Találatok a következő kifejezésre: Lesz III. Mikor (20 db)

Szerintetek lesz III. világháború, ha igen mikor és miért?

Legjobb válasz: a Hidegháború volt szerintem a III.

a Hidegháború volt szerintem a III.
Semmi sem kizárt. A Közel-Kelet és Kína az a térség, amely szerintem eléggé sok veszélyt hordoz magában. Kína szépen építi a hadseregét, "feláldozható" ember-anyaga van bõven. Minél erõsebb, annál nagyobb lesz az étvágya. Jó pár olyan terület van az ázsiai térségben, amely vitatott hovatartozású...és többségére Kína is feni a fogát. Pl.: Tajvan, jó pár sziget stb. Példa erre: http://www.origo.hu/nagyvilag/20120510-delkinaitenger-durvul.. Amúgy még a különféle nyersanyagokért folytatott harc is fontos tényezõ lehet. Például: ivóvíz, élelmiszerek. Vagy mondjuk Antarktisz és Arktisz nyersanyagainak kitermelési joga is sok vitához fog vezetni, mert arra is sokan ácsingóznak...és az erõsebb fog úgyis gyõzni...
Lesz IV. is, csak azt már botokkal fogjuk vívni :)
Biztos, hogy lesz, mert a Föld túlnépesedését másként nem lehet megoldani. A háborúkat manapság már lehet járványoknak is álcázni, tehát nem feltétlenül látszik majd háborúnak. Sajnos.
Az elsõ világháború után sem hitték hogy lesz második. Többek között ezért sem hívták I. világháborúnak, csak Nagy háborúnak. (A háború azért, hogy ne legyen több háború :)
Minden háborút azért vívnak meg, hogy ne legyen több háború és mindet követi egy újabb. Ez alól pedig nincs kivétel, a II. VH sem volt az.
Szerintem annál nagyobb háborúk, amik mostanában vannak, jó ideig biztosan nem lesznek. Egyszerûen nincs olyan szövetségi rendszer, aminek érdekében állna egy világméretû háború kirobbantása.
Fogjuk??? Mibõl gondolod, hogy megéred? :-D
Azt nem tudom, de IV. biztos nem lesz.
Kizártnak tartom! A világ olyan mértékben összefonódott mind gazdaságilag, mind politikailag, hogy egy háború mérhetetlen károkat okozna még a támadó félnek is. Azt azonban nem tartom kizártnak, hogy a renitens államokat megrendszabályozzák (Irán, Észak-Korea, egy-két muszlim állam).
usa vs kína 20 év múlva. afrika, közel-kelet, antarktisz ezeken mind össze lehet "veszni" , hogy kinek van joga kiszipojozni ezeket.
A túlnépesedés elleni csodaszert kotonnak hívják nem III. VH-nak.
Közel vagy távol? Nem keresgéltem valóban ezt mondta-e, de: http://www.jovonk.info/2012/05/18/medvegyev-iran-es-sziria-m..
Háború lesz de nem hinném hogy világháború. Izrael és az USA fogja kirobbantani Irán ellen.
a háborút már nem fegyverekkel vívják.. a 3.világháború jelenelg is zajlik...
Ez a kõolaj elfogyós válasz egy kis pontosításra szorul. Bizonyított, hogy a nyersanyagok ára 100 éves idõtávokon masszív esõ trendben van. A kitermelési technológia, és a helyettesítõ termékek megjelenése miatt. Ki tudja, mióta léteznek már helyettesítõ termékek (megújuló energiaforrások, atomenergia), és az átállás is folyamatban van.
Hát most minden országnak meg van a saját gondja, nemrég európa segítséget kért usa-tól de nem segítenek mert õk is szarban vannak. A történelem megismétli önmagát és évrõl évre egyre viszályosabb a helyzet az országok között és még az európai unio is ingadozik fõleg a görögök miatt. Ezek miatt még gondok lehetnek

Lesz III. Világháború? Mikor? Kik között? Mi lesz kicsiny országunkal akkor?

Legjobb válasz: Az hogy nem vagyunk nagy hatalom, sok hátránya mellett van elõnye is, mégpedig az, hogy háború esetén nem csattan rajtunk semmilyen ostor.

