Találatok a következő kifejezésre: Lesz 5. a Die (9 db)

Lesz 5. része a Die Hardnak?

Legjobb válasz: Mindenrõl annyi bõrt húznak le, amennyit lehet... sztem ha érdeklõdés lesz, akkor 5. rész is lesz...

Mindenrõl annyi bõrt húznak le, amennyit lehet... sztem ha érdeklõdés lesz, akkor 5. rész is lesz...
nem hiszem hogy bruce willis megélné... de ez ugye kit érdekel? Lásd Holló 1-2-3 amuigy a 4.0 nagyon jó lett... Bár elég mai hangvitelû.
mér készül

Mikor lesz a die hard 5 magyar mozipremierje?

Legjobb válasz: Az usa-ban 2013 február 5,szóval nálunk talán csak 2014-ben,de még egy év biztosan lesz.

Az usa-ban 2013 február 5, szóval nálunk talán csak 2014-ben, de még egy év biztosan lesz.
Tegnap voltam moziban és már hirdették, hogy febr.14-én lesz a bemutató nálunk.

Lesz 5. dik évadja a Totál Drámának?

Legjobb válasz: Igen, lesz! Total Drama: All-Stars Magyarországon 2013. õszén kezdik el adni. Bõvebb infó: http://hu.wikipedia.org/wiki/Total_Drama:_All-Stars

Igen, lesz! Total Drama: All-Stars Magyarországon 2013. õszén kezdik el adni. Bõvebb infó: http://hu.wikipedia.org/wiki/Total_Drama:_All-Stars

Ne fizessem be a büntetést, mert nem tértivevényesen küldték a felszólítást, de erre ne is reagáljak? Hogy nem én voltam akit megbüntettek, hanem aki eltulajdonította a diákom? A levél nem szakította meg az 5. év leteltét? (03. 04-én lesz meg)

Mi a jogi következménye ennek a felszóllító levélnek?

Legjobb válasz: Bepróbálkoznak, ha nem tértivevényes, ne is reagálj,õk nem tudják msképp igazolni, hogy elküldték a levelet, és követelik a pénzt.

Bepróbálkoznak, ha nem tértivevényes, ne is reagálj, õk nem tudják msképp igazolni, hogy elküldték a levelet, és követelik a pénzt.
Szia! Ha nem tértivevényesen küldték, akkor nem tudják bebizonyítani, hogy megkaptad, akkor ne is reagálj rá. Viszont ha rendõrségi jegyzõkönyvvel tudod bizonyítani, hogy ellopták/elhagytad a diákod, akkor lehet, hogy célszerûbb ezt megírni a nekik most, mert elõbb-utóbb fognak küldeni egy tértivevényest is emelt összeggel és akkor macerásabb lesz lerendezni.

Egy 27 fős osztályból 5-en hiányoznak, a tanár 3 diákot akar feleltetni, sorsolással választja ki őket. -Mekkora a valószínűsége, hogy senki sem felel, mert mind 3 hiányzik? -Mennyi a valószínűsége, hogy 1 felelő lesz, mert 2 hiányzót húz?

Legjobb válasz: 27 fõ van, 5 hiányzó. Tehát ottvan 22 fõ. Annak az esélye, hogy olyat választ egy felelõnek, aki ottvan 22/27-ed, annak az esélye hogy egy hiányzót választ 5/27-ed. Anak az esélye, hogy 3 hiányzót választ az (5/27)-ed a 3.-on, tehát 0,00635 Annak az esélye hogy 1 ottvan 2 nincs az: 22/27 szorozva 5/27-ed a másodikonnal, tehát 0,0279 Látható hogy ezeknek aze seteknek elég kicsi az esélye mert lényegében a legkedvezõtlenebb esetek. 27-bõl nehéz pont úgy sorsolni, hogy pont 3 hiányzó legyen. De ha kiszámoljuk mennyi az esélye 3 jelenlévõ tanuló felelésének, az sokkal nagyobb lesz mert 22 tanulóból választhatunk: 22/27-ed a harmadikon = 0,5409.

27 fõ van, 5 hiányzó. Tehát ottvan 22 fõ. Annak az esélye, hogy olyat választ egy felelõnek, aki ottvan 22/27-ed, annak az esélye hogy egy hiányzót választ 5/27-ed. Anak az esélye, hogy 3 hiányzót választ az (5/27)-ed a 3.-on, tehát 0, 00635 Annak az esélye hogy 1 ottvan 2 nincs az: 22/27 szorozva 5/27-ed a másodikonnal, tehát 0, 0279 Látható hogy ezeknek aze seteknek elég kicsi az esélye mert lényegében a legkedvezõtlenebb esetek. 27-bõl nehéz pont úgy sorsolni, hogy pont 3 hiányzó legyen. De ha kiszámoljuk mennyi az esélye 3 jelenlévõ tanuló felelésének, az sokkal nagyobb lesz mert 22 tanulóból választhatunk: 22/27-ed a harmadikon = 0, 5409.

