Találatok a következő kifejezésre: Lesz még a szex nekem (10 db)

nekem 2 évig tartott.
A kérdező hozzászólása: és mi történt két év alatt? ismerkedtetek egymással, "tanultad" az orgazmust, kipróbáltatok sok pózt, sok partnerrel voltál, vagy önmagától egyszer csak elkezdett orgazmikus lenni? :)
azzal, akivel el is vesztettem, egyszer csak jött, nem kell erõltetni.
nekem már a 2. menet jó volt de ezt szerintem csaj válogatja. 18/L

Lesz még jó a szex nekem?

8 hónapja vagyok együtt a barátommal. Kb 3 hónapja kezdtünk el pettingelni. Már elég jól ismerjük egymást és gondoltuk kipróbáljuk a szexet. Els? alkalom fájt egy kicsit és véreztem is. 2. alkalommal is véreztem és ugyanúgy fájt. Viszont a 3. alkalomml éreztem, hogy végleg átszakadt a sz?zhártyám és akkor gondoltam, hogy onnantól kezdve már csak jobb lehet. Az után is véreztem, de akkor már több ideig és több napig és jobban is fájt:S Ma újra próbálkoztunk, de hihetetlenül fájt. El sem tudom képzelni, h mennyire fájt :S Miért? Anyum szerint tudalatt félek t?le meg nem bízok a barátomban. lehetséges ez? lesz ez még jobb is? mióta együtt vagyunk, nagyon sokat veszekszünk, de mindig a féltékenykedések miatt. (suli, haverok stb) Nyári szünetben jobb lesz sztetek a kapcsolatunk? Lehet, h akkor már "érettebb leszek"? Lesz ez még jó? Köszi el?re is. Én 16 éves vagyok ? 17.

