Találatok a következő kifejezésre: Lesz 5. a (1150 db)

Lesz 5. része a Die Hardnak?

Legjobb válasz: Mindenrõl annyi bõrt húznak le, amennyit lehet... sztem ha érdeklõdés lesz, akkor 5. rész is lesz...

Mindenrõl annyi bõrt húznak le, amennyit lehet... sztem ha érdeklõdés lesz, akkor 5. rész is lesz...
nem hiszem hogy bruce willis megélné... de ez ugye kit érdekel? Lásd Holló 1-2-3 amuigy a 4.0 nagyon jó lett... Bár elég mai hangvitelû.
mér készül

Jövő héten megyek az első ultrahangra, akkor leszek 5+6 napos. Látható már ilyenkor a szívhang?

vagy tud egyértelműen látszani a terhesség, hogy minden rendben van?

Legjobb válasz: Szia! Én is pont 5+6 naposan voltam az elsõ ultrahangon. Nálunk már volt szívhang. De ne ijedj meg ha még nem lesz mert valakiknél késõbb alakul ki.

Szia! Én is pont 5+6 naposan voltam az elsõ ultrahangon. Nálunk már volt szívhang. De ne ijedj meg ha még nem lesz mert valakiknél késõbb alakul ki.
Nekem csak petezsák és szikhólyag volt.
nekem csak 7 hetesen látszódott a színhang s a baj is :(...elõtte minden rendben volt
Ez pont határeset, hogy lesz-e szívhang. Nekünk 5+2-n nem volt, 6+2-n már volt. Nem tudom, hol "váltott át" a dolog láthatóvá :) drukkolok, hogy legyen. A problémákról csak annyit, hogy a beágyazódás helyét meg fogja tudni mondani, de merülhet fel gond késõbb is ultrahangon, az elsõ trimeszterben bármikor. Törékeny idõszak, de nem kell nagyon félni tõle! A rosszról többet hall az ember, sajnos, pedig nagyon sok baba minden probléma nélkül megfogan és megszületik! Optimistán! :)
Szinte biztos nem lesz még. Ha szerencséd van és középidõs a fogantatás akkor látni fogtok petezsákot. Szívpulzálás csak a 6. hét végétõl van általában, úgyhogy ne keseredj el ha még csak a házikót látod :)
Nekünk volt 5+6-on szívpulzálás, de nem középidõben fogant hanem kb. 4-5 nappal korábban.
Szia, én is 5+6 naposan voltam elõször, a terhességem egyértelmûen látszott, azt is látta a doki, hogy méhen belül van, és nekünk már akkor volt egy 5 mm-es embriónk, és volt szívpulzálás. :-D

A devil may cry 4 lesz a végleges rész vagy lesz 5 is?

megvan a 4 és már végigjátszottam ps3 man

Legjobb válasz: 5 is lesz... már ki is jött elméletileg

5 is lesz... már ki is jött elméletileg
Nem, lesz 5 is, de szerintem nagyon ratyi lesz, a fõszereplõt lecserélik egy drogos emós-ra.
utolsó válaszoló az még mindig Dante :D csak a Rebelion megtalálása elött :D
Bocsi az OFF ért de melyik a jobb játék a Dragon Age vagy a Devil May Cry?
kinek mi


Biztos, hogy Anna Faris nem lesz benne a Horrorra akadva 5-ben?

Legjobb válasz: lesz horrorra akadva 5? am meddig van? mikor elsz?

lesz horrorra akadva 5? am meddig van? mikor elsz?
Az imdb-re 2011-re van kiírva de a szereplõkrõl, rendezõrõl semmi infó.

Holnap leszek 5 hetes és 6 napos amikor visszamegyek a dokihoz hüvelyu uh-ra. Lesz már szivverése a babócámnak?