Az hogy nem vagyunk nagy hatalom, sok hátránya mellett van elõnye is, mégpedig az, hogy háború esetén nem csattan rajtunk semmilyen ostor.
Hát már majdnem volt, az amcsik, meg az irakiak, vagy kik között. Ha jönnek az ufók, õk is biztos akarnak majd kicsit háborúzni;)
Ja és azt elfelejtettem közölni, hogy ideje áttérni az önellátó gazdálkodásra. Tehát kapáld a földed, termeszd a paprikát, paradicsomot, krumplit, kotord ki a trágyát a disznó alól, vegyél lovat mert nem lesz üzemanyagra pénzed, de még nem hogy üzemanyagra, hanem még gatyára sem. Sõt! Egy fityinged sem lesz! Ideje összefogni a szomszédokkal, meleg-sátrakat építeni míg be lehet szerezni hozzá az alapanyagot stb... Gyerünk! Csináljátok! Az én családom már elkezdte!
ó, de én még le akarok majd 4 év múlva érettségezni, és egy jó tiszthellyetesképzõbe járni.
Nostradamus jóslatai ami még nem biztos! De 2010 Novemberében kezdõdik majd. Keletiek és Europa közt és ha véletlen megtörténne az USA úgyis segít! TÖBBET ITT TUDSZ MEG:http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Nostradamus/Nostra.. Egyet mondhatok, sokat nem fogsz belõle érezni , mert az elején eltalál egy ATOMBOMBA és meghalsz mint mindenki :S addig élvez ki minden lehetõséget amit eddig nem tettél meg, hogy ne várjon meglepetés ként !:D
Veszélyes hatalmak: Kína (!), USA, Irak. És még sokan mások... Javasolnám megnézni a Veszélyes jövõ címû filmet. (On the beach az eredeti címe, 2000-ben adták ki) Nem akarom szétoffolni és nem a kérdésedre válaszolni, de a film pontosan errõl szól. A hatalomvágyó ember, amikor megnyomja a "piros gombot" és beindul a nukleáris csapás-ellencsapás és a földi élet kipusztul. Nem egyik pillanatról a másikra. Mikor a világ 4/5-öde már kihalt, a háború eredményeképpen és a maradék egy ötöd felé közeledik a nukleáris felhõ, ez ugyan csak egy film, de megrázó és hátborzongató, ahogy a rádióban bemondják: "Utolsó adásunkat hallották, mondhatnám, hogy holnap reggel folytatjuk, de nem mondanék igazat" és kiosztják az öngyilkos kapszulákat a népnek, mert különben lassú kínok között kellene MINDENKINEK meghalnia. Sajnos az ember képes elõidézni a világvégét. Jó lenne, ha végre kijózanodnának a "nagyhatalmak nagykutyái", mert ennek nem lesz jó vége. Már csak az az egy kérdés maradt, hogy igaz-e a feltevés, hogy a földön már több civilizáció is kifejlõdött, aztán a "csúcson" kiirtotta magát és újra kezdõdött az egész elölrõl. Érdekes lenne tudni, hogy hánymillió évente ismétlõdik meg. Ha Európát elsöpri az atom, akkor bennünket is el fog, ha nem, akkor is durva, hogy hány áldozata lesz csak az utóhatásoknak (lásd Csernobil, pedig az nem is háborús esemény volt)
Semmi baj, alakult helyette Európai Únió.. Ha csak únió kérdése a dolog... A diktatúrák alapfeltétele: egyformára formálni mindenkit, hiszen így a legkönnyebben irányíthatóak...
Háború mindig lesz akármilyen felesleges, mivel az a legnagyobb üzlet, és a bankárokat , akik ebbe az egészbe fektetnek, nem érdekli a sok ártatlan élet.Kérdésedre válaszolva ilyen kissebb háborúk mint pl vietnám , irak, kuwait, ezek mindig lesznek, de világháború már elég valószinütlenné vált a szóvjetúnió megszünésével.
Ha lesz is III. VH akko is az amerikaiak és az irakiak között sztem. Viszont van abban vmi amit az elöttem válaszoló írt. Amerikának egy gombnyomás lenne elpusztítania a világot ahogy Iraknak is. Gondolom én. De szerintem az emberek hamarabb fogják magukat elpusztítani a sok hülyeség miatt, mint az amcsik vagy irakiak minket.
Most már egy gombnyomással el lehet rendezni egy háborút.Szerintem egyre több gomb van.
Nezzuk a pozitiv oldalat, hogy a ket haborusbunos a demokracia jegyeben lelep George W. es Dick (fasz) Chenney...bizzunk benne, hogy nem a kis maki feju 72 eves John McCain lesz a kovetkezo mert akkor elofordulhat. Ez meg betegebb mint az elozo ketto.... Igazabol Hillary lenne a legjobb mert Obama nagyon Oszama nevu es fekete is es hiaba tamogatja ot John Edwards, a feherek nem fognak ra szavazni inkabb McCainre idiotasaga ellenere.... Szoval a kovetkezo "vilaghaboru" a "the Persident" posztert fog kitorni a kovetkezo parhonapban... Miniatur vilaghaboruk....
Szerintem lesz, Amerika külpolitikáját elnézve. De nagyon remélem, hogy nem lesz igazam.
A kérdező hozzászólása: am a kérdés úgy értelmezendõ, hogy nektek mi a véleményetek róla...:P
Olvasgasd Nostradamus írásait. Õ elvileg megjósolta az elsõ kettõt is, meg antikrisztusokat is. Csak hát meg kell fejteni, hogy mire is utal a szövege, mert mai ember nem igazán érti...
Mi ezt honnan tudjuk? Nem látunk jövõbe.
sosem, tudni semmi sem lehetetlen, lassan már világvége lesz, nem pedig világháború:)
Kína teljesen egyértelmû jeleit adja annak, hogy nem fogadja el a status quo-t, ami világháborúhoz fog vezetni, és erre már minden oldalon készülnek. Már a magyar tisztikar és tudja ezt, és nemsokára elrendelnek egy számlálást, ahol nyilvántartják majd hány embert lehet bevetni háborúkor. 150 ezer forintos büntetés lesz ha elkerülöd vagy 60 nap a börtönben.