Legjobb válasz: tudatalatt* bocsi a hibákért :S

A kérdező hozzászólása: tudatalatt* bocsi a hibákért :S
Hát én ugyan a férfi nem képviselõje vagyok, de a párommal sokat beszélgetünk ilyen jellegû témákban. Alapvetõen minden nõnek fáj az elsõ eggyüttlét, és utánna akár 1 hétig is fájhat illetve vérezhet a szüzhártya. Fõleg pisilésnél. Az hogy a többi alkalommal is fáj, szerintem annak köszönhetõ, hogy még nem "tágultál" ki. Ha huzamosabb ideig nem él valaki szexuális életet akkor bizony beszûkül, hiába volt neki elõtte rendszeresen. Az hogy élvezni fogod e a szexet, az csak a partneren múlik. Ha elég türelemes, és meglehet vele beszélni a dolgot akkor egész biztos élvezni fogod az eggyütlétet. Alapvetõen a csikló izgatás szinte midnen nõnél orgazmust okozhat, vaginálisan viszont "tanulni" kell az orgazmust. Sõt, a legtöbb nõ csak a csikló által tud eljutni a csúcsra, hüvelyi úton nem. Habár van G-pont és egyebek, de ha tudsz beszélni a pároddal errõl, akkor próbálja meg orálisan a csiklódat izgatni, persze kitartás kell. Párom úgy élte meg az elsõ orgazmusát, hogy úgyérezte hogy rögtön bepisil. Érettség... Annak érzed magad? Akkor az vagy! Persze mindent csak ésszel! Sok sikert:-)!
Szerintem nem a nyáriszünettõl lesztek érettebbek, hanem hogy megtapasztaltok pár dolgot az életben, és tudjátok higgadtan kezelni a nézeteltéréseket. Ha amióta együtt vagytok, csa veszekedtek, biztos vagy benne, hogy folytatni kéne a kapcsolatot? Mert ezek szerint nem idõ közben romlott meg a viszony... Hogy on otpic is legyek: Szerintem pettingeljetek többet, egyelõre ne erõltessétek a behatolást. A fájdalom és a vérzés attól is lehet, hogy nem vagy elég nedves/felizgult. Nem tudom az eddigi próbálkozások között mennyi szünetet hagytatok, de nem lehet hogy a barátod az egyik korábbi sebet szakította föl a késõbbi alkalmakkor? Egyébként az is lehet hogy rossz pózban próbáltátok, mert van 1-2 ami a nõnek eléggé kellemetlen, feszül benne a pénisz. Kísérletezzetek, hátha valahogy jobb. Nekem például kezdetben fájt a misszionárius, de lovagló pózban sokkal könnyebben rá tudtam ülni a barátom péniszére, és nem is fájt :) Sok sikert!
*ontopic
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értettem a nyarat, hogy akkor érettebbek leszünk, hanem hogy ugye nem bízok eléggé a partneremben és valószínûleg a veszekedések miatt. (Amúgy mindegyik veszekedés kis pitiáner veszekedés. Egyik szünetben összevesztünk, a másik szünetben már egymás nyakába borulunk. Több órás veszekedések csak ritkán voltak.) Amúgy ha nincsenek veszekedések jobb is lesz a kapcsolatunk. És akkor talán sokkal jobban el tudok majd lezulni és nem húzom össze a hüvelyizmaimat. Gondolom én...
Hát szerintem jól gondolod. De amúgy tényleg a bizalomnál kezdödik minden...Bizol benne eléggé? Illetve ha igen, akkor felizgat eléggé hogy ellazulj? Persze lehet hogy az elsõ rosz benyomás miatt félsz és ezért görcsölsz. Ha piti dolgokon összetudtok kapni akár pár percre is, az nembiztos hogy jót jelent. (Az elsõ hozzászóló voltam)
Szia! Szerintem neki nincs elég tapasztalata 17 évesen! Ennyi próbálkozás után nem tudja úgy csinálni, hogy jó legyen? Te pedig a sok rossz élmény miatt félsz, hogy megint fájdalmat okoz és a benned lévõ feszültség is ad rá egy lapáttal. Próbáljátok ki, hogy nagyon-nagyon felizgat, sõt kézzel v.orálisan v.xy segédeszközzel eljuttat a csúcsra.Az orgazmus után eléggé el leszel lazulva és be is leszel nedvesedve ahhoz, hogy szépen lassan megpróbáljátok.Tanácsom az, hogy hatoljon beléd v.te csússz bele inkább, jobban érzed, hogy mikor kell megállni és lassan mozogj ahogy neked jó.Közben simogathatja a melled, fõleg a csiklód az fontos.Ha már nem fáj akkor engedd neki, hogy mozogjon.Próbáljátok ki oldalról elõször, majd hátulról úgy tudod irányítani!!!
Seggbe próbáltátok már, úgy is fáj?
A kérdező hozzászólása: vicces
Pirreli/Hankook/Bridgestone
Repült a zöld 2.-es xD.
01:26: És hol a pitsába marad a michelin??! :O
Én azt nem javaslom, kilyukad aztán én állom a károkat életem végéig.Pirelli az jó, figyelj 9 éve semmi gond vele én ezt javaslom.
Elõzõ vagyok, az lemaradt, hogy a levegõvel vigyázzatok. Ha rendesen fenn van, nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Értem! :) A Durex performa vagy a Lifestyles Endurance-rõl mi a véleményetek?
fehér lifestyles, ebben van spermaölõ
A Performát egyszer próbáltam ki. kb 3/4 óra masszív dugás után már a lány könyörgött hogy hagyjuk abba. Állítólag késlelteti a magömlést, nekem konkrétan megakadályozta.
Durex/Masculan.
A Performa nem rossz, fõleg ha hamar elmegy az illetõ. Ahogy az elõzõ is írta, van, hogy túlságosan is megakadályozza. Nálunk a Lifestyles-on és Durex Jeans-en kívül mind bevált.
Kb. lényegtelen, mindenkinek mással vannak jó és rossz tapasztalatai. Jó hallani, hogy egyáltalán használni akartok :D a masculan jóval olcsóbb (a gyümölcsös a kedvencem :D:D), de a durex sem rossz. Itt részletes leírást találsz róluk: http://www.durex.com/hu-HU/Products/Condoms/Pages/CondomHome..
ez olyan kérdés mint h milyen márkájú kamerát ajánlanátok középiskolai ballagáshoz. qrvára nem lényeges!!
hajgumi
Nyári gumi, de mondóm hogy pirelli a megbízható, 9 éve használom sose volt baleset.
és minimum intermediate a slic nem jó
A kérdező hozzászólása: És pl. Durexbõl melyik fajtát ajánlanátok?
A kérdező hozzászólása: Szexhez autó gumit használsz? Szegény asszony/gyerek.
A kérdező hozzászólása: Performa mellett döntöttem végül! 16. válaszoló, azért remélem nekem nem lesz ilyen gond, vagyis, hogy teljesen "beállok" tõle! :D Majd ha megtörtént írok, hogy nekem hogy "hatott"! :)

A feleségem megcsalt, de én megbocsátottam neki. Azóta eltelt egy év de a szex egyáltalán nem működik. Õ soha nem kezdeményez, ha bele is megy nincs már meg a lelkesedés. Szerintetek lesz ez valaha jobb?