Legjobb válasz: Szia Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni. Gratulálok

Szia Én is 5 hetesen 5 naposan voltam, sajna még mi nem láttunk lüktetést, visszahívott 7 hetes kontrolra. Akkor már kell látni. Gratulálok
6 hetesen látszott nálunk.
Látod is meg hallod is, én 9 hetes vagyok ma, és mult csütörtökön voltam dokinál, az uh-án legelél van a baboka, és szammel látod ahogy dobog a kis szive, és akkor meg kihangositja is és hallod, azt hittem leesek az ágyrol, a doki magyarázott nekem ilyet olyat de amig a baboka elöttem volt én nem is hallottam mit mond.Felemelö érzés, azota megvagyok nyugodva, tudom hogy minden rendben van.Mindenkinek ezt az érzést kivánom.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 5-6 hét körül járok, de nálam még nem látszott szívecske sajnos. Pedig nagyon számítottam rá, mert az olyan megnyugtató. Elõzõ babámnál már volt a 6. héten, legalábbis én úgy emlékszem. De lehet, hogy erre már csak az aggódás miatt emlékszem így. Szerintem a 6. héten Neked már esélyes hogy látszani fog! Csodálatos dolog látni a lüktetését! :) Írj majd holnap, hogy mi volt! Szurkolok, hogy minden jól látszódjon! Az olyan klasszul fel tudja tölteni az embert!
7 hetes korban látszik már a szív pulzálása.
Bocsi lányok, hogy belekérdezek, és hogyan lehet látni a lüktetést? Csak a doki látja UH-n, vagy kihangosítja?
Látszik, ahogy lüktet, megmutatja a doki.
Nekem még nem volt. 8 hetesen voltam legközelebb, akkor már volt.
Ebben a korban még nem biztos hogy látni fogod és jobb ha úgy is készülsz rá... Nekem 6 hetesen még nem volt és nagyon vártam volna, így eléggé el voltam keseredve és izgultam a 8. hétig. Akkor már dobogott:) Hallottam, láttam. Ma voltam 12 hetes uh.-n már bukfencezett is:)

Tapasztalatok szerint 100 újszülött közül 59 fiú lesz. Mennyi a valószínűsége, hogy a következő 5 újszülött között 3 fiú lesz?

Segítsééég!! :) Olyan megoldásokat várok amik biztosak. KÖszönöm. További kérdések: 1. Három dobozban piros és kék golyók vannak. Az elsőben 1 piros és 1 kék, a másodikban 1 piros és 4 kék, a harmadikban 2 piros és 3 kék golyó van. Véletlenszerűen választunk egy dobozt és abból egy golyót. Mennyi a valószínűsége, hogy ha nem piros a kiválasztott golyó, akkor a második dobozból vettük ki? 2.Annak a valószínűsége, hogy egy diákszálló valamelyik lakója valamelyik napon beteg lesz és betegszobába kerül: 0,002. Ha 1200 lakója van a diákszállónak, mennyi a valószínűsége, hogy a)3 beteg van a betegszobában b)3-nál kevesebb beteg van a betegszobában? 3. Egy tálban 15 fánk van, közöttük 8 lekvárral töltött. Ha 5 fánkot megettem, mennyi a valószínűsége, hogy ezek között 3 lekváros volt? Magyarázattal, ha lehet...szeretném megérteni.

Legjobb válasz: Bocsánat, az 1.-nél hibásan írtam a nevezõt: 1/3*1/4 + 1/3*4/5 + 1/3*3/5.

Bocsánat, az 1.-nél hibásan írtam a nevezõt: 1/3*1/4 + 1/3*4/5 + 1/3*3/5.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. 1 kérdés a golyós válaszról: miért 1/4? Nem 1/2??
Igen, ugrott a szemem, most látom, hogy egy piros és egy kék van az elsõ dobozban, nem három és egy. Így a nevezõ (most már végleg): 1/3 * 1/2 + 1/3 * 4/5 + 1/3 * 3/5
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már minden világos. Nagyon köszönöm a választ!! :)

Ma egy csepp halványbarna szinte átlátszó valamit láttam meg a bugyimon. Remélem nem lesz több. Holnap leszek 5 hetes. Mi lehet ez?

Péntek óta szedem az elevitet és sok zöldséget is eszek. Néha érzem a menzis érzéseket. Baj van vagy ez normális. Esetleg tisztul a szervezetem? Dokihoz még nem mentem majd júni elejére gondoltam mert akkor már biztosat lát.

Legjobb válasz: Ha nem voltál még orvosnál,honnan tudod,hogy 5 hetes terhes vagy?!Ne haragudj,nem megbántani akartalak ezzel,csak kérdeztem! Hát a halvány barnázás a terhesség elején természetes,legalábbis sokan ezt mondják!Nekem is volt,de az orvosom megnyugtatott,azt mondta,szinte minden 2. nõnél van!Sõt,a menzis érzés is lehet terhességtõl,de inkább holnap menj el orvoshoz,mert ha valóban 5 hetes terhes vagy,azt már látnia kell UH-on! Mikor volt utoljára mensid?

