Találatok a következő kifejezésre: Lesz még a (6320 db)

Palota Pincsi kutyám lesz és majd szoba tisztaságra fogom tanítani szerintetek hogyan csináljam majd ezt? Vasárnap lesz meg a kutyám

És majd ruhát is szeretnék rá adni szerintetek vegyek vagy a barátnőmnek a kutyáján bébi ruhák vannak szerintetek jó az is?

Legjobb válasz: Most gyereked vagy kutyád lesz?

Most gyereked vagy kutyád lesz?
Szia! Érdemes a kutyapelussal kezdeni. Még kicsi a kutyus a pisilését nem tudja szabályozni kb fél óránként pisil. Venni kell kutya pelust illetve lehet kapni ilyen szobatisztaságra szoktató sprayt. Azt ráfújod és megszagoltatod a kutyussal. Biztos hogy lesznek balesetek úgyhogy érdemes a kutyus helyét olyan helyre tenni ahol könnyedén fel lehet takarítani. Mikor látod, hogy pisilnia kell akkor tedd rá a pelusra és ha oda sikerül simogasd meg esetleg jutalom falat és dicsérni kell. Tuti pisilni fog ivás után, felkelés elõtt, lefekvés elõtt. Kajálás után meg várható nem sokkal a kaki. Ha véletlen rossz helyre sikerül neki akkor rá kell szólni erõteljesen, hogy rossz kutya nem szabad és a pelusra kell tenni. A sétákat próbáld meg azonos idõre idõzíteni. Pl reggel, minden etetés után és lefekvés elõtt este. Akkor így fog neki beállni az agyagcseréje. Ott is megkell dícsérni jutalom falat legyen a zsebben.:) Sok türelem kell hozzá de megéri:) Sok sikert neked. Ha már egyszer ruhát szeretnél rá adni akkor inkább neki gyártott rucit vásárolj. Bár egy palotapincsinek felesleges.
Szia! A palota pincsi, nem fázos kutya, ezért nem kell neki ruha. NE vegyél neki, mert ha ijeneket adsz neki, bõrbetegséget kaphat. Szobatisztaságra nevelés: http://kutyapraktika.hu/szobatisztasagra-neveles-2 én is így tanítottam
A többiek mindent leírtak elõttem. Egyet fûznék hozzá: nem létezik palotapincsi. A neve pekingi palotakutya. Igazából semmilyen pincsi nem létezik. Csak pincs (pl. havannai, bolognai) és pincser (pl. német törpe).
Ja.. Még annyit fûznék hozzá, hogy mivel gondolom kölyök, nincs meg az összes oltása, körültekintõek legyetek, más állat ürülékéhez és más állathoz se engedjétek oda, amíg nincs meg az összes oltása.

Ezek után valaha is elégedett leszek még a szexuális életemmel?

Mindig is azt hittem, hogy ideális a szexuális életem, mert sokszor csináltuk mindig az eddigi kapcsolataimban, valamilyen módon mindig kielégítettek, nagy ritkán szex közben is el tudok menni, de az tényleg csak ritka, de gondoltam ez a normális...voltak szerepjátékok, rengeteg féle helyszín, póz, minden, gondoltam ez aztán igen, szuper az élet..

Legjobb válasz: Szerintem ez mindenkivel megesik es mindig lesz jobb.. Mar csak abbol indulok ki ,h volt egy 4eves kapcsolatom vele mindig minden korulmenyek kozott jo volt nem panaszkodtam pedig en ferfi vagyok.Aztan miutan szetmentunk siralmas kapcsolataim voltak.. senkivel nem ereztem azt az extazist mint elotte.Aztan most van egy masik kapcsolatom eleinte jo volt de meg mindig nem az igazi. Szal ne ess panikba ha jol erzed magad es elvezed a dolgot akkor csak csinald... Mindig lesz rosszabb es jobb...

