Találatok a következő kifejezésre: Lesz Szex New York (4 db)

A Szex és New York című sorozatnak van (lesz) 7. évada?

Legjobb válasz: Nincs,6 évada van.+2 mozifilm. 3.mozifilm elõreláthatólag nem lesz,mert a 2.rész óriásit bukott.

Nincs, 6 évada van.+2 mozifilm. 3.mozifilm elõreláthatólag nem lesz, mert a 2.rész óriásit bukott.
A Csok és New York amit te kérdezel.Ezt adták a tv-ben.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló:Köszi a választ.Úgy utálom, hogy minden jó sorozatnak olyan befejezetlen a vége!:( Második válaszoló:A Szex és New York-ot kérdeztem.Az volt minden vasárnap a viasat3-on.
Hát ja, még egy 2-3 évadot szerintem simán leforgathattak volna, egyáltalán nem lett volna unalmas, és nem is született volna olyan mozifilm mint a 2. részébe.Bár az a baj, hogy Mr.Big miatt csinálták ilyen rövidre, mert olyan sokszor szakított vele, hogy lehet, hogy a nézõk egy részének már elege volt.A Twilightot is azért értékelték olyan rosszul(nézd meg imdbt, az eclipse 4.8-as átlagot ért el, a 10bõl ami nagyon-nagyon rossznak számít.)és itt is szerintem az a baj, hogy Bella a válogatós k*rva, aki nem tudja eldönteni, hogy most Jacob vagy Edward, és ezt két mozifilmet keresztül csinálják, ami elég unalmas, mert szinte másról sem szól(New moonba kb. 15 perc amíg elmegy, aztán mikor találkoznak újra a volturinál a többi mind Jacob vs Edwardról szól, Eclipse szinte majdnem ugyanez..., viszont a Twilight nagyon jó film szerintem, élvezhetõ nagyon is) :)
A kérdező hozzászólása: A Szex és New Yorknál tényleg lehetett volna még folytatás. Én is szeretem az Alkonyatot.Ez volt a kedvencem.Mostmár inkább csak elolvasom, de semmi extra.Bella már egy kicsit idegesített a harmadikba, de azért kíváncsi vagyok a negyedikre.A 3.film jobban tetszett, mint a könyv. Most a The Vampire Diaries van nálam az elsõ helyen.:)

Lesz Szex és New York 3?

Google-n keresgéltem, de mindenféle cikket találtam, hogy lesz, arról is, hogy nem. De ez mind nagyon régi cikk volt. Valaki talált esetleg friss infót? :)

Legjobb válasz: Hát, érdemben válaszolni nem tudok, de én is hallottam 3. részrõl, utánaolvastam és kiderült, hogy elõzményfilm lenne. Tehát tök más szereplõkkel, hogy kikkel már nem emlékszem (mai felkapott tini "sztárocskákkal") szóval el is ment a kedvem tõle. De ezt már jó rég olvastam, tavaly valamikor.

Hát, érdemben válaszolni nem tudok, de én is hallottam 3. részrõl, utánaolvastam és kiderült, hogy elõzményfilm lenne. Tehát tök más szereplõkkel, hogy kikkel már nem emlékszem (mai felkapott tini "sztárocskákkal") szóval el is ment a kedvem tõle. De ezt már jó rég olvastam, tavaly valamikor.
Igen, én is úgy hallottam, ahogy elsõ írja, hogy új, fiatal szereplõgárda, úgyh nekem is elvette a kedvem:(:D
Az amirõl az elsõ kettõ beszél egy elõzmény sorozat lesz és 2013 januárjában jön USA-ban az elsõ része.A film 3. része egyáltalán nem biztos hogy jön mert a 2. része már nem volt olyan sikeres mint az 1.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!! Sokat segítettetek! :)

A szex és New York sorozat csak 6 évados? És ha igen akkor forgatják még a sorozatot? Lesznek még évadok?

Legjobb válasz: Nekem 96 részes, nem tudom hány évad, már nem forgatják, jó pár éve véget ért.

Nekem 96 részes, nem tudom hány évad, már nem forgatják, jó pár éve véget ért.
csak annyi. meg a két film. és nem forgatják, mert a színészeket már a plasztika se tartja össze lassan. :D
'. vagyok. Találtam egy kis leírást: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szex_%C3%A9s_New_York

Lesz Szex és New York mozifilm?

Bizonytalan volt, aztán megint fix, aztán megint bizonytalan, mi a helyzet most?

Legjobb válasz: Igen, most már biztos. A napokban kezdték el forgatni, mind a négy csajszi igent mondott.

Igen, most már biztos. A napokban kezdték el forgatni, mind a négy csajszi igent mondott.
sõt 2 is lesz :D
sõõõt, nincs egy hónap se és már a 2-õt is adják a mozikban :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!