Találatok a következő kifejezésre: Lesz még Csók (38 db)

Tescoba lesz még csoki nyuszi meg tojás 30. -án este 6 körül?

mert csak akkor tudok átmenni :(

Legjobb válasz: fordulj az üzlet vevöszolgálatához telefonon.

fordulj az üzlet vevöszolgálatához telefonon.
Régebben volt az utolsó napokban, és olcsóbban is adták, de mostanában olyan köcsögök, hogy húsvét elõtt pár nappal már elfogy a nyuszi meg a tojás, és mikulás elõtt pár nappal már nincs egy darab télapó se:-(
Szerintem biztosan lesz. Lehet a jobbakat már elviszik, de valamilyen biztos lesz. Én mintha úgy emlékeznék, hogy tavaly egy vidéki tescoban, ahova én járok még húsvét után 1 hónappal is voltak ilyen maradék csokinyuszik és tojások jól leárazva.
Lesz még!
Pesten lehet, hogy lesz még, de pl. az egri Tescóban biztos, hogy nem lesz egy darab se, mert tavaly is így volt!

Az normális izgulás, hogy nekem lesz meg az első csók vagy a barátomnak?

Legjobb válasz: Várj, ezt nem értem... Ha lány vagy és a "barátom" szó alatt a párodat, pasidat, fiúdat (nevezd, ahogy akarod) érted, akkor szerintem valami nem stimmel. Jó esetben egymással fogtok elõször csókolózni, tehát egyszerre lesz meg az elsõ csók mindkettõtöknek. Hacsak valamelyikõtök nem próbálta már, de akkor kissé felesleges ezen izgulni. Ha meg direkt mással próbáljátok ki, akkor nem egészen értem a dolgot, de a párkapcsolatokhoz hülye vagyok (sajnos mûködik a logikám, az meg itt hátrány). Ha meg fiúk vagytok és azon izgultok, ki csókolózik hamarabb... Felesleges. Nem mindegy? Egyszer úgyis fog mindegyikõtök, legfeljebb csak az lesz a különbség, hogy ki fogja szünetben nagy hanggal, dicsekedve mondani a többieknek, hogy õ már próbálta.

Várj, ezt nem értem... Ha lány vagy és a "barátom" szó alatt a párodat, pasidat, fiúdat (nevezd, ahogy akarod) érted, akkor szerintem valami nem stimmel. Jó esetben egymással fogtok elõször csókolózni, tehát egyszerre lesz meg az elsõ csók mindkettõtöknek. Hacsak valamelyikõtök nem próbálta már, de akkor kissé felesleges ezen izgulni. Ha meg direkt mással próbáljátok ki, akkor nem egészen értem a dolgot, de a párkapcsolatokhoz hülye vagyok (sajnos mûködik a logikám, az meg itt hátrány). Ha meg fiúk vagytok és azon izgultok, ki csókolózik hamarabb... Felesleges. Nem mindegy? Egyszer úgyis fog mindegyikõtök, legfeljebb csak az lesz a különbség, hogy ki fogja szünetben nagy hanggal, dicsekedve mondani a többieknek, hogy õ már próbálta.
A kérdező hozzászólása: Tehát fölösleges izgulnom? Ja amúgy fiú vagyok és a barátomról van szó, mint barát.
Szóval ti versenyeztek, hogy melyikõtök fog elõször smárolni?
A kérdező hozzászólása: Nem versenyzünk. Csak bennem van egy olyan vágy, hogy Én csókolózzak elõször. És a kérdés az, hogy ez normális-e, vagy sem?
Teljesen normális.:D
Attól, hogy okosnak próbálod beállítani magad, még nem leszel okos.
A kérdező hozzászólása: nem próbálom magamat okosnak beállítani ... melyik mondatomra gondolsz??
Akkor mégsem volt meg az elsõ csókotok, csak szájrapuszi? Vagy a francia csók jelentésével nem vagy tisztában? Valami nem stimmel... x) Hogy mikor lesz, azt senki nem tudhatja, de ne félj tõle. Csak engedd el magad, jön az majd magától, hidd el. :)
Van a szájrapuszi és van a csók. Ahol a nyelvek kalandoznak, játszanak... Tehát te még nem csókolóztál.
3.! inkább te nem vagy tisztába azzal mit kérdez a kérdezõ. a nyelves csókra gondolt francia csók alatt.. Lehet csókolózni nyelv nélkül is, az attól még nem szájra puszi. De miért tõlünk kérdezed mikor lesz? Nem vagyunk jósok, ezt ti döntitek el. Ha szeretnéd már, hogy legyen akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: 4. köszönöm... és akkor így kérdezem: nektek mennyi idõ múlva történt ? (mármint miután össze jöttetek)
A francia csókkal pár évet még várjatok!
fél hónap után már azért volt, a 3 hónap sok idõ:D bár a korodat elnézve, nem gázos;)
Én idõsebb voltam pár évvel mikor megtörtént, nekem már pár találkozó után.


