Találatok a következő kifejezésre: Lesz még idén (436 db)

Ha 27-én pótvizsgázom lesz még időm beiratkozni középiskolába?

Egyébként az a furcsa, hogy most küldték a levelet hogy 26-án 1óra előkészítő , és 27-én már vizsga. Képtelenség ilyen gyorsan megtanulni akármit is, egyáltalán azt sem tudom mit kell. Középiskolába lesz időm beiratkozni elsejéig? vagy lesz még lehetőség? idén ballagtam

Legjobb válasz: Miazhogy azt se tudod mit kell megtanulni a potvizsgára ? Természetessen aból vagy azokból a tantárgyakból amikböl megbuktál ja és ha nyáron nemtanultál vagy nemjutot valami oknál fogva idöd rá ez is a te bajod.Igen 3 hét alat nehezen tanulod meg a tananyagot talán szerencséd lesz mégis aztán tudod a potvizsgán a kérdésekre a választ. Bevallom neked én is utáltam tanulni volt ugy nem egyszer nemtanultam de szerencsére könnyü kérdés volt az órán és 2 -3ast tudtam kapni.Azmeg hogy tudsz e menni beíratkozni a középiskolába keresd meg ökt minél hamarabb. Amugy hány tantárgyból bultál ?

Miazhogy azt se tudod mit kell megtanulni a potvizsgára ? Természetessen aból vagy azokból a tantárgyakból amikböl megbuktál ja és ha nyáron nemtanultál vagy nemjutot valami oknál fogva idöd rá ez is a te bajod.Igen 3 hét alat nehezen tanulod meg a tananyagot talán szerencséd lesz mégis aztán tudod a potvizsgán a kérdésekre a választ. Bevallom neked én is utáltam tanulni volt ugy nem egyszer nemtanultam de szerencsére könnyü kérdés volt az órán és 2 -3ast tudtam kapni.Azmeg hogy tudsz e menni beíratkozni a középiskolába keresd meg ökt minél hamarabb. Amugy hány tantárgyból bultál ?

Vége van a nyárnak? Lesz még idén nyár, vagy ez már az ősz? !?

Az egy hónapos id?járás el?rejelzés (id?kép

Legjobb válasz: Lassan eljön az az idõ amikor már a kellenétél kevesebb nap fog sütni, de annál tartalmasabb esõ lesz. De lesz olyan apály mint a Szaharában, tömören összefoglalva világvége.

Lassan eljön az az idõ amikor már a kellenétél kevesebb nap fog sütni, de annál tartalmasabb esõ lesz. De lesz olyan apály mint a Szaharában, tömören összefoglalva világvége.
Augusztusban jó idõ lesz. Elvileg.

Szerintetek M. Schumacher képes lesz még idén futamot nyerni az F1-ben?

Az én véleményem szerint már rég becsúszhatott volna Neki legalább a dobogó, de amint látszik, a szerencse nagyon elpártolt tőle. (váltóhiba, ütközés, kerékcsere elrontása) Mit gondoltok: állhat még Schumacher idén a dobogó legfelső fokára? Esetleg dobogós helyezéseket fog elérni? Mi a véleményetek, lesznek még idén jó eredményei? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Legjobb válasz: Azért õ sem felejtett el vezetni és idén a Mercedes is tud villantani, ezt mutatja Rosberg kínai elsõ helye is. Hasonló, hosszú padlógázas szakaszokkal tûzdelt pályákon Shumachernek is beeshet egy dobogó vagy akár gyõzelem. Gondolok itt Spa-ra, Monzára, vagy épp Silverstone-ra és nem lepne meg egy kanadai jó szereplés sem. Viszont való igaz, hogy már kezd kiöregedni, a hasonló korú pilóták sosem nyújtottak igazán stabil (legalábbis stabilan jó) teljesítményt. Biztos vagyok benne, hogy Rosberg idén is jobb teljesítményt fog nyújtani, fõleg, hogy belekóstolt a gyõzelembe.