Ha nem voltál még orvosnál, honnan tudod, hogy 5 hetes terhes vagy?!Ne haragudj, nem megbántani akartalak ezzel, csak kérdeztem! Hát a halvány barnázás a terhesség elején természetes, legalábbis sokan ezt mondják!Nekem is volt, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta, szinte minden 2. nõnél van!Sõt, a menzis érzés is lehet terhességtõl, de inkább holnap menj el orvoshoz, mert ha valóban 5 hetes terhes vagy, azt már látnia kell UH-on! Mikor volt utoljára mensid?
A kérdező hozzászólása: Ja, és frontérzékeny vagyok, nagyon fáj a fejem ma ettõl az idõtõl. Lehet h ettõl van?
A kérdező hozzászólása: 3 pozitív teszt, nem jött meg, cicifájás, hányinger, hõemelkedés, néha szédülés, kajaundor, puffadás...stb. Ezek a tüneteim, eléggé úgy fest h terhes vagyok. Most megrémültem hogy nehogy baj legyen. az utolsó menzim elsõ napja ápr. 21 volt, 30 napos a ciklusom.
Szia, amíg nincs görcs, és nincs több vér, elvileg nincs baj. Lehet akkor is kis barnázás, ha épp meg kellene jönnie, ha nem lennél terhes. Ha 5 hetes vagy, lassan már mehetnél is az orvoshoz, ilyenkor már van szívhang, és az egy élmény :) Vigyázz magadra!
Szia! Nekem is volt 4 hete barnázás, most vagyk 10 hetes. Felhívtam a dokit, azt mondta megnéz, elmentem, és minden rendben volt, (és remélem van is).Írt fel gyógyszert a biztonság kedvéért, de azt mondta ne izguljak. Minden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem hogy minden rendben van. azóta semmi, holnap megyek dokihoz! Boldog babavárást!

MEnnyivel lesz drágább az iPhone5s, mint az iPhone 5? nem potn arról volt szó, hogy az 5s olcsóbb lesz, mint a sima 5?

Legjobb válasz: Az egy -utóbb tévesnek bizonyult - pletyka volt, hogy idén jön egy olcsóbb, mûanyag verzió is, azaz ez az 5c-re vonatkozott. Tévedtek, csak a szokásos, egy generációval régebbi készülékekre vonatkozó árcsökkentést hajtották végre. Német Apple Store árai alapján iPhone 5s 215 körül-felett lehet (4S nálunk 125, náluk átszámítva 118-ra jön ki).

Az egy -utóbb tévesnek bizonyult - pletyka volt, hogy idén jön egy olcsóbb, mûanyag verzió is, azaz ez az 5c-re vonatkozott. Tévedtek, csak a szokásos, egy generációval régebbi készülékekre vonatkozó árcsökkentést hajtották végre. Német Apple Store árai alapján iPhone 5s 215 körül-felett lehet (4S nálunk 125, náluk átszámítva 118-ra jön ki).
Sosem volt arról szó, hogy az új iPhone olcsóbb lesz, mint az 5. Ezt nem is tudom, hogy honnét vedted. Sosem volt olcsóbb az új, mindig is ugyanannyi volt már a 3G óta. Az 5c-rõl találták ki, hogy ócsó iPhone lesz.
Az 5S 16GB-s kb 220-ról fog indulni. (A GSM boltokban már kapható azt hiszem kb 250ért) Nem tudom miért hiszik az emberek, hogy valaha is olcsóbban jönne ki az új Iphone, vagy eltérne a megszokottól.

Ha szeretnék egy iPhone 5-öt, akkor mostanában vegyem meg? Révén, hogy ki lesz vonva a "forgalomból" így már nem lesz késöbb kapható?

5C nem tetszik, 5S meg extra horribilis árú lesz szerintem, ezért kérdezem. Köszönöm.

Legjobb válasz: Egy ideig még kapható lesz. Az Apple-nél már most sem kapható. Az 5s meg ugyanannyi lesz, mint az i5.