Na mi van még is lesz III. világháború? Ezek még csak az előzmények lehetnek?

Ugye tudtok a pár napja kialakult konfliktus helyzetr?l Észak és Dél Korea között?!

Legjobb válasz: Szerintem két ország véget még nem nagyon lesz vh. Ezek a hírek mindig is jelen voltak, hiszen Észak és Dél Korea között mindig konfliktus volt.

Szerintem két ország véget még nem nagyon lesz vh. Ezek a hírek mindig is jelen voltak, hiszen Észak és Dél Korea között mindig konfliktus volt.
OMG! hanyadik kérdés ez ma? na hanyadik? számoljunk volt egy meg egy másik az már kettõ meg a a 10 másik az már 12 meg én is feltettem egyet(nem igazXD) az már 13 és minden kérdezõ persze mellékesen hozzá teszi ÉN NEM HISZEK BENNE a többi meg szimplán hülye és igan elhiszi na szóval az nyert hangszórót, aki nem hiszi el, ugyanis ez édes kevés egy vh-hoz akik felteszik ezeket a kérdéseket, azok egyébként azért teszik fel mert már tûkön ülnek?
Nostradamus-ra szoktak hivatkozni, pedig sokszor utólag "kitalált" jóslatokról van szó. Itt volt már minden ezredfordulón megjósolt VILÁGVÉGE, volt háborús riogatás, de érdekes módon szinte mindig a zsidó-keresztény kultúrkörben. Helyi háborúk mindig voltak és lesznek is, de az nem világháború.
oops kösz ugylátszik nem nagyon figyelek oda arra amit írok
Egy kicsit össze kevered elõzõ , észak koreát oroszország támogatja, még délkoreát amerika. Ne keverd a dolgokat.
ha háború lesz az biztos nem észak és dél-korea között lesz ez túl kicsi lenne inkább dél korea és usa(dél koreához állna oroszország, irak, khazasztán stb, usához pedig kína, észak korea, japán és esetleg az egész NATO) alig várom csõre tölts
A világháborúk célja a világ újrafelosztása volt, és 10-15 év intenzív nehézipari tevékenység elõzte meg ezek kitörését. Emellett a mai mûhold technikákkal szerintem nem lenne nehéz egy ilyen elõkészületet leleplezni.
cstlakozom az elõttem szólóhoz szerintem nem rontanák el a dolgokat ezzel ez jelentõs kimaradást jelentene minden szempontból pl.: a gyerekek nem járnának iskolába, az emberek meg dolgozni, mert mondjuk már kise mernének menni az utcára pánik törne ki és olyan mostoha helyzetek alakulnának, amik szerintem senki se célja
Ha a konfliktus Észak és Dél Korea között van, abból miért lenne világháború??Majd elintézik a konfliktust maguk közt.Más országokra nem hinném, hogy ez olyan nagy hatással lenne.
A kérdező hozzászólása: mint már írtam köszi a linkeket :) igen, sporttal. normálisan is lehet írni, nem gúnyolodva. de nem akarok vitát, nem ez a céloz.
sportal? örülj, hogy annyit fáradoztam hogy belinkeltem ide neked
A kérdező hozzászólása: kösz a linkeket mostanában nem szoktam fent lenne ezen az oldalon, így nem járkáltam utána és igen Nostradamus jóslatai miatt tettem fel ide ebbe a témakörbe ja és igen tisztába vagyok , hogy mi az ezotéria. ha valami bajod van, akkor vezesd le mondjuk sporttal. az jót tesz az idegekre... azért kösz a linkeket.
A kérdező hozzászólása: nem vettem észre, hogy feltették a kérdést, mert nem hozott ki semmilyen találot mikor rákattintottam. csak 1 kérdést, de azt már nagyon régóta fent van szóval nem a jelenlegi kérdést...
Biztos koreaiul írta be, azért nem volt találat..xD