Azért õ sem felejtett el vezetni és idén a Mercedes is tud villantani, ezt mutatja Rosberg kínai elsõ helye is. Hasonló, hosszú padlógázas szakaszokkal tûzdelt pályákon Shumachernek is beeshet egy dobogó vagy akár gyõzelem. Gondolok itt Spa-ra, Monzára, vagy épp Silverstone-ra és nem lepne meg egy kanadai jó szereplés sem. Viszont való igaz, hogy már kezd kiöregedni, a hasonló korú pilóták sosem nyújtottak igazán stabil (legalábbis stabilan jó) teljesítményt. Biztos vagyok benne, hogy Rosberg idén is jobb teljesítményt fog nyújtani, fõleg, hogy belekóstolt a gyõzelembe.
nem
Szerintem 95%, hogy igen. Csak egy kis szerencse kell neki Rosberg is nyert már. A Dobogó meg majdnem hogy biztos. Idén már asszem a 2. és a 3. helyrõl is indult.
Remélem igen, eddig elég peches éve van sajnos :(


Lesz még idén gáz támogatás?

Legjobb válasz: Igen lesz.Ezt nézd meg. http://www.egaz-degaz.hu/hu/szamlazas_gazartamogatas.html

Szerintem a kérdezõ a jövõ évre gondolt.
Egyszerû, meghalsz.
Érettségi mellé még sosem adtak TB-t. Pontosan mi is a gondod?
Vannak olyan okj-s képzések, amikhez nem kell érettségi, pl cukrász. Esetleg nem kizárt, hogy egy õszi érettségi reményében felvesznek olyanra is, ahol követelmény az érettségi, bár ez nem szabályos. Ha nappali rendszerû oktatásra jársz, akkor lesz TB-d. A munkanélküli segély idejére is jár. Ha nem, és nem is dolgozol bejelentve, akkor fizetheted, sõt fizetned is kell magadnak, kb 6500 Ft/hó.

Lesz még idén kutyakiállítás Budapesten vagy Pest megyében?

Bármilyen érdekel, köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: november 3-án lesz budapesten a népligetben MKSZ kiállítás. nem olyan rangos mint egy meoe, de kiállítás....

november 3-án lesz budapesten a népligetben MKSZ kiállítás. nem olyan rangos mint egy meoe, de kiállítás....
Október 13.-án szintén Népliget Mksz-tkok kiállítás! A komáromi Cacib sincs túl messze vagy a dunaújvárosi cac

Kérdésem ha netán rosszak lesznek az eredmények nem futok ki az időből, lesz még idő magzatvíz vizsgálatra, esetleg a terhesség megszüntetésére? Várom hasonló korú kismamák válaszát, véleményét.

42éves,els? gyermekét váró kismama vagyok.Jöv? héten megyek a 16hetes vérvételre,18hetesen ultrahang vizsgálatra,aztán genetikai tanácsadásra,nem szeretnék magzatvíz vizsgálatot csak ha rosszak lesznek az eredmények.

Legjobb válasz: Úgy tudom, a 20. hétig végzik el a vizsgálatot, és a 24. hétig veszik el a babát. Én 40 évesen szültem, igaz nem az elsõt. Érdemes lenne felhívnod Budapesten az Istenhegy úti Genetikai Centrumot, sok hasznos tanácsot tudnak adni. Ráadásul náluk egyéb vizsgálatok is vannak, amivel esetleg elkerülheted a magzatvíz mintavételt. Én is hozzájuk jártam, nem kellett szuratnom.

