Találatok a következő kifejezésre: Lesz e a (1380 db)

Arra lenék kíváncsi hogy lesz e a Dragon Ball GT-nek anime folytatása és ha lesz mikorra várható? Előre is köke!

Legjobb válasz: Nemtudom hogy lesz-e de én is nagyon szeretném hogy legyen :)

Nemtudom hogy lesz-e de én is nagyon szeretném hogy legyen :)
Biztos, hogy nem lesz.
Már van. Dragon Ball AF (After Future) de nem nagyon találni róla sehol még egy rész sem sajna.:)
lesz folytatása remélhetõleg és nem az AF, az csak egy rajongók által kitalált történet aminek szerintem nincs értelme..:) Goku JR lesz a fõszereplõ!Bár remélem Goku is benne lesz :) Már idén ki fogják adni.. :) persze ha igaz ez!
A kérdező hozzászólása: és ez mennyire biztos forrás ?
Dragon ball AF Fan manga de elvileg lesz belõle Anime de Már nem Akira Toriyama Csinálja :S neki az utolsó Mûve a Blue Dragon és aztán nem csinál Több animét.. A Dragon Ball AF Az Cool lesz olvastam rolla lesz benne ssj8 is már meg stb.. De nem biztos hogy lesz belõle Anime de én bízom benne.. és a GT az egy Fos volt Meglátszott hogy azt Már nem az igazi tervezõ alkotta hanem csak beleszólt.. :S

Lesz e a Lovely Complex-ek 2-ik évad-ja? Ha van mi a cime? V ha nincs terveznek e 2-ik évadot? Köszi a jó válaszokat.

Legjobb válasz: Sajnos nincs és nem is lesz. Viszont adtak ki plusz mangát amiben a történet elõzményei vannak és hogy mi történik a ballagásuk után. Ha érdekel esetleg a címe akk írj vissza vagy írj e-mail-t. ([email protected])

Sajnos nincs és nem is lesz. Viszont adtak ki plusz mangát amiben a történet elõzményei vannak és hogy mi történik a ballagásuk után. Ha érdekel esetleg a címe akk írj vissza vagy írj e-mail-t. ([email protected])
A kérdező hozzászólása: Szia igen érdekelne hogy mi a cime és köszi

Hogy tudnám megállapitani, hogy az Asus-M4A785TD-M-EVO alaplaphoz, megfelelő lesz-e a tápom? Mitől függ, hogy kompatibilis-e?

Ha már itt tartunk, hogy tundám megállapitani, hogy a gépházam micro atx-e.

Legjobb válasz: microATX alaplapot kb minden házba bele lehet tenni. A tápod akkor lesz kompatibilis, ha 24 pines a tápcsatlakozód. A "P4" kiegészítõ csatlakozó (2x sárga+2x fekete) a 24 pinesekben úgyis ott lesz.

microATX alaplapot kb minden házba bele lehet tenni. A tápod akkor lesz kompatibilis, ha 24 pines a tápcsatlakozód. A "P4" kiegészítõ csatlakozó (2x sárga+2x fekete) a 24 pinesekben úgyis ott lesz.
A kérdező hozzászólása: Ilyen a táp - http://www3.picturepush.com/photo/a/3641001/640/3641001.jpg - Ezek pedig a csatlakozók - http://www4.picturepush.com/photo/a/3641002/640/3641002.jpg -
Ez a táp jó hozzá


Ünnepnapokkor miért kérdezik olyan sokan, hogy nyitva lesznek-e a boltok?

Minden egyes ünnepnél ez van. Rengeteg kérdés jön, hogy a szolgáltató helyek (gyors éttermek), boltok, plázák nyitva lesznek-e?! Megértem, hogy sokan csak ilyenkor tudnának bevásárolni, mert ekkor nem dolgoznak, de azoknak, akik ilyen helyen dolgoznak, nem lehet ünnep az ünnep?!

Legjobb válasz: De ilyeneket kérdeznek, hogy holnap nyitva lesz-e a meki. De most miért akar szerencsétlen húsvétkor a mekiben enni?:(

