező hozzászólása: Batthányi iskola kertjében.(állítólag)

Az Aréna plázában volt egyszer egy sminkes rendezvény nõknek, ahol félmeztelen angyalnak öltözött pasik osztották a szórólapot. Melyik cég rendezte azt? Lesz még ilyen valahol?

Illetve hol lehet hasonlóan jó pasikat látni? Nem fizetõs helyekre, bárokra gondolok.

Legjobb válasz: Megyek én hozzád angyalként mesztelenül :)

Megyek én hozzád angyalként mesztelenül :)
Hova is raktam azokat az angyalszárnyakat... :D
A kérdező hozzászólása: biztosan jönni akartok? Én nem vagyok nõ?
te szemét :) )))
B*zi vagy ?
A kérdező hozzászólása: Szerinted?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!