Szerintem ez mindenkivel megesik es mindig lesz jobb.. Mar csak abbol indulok ki , h volt egy 4eves kapcsolatom vele mindig minden korulmenyek kozott jo volt nem panaszkodtam pedig en ferfi vagyok.Aztan miutan szetmentunk siralmas kapcsolataim voltak.. senkivel nem ereztem azt az extazist mint elotte.Aztan most van egy masik kapcsolatom eleinte jo volt de meg mindig nem az igazi. Szal ne ess panikba ha jol erzed magad es elvezed a dolgot akkor csak csinald... Mindig lesz rosszabb es jobb...
Egyrészt a világon vannak még figyelmes pasik (szerencsére), nem csak egy létezik. Másrészt, ha te magad megtanultad élvezni a szexet, akkor mással is jobban tudod, mert azért ez rajtad is múlik. N

Lesz még a jövőben Zelda?

Azt olvastam hogy a Skyward Sword lesz az utolsó konzolon, búcsúzhatunk tőle. Jön a WiiU, ez azt jelenti hogy már azon sem lesz?:( 17/l

Legjobb válasz: Nos, a Zelda a Nintendo egyik legnagyobb pénzeszsákja, már vagy 15 éve (nem tudom pontosan, megnézni meg lusta vagyok), úgyhogy rengeteg Zelda lesz még. Amúgy a WiiU-t is Zeldával demózták, úgyhogy errõl ennyit :) A skyward sword max wii-n lesz az utolsó, de a wii elõtt is volt kismillió Zelda és utána is lesz.

Nos, a Zelda a Nintendo egyik legnagyobb pénzeszsákja, már vagy 15 éve (nem tudom pontosan, megnézni meg lusta vagyok), úgyhogy rengeteg Zelda lesz még. Amúgy a WiiU-t is Zeldával demózták, úgyhogy errõl ennyit :) A skyward sword max wii-n lesz az utolsó, de a wii elõtt is volt kismillió Zelda és utána is lesz.
A kérdező hozzászólása: A Zelda 25 éve van jelen, 15 játékot adott ki a Nintendo:) Köszönöm hogy válaszoltál, megnyugtattál. Egyszerûen csak rossz helyen olvastam errõl.
Akkor még egy kis nyugtatás :) http://www.youtube.com/watch?v=arHNcSMXaBk
A kérdező hozzászólása: Erre a videóra már rábukkantam véletlen, nagyon jól néz ki:)
És mégegy: a Wiius zelda rész elõtt kijön a GameCubes Zelda Wind Waker HD változata. http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=19021&news
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! :)


Szerintetek mennyi ideig lesz még a Földön civilizáció?

2050-ig? vagy kicsit tovább, vagy már hamarabb beköszönt a bukásunk?

Legjobb válasz: Még ha bukást is vizionálsz akkor se lesz vége. Egy földmûvelõ civilizáció is civilizáció. Ebbõl következõleg fogalmam sincs mikor lenne vége.

Még ha bukást is vizionálsz akkor se lesz vége. Egy földmûvelõ civilizáció is civilizáció. Ebbõl következõleg fogalmam sincs mikor lenne vége.
A kérdező hozzászólása: én úgy gondoltam hogy ennek a modern civilizációnak mikor lesz vége
Ha elfogy az olaj, akkor vége lesz, és visszajön a középkor.
Ha tényleg elkezd fogyni a kõolaj és 1000 forint felett lesz a benzin, akkor az energiacégeknek is érdekük lesz támogatni az elektromos meg egyéb alternatív meghajtások fejlesztését és azt fogják értékesíteni. Addig meg elvannak a kõolajjal, amíg valaki hajlandó megvenni tõlük. Tehát a kõolaj elfogyása nem elég, egy kisbolygó becsapódás vagy egy gyógyíthatatlan járvány elég lenne, de ezt meg nem tudhatjuk elõre.

Ma megyek 32hetesen 4d-re mert 29hetesen nem sikerült? Látható lesz még a baba, nem lesz túl nagy? Esetleg közületek volt ennyi idősen?

Legjobb válasz: Szia! Látható lesz mindenképp!Menj el bátran!Amúgy a szülés elõtti hetekben csinál csak rosszabb képeket!