Legjobb válasz: Ha egy év alatt sem rendezõdött, akkor nem nagyon fog ez már menni. beszélj vele, ha õ is így látja, akkor próbáljatok meg békében elválni.

én nõként mondom azt hogy mikor ez az egész megcsalás kiderült, akkor el kellett volna hagynod! én is ezt tenném, ha a férjem megcsalna. 27/N
Ha egy év alatt sem rendezõdött, akkor nem nagyon fog ez már menni. beszélj vele, ha õ is így látja, akkor próbáljatok meg békében elválni.
Mert még meg van neki a szeretõje, csak neked kamuzik.
Legyél már férfi végre és hagyd ott!
szerintem váljatok el
megszopatni, otthagyni... ennyi az ilyen lényekkel így kell bánni! bár még csak 17 éves vagyok, de ismerem az érzést, és ki nem állhatom az ilyeneket!! 17f
Furcsa, hogy pont az õ részérõl nem mûködik, hiszen valahol nálad szállt el a bizalom.Egyértelmûen nem vágyik rád, felesleges erõlködni.
Igen a te hibàd! Ugyan, ne gondold màr! Olyan nincs, hogy a megcsalt fél a hibàs! Annyibòl az vagy, hogy én biztos nem maradtam volna vele, minekutàn megcsalt, nem értem, mit keresel még mellette?! Tudod, mennyi rendes, tisztességes, magànyos nô él egyedül, nem talàl hozzà illô pàrt, mert mind ilyen r!bancokkal van (már bocsàlat!)? Nem igazàn értelek...
Bárkinek a hibája, ha nem mûködik, és az igyekezeted is egyoldalú a javításra, nem érdemes maradni.
át, ha már meg is csalt, akkor halott ez a dolog
9 Egy 3 gyerekes nõ, elõbb lezárja veled-még ha papirilag úgy is hagyja a dolgokat(mert nem érdekli a papir) a gyerekek miatt, és csak utána lép más faszi felé vagy válik szabaddá.
Miért érzed a te hibádnak is?
A kérdező hozzászólása: Nem akartam elválni, valahol az én hibám is ez az egész. És van 3 gyerekünk is.
Lehet, de nem vele...
hát pont ma keseregtem azon, hogy mennyire elcseszett vagyok, nekem is egy megcsaláson siklott félre az életem 1 éve, azóta nem bírom magam összeszedni, új csajt sem bírok beújítani, egyszerûen nem jön össze, de akkor ezek szerint más is van még szar helyzetben nem csak én, hát a válást érdemes megfontolni...
"Olyan nincs, hogy a megcsalt fél a hibàs!" Szerintem meg van. Legalábbis részben lehet hibás. Például ha õ nem törõdik eléggé a párkapcsolatával/párjával, nem érzi mellette magát nõnek/férfinak a társa. Mondjuk akkor is tisztességesebb õszintén befejezni a kapcsolatot, mint félrelépni, de 3 gyerek mellett talán ez sem olyan egyértelmû és egyszerû dolog. Arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk, milyen körülmények között történt a félrelépés, ezért általános ítéletet hozni eléggé gõgös dolog. Kérdezõ, szerintem is beszéld meg a dolgokat alaposan a feleségeddel. Több oka is lehet, ha nem kívánja veled a szexet, és az sem mindegy, egyébként hogyan vagytok meg. Ha azt akarjátok, hogy jobb legyen még, akkor egyrészt ezt mindketten így kell akarjátok, másrészt mindkettõtöknek tennie is kell érte.