A 11-dik hétnél járok. Az normális hogy 5 kg. híztam? Vagy kicsit diétáznom kellene? Ha most ennyi akkor mennyi leszek ha szülni megyek?

Legjobb válasz: Igen, szerintem figyelj oda mert sajnos én is így jártam. Tudod a nyugalom, ráérés, kívánosság és dupláját ettem mint korábban és sokkal kevesebbet mozogtak mert veszélyeztetett voltam. A végén magamra sem ismertem úgy néztem ki mint egy cet. Késõbb olvastam, hogy a nagy hizás hajlamosit a terhesség végén a toxikozisra ami nálam el is kezdõdött. 25 kilót hiztam, de már szülés után 5 hónapal minden a régi volt. Kellemes baba várást, vigyázz magadra!

Igen, szerintem figyelj oda mert sajnos én is így jártam. Tudod a nyugalom, ráérés, kívánosság és dupláját ettem mint korábban és sokkal kevesebbet mozogtak mert veszélyeztetett voltam. A végén magamra sem ismertem úgy néztem ki mint egy cet. Késõbb olvastam, hogy a nagy hizás hajlamosit a terhesség végén a toxikozisra ami nálam el is kezdõdött. 25 kilót hiztam, de már szülés után 5 hónapal minden a régi volt. Kellemes baba várást, vigyázz magadra!
Bizony könnyen szaladnak fel a kilók. Én pl. dührohamot kapok, és remeg a kezem ha nagyon éhes vagyok, és az nem jó a babának. Az elsõ gyereknél 11 hetesen +4 kg volt rajtam. A végére +25 lett, ami másfél év alatt még mindig +6 kg maradt. A babát túlhordtam, 4040g lett, vágtak, de az továbbrepedt. Most 18 hetes vagyok a kistesóval, +6 kgnál járok, legszivesebben egész nap ennék. A terhesvitamint meg lecseréltem, mert állandóan éhes voltam tõle. Próbáld ki valamelyiket: Femibion 400+dha, Ladeevit (vagy valami hasonló), Hipp Natal szirup várandósoknak. Ezektõl nem voltam éhes. bár a ladevitet nem próbáltam, de most a másik kettõt fogyasztom felváltva. A tanácsom pedig sokszor kis adagok, sok folyadék, gyümölcs.
Azért az nem mindenkire igaz hogy az utolsó 2hónapban hízik a legtöbbet.Én például a végén mér nem nagyon híztam.És a védõnõm is azt mondta hogy a végén lelassul a hízás.Persze lehet hogy másnál ez nem így van.
Hát ez elég sok!Ilyenkor még nem szoktak hízni a várandósok.Picit figyelj oda az étkezésre. 4 gyerkõc anyukája
A vitamintól nem hízol. Próbálj picit odafigyelni, mert sok probléma lehet abból, ha ilyen ütemben folytatod a hízást, pl terhességi cukorbetegség. A babának is baja lehet tõle, nem csak neked. Én most 31 hetes vagyok, és mostanra híztam 5 kg-os hízást, és már így is nehézkesen mozgok.
Nem az Elevit-tõl hízol, csak étvágyat csinál, egy pici önuralom kell. Egyél sok zöldséget gyümölcsöt. Az utolsó 2 hónapban hízol majd a legtöbbet. A védõnõdet kérdezd meg mit tehetsz.
A kérdező hozzászólása: Amúgy is nagyon hajlamos vagyok a hízásra.Meg + szedem az Elevitet, ami egy vitamin, és szerintem attól is hízok.
Szerintem is sok, figyelj oda egy kicsit. Nem amiatt, hogy mit írnak a könyvek, mert sok függ attl, milyen típus vagy, mennyire émelyegsz/hánysz, vizesedsz-e, stb. Hanem ha ilyen ütemben nõ a súlyod, akkor nem fogod magad elbírni a végén, nagyon megterheli a szívedet, lábadat, légzésedet, mindent. 5-10 kg plusszal is "terhes" a várandósság utolsó 1-2 hónapja, de 15-20 kg-val aztán pláne! Ha idõd engedi, rengeteget mozogj, gyalogolj sokat, azzal rosszat tenni nem tudsz.
Én a 11 hét végénél járok és kb fél kg-t "híztam" és nem voltam hányós. Elsõ terhességemnél ilyenkor 1 kg-nál tartottam, a végén 16 kg lett belõle, de szépen lement. Én picit sokallom az 5kg-t. Próbálj meg odafigyelni, hogy mikor mit eszel. Mert a túl sok hízás problémát is okozhat. Jó babavárást!
Én összesen híztam 11kg-ot.De én a 10.héttõl a 16.hétig napi 2-szer hánytam, enni se nagyon tudtam.Az elején inkább fogytam, mint híztam.Nem azt mondom hogy diétáznod kéne csak kicsit figyelj oda.Valóban kicsit sok az 5kg, még nagyon az elején vagy.
Elsõ vagyok, én nagyon bánom, h nem figyeltem jobban, sajnos nem foglalkoztam vele.