De ilyeneket kérdeznek, hogy holnap nyitva lesz-e a meki. De most miért akar szerencsétlen húsvétkor a mekiben enni?:(
Nem lehet ünnep ha a fõnök azt mondja. Nem azért vannak nyitva ha nyitva vannak mert a vásárlók akarják hanem mert ez van mondva, amúgy meg pont ezért kérdezik meg az emberek, mert nem tudják, nem veszik egyértelmûnek hogy nyitva lesznek, plusz azért is mert ha 2 napig nincsenek nyitva akkor logikusan 2 napra vásárolnak de ha nyitva van akkor ésszerû hogy nem fognak csak pl aznapra.
Mert szabad. Ahhoz van kedve.
Miért ne lehetne nyitva? ha vállalkozó lennél akkor tudnád, millió ember otthon van, 1 bolt se lesz nagyon nyitva de úgy ennének valami "jót", hát ott a meki. Nem kicsi a bevételük ilyenkor, hülyék lesznek nem nyitva lenni.
Vendéglátásban és médiában valamint a hatóságoknak nincs ünnep. Gondold el, ha nem menne ki a mentõ vagy a tûzoltó, vagy egész nap sötét lenne a tévé. Aki a piros betûs ünnepen nem akar melózni, az ne válassza ezt a 3 területet:) Mekibe bármikor lehet menni, biztos unja már a húslevest meg a sonkát. Boltok nagy része egyébként zárva lesz, mert dolgoztatni nem lehet, csak dolgozni. Azaz a kis maszek boltok tulajdonosa(i) beállhat(nak) a pultba, de az alkalmazottakat nem lehet behívni.
Csak az éjjel-nappalik, virágosok és szórakozóhelyek lesznek nyitva.
Na meg a benzinkutak.

Lesz-e a gond? Lehet e abaj?

Lehet gond attól, ha kb 1 éve kaptam tetanuszt, és most megint kapnék? Elvileg 5 évente kell tetanusz. Mielőbbi válaszokat kérek, továbbá valaki hozhatna egy gyros-t

Legjobb válasz: Ha van jelentkezõ és maradt még, az nekem is hozhatna.

Ha van jelentkezõ és maradt még, az nekem is hozhatna.
A kérdező hozzászólása: merre élsz?
Középpontos hasonlósággal tudnám koordinálni. Ha lambda egy tetszõleges valós szám, akkor a minket összekötõ szakasz egyenesén a tõlem feléd esõ irányában egységnyi hosszt lambdával szorozva hozzád jutunk el, akkor tõled pontosan lambda -1-szeresét az egységnyi hosszal szorozva ugyanabban az irányban véve jutnánk el hozzám a térben.
A kérdező hozzászólása: most viccesnek tartod magad? Amúgy nem hatottál meg... BME matek szakos professzorral van dolgod...
Hát jobb poén volt, mint a bme-s. Szerintem te a hatványoknál elhasalsz, ami középszint ;)

Valaki nem tud arról valamit, hogy lesz-e a bosszúállóknak majd folytatása, vagy terveznek-e olyan filmet, amibe sokkal több hőst is belevonnak? Gondolok pl pókemberre, kár, h ő kimarad a bosszúállókból.

Legjobb válasz: Biztos lesz folytatása az Avengernek. 1, öngyilkosság lenne egy ilyen sikeres filmet nem folytatni 2, az a jelenet a film végén, ami az ûrben játszódik, egy bizonyos utalás, vagy nyitott kérdés, kinek hogy tetszik.

Biztos lesz folytatása az Avengernek. 1, öngyilkosság lenne egy ilyen sikeres filmet nem folytatni 2, az a jelenet a film végén, ami az ûrben játszódik, egy bizonyos utalás, vagy nyitott kérdés, kinek hogy tetszik.
Helló, nem valószínû, hogy lesz de reméljük!A pókember meg elrontaná az egész filmet!Nem ide való!
Biztos, hogy lesz Avangers 2, és mint mondták jön majd még a Csodálatos Pókember és a Thor 2 is, és Tom Hiddlestone (Loki)is 5 filmre írt alá szerzõdést, amibõl még csak kettõ jött ki :)
A kérdező hozzászólása: Na ezt jó hallani. Thor 2-rõl én is hallottam. Remélem a Hulkot elõröl kezdik, ami nem valószínû, de jó lenne.
Elég valószínû hogy lesz folytatása. Úgy néz ki hogy eszméletlenül sikeres anyagilag a film. Ráadásul a film máris a 29. helyen van a MINDEN IDÕK LEGJOBB FILMJEI listán az IMDB-n. Egyébként Chris Hemsworth (THOR) és Mark Ruffalo (HULK) mindketten 3 Bosszúállók filmre és 3 saját szuperhõs filmre írtak alá szerzõdést.
jaa és szerintem teljesen ide való pókember is. én bírtam az eddigi filmeket, de ez jobb lesz, hiszen teljesen a képregénynek fog megfelelni, szerintem már az elsõt is így kellett volna csinálni. :DD Várom már azt is!
nem akarok hülyeséget irni, csak feltételezem, hogy lesz! mert ha a képregényeket vesszük pl.: vannak "A bosszú angyalai" kb. erre alapszik a bosszúállók c. film is. De van "az új bosszú angyalai" tehát lehetne egy Új bosszúállók film is belõle( ebbe benne lenne pókember is.Legalábbis a képregény alapján+jön az új pókember film is, szóval én simán el tudom képzelni, hogy ha lesz kövi bosszúállók akkor benne lesz.) Kíváncsi leszek, hogy a film végén lesz e valami kis utalás vagy egy elõzetes vagy valami a következõ marvel filmrõl. Mert, hát ugye az összesnek volt. :DD
A kérdező hozzászólása: Patronos háló? Nem már. Nekem pont az tetszett a filmben, h ez a kezében kialakult mirigyekbõl jött. Legalább volt olyan fegyvere, ami a képességének köszönhetõ.. :/ Amúgy több marvel hõsre gondoltam, pókember csak egy példa volt. Na de már annak is nagyon örülnék, ha lenne folytatása _D Csak legyen jó az elsõ rész
Pókembert azért nem vonultatják fel a filmben mert most lesz az új pókember film a Csodálatos Pókember ami teljesen más koncepción alapszik teljesen követi a képregényt( patronos háló stb..)
Jobbnál jobb hírek :DDD imádom Lokit :D és Mark sokkal jobb Hulk (szerintem más szerint biztos máshogy van ) Thor király egyszóval imádom :D pókembert is elbírta volna a film:D õ is poénos és látom magam elött ahogy vasember beszólogat neki :D