6 hónapos a kislányom és még mindig nem megy a szex. Õszintén nem is kívánom. Ez a szoptatás miatt van? Amíg szoptatok ez így lesz? Valaki már ilyenkor rajta van a köv. Gyereken nekem meg még normális szexuális együttlétem nem volt. Meddig tart ez?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló cipõben jártam, pedig nem szoptattam akkor már. Elmentem vele az orvoshoz, õ azt mondta, hogy ez lehet gyermekágyi depresszió egyik jele is. Vagy a fogamzásgátló egyik mellékhatása. Szerintem menj el az orvosodhoz, mehetsz a háziorvoshoz is, majd õ megmondja, hogy mit csinálj.

Szia! Én is hasonló cipõben jártam, pedig nem szoptattam akkor már. Elmentem vele az orvoshoz, õ azt mondta, hogy ez lehet gyermekágyi depresszió egyik jele is. Vagy a fogamzásgátló egyik mellékhatása. Szerintem menj el az orvosodhoz, mehetsz a háziorvoshoz is, majd õ megmondja, hogy mit csinálj.
Én pont a szoptatás alatt kívántam jobban a szexet. Fura mód szexuális vágyakat keltett bennem a szoptatás. Próbáljatok beszélni róla, mi okozhatja, hogy férjed hogy viseli, és haladjatok kis léptekben. Elõször csókolózzatok jókat, simogassátok egymást, nem kell mindjárt szexelni, ha nem megy.

Miért van az, hogy hiába miinden, mert mindig mindenről a lányok a szex és a hiány jut eszembe, aztán egyből ingerült, feszült és kicsit szomorú leszek, mert nekem még sosem volt barátnőm?

Én tényleg próbálok egyedül is boldog lenni, de ha csak egy nyavalyás filmet nézek, hogy eltereljem a gondolataimat, a kkor mondjuk látok benne egy vonzó lányt, n?t, akkor emiatt hirtelen megkívánom és máris megint a szexen jár az eszem. Ha zenét hallgatok, akkor szép n?i hangtól izgulok be mondjuk, ha sétálni megyek, akkor megint látok valami vonzó csajt és megint. Szóval értitek, ezt így lehetetlen megoldani, de barátn?t szerezni nem könny? manapság, f?leg olyat nem, aki nekem megfelelne küls?re meg bels?re is. Na meg én sem vagyok egy adonisz meg men? páwa vagy mi a fene.

Legjobb válasz: Fogalmam nincs. Lehet, ezt beszélik beléd.

Fogalmam nincs. Lehet, ezt beszélik beléd.
Azért van ez mert nem volt barátnõd, dolgoznak a hormonok és általában kell az a társas együttlét amit egy barátnõ ad. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Huszonéves vagyok.
Egyfelõl szex hiányod van. Másfelõl - valószínûleg - te sem a magányra vagy kalibrálva.
Persze, hogy szomorú vagy, mert magányos vagy, viszont annak kell valami oka legyen, hogy ennyi idõsen még nem volt kapcsolatod. Önbizalomhiány, vagy akármi. Az sem mindegy milyen partnert keresel. Egyszer randiztam egy olyan sráccal, akinek még sosem volt barátnõje. Olyan elvárásai voltak, olyan saját maga által kreált álomvilágban élt, amibe a nõk 99%-a biztosan nem fér bele. Ezt mind külsõre, mind belsõre értem. Lehet tökéleteset keresni, de valami szinten felesleges.
maszírozd a zacsiját
Mondjuk jó poén és értékelné is ha egyszer csak se szó se beszéd, tövig bekapnád a farkát és bõ nyállal cumiznál neki.Jólesõ érzésekkel gondolna rád.
Fúú én is így szoktam.. Piercinggel a kis számban... Babi néni
Dugj fel egy trombitát a seggébe, tetszeni fog neki miután magához tér a meglepetésbõl és ha fingik akkor megszólal a trombita zenei aláfestés a msszázshoz. Mi minid így nyomjuk!
nem fáj neki, sõt jó az :) max kicsit ficánkol majd, hogy nagyobb teret kapjon ott lenn :)
Igaza van a kérdezõnek, ez a Babi nénis dolog már marhára lejárt, mint ahogy a bikicsunáj is, meg az omlósz is, a szúrnám a fosóját(fugáznám, sunánzám stbstb). De egyesek nem tudnak új poénokat kitalálni, csak a tömeg által szajkózott dolgokat tudják felkapni. Idióták. A kérdésre pedig, torrentoldalakon van pár errõl szóló könyv, érdemes belelapozgatni. Én, mint férfi nem engedném, hogy az ánuszomat masszírozd, szerintem a legtöbb férfiból ez nem jó érzéseket hoz elõ(mármint nem testileg, hanem lelkileg, esetleg aztán bu*inak érezheti magát a saját szemében). A fej felõli utolsó nyakcsigolyák megfelelõ nyomással való ingerlése az egész testben jó érzéseket vált ki, én ott próbálkoznék. Ja és hacsak nem kéri, hogy erõsebben csináld, légy gyengéd, és ne próbáld meg erõvel elmasszírozni a hátából a csomókat, ugyanis az nagyon fáj.
A kérdező hozzászólása: Az értelmes válaszokat köszönöm! Babi néni, találj ki új poénokat, unalmas vagy.
a prosztatamasszázs tényleg mûködik a férfiaknál, szerintem próbáljátok ki, olajos kézzel kell csinálni a végbélnyíláson keresztül, de óvatosan különleges érzés utána szeretkezzetek egy jót, hogy beteljesüljön a vágya
Szerintem ennyi a titka, amit felsoroltál, esetleg ha feromonos parfümöd van azzal fújd be magad, hátha még az is hatással lesz rá :) A zene nem árt :)
Ha háton fekszik a szerszáma és a köldöke közt félúton nyomkodd, határozottan, de ne túl erõsen. ;)
A kérdező hozzászólása: Azért elõbb-utóbb megfordul, ne aggódj...:)
hát ha hason fekszik, csak az ánuszrózsa marad szabadon... 20F
Próbáld ki a csúszkamasszázst, az nem csak neki lesz fincsi hanem neked is.