Ha nem a menstruációm 1. vagy 5. dik napján kezdem el szedni a fogamzásgátlót hanem mondjuk rá másfél hétre, és beszedem mind a 21-et akkor ugyanolyan védettségem lesz?

Legjobb válasz: hát én yasminellet szedek és a tájékoztatóban az van benne h a mensi 1.-5.napig kell bevenni.nekem doki is azt mondta h így kell.de csak akkor vagy védve az 1. naptól ha a mensid 1.naapján veszed be a tabit.ha késõbb akkor 1 hét vagy 2.tájékoztató azt írja hogy 1 hétig kiegészítõ védekezés kell.de miért nem kérdezted meg a dokidtól mikor felírattad a gyógyszert?

hát én yasminellet szedek és a tájékoztatóban az van benne h a mensi 1.-5.napig kell bevenni.nekem doki is azt mondta h így kell.de csak akkor vagy védve az 1. naptól ha a mensid 1.naapján veszed be a tabit.ha késõbb akkor 1 hét vagy 2.tájékoztató azt írja hogy 1 hétig kiegészítõ védekezés kell.de miért nem kérdezted meg a dokidtól mikor felírattad a gyógyszert?
Szia. Várd ki a következõ mensidet (ha annak az elsõ napján kezded szedni, attól a naptól védett vagy), mert nem leszel így védett. Csak a pénzedet szórod, mert nincs védettség, ha nem az 1. v 5. napon kezded. Ekkor csak a 2. levél megkezdésétõl leszel védett, ergo majdnem 1 havi tabit feleslegesen szedtél be

30. dik hétben lévő kismama vagyok 8.5-lett a cukrom. Ez magasnak számit? Vagy diétával karban lehet tartani. Holnap megyek korházba. Kicsit félek, hogy mi lesz.

Legjobb válasz: Magas, valósíznüleg diétáznod kelll Mindenképpen keress fel egy dietetikust, aki segít a megfelelõ étrend összeállításában És jó ha beszerzel otthonra egy vércukormérõt. Nekem 7,9 lett a terheléses, ez idõétj, mint neked, a szülésig 200 grammos CH diétán voltam

Magas, valósíznüleg diétáznod kelll Mindenképpen keress fel egy dietetikust, aki segít a megfelelõ étrend összeállításában És jó ha beszerzel otthonra egy vércukormérõt. Nekem 7, 9 lett a terheléses, ez idõétj, mint neked, a szülésig 200 grammos CH diétán voltam
Nekem 8, 2 lett engem is befektetett a dokim egy napra és ott minden kaja elõtt után vért vettek.Minden értékem jó lett egyedül a vacsora utáni lett 8, 3 dokim elküldött diatetikushoz aki tanácsot adott, hogy kevesebb szénhidrátot egyek azóta méregetem kb heti egyszer reggeli elõtt és után , de nem volt magas.Kevesebb tésztát péksütit és kenyeret eszem.35hetes vagyok most
Péksüteményekben cukor van, az nem si szabdna enni, semmit ami tartalmaz cukrot!! Nekem lelkemre kötötte dieteikus, hogy amikor vásárolok, nézzem meg mindennke az összetvõjét, és aminél írják, hogy cukor, az vissza a pocra!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
itt van egy táblázat CH értékekkel http://www.hazipatika.com/tools/tt amúgy ne keseredj el, vannk jó kis diabetkus termékek, vagy az Update 1-es cuccok, még nasiról sem kell lemondani
A kérdező hozzászólása: Köszi.Csak a babának ne legyen semmi baja.Érte izgulok.
A 8, 5-ös cukor magas, de nem a világvége! Kevés szénhidrátot egyél (de KELL enni) és minden oké lesz, ne izgulj! Cukrot is ehetsz, csak bele kell kalkulálni a napi adagba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!