Szia! Látható lesz mindenképp!Menj el bátran!Amúgy a szülés elõtti hetekben csinál csak rosszabb képeket!
Persze szép pufi arcocskája lesz! :)
Szia! Én 36 hetesen voltam és GYÖNYÖRÛ képeket kaptunk! Mintha csak újszülöttrõl készült volna :) Meglátod, nem fogsz csalódni!

Hány része lesz még a Marinának és az Árva angyalnak? Vajon meddig tarthat még?

Legjobb válasz: Árva angyal 196 részes, Marinát nem nézem. Árva angyalnak hétfõn lesz a 138. része tehát még 58 rész, tehát 58 hétköznap szóval kb 11-12 hét ami 3 hónap

Árva angyal 196 részes, Marinát nem nézem. Árva angyalnak hétfõn lesz a 138. része tehát még 58 rész, tehát 58 hétköznap szóval kb 11-12 hét ami 3 hónap
Túl sok.
vagyis még 59 rész:)

Nagyon jól alakul egy kapcsolat egy sráccal. De félek h épp akkor lesz meg a mensim mikor eljutnánk az ágyig. Nem lesz kicsit illúzió romboló h emiatt nem lehet? és ugye nem fogja csak kifogának gondolni?

18 vagyok és ? az els? barátom eddig. és valszeg meg lesz épp,de akkor is tudnánk vmi izgatót csinálni?

Legjobb válasz: hat csak megtervezett az akcio,ha mar te tudsz rola...egyebkent meg ha a srac gyoker,es nem erti meg,meg se erdemli azt,h lefekudj vele :)

hat csak megtervezett az akcio, ha mar te tudsz rola...egyebkent meg ha a srac gyoker, es nem erti meg, meg se erdemli azt, h lefekudj vele :)
tudtok várni 3-5 napot nem? vagy feküdjetek le elõbb... ez a két lehetõség...amúgy hány éves a fiú és hány hónapja vagytok együtt?
Megterveztétek az aktust hogy ennyire tudod hogy akkor aktuális a havid? Am. a szex szerintem spontán jó, nem elõre megtervezve lépésrõl lépésre, az olyan mû-vé teszi az egészet.
A kérdező hozzászólása: egyáltlá nem terveztük meg, de tuti h 1 héten belül el jutunk odáig..és holnap fog megjöni..
A kérdező hozzászólása: *egyáltalán

Jól kitaláltuk ezt a nevet? TÖRÖK LÁSZLÓ ZSOMBOR--Persze ha füfyis lesz. Még a kislány név nincs meg.

László az apukája után lenne,de a Zsombit használná.

Legjobb válasz: Ha végleges, akkor is leírom: Oktatásban dolgozom, évi 5000 hallgatóval, és akinek két neve van, de a másodikat használja nagyon sokszor megszívja, mert automatikusan majd mindenki azt hiszi róla, hogy Laci és egész életében magyarázhatja, hogy nem az elsõ nevemet használom...Az a baj, hogy neki nem lesz egyszerû dolga. A kérdés az volt, hogy jól kitaláltátok-e? Szerintem szép így a név, csak rossz lesz majd magyarázkodnia. Neki lesz nehezebb, nem nektek.