A barátom nagyon várja már hogy megengedjem neki az anális szexet. De én nagyon félek tőle. Mert fáj meg stb. a széklet nem jön ki akkor amikor análisan kielégit? Nem fáj? Nem lesz ciki? Majd megszokom 1x?

8 hónaposak vagyunk és nagyon szeretem és mindent meg szeretnék tenni h jol érezze magát velem... még ez árán is... csak félek elszánni magam... mert félek attol is h ha ezt megengedem neki akkor nem lesz már semmi izgi bennem és megun:S

Legjobb válasz: Én azt gondolom, ha a barátod igazán szeret téged akkor megérti, ha te még nem szeretnéd. Az én férjem is imádja, de nekem fáj (egyszerûen bmit csinál nem tudom elengedni magam, mert sztem természetellenes), így megérti ha csak ritkán csináljuk. De én is tekintettel vagyok rá, h õ szeretné ezért néha kötélnek állok. Ha még nem érzed magad felkészültnek rá, akkor várjatok még egy picit. Ezt neki is meg kell értenie.

Én azt gondolom, ha a barátod igazán szeret téged akkor megérti, ha te még nem szeretnéd. Az én férjem is imádja, de nekem fáj (egyszerûen bmit csinál nem tudom elengedni magam, mert sztem természetellenes), így megérti ha csak ritkán csináljuk. De én is tekintettel vagyok rá, h õ szeretné ezért néha kötélnek állok. Ha még nem érzed magad felkészültnek rá, akkor várjatok még egy picit. Ezt neki is meg kell értenie.
hát én mondjuk magamból indulok ki.ehhez szerintem nagy bizalom kell és még korai ha csak 8 hónapja vagytok együtt.egyébként én pl. nagyon szeretem így csinálni egészen más így elélvezni, de kell hozzá a fokoztosság-ahogy az elõttem szólók írták-és a bizalom.
szerintem lassan haladjatok. elõször csak szex közben dugja be egy ujját a popsidba, természetesen sikositó használatával. ha neked tetszik az élmény, akkor egy ideig ezt gyakoroljátok (pár alkalom), utána meg lehet próbálkozni két ujjal is. ha az is jó, akkor mehet minden. három dolog fontos: lazulj el, használjatok sok sikositót, és csak olyasmit tegyetek, ami mindkettõtöknek jó. ha a pasid annak ellenére akar veled anális szexet, hogy tudja, hogy az neked fáj, akkor nem szeret igazán.
szerintem az análba ne megy bele ha félsz tõle! (nem lehet kellemes egy nõnek)
Szerintem szimplán tájékozódj mielõtt bármit is csinálnál...xd
mindneképpen elõször csak újjal próbálkozzatok, mikor már rákerülne a sor, akkoris elõször az újjával csinálja. a síkosító tényleg elengedhetetlen, ha ellazul nemlesz kellemetlen. ha pedig mégis az, akkor szólj a barátodnak h még nemjó, olyat smemiképp necsinálj ami nemesik jól. de ha ennyire ódzkodsz tõle, akkor inkább netedd meg. elõször ezért próbáljátok újjal, és majd akkor jobban feltudod mérni h akarod a vagy sem. ha mér érzel vmiféle késztetést, akkor bele lehet végni. attól meg nefélj ha ezt megengeded neki akkor nemlesz benned semmi izgi, nemettõl vagy neki izgi h még nem elégített ki análisan... a széklet nemfog kijönni. de sztam akkor csináljátok mikor elõtte már elintézted a wc-n, és azért ne rögtön utána. kisebb elszinezõdések lehetnek, de nemlesz ciki.