Úgy tudom, a 20. hétig végzik el a vizsgálatot, és a 24. hétig veszik el a babát. Én 40 évesen szültem, igaz nem az elsõt. Érdemes lenne felhívnod Budapesten az Istenhegy úti Genetikai Centrumot, sok hasznos tanácsot tudnak adni. Ráadásul náluk egyéb vizsgálatok is vannak, amivel esetleg elkerülheted a magzatvíz mintavételt. Én is hozzájuk jártam, nem kellett szuratnom.
Ez az az idõ, a 18. hét, amikor meg tudják mondani, hoyg beteg-e a gyermeked. még egy héttel elõtte sem tudják biztosan. Ha beteg és úgy döntesz, hogy nem vállalod, akkor pedig most bocs, hogy ezt mondom, de nem megszüntetik a terhességedet, mert azt nem lehet, ezt tudjuk, hanem meg kell szülnöd a gyereket, megindítják a szülést és idekint életképtelen még, tehát meghal. Inkább koncentrálj arra, hogy úgyis minden rendben lesz, miért ne lenne? mielõbbi biztos és jó eredményeket kívánok!
Kedves második. Az amniocentézist már hamarabb elvégzik, általában a 11. és a 15. hét között. Ugyanolyan biztos eredményt ad, mint a magzatvízvizsgálat. Az Istenhegyin ráadásul 4-5 nap alatt eredménye is van.
Helló! A kérdezõ nem szeretne amniocentézisre menni, csak ha rossz a genetikai uh, de azt meg a 18. héten végzik, nem véletlenül, mert idõnként kiderül olyasmi, ami a 12. hetin nem látszik. És vannak dolgok, amik nem derülnek ki még a 16. héten sem. ismerek iylen esetet, sajnos. de nagyon ritka!
Én mindösszesen csak arra reagáltam, hogy írtad, a 18. hét elõtt nem lehet lehet pontosat tudni a babáról. Pedig lehet. A korionboholyból, vagy magzatvízbõl nyert minta bármikor értékelhetõ lenne a 11. héttõl, csak technikai okok miatt van idõhöz kötve. Én sem forszírozom a mintavételt. Pontosan ezért írtam a Genetikai Centrumot, ahol én is jártam. Szúrás nélkül megbízható eredményt kaptam. Amúgy a 16. héten az Afp-t csinálják, ami régi, megbízhatatlan vizsgálat, sok helyen nem is foglalkoznak az eredményével.
mi lett a vége??egészséges lett a baba??

Divat lesz még idén az ilyen csizma? (kép lent)

Most mindenki azzal fog jönni,h mért érdekelh divat e még,ha tetszik hordjam.Hordani is fogom csak kiváncsi vagyom,h divatban van e még és,h más is hordja e.

Legjobb válasz: szerintem divat lesz, hiszen az a ronda gumicsizma is az. de az utóbbi években már szinte nem is létezik az, hogy "divat"hiszen már mindenki felvehet mindent

szerintem divat lesz, hiszen az a ronda gumicsizma is az. de az utóbbi években már szinte nem is létezik az, hogy "divat"hiszen már mindenki felvehet mindent
én úgy tudom hogy divat.. nekem hugom elég naprakész az ilyesmiben és õ most akar egy feketét mert eddig barnája volt mondjuk én nem venném fel sztem full nõietlen..de ízlések és pofonok (bár sztem ez inkább pofon..:D)
miért most divat volt?
Szerintem nem lesz divat már.
Nekem is ilyen van feketében. Én biztos fogom hordani, mert nagyon kényelmes és meleg.
A lányomnak (4éves) is van több színben, és divat lesz még!
nekem is fekete van nagyon bejön:DD 16l
igen, az volt és az is lesz!:D
Bocsi, de nagyon idétlen
A kérdező hozzászólása: mindenkinek más az ízlése, de a kérdés nem az volt h tetszik e:) 2.válaszolónak köszi:)
remélem nem, brrr
Én csak otthonra szoktam ilyet, ott divat még :)
Ma már mindenki azt hord amit akar, szerintem ez a csizma egyáltalán nem divatos, de ha neked tetszik akkor hord.
Hogy lehet ilyet felvenni ??
Én most is hordani fogom, mert Nekem rohadtul tetszik:) De csak ha nem töri ki a sarkam:D Az enyém barna:) 24/L

Lesz még idén győrben baba börze? Mikor?

Legjobb válasz: Szept. 20-án lesz a 9-tõl 16-ig a Kiskutligeti Mûjégpályán

Szept. 20-án lesz a 9-tõl 16-ig a Kiskutligeti Mûjégpályán

Divat lesz még idén (2012-ben) a csőnadrág, cicanadrág?