Ha lesz III. Világháború. Hogyan fog érinteni minket?

Hogyan fogja érinteni Magyarországot, és azon belül is a 18 év fölöttieket, alattiakat?

Legjobb válasz: Ahogy megfigyeled míg Európa volt a világ hatalma addig itt voltak a nagy háborúk, de miután elveszették gyarmataikat béke stb a közel keleten egyre több országnak van baja a másikkal, az hogy a NATO és az ENSZ mit lép ez ellen....

Ahogy megfigyeled míg Európa volt a világ hatalma addig itt voltak a nagy háborúk, de miután elveszették gyarmataikat béke stb a közel keleten egyre több országnak van baja a másikkal, az hogy a NATO és az ENSZ mit lép ez ellen....
Attól függ, hol tör ki. Az elsõ kettõ Európában tört ki, azért volt rá nagy hatással, míg a világ nagy részét nem érintette. Mostanában ilyen nem nagyon törhetne ki, ha mégis, valószínûleg valahol a közel-keleten és Afrikában zajlanának a harcok. Magyarország nem nagyon venne részt a harcokban. Valószínûleg NATO tagként hadat üzennénk a NATO ellenségeinek, aztán kiküldenénk pár önkéntest, mint most.
Ha egy iciri-piciri esze lesz az akkori kormányunknak, akkor semlegességet hirdet.
Szerintem van olyan "kis" eszük a politikusainknak, hogy a függetlenség lenne a jó ötlet.Példa erre Svájc. De anno Hitler is megtámadta Jugoszláviát, pedig független volt.Ha nem totális háború lesz, akkor túléljük.
Azt majd csak akkor tudjuk meg!
szerintem Magyarország robbantja majd ki a 3. világháborút
Már alig várom, végre történne már valami, kaland, izgalom, és még az emberek is egyenlõbbé válnának.
Ja azt én is eltudom, képzelni, hogy majd valaki egy Szlovák-Magyar vagy Román-Magyar háborúval foglalkozna az ellenfelünket ugyanis a szomszédai körbe lõnék mint minket anno I. és II. világháborúban egy Európai háborúval nem foglalkozna senki.
Amint eljön ez a pillanat vele együtt kitör az atomháború és az a megmaradt 3 ember (a 7 Milliárdból) valószínûleg öngyilkos lesz ha nem akkor újra kezdõdik a történelem és akkor majd óvatosabbak leszünk, Magyarországot egyébként úgy érintené ha ez mégsem jön el (atomháború), hogy szomszédaink közül ellenünk Szlovákia, Románia és Szerbia lesz így most lehet, hogy jó oldalon állnánk valószínûleg a mellettünk álló nagyhatalmak ezek lennének: Kína, USA, Irán bár ha **** kormány lesz akkor még ez nem biztos de reméljük a legjobbakat azaz nem lesz világháború.
Meg 90 felettiek nem szoktak olyan kifejezéseket használni hogy "izgi" szóval lebuktál!
22, Elég nehéz elhinni hogy az elsõt is megjárta, akkor már 100 felett kéne lennie mert legalább 1900-1905 körül kellett volna születnie ahoz hogy emlékei is legyenek róla.Aki pedig 1-2 éves volt 1914 és 18 közt annak nemigen lehet emléke még azokból az évekbõl.A 2. VH-s részvétel már hihetõ.