Friss kapcsolatban vagyok, távkapcsolat, de volt már vagy 4közös 7végénk. A 3. hétvégén volt először szex. És az van, h most megint közös 7végét tervezünk, de nekem meg fog jönni.Inkább fujjam le, halasszuk el? Vagy így is jó lesz?

Pedig annyira szerenék vele lenni, de ez engem annyira zavar, pláne, h nála leszünk!

Legjobb válasz: Eh, el ne halaszd e miatt! Mondd meg neki elõre, hogy mi a helyzet... és, ha így is szeretné, akkor azt is, hogy a bugyi marad :-/

Eh, el ne halaszd e miatt! Mondd meg neki elõre, hogy mi a helyzet... és, ha így is szeretné, akkor azt is, hogy a bugyi marad :-/
Kérdezd meg tõle, hogy így is áll-e a hétvége? Fõleg ha attól félsz, hogy csak azért kellenél neki.
Szeresd és ne rágódj a hülyeségen...
Segíteni nem tudok sajnos, viszont azon megakadt a szemem az elõzõ válaszban, hogy türelmes a srác mert vár rád 3 hónapot. 3 hónap igazán nem sok, szóval csak amiatt ne feküdj le vele, mert õ már szeretné. Valószínûleg még nem vagy erre kész és ezért félsz.
Az elsõ szex elõtt persze más volt.Fél évet kellett várjak mert a csaj is szûz volt.Megérte, mert utána még 5 és fél évig tartott. :)
3 hónap k..va sok idõ szex nélkül, én eddig max 2 héten belül lefeküdtem a bnõimmel, hogy tudjam hanyadán álunk, mert ha szar akk minek járjak vele több hónapot a semmiért
Ne érts félre, szerintem ezt mindenki maga dönti el, számomra az is elfogadható, ha két felnõtt több hónapot vár - csak nem tipikus. Nyilván akkor feküdj le vele, amikor Te szeretnél. második
Szerintem egy kapcsolat egyik legfontosabb alapja a szex.Aki mást állít hazudik.Ha az nem jó, akkor semmi sem olyan.Az egyik fél részérõl legalábbis biztos.
3 hónapig rabolták egymás idejét? Miért a szexen kívül nem létezik más elfoglaltság a világon? Basszus, tipikus férfi.
Szerintem 3 hónap felnõttek között elég sok idõ.1 hónap talán még optimális.Habár én úgy gondolom, ha a szex jó és ez hamar kiderül, akkor a kapcsolat még jobban elmélyülhet.Itt nem 2 nap ismertségre gondoltam.Mondjuk 2 hét-1 hónapig terjedõ intervallumra.Ha 3 hónap után nem lesz kielégítõ akkor bizony csak raboltátok egymás idejét.Bocs a száraz tényekért. 23/F
Miért ne lennél jó neki, valószínûleg nem véletlenül jár Veled 3 hónapja, és nem véletlenül ilyen türelmes :) A párok menetközben is összeszoknak, általában nem az elsõ alkalom sikerül a legjobban.
Nem kell tenned semmit, majd elmúlnak a félelmek maguktól, ha szépen, fokozatosan ismerkedtek egymás testével és reakcióival. Nem is pettingeltek? Jó lenne pedig, szerintem az elmélyültebb petting feloldja a gátlásokat teljes mértékben... Meg a fiún is múlik sokminden.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!