Ha végleges, akkor is leírom: Oktatásban dolgozom, évi 5000 hallgatóval, és akinek két neve van, de a másodikat használja nagyon sokszor megszívja, mert automatikusan majd mindenki azt hiszi róla, hogy Laci és egész életében magyarázhatja, hogy nem az elsõ nevemet használom...Az a baj, hogy neki nem lesz egyszerû dolga. A kérdés az volt, hogy jól kitaláltátok-e? Szerintem szép így a név, csak rossz lesz majd magyarázkodnia. Neki lesz nehezebb, nem nektek.
Igen, szerintem illik. Kedves dolog, hogy felveszi az apuka nevét is. És külön jó, hogy kap egy másik nevet, amit használtok majd. Jól hangzik, Török László Zsombor. 36 hetes
Nem szeretnék vitázni, de nem volt értelmetlen a kérdés egyáltalán. A Kérdezõ feltett egy kérdést, mások véleményére várva. De ez nem jelenti azt, hogy meg kell fogadnia azt, amit mások írnak. Egyszerûen csak kíváncsi volt, ebben semmi rossz nincs. Nekem egyébként tetszik a választott név.
Nem igazán értem, miért tetted fel a kérdést.. Nagyon jól kitaláltátok, ügyesek vagytok. Úgy látom csak dicséretet akarsz, és dacolsz, ha valakitõl mást kapsz. A László név nekem sem tetszik, és ha nem azt használja, akkor tényleg célszerûbb második névnek adni. De ez téged úgy sem érdekel. Remélem, ha meglesz a lánynév, azzal nem teszel fel új értelmetlen kérdést, biztos vagyok benne, hogy az is a legmegfelelõbb lesz az ízléseteknek, és mindenki annak nevezi a gyermekét, aminek akarja. Szóval ha Török Dzsézön Márlonbrándó lenne, akkor is jól kitaláltátok volna. Bocs, ha megbántottalak, de tényleg nem értem, hol a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a véleményt, de ezzel sajnos nem értek egyet.Felénk sokan adják az apukájuk nevét elsõnek--persze fiú gyermek esetében--, és a második nevén szólítják.Senki sem panaszkodott volna, hogy ebbõl hátránya van, vagy kellemetlen valamiért. Úgyhogy neharizz, de de ezzel nem értek egyet.Ha pici kora óra a gyerek így van szólítva, a körülötte élõk is így reagálnak rá. Nagyon jól döntöttünk, és büszke vagyok arra, hogy kiállok az igazamért!:) De azért köszi a hozzászólásodat.
A kérdező hozzászólása: Úgy meg nekem nem tetszik! Végleges, és el van döntve! Marad az eredeti verzió, ugyanis nagyon szép név:) Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
Ha azsombort használja akkor azt tegyétek elõre... Török Zsombor László
Nekem sem jön be..
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Igen, ez is egy vélemény:) Köszi:) :) :) :) :) :) :) :)
Nekem nem tetszik. A László nagyon nem, a Zsombor egy fokkal jobb, de azt sem adnám.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.! Vagyis mi becéznénk Zsombinak, vagy ahogy jön:) A névre lettem / vagyok kíváncsi, hogy jól választunk-e, nem pedig másra, ha érted mire gondolok...
NEm hiszem, h egy csecsemõ el tudja dönteni, milyen név tetszik neki. :) )
"de a Zsombit használná." És ha neki a László tetszik?! O.O
A kérdező hozzászólása: A lényeget az utolsó kedves válaszoló megírt, ugyanis IGEN erre voltam kíváncsi.Nem azt kérdeztem, hogy nektek tetszik-e??? Nem vita ez a fórum, kérlek titeket ne is tegyétek ezt! Mindenkinek van saját véleménye, és én lennék a legbunkóbb, ha valamelyikõtök válaszára is haragudnék! Erre mondják:Ízlések és pofonok... Köszi azért azoknak akiknek tetszik, és mellettem állnak:) Azért jobb ilyeneket olvasni, --tényleg:)

Meddig lesz még a dota 2 beta?

kb meddig lesz még béta mert nem akarom meg venni a béta keyt 25 euroért ha kb 2 hónapig lenne csak béta

Legjobb válasz: ja...kb 2-3 honap!semmikeppen ne vedd meg a beta keyt,mert ingyenes lesz..probalj feliratkozni ilyen betakey giveawaybe pl.gamersbook,steelseries stb oldalakon

ja...kb 2-3 honap!semmikeppen ne vedd meg a beta keyt, mert ingyenes lesz..probalj feliratkozni ilyen betakey giveawaybe pl.gamersbook, steelseries stb oldalakon
Hátha lesz pótfelvételi.De az már csak fizetõsön.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! de arra gondoltam h valami OKJ-s képzésre megyek ahonnan esetleg tovább lehetne menni tisztképzõre , erre milyen lehetõség van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!