Az osztályba lesz ajándékozás és nemtudom mit adjak annak akit húztam.11. -esek vagyunk és lányt húztam. Először arra gondoltam, hogy veszek neki ilyen hógömböt meg csokit de átgondoltam és szerintem valami hasznos dolog jobb lenne. Szerintetek?

Legjobb válasz: Milyen értékbe kell? Én 15 és énis ugyan ebbe a helyzetbe vagyok, énvettemneki egy sálat a new yorkerbe 3k-ért meg mellé csokit persze... szerintem örülni fog... nekedis valami ilyesmit kellene venned.

Milyen értékbe kell? Én 15 és énis ugyan ebbe a helyzetbe vagyok, énvettemneki egy sálat a new yorkerbe 3k-ért meg mellé csokit persze... szerintem örülni fog... nekedis valami ilyesmit kellene venned.

2 napja volt a második randim egy fiúval, aki nekem nagyon tetszik. Szerintetek ha volt 2. randi, mennyi esélye van hogy lesz még folytatás? És ha mindketten félénkek vagyunk mikorra számítsak az elsõ csókra ( ha lesz egyáltalán)? 16/L

csak mert a 2. randin én eléggé zavarban voltam és hülyeségeket beszéltem és még késtem is ( amiért persze bocsánatot kértem), de most félek hogy rossz benyomást tettem. nagyon tetszik a srác. Õ 17 éves

Legjobb válasz: Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)

Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)
Nyugodtan ismerkedj vele tovább. Ha már nagyon hiányzik majd a csók, te is kezdheted.
Szerintem ez egyáltalán nem gáz, hogy 16évesen még nincs pasid. Ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Nincs szeretethiányom, mert nem csak egy pasi tud szereteni, hanem a család is mega barátok is, ettõl függetlenül szeretnék barátot
Na kb. én is ilyen vagyok 15L és nem szeretek bulikba járni, de még is szeretnék egy pasit..Mondjuk nekem nem az ilyen diszkós emberkék jönnek be..
de jó neked hogy nincs szeretethiányod :D f17
egyáltalán nem ciki
A kérdező hozzászólása: :)
Nem gáz, Sõt!Örülök, végre egy komoly csajszi.Semmit nem kell siettetni, mindennek eljön az ideje.
A kérdező hozzászólása: pár napos*
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) szeretnék pasit, de nem szeretem az ilyen pár kavarásokat...szóval inkább várok
gaz helyett gáz :)
Egyáltalán nem gaz, csak ha te annak érzed. Szerintem nem az.
én sem járok buliba. Nem tudom gáz-e, de ha nincs kedvem minek menjek?
...és hogyha õ is elõkapja akkor fuss.
ha igent mond, kapd elõ a brét...
Csukd vissza a bicskát.
A kérdező hozzászólása: xDDD
Hát, ha ilyen romantikus leszel, akkor nem kell nagyon elõre tervezned azért. ;)
És hogy kérdezed meg? Mert nem biztos, hogy a: "leszel a csajom?" a leg célravezetõbb.
Bakker. Megkérdezed tõle, hogy lesz-e a barátnõd és hang vagy megölelni. Vegyél egy kutyát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de nem túl nyomulós?
mindkettõ jó
szetintem ölelés inkàbb. egy csók még koraiblenne szerintem. (elvegre csak mpst kerdezed meg h jarna-e veled.

Arra gondoltam hogy veszek anyukám szülinapjára egy sampont egy tusfürdőt és egy díszes szappant meg csokit. Ehhez mit szóltok ez jó lesz?

Legjobb válasz: Ha ezek azok a termékek, amiket szeret használni akkor persze. Jó nem valami fantáziadús, de jobb mint egy porcelán vacak, amit csak porolni kell, de haszna nincs.

Ha ezek azok a termékek, amiket szeret használni akkor persze. Jó nem valami fantáziadús, de jobb mint egy porcelán vacak, amit csak porolni kell, de haszna nincs.
Nagyon ügyes vagy akkor! Majd írd meg, hogy milyen volt a szülinapi party! ;-) :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolsó válaszoló és igen 11 vagyok és tudok sütni:)
A kérdező hozzászólása: vagy arra gondoltam hogy nagyon szereti a sport szeletet és veszek egy bögrét és tele rakom sport szelettel
A kérdező hozzászólása: köszi de ezt hol lehet venni
utolsó: Inkább akkor kézmûves fürdõgolyót, ne ezeket a mû sz.arokat. (a szappanjaikat nem ajánlják arcmosásra, hiába amegtervezett brand, az összetevõk között ott a fagyálló és társai, nem ajánlom senkinek). Aki nem hiszi böngéssze át az összetevõket és a házaspár által írt üzeneteket (midet ne mosd vele:)
Ha szereti az ilyesmiket, akkor vegyél ezt: http://www.lush.hu/by_category/furdogolyok Ez különleges, jó lesz még szülinapra is. Vegyél kettõt-hármat, ne egyformát, biztosan örülni fog. Ha nem elég a zsebpénzed, kérd meg aput, hogy segítsen.
A kérdező hozzászólása: akkor mit vegyek
A kérdező hozzászólása: anyukám szereti az ilyeneket ja és nem vagyok milliomos 11éves vagyok és ez szerintem szép ajándék ha szépen becsomagolom
Inkább vegyél neki egy könyvutalványt ezeknek az árából. Így magának tud venni egy olyan könyvet, ami érdekli õt.
Olyan, mintha nem ismernéd az anyukád. Adj neki valamit, ami a TIÉTEK, valami kicsiség is lehet, csak legyen személyes.
Õszintén szólva engem nem érdekel a saját szülinapom, akkor sem, ha nem kapok semmit. Ez az ajándékkombó viszont igen ötletszegény, talán csak a bögre cikibb.
A kérdező hozzászólása: oké
Word First Problem ^^
Aki keres az talál...
nekem elvileg megy ^^ szóval biztos nem olyan nehéz találni valakit :)
Persze hogy lesz esélyed nem kell az összes lányt egy kalap alá venni!!