Én nagyon szeretem ezeket és úgy látom mások is ragaszkodnak hozzá.Gondolom azért,mert nőiesebb,mint egy bő szárú,jobban kiemeli az alakot. még divat lesz idén vagy egyáltalán meddig még?Nekem elég sok ilyen cuccom van...ok,persze nem azért tettem fel a kérdést,hogyha azt mondjátok,hogy nem,akkor kidobom az összeset a kukába,csak azért,mert kedvelem ezeket a darabokat és jó lenne,ha még évekig ez menne...

Legjobb válasz: Akkor sem értem miért fontos ez. Ha nem divat akkor is ugyanúgy fel lehet venni mint ha divat. A boltokból nem fog megszûnni, ahogy semmi nem szûnt meg azok közül sem ami régen volt divat. Akkor meg mi az értelme? A divat maga hülyeség, mert elég gáz hogy mindenki cicanadrágban jár csak mert valaki ezt kitalálta a többi meg utánozza. Végigmegyek az utcán és olyan mintha futószalagon gyártanák az egyenruhás csajokat. Inkább vicces. Számomra a cicanadrág csak egy harisnya ami télre jó szoknyához, csizmához, de máskor fel nem venném. Nõies? Dehogy is, inkább gyerekes. A nõies nem itt kezdõdik. Na mindegy, de miért akarod ennyire hogy divat maradjon? Te nem látod hogy tök mindegy mi a divat mert azt nem kötelezõ követni?

Akkor sem értem miért fontos ez. Ha nem divat akkor is ugyanúgy fel lehet venni mint ha divat. A boltokból nem fog megszûnni, ahogy semmi nem szûnt meg azok közül sem ami régen volt divat. Akkor meg mi az értelme? A divat maga hülyeség, mert elég gáz hogy mindenki cicanadrágban jár csak mert valaki ezt kitalálta a többi meg utánozza. Végigmegyek az utcán és olyan mintha futószalagon gyártanák az egyenruhás csajokat. Inkább vicces. Számomra a cicanadrág csak egy harisnya ami télre jó szoknyához, csizmához, de máskor fel nem venném. Nõies? Dehogy is, inkább gyerekes. A nõies nem itt kezdõdik. Na mindegy, de miért akarod ennyire hogy divat maradjon? Te nem látod hogy tök mindegy mi a divat mert azt nem kötelezõ követni?
Még egy pár évig, bár ahogy a magyarokat elnézem -a múltkor amikor pánikszerûen vették a trapéz gatyát, amikor ment ki a divatból, valószínû most is ez lesz, csak nehogy újra trapézt kelljen hordaniuk (pedig már jönnek vissza). Én nem nagyon esem kétségbe, van mindenféle fazonú és azokat vegyesen hordom, és ha már nagyon divatja múlt lesz akkor is fogom hordani, mert ezek alap darabok.
Még vagy 2-3 évig tuti maradnak, még csak most jöttek be igazán, a kifutók is tele vannak velük, a divattervezõk ugyanannyira kedvelik mint mi!:) Nem kell aggódni, mire megunod õket, õk is meg fogják, és váltanak!:)
A kérdező hozzászólása: köszi :) ilyesmi fogalmazódott meg bennem is, csak lust voltam már leírni ... :)
Én akkor is hordom õket ha nem divat, vagy már nem lesz az.Kényelmesség, nõiesség miatt szeretem õket.
A kérdező hozzászólása: azért annak ellenére, hogy mi szerepel a kérdésem végén, köszönöm az osztást ;) másrészt azért írtam, hogy nõies, mivel kiemeli az alakot...ez az én meglátásom, a másik a tiéd... Szimpla kérdés volt, felvenném akkor is...én nem a divat után megyek-és szerintem a kérdésbõl is kiderült-hanem azon belül azutána, mi tetszik-pl a"térdemnél az ülepe" nadrágot soha nem venném fel-pedig az is divat
Egy darabig még nem mennek ki valószínûleg.
A kérdező hozzászólása: köszi :) Remélem még jó pár évig maradnak...
Igen.
Nagyon remélem, hogy igen, mert én is szeretem az ilyeneket és én még bõvíteni is akarom a ruhatáramat.
biztos.
lehet hogy a cicanadrág kimegy de a csõnadrág biztos hogy nem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!