Elfogyott a Sotret gyógyszerem négy napig nemtudom szedni. Hatással lesz-e a bőröm állapotára a kihagyás? Visszaeshet-e egy korábbi szintre?

Legjobb válasz: nem fog visszaesni nyugi én 3 napig nem tudtam szedni mert kihánytam õket betegség miatt, de a sotret amúgy is minimum 2 hónap alatt ürül ki tehát nem lesz baj

nem fog visszaesni nyugi én 3 napig nem tudtam szedni mert kihánytam õket betegség miatt, de a sotret amúgy is minimum 2 hónap alatt ürül ki tehát nem lesz baj
Nem lesz semmi baja a bõrödnek, négy nap nem a világ!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Ez a 3. nap de úgyérzem mintha meginnt kezdene rossz lenni az arcom. De remélem hogy ez csak az én hülyeségem.
Attól függ mióta szeded. Mert amíg szeded addig telítõdik a szervezetedben, és amikor nem szeded akkor van egy kiürülési idõ. Nekem legalábbis így magyarázta a bõrgyógyász. Én már kb 1, 5 éve szedem és ha most nem szedném 1-2 hónapig akkor sem lenne semmi gond mert csak addigra ürülne ki belõlem.
A kérdező hozzászólása: November óta szedem. Elõször 20mg-t aztán 30mg-t és legutóbb 40mg-t szedtem kb 2hónapot. Most levitte 20mg-ra de nem lehet hogy túl korai? Félek hogy visszaromlik az állapota a bõrömnek.

Van/ lesz e a közeljövőben evőverseny Budapesten?

Régóta kiakarom próbálni már és eddig nemigazán találtam sehol

Legjobb válasz: http://ertunk.hu/index.php/eletmod/item/2988-kostolasra-fel-.. ( kicsit késõbb lesz,de lesz június körül olvasd el... )

http://ertunk.hu/index.php/eletmod/item/2988-kostolasra-fel-.. ( kicsit késõbb lesz, de lesz június körül olvasd el... )

Lesz-e a Szemfényvesztőknek 2. része?

A film nagyon tetszett nekem, de kicsit befejezetlennek tűnt ...

Legjobb válasz: lesz 2. része, de majd 2015-ben. számomra befejezett volt, nem is azért lesz folytatása, mert vmit nem zártak le, hanem mert szép kis nyereséget hozott, és a stúdió ezt meglovagolja.

lesz 2. része, de majd 2015-ben. számomra befejezett volt, nem is azért lesz folytatása, mert vmit nem zártak le, hanem mert szép kis nyereséget hozott, és a stúdió ezt meglovagolja.
Ez trilógia ugxhogy 3. Része is lesz;)
Amúgy, nekem is nagyon tetszett a film! :D
amit érzel kislány :D tudod majd az életben késõbb sok embernek kell nemet mondanod, jobb ha megtanulod :D
nehogymár azért járj valakivel, mert nemakarod megsérteni...legyen már igényed....
Mondj neki nemet! Ja, és nem harakszik, hanem haragszik.
Inkább haragudjon meg, mint hogy ne érezd magad jól vele. Komolyan. Meg kell tanulni nemet mondani, különben elcseszed az életedet.
A kérdező hozzászólása: kössz mindenkinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!