Én megjártam az elsõ kettõt, és nem lenne jó egy harmadik. De egyeseknek izgi lehet az ha a legjobb barátját a szeme robbantja szó szerint szét egy bomba és testrészek repkednek mindenfelé. Budapest, 1944, december
15. Háború esetén a fronton a harcosok egyenlõk de a jegyrendszer meg a háborús gazdálkodás miatt a hátországban is csökken a társadalmi osztályok közti különbség.
egyetértek az elõzõvel (meg a másikkal) nem lehet olyan jó érzés amikor az akna leszakítja a fél herédet...
Nem én vagyok az elõttem szóló elõtti 61%-os, de nem értem, miért szavaztátok le. Komolyan bári azt gondolná, hogy egy világháború izgalmas dolog? Vagy hogy mi, magyarok jól jöhetünk ki belõle? Aki így gondolja, az elképesztõen naiv.
"Aki könyvbõl vagy filmbõl ismeri csak a háborút, azért hiheti, hogy könnyen az túlélhetõ, mert a könyveket a túlélõk írták, a filmeket a túlélõkrõl csinálták..."
Igen, ha ezt háborús filmekbe láttátok, hát képzeljétek nem olyan izgi.Nem vagytok golyóállóak, ne akarjátok megtudni hogy milyen érzés az, hogy bármikor lelõhetnek, állandóan attól remegni, hol van egy mesterlövész, vagy egy távirányítású rakéta...Az álmodozó egyének nézzék meg a Sztálingrád címû filmet, és kiderül, a töri könyv nem is olyan mesés.Higgyétek el, jobb a béke...
Szerintem ne is nagyon emlegessünk még meg nem történt háborúkat, mert még a végén megtörténik, és akkor majd csak nézhetünk.
"Már alig várom, végre történne már valami, kaland, izgalom, és még az emberek is egyenlõbbé válnának." Nagy kaland meghalni vagy megrokkanni. Egyenlõbbé válnának? Hogyan? "Úgy, hogy megnyerjük." Na ja, ahogy az eddigieket is. Akármilyen háború készül, ki kell maradnunk belõle.
Úgy, hogy megnyerjük.
Szerintem a III.vh-t Izrael-Iráni háború fogja kiváltani majd a seggnyaló usa elakarja vinni majd a demokráciát Iránba a bombáival. Ezek után Irán szövetségesei is harcba szállnak stb... De szerintem minden képpen a zsidók miatt tör ki... Kezükben a fél világ... De az egészet akarják.
Érdeklõdj a legközelebbi hadkiegészítõ parancsnokságon, vagy keress rá a neten.De a 18. betöltött életév az alap feltétel az biztos.
Miért? Háborúzni akarsz? Nem olyan jó móka az, mint amilyennek a Call of Dutyban látszik.
A kérdező hozzászólása: És a seregbe még most is 18 év a felvétel ? nemlehetne 16 évesen önként menni v. 17 ?
Tök jól eltértünk a témától!!XD

Szerinted lesz III. Világháború? Ha igen, mi fogja kirobbantani?

Mennyi az esélyünk III. Világháborúra? Ha lesz, mi lesz az oka és milyennek képzeled?

Legjobb válasz: Igen, és szerintem ez a gyors számítástechnikai fejlõdés fogja kirobbantani.