Egy ideig még kapható lesz. Az Apple-nél már most sem kapható. Az 5s meg ugyanannyi lesz, mint az i5.
Bármikor veszed meg, az iPhone-ok sosem fogják megérni az árukat, max. használtan, de azt meg nem javaslom, klónt meg pláne nem! Ha ajánlhatok, inkább LG Optimus 4X HD! 64ezertõl kapható, de az operációs rendszer kivételével messze felülmúlja bármelyik iPhone-t, az operációs rendszer pedig önmagában nem elég!
Ja, iPhone 5 újonann kártyafüggetlenül 150ezernél kezdõdik, de még a sima 4 ára sincs 120ezer alatt!
A kérdező hozzászólása: Ha az I5 annyi lesz mint az I5S, akkor inkább várjak? Media Marktban 190e az I5.
az 5C lesz annyi, amennyi most az 5. elsõ/második...pedig sokkal többet jelent a rendszer, illetve az optimalizáltság...fõleg LG-nél, bár ICS-tõl már kicsit jobb a helyzet, de még mindig ilyen tekintetben rettenetesen le van maradva pl a Samsungtól, pedig õk sem tudnak olyan tökéletesen optimalizálni...de különben meg tényleg tökmind1 mikor veszed. Használtan jobban fogsz járni...Telekom egy hulladék..figyeld meg, hogy ameddig lesz neki belõle raktáron, addig fogják annyiért adni, mint eddig, mit sem törõdve azzal, hogy van újabb. Tipikus kapzsiság...
Az 5s 210e lesz ahogy eddig is volt az új, tehát az 5 ára lejjebb fog menni. Igaz nem sokkal kb 180e lesz.

Kisfiam 28. -án lesz 5 hónapos. Lehetséges, h a lassan kibújó fogai miatt nem alszunk már a 4 este?

Eddig nagyon jó alvó volt, este 10-t?l reggel 4-6ig aludt. Most éjfélkor kel els?nek és onnantól 2 óránként, sírva. De igazán nincs is ébren, csukott szemmel sír. Éhesnek nem éhes, mert 2 perces szopi után alszik is. Ha rosszabb az este, akkor amint elengedem a fenekét felébred.

Legjobb válasz: Húú, mi is pont itt tartunk. Kisfiam 5 hónapos és 3 hete minden megváltozott. Éjfélig 1x-2x felriad, majd utána 2-3 óránként. Én is csak találgatok, hogy mi lehet. Viburcol kúpot adok neki és pár napja talán jobb. Más ötletem nekem sincs:( majd túl leszünk rajta...:)

Húú, mi is pont itt tartunk. Kisfiam 5 hónapos és 3 hete minden megváltozott. Éjfélig 1x-2x felriad, majd utána 2-3 óránként. Én is csak találgatok, hogy mi lehet. Viburcol kúpot adok neki és pár napja talán jobb. Más ötletem nekem sincs:( majd túl leszünk rajta...:)
Simán lehetséges. És sajnos a hangsúly a lassan-on van a kibújó fogacskákat illetõen. Kisebbik lányomnak 4 hónapos korában kezdõdtek a fogzási tünetek (ekkor még csak nyálzás, duzzadt íny), ekkorra már átaludta az éjszakák, aztán jött az, hogy éjjel 3 -kor felkelt és 1-2 korty teát ivott (gondolom jót tett az ínyének). Aztán ismét átaludta az éjszakákat és csak kb. heti 1-szer ébredt éjjel, akkor viszont arénázott, se tea, se semmi nem kellett neki, míg rájöttünk, hogy kenjük be az ínyét Dentinox-szal. Egybõl csönd is lett. Kislányomnak 2 nappal a 9 hónapos "szülinapja" elõtt jött ki az elsõ foga, szóval sajnos nem megy egyik napról a másikra.
Mi túl vagyunk a fogzás kezdetén és ezek voltak a "tünetek". Fel fel sírt éjszaka és szopi 2 perc után már aludt is. Ha sûrûbb a nyála akkor tuti fogacska(ák).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat. hát eddig csak folydogált a nyála, most meg már ki is csurog a szájából.folyamatosan rág, nem csak cuppogtat, még játék közben is bent van az egyik keze... de az ínyén semmi furcsát nem látok...
Ismerõs a szitu, mi 29-én leszünk 5 hónaposak:) . Lehetséges, de most a front is okozhatja nem?
A kérdező hozzászólása: állítólag tegnap ersõ front volt. Nekünk nagyon nehéz éjszakánk volt, f12kor még torka szakadtából ordított. (pedig 10kor aludni szokott) kapott d.u. meg este is 2, 5ml nurofent, Viburcolt, meg bekentem az ínyét dentinoxal, de borzalom volt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!