Találatok a következő kifejezésre: Lesz még idén valamilyen futóverseny vagy (1 db)

Lesz még az idén valamilyen futóverseny vagy női futógála?

Legjobb válasz: Persze, mikulás -futás meg ilyesmi :-))) De remélem kimentek valahova a jó levegõre, mondjuk a hegyekbe, és nem a fél belvárost záratjátok le , mert futkározni van kedvetek. :-)))

Persze, mikulás -futás meg ilyesmi :-))) De remélem kimentek valahova a jó levegõre, mondjuk a hegyekbe, és nem a fél belvárost záratjátok le , mert futkározni van kedvetek. :-)))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy és hol lehet a F1-es pilótákkal találkozni a 2013-as Magyar Nagydíj idején?

Szeretnék velük képet csinálni, és/vagy autogrammot kérni.

6

Hol találom meg ezeket? (fontos)

Sziasztok!házi dolgozatot csinálok a 2012-es olimpiáról..a képes sportban volt az olimpiáról pár érdekesség ( legfiatalabb résztvev?, legöregebb,legmagasabb...stb) ezek kellenének nekem..kerestem,de nem találtam.Esetleg valaki tudja, hol találom meg ezeket? nagyon fontos lenne

2

Mi a véleményed Schumi ezévi teljesítményéről?

11

Szerintetek Raikkönennek van még esélye a vb címre?

13

Mennyi idő alatt lehet felkészülni és hogyan egy félmaraton lefutására, ha korábban nem szaladtam rendszeresen?

Ne essék félreértés, sportoltam korábban, kerékpározok és úgy érzem, van egy kevés állóképességem. Viszont a szaladásban soha nem voltam kitartó és a nyár elején is kb 2 hét rendszeres szaladás után abba kellett hagynom, mert fájt a térdem. Újra szeretném elkezdeni és eltökélt szándékom, hogy leszaladom a félmaratoni távot, viszont nem szeretném meger?ltetni, túlhajtani a szervezetemet, ezért nem tudom, hogy fogjak neki.

12

Mit gondoltok Sebastian Vettelről?

ha kérhetném olyan dolgokat írjatok, amik kifejezetten a vezetésér?l szólnak. tehát ne azt, hogy jól áll-e a haja vagy valami. csak azt szeretném tudni, hogy mint pilótát milyennek találjátok!

38

Szerintetek van még esélye Lewis Hamiltonnak arra, hogy Világbajnoki címet nyerjen idén?

6

Mit gondoltok Lewis Hamiltonról?

nem azt szeretném kérni, hogy mindenféle rosszat írjatok róla, hanem azt, hogy mint versenyz?r?l mondjátok el a véleményeteket!!

16

Örülsz az első háromnak? (F1, Szingapúr, futam)

9

Ki az aki megmerné ezt csinálni, versenyként?

Ha lenne olyan verseny,hogy addig kell fújni egy lufit míg ki nem durran,akkor van itt olyan valaki aki meg merné csinálni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!