Igen, és szerintem ez a gyors számítástechnikai fejlõdés fogja kirobbantani.
Biztos hogy lesz.....az az az emberiség utolsó nagy háborúja lesz. Igazából senkinek nem érdeke, fõleg ha atomot vetnek be....csak a háttérhatalmi erõknek. Amik irányítják Amerikát és ellenõrzésük alá akarják venni a maradék kõolajtartalékokat a világban. Oroszország-Kína-Irán és a szövetségeseik lesznek az egyik tengely...akik a jók ha engem (és a normálisabb felébredettebbeket kérded) a másik meg Amerika és az ö szövetségesei, azaz az EU és NATO, bár az csak elviekben és nem minden tagállam....inkább azok az országok akiket szintén jobban tart sakkban a háttérhatalom és elkötelezettjei így a NATOnak.
Nagy valószínûséggel lesz, mindig is voltak és lesznek háborút akaró emberek. Valószínûleg a két nagy hatalom között fog kirobbani, az Amerikai Egyesült Államok és Oroszország között. Mi, magyarok (szerintem) Amerikát fogjuk támogatni a NATO-val és sok európai országgal együtt. Oroszország oldalán Kína, és még néhány ázsiai ország lesz.(Bár ezek csak az én elképzeléseim.) Nukleáris fegyvereket nem hiszem, hogy bevetnének, mert egyik országnak sem érdeke, hogy tönkre tegye a bolygónkat, ráadásul semmi hasznuk nem lenne belõle. Sajnos mi, "átlag emberek" nem tehetünk semmit. A háborúkat felsõbb hatalmak vívják. Bár az is igaz, hogy ha ezzel a háborúval nem tennék tönkre a Földet, az emberiségnak még haszna is lehet belõle.
[link] [link] [link]
Rossz hír nyolcas... ez még a mi életünkben fog kitõrni kb. 15-30 év múlva... De mindenki nyugodjon le. 11 milliárd év múlva úgyis ütközik a tejútrendszer egy másik galaxissal és akkor megsemmisül az egész... számoljátok a napjaitokat halandók!!!
Ja szerintem meg jön a majmok bolygója, atomot dobnak ránk a csimpik.
Izrael és Amerika (Jobban mondva az USA) fogja kirobbantani
A 14 esnek üzenem, hogy Ukrajna miatt nem lesz.Mivel Ukrajna csak azért van ilyen helyzetben, mert az orosz lakosság és, most már kezdenek az ukránok is fellázadni a kormány ellen.Ez azért van mert az elnök amerikai csicska.Illetve ha Ukrajna belépne az unióba és a NATO-ba akkor rakétákat lehetne telepíteni az Ukrán-Orosz határra.
Igen, lesz, és az emberi hülyeség fogja kirobbantani.
A kérdező hozzászólása: miért?
Pl.: Az Ukrajnai helyzet miatt?
Igen.A fejlõdés és/vagy az igények kielégítése miatt fog ki törni Pl:a gáz és egyéb anyagokból már kevés lesz és ezért Anglia Norvégia Dánia stb. elõnyben lesznek de a többi (köztük mi is) hátrányban vagy Oroszország/Az Egyesült A. Államok kitalálnak minden féle csúcs robotkat és õk kezdik a harcot meg egyéb ilyen országok és mi (az eredetileg függetlenek) is belekrülnek ebbe a harcba
Lesz. Amerika-Eu és Oroszország-Kína. Amerika úgy el van adósodva, hogy csak ez a lehetõsége maradt, különben vége. Az Eu meg szánalmas, ahogy "szankcionálni" akarja az oroszokat, miközben egész európa az orosz gáztól függ, max. esetleg kérhetnek. Oroszország pedig aláírta a gázszerzõdést Kínával, tehát legfeljebb nekik adja el, mi meg megfagyunk télen azt ennyi. Az egyetlen remény az lenne, ha a világ lakossága végre észbe kapna, és mindenki a kizsákmányoló bankárok ellen indulna. De erre kb semmi esély...
Már minek lenne?
Nézd át az eddigi kb egymillió ilyen kérdést és választ, biztos megtalálod majd, ami neked tetszik.
Gazdasági háborúként lehet, atomot Észak-Kóreán kívuül senki nem akar robbantani.
Jelenleg is folyik. Pénzzel vívják.
Kik vagyunk mi szerinted jövõbelátók most õszintén?
Kedves kérdezõ, a kérdésem még mindig adott. Minek lenne háború?
Lesz III. világháború, mert amíg ember van, háború is lesz. De szerintem nem a mi életünkben fog eljönni, az ember azért már valamelyest tanult az elõzõ két hibájából..
Nem ártana! Egy nagy villanás, aztán mindennek vége! :)
ebben a pillanatban is folyik...
Lesz, és a te hülye kérdéseid fogják kirobbantani.