Egy pasi meghívott randizni és 100%ban biztos vagyok benne, hogy most lesz meg az első csók. Hogyan kell csókolózni?

Nagyon bírom ezt a fiút, és azt akarom, hogy tökéletes legyen a randink.

Legjobb válasz: tökéletes ember, randi, kapcsolat NINCS, verd ki a fejedbõl. de pont ez adja a varázsát, a szépségét. a csókolózástól ne parázz, megy majd az magától.

tökéletes ember, randi, kapcsolat NINCS, verd ki a fejedbõl. de pont ez adja a varázsát, a szépségét. a csókolózástól ne parázz, megy majd az magától.
Neked sehogy. Amíg ez kérdés addig sehogy.
7. vagyok. tudom, hogy ez most irtó gázul fog hangzani, de én sajnos (vagy szerencsére) nem emlékszem az elsõ csókomra. egy koncerten volt, és próbáltam elkerülni, hogy a srác megcsókoljon, mert nem igazán jött be, és sokat ittam, ráadásul olyan szinten a koncert hatása alá kerültem, hogy azt sem tudtam, hol vagyok. cserébe kiszívta a nyakam, de a csókot nem tudtam elkerülni, egy kívülálló elmondása alapján. na, mindegy is... szóval, még aznap este találkoztam egy nagyon édes sráccal (nem vagyok ribi, csak valahogy így alakult... nyár volt, fesztivál a városban, meg némi alkohol is közrejátszott, de addigra már sikerült kijózanodnom). szóval ezzel a sráccal volt az elsõ igazi csókom, amire emlékszem is, és nagyon finoman csinálta. lassan fokozatosan közeledtünk egymáshoz, alkoholos filccel rajzolgattak a lábamra, aztán elkezdett bökdösni egészen finoman, a combomról fölfelé egészen a számig, aztán valahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és végül megcsókolt. az elején még csak apró puszik, aztán, amikor megbizonyosodott róla, hogy én is akarom, tovább mentünk. innentõl nem részletezném. akkor 17 éves voltam. azóta is csodálatos élményként él bennem az az este, csak kár, hogy nem lett belõle semmi. szóval szerintem kár ráparázni, úgyis jól fog alakulni! ;) 18/L
ne parázz ha elkezded tudni fogod. ha összekoccan a fogatok akkor se ijedj meg, mert nem történik semmi, nyugodtan folytasd. És ha a csók után elmondod a srácnak, hogy ez volt azt elsõ akkor kifejezetten örülni fog, hogy neki "tartogattad". hajrá! 17/F
Megvolt, 10 éve.:) Én koccantam a fogammal, átdugta a nyelvét a barátnõm, rendesen megijedtem.Szóval nem lehetett neki valami nagy élmény, de azóta is velem van.:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon hálás vagyok köszönöm. Nektek már megvolt az elsõ?
csak csináld azt, amit õ. hagyd, hogy irányítson, és nem lesz probléma. amúgy, ha nagyon parázol, a youtubeon biztosan találsz videót, amibõl meríthetsz ötleteket.
Csak komolyan óvatosan közelíts, nehogy lefejeld!
A kérdező hozzászólása: JÓ :) Nagyon köszönöm, de a kezdõk nem lehetnek annyira kezdõk mint én. Filmekben amikor csókolóznak, a fejüket is forgatják mivel az orruk összeakad...de a szájban mit kell csinálni??
"csókolózástól nagyon tartok..." Ahogy mindenki más is kezdetben, aztán meg majd nem bírod abbahagyni.:)
Egyetlen egy szabály van, az elsõ csók elõtt..Illetve kettõ:1ne legyen nyálas, 2óvatosan közelítsetek, hogy a fogatok ne koccanjon össze..:)
A kérdező hozzászólása: Oké értem köszi...de a csókolózástól nagyon tartok...
hát nekem tegnapelõtt volt meg az elsõ csók :D én is izgultam, mert nekem ez volt az elsõ. A fogunk is összekoccant, de nem zavart... Utána a lány elszaladt, majd 2, 5 óra mulva hivott, hogy ne haragudjak, csak....s persze utána még volt csók :P ne parázz rá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!