Mi a véleményetek a mostani világhelyzetről? Szerintetek mikor lesz a III. VH? Ki az aki velünk van vagy mi kikkel vagyunk?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a közeljövõben lenne egy III-vh egyrészt mert aránylag stabil a helyzet, másrészt mindenki tudja, hogy az atom kétélû fegyver, senki nem fogja használni. Hagyományost háborút meg minek vívnának ilyen méretekben.

Nem hiszem, hogy a közeljövõben lenne egy III-vh egyrészt mert aránylag stabil a helyzet, másrészt mindenki tudja, hogy az atom kétélû fegyver, senki nem fogja használni. Hagyományost háborút meg minek vívnának ilyen méretekben.
Ha isten velünk ki ellenünk.
"Ha isten velünk ki ellenünk." Kevés olyan háborúról tudok, amelyben bármelyik fél ne ezt hitte volna magáról.

Hogy alakul a lepény érettsége a terhessé alatt? Mármint mikor lesz I. -II. -III. fokban érett?

Legjobb válasz: Nekem 31 hetesen mondták, hogy I. fokban érett, 34 hetesen, hogy II. fokban. Úgy tudom, hogy a 38. hét körül várható a III., majd a IV. fok. A dohányosoknál, vagy akinek nem jó az áramlása, hamarabb érik, meszesedik a lepény.

Nekem 31 hetesen mondták, hogy I. fokban érett, 34 hetesen, hogy II. fokban. Úgy tudom, hogy a 38. hét körül várható a III., majd a IV. fok. A dohányosoknál, vagy akinek nem jó az áramlása, hamarabb érik, meszesedik a lepény.
nekem 38 hetesen azt mondták, hogy nagyon szép a lepény, és másodfokban érett.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Ha a Samsung Galaxy Note III-at agusztus végénél mutassák be akkor kb. mikor lesz kapható a boltokban?

Szeptember végénél már kapható lesz vagy már hamarabb?

Legjobb válasz: MutaTJák be!!!!! Kb. 2 hónapra rá lesz kapható!

MutaTJák be!!!!! Kb. 2 hónapra rá lesz kapható!

Galaxy S III telefonra mikor lesz elérhető a 4.2-es android? A telefon független.

Legjobb válasz: Még 4.2 nincs egészen, de februára már biztos lesz..

Még 4.2 nincs egészen, de februára már biztos lesz..

Mikor lesz elõre láthatólag a III. Világháború?

Tudom hogy ezt nem lehet megmondani de SZERINTETEK?

Legjobb válasz: 2524

2524
A legjobb az egészben, hogy a plejádi uniformis hátul nyitott a plejádiak sajátságos testfelépítése miatt.
A III. Világháború valójában egy csendes háború, ami napjainkban is tart... ...célja az emberiség egy szintre züllesztése és folyamatosan ezen a szinten tartása. Eszközei a média (médiumok összessége), bankrendszer (ezen belül a központilag privatizált - tehát magánkézben lévõ - pénz (világpénz). stb.
Majd este, mikor otthon meglátják a tetoválásomat.
Elképzeltem Annácskát ahogy fekvõzik meg felülésezik egy plejádi feszülõs egyenruhában tök szexi :P
Miért? Mikor lett vége a másodiknak? Ha nem vetted volna észre, jelen pillanatban is egy világháború folyik. A globalizáció a humanizmus fegyverével a tradíciók és a nemzetiség ellen. Legyél hermafrodita!
Szerintem KétezerValahányban lesz a következõ világháború valoszinûleg az én idõmben azis biztos, hogy 2ségbe fogok esni. A másik biztos dolog, hogy az adó is nõni fog és a vérnyomásom is ebben biztos vagyok.
Amikor a feltett hülye kérdések száma eléri a kritikus tömeget.
20-30 év múlva fog kitörni Európában és a tömeges bevándorlás fogja kirobbantani ! Úgyhogy kockulás helyett inkább edzetek rendesen, én például már 20 férfi fekvõtámaszt le tudok egyhuzamban nyomni !
2019
10# A plejádi uniformis egyberészes, kék színû, zárt viselet, sehol nincs kivágva !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!