Találatok a következő kifejezésre: Leszünk még A párommal (345 db)

Szerintetek, hogy lepjem meg a páromat vagy épp mivel? Most lesz a hónapfordulónk és szeretném a páromat meglepni valami Szexissel és újjal.3 és fél éve vagyunk együtt. De nem tudok ki találni semmi.

Legjobb válasz: mi az, amit korabban mar bevetettel nala? mondj par dolgot, es annak fenyeben lehet, hogy tudok (vagy a tobbi valaszolo) mondani valamit :)

mi az, amit korabban mar bevetettel nala? mondj par dolgot, es annak fenyeben lehet, hogy tudok (vagy a tobbi valaszolo) mondani valamit :)
3 év után hóforduló? szerintem pippantsd le míg játszik a gépen. :D
A mohácsi vészt elég ám évente ünnepelni, nem kell havonta. :-D (Tudod, a jóból is megárt a sok. És havonta tényleg sok.)
Vacsora elég.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktuk minden hónapba meg ünnepelni. Csak most meg szeretném lepni valamivel. Sok mindent kipróbáltunk már. Miközben játszik a gépen?? Hát akkor úgy nehéz lesz, mert nem szokott gépezni. Arra is gondoltam, hogy nem olyan dologgal lepem meg ami szexis vagy ilyenek, hanem 1 foci meccsel. Szerintetek jó ötlet?
Ugorj ki egy tortából :)

Megujjazás és szex. Nem volt élvezetes az első megujjazás. Akkor a szex sem lesz az? Hogy ujjazzon meg a párom, hogy jó legyen? A szex jobb lesz?

nem éreztem semmi különösebb érzést azzal, hogy megujjazott...mit tegyen?hogy lehet jobb?

Legjobb válasz: Szerintem ki kellene tapasztalnod maszturbáció útján mi az ami neked jó. Ha megismered a tested és tudod, hogy neked mi kellemes utána már lehet fokozni az élvezetet. Az ujjazásnak meg nincs köze az aktushoz.

Szerintem ki kellene tapasztalnod maszturbáció útján mi az ami neked jó. Ha megismered a tested és tudod, hogy neked mi kellemes utána már lehet fokozni az élvezetet. Az ujjazásnak meg nincs köze az aktushoz.
Izgasson eléggé fel hozzá, hogy a kenés a legjobb legyen:)
A kérdező hozzászólása: Eléggé fel voltam izgulva, kellõ elõjáték után próbálkozott. lama_madar...nagyon szellemes...
Ha magadat ujjazod, azt élvezed? A szex meg megint más. A pénisz sokkal vastagabb az ujjnál, egészen más érzés lesz. ;)
A kérdező hozzászólása: hát, nincs az az élvezet, mint amit a csiklóm ingerlésével okoz...
Amúgy minden gyakorlás kérdése, meg, h eltudj lazulni, türelem s odafigyelés. Esetleg ezek közül valamelyik: https://docs.google.com/document/d/1DMxHj-od73J6KKzNf1Gh_zFN.. http://www.femina.hu/kapcsolat/gyonyorteljes_oralis_szex_ami.. http://www.primadonnawebmagazin.hu/index.php/parkapcsolatunk..
Még van mit gyakorolnotok. Egy nõnek sem élvezetes az önmagában, hogy beléjük dugnak valamit. Annál azért többet kell tenni...

Most hétvégén lesz meg a barátommal az első smár. én még nem smároltam, ő igen. Nagyjából képbe vagyok meg tudom h " ez majd jön, nem lehet leírni. " de pár kérdés nem világos. A fejemet mozgassam közbe? A nyelvemmel csak körözni kell az övé körül?

Legjobb válasz: Nemrég csókolóztam egy fiúval, aki hát valljuk be, borzalmasan csinálta. Elõtte 2 barátom volt, mindkettõvel nagyon jó volt, de rájöttem ez csak azért, mert engem utánoztak. (Lehet nagyképûen hangzik, de nagyon jól csókolok.) A fejed az automatikusan fog mozogni, ha kell. A nyelveddel pedig nehogy körözzél körbe-körbe, mint egy légcsavar... nem körözni kell, annak semmi értelme. Keresd a nyelvét, majd "dörzsöld hozzá" a tiédet..lényegében simogatod vele, mélyebben, majd ki. Tehát inkább ki-be mozog a nyelved, mint körbe-körbe. Persze, ha a srác akar irányítani és béna, akkor úgyis úgy lesz, ahogy õ akarja. Viszont még 1 tanács: a legelején csak szájrapuszi, 2szer 3szor, majd a nyelveddel finoman nyald meg a száját és csak ez után hatoljatok 1más szájába. Ne legyen olyan durr bele fíling. Sok sikert! Ha van még kérdésed, írd le nyugodtan! 21/L

Nemrég csókolóztam egy fiúval, aki hát valljuk be, borzalmasan csinálta. Elõtte 2 barátom volt, mindkettõvel nagyon jó volt, de rájöttem ez csak azért, mert engem utánoztak. (Lehet nagyképûen hangzik, de nagyon jól csókolok.) A fejed az automatikusan fog mozogni, ha kell. A nyelveddel pedig nehogy körözzél körbe-körbe, mint egy légcsavar... nem körözni kell, annak semmi értelme. Keresd a nyelvét, majd "dörzsöld hozzá" a tiédet..lényegében simogatod vele, mélyebben, majd ki. Tehát inkább ki-be mozog a nyelved, mint körbe-körbe. Persze, ha a srác akar irányítani és béna, akkor úgyis úgy lesz, ahogy õ akarja. Viszont még 1 tanács: a legelején csak szájrapuszi, 2szer 3szor, majd a nyelveddel finoman nyald meg a száját és csak ez után hatoljatok 1más szájába. Ne legyen olyan durr bele fíling. Sok sikert! Ha van még kérdésed, írd le nyugodtan! 21/L
Elsõ válaszoló köszi, nekem is segítettél . :D 16/L
hogy lehet így elõre megtervezni?
Jajj, de jó nektek, már a smárt tervezgetitek, én még csak azt, hogy 2 hónap múlva megfogom a kezét!!!44!!négy
A kérdező hozzászólása: Köszii a segítséget..:) tudom h nem kéne igy elõre megtervezni csak annyira izgulok..:S még ha valaki valamit hozzátudna fûzni..az egész smárolásos dologhoz..nagyon megköszönném.. :) mindent..lépésrõl lépésre.. elõre is köszi mindenkinek..és az eddigieket is.. :)
A kérdező hozzászólása: válaszokat váároook.

Lassan 1 évesek leszünk a Párommal. Mivel lephetném meg a páromat?

Medált már adtam neki, gravírozni már gravíroztattam...

Legjobb válasz: Ötleteim: fényképes ajándékok: -fényképes kulcstartó a slusszkulcsára, fényképes bögre, naptár, póló, puzzle... -könyvesboltokban lehet kapni bársony borítású emlékkönyvet a szerelemrõl -hûtõmágnes szerelmes idézettel, Rossmannban lehet kapni. (magad is készíthetsz, a kedvenc közös fotótokra ragassz hobbi boltban kapható másneslapot és bárhová fel lehet rakni (ahol a másnes megtapad, vasfelületre), -készíts neki cd-t a kedvenc számaiból, -menjetek el arra a helyre, ahol megismerkedtetek, vagy a kedvenc romantikus helyetekre, vigyél 2 pezsgõs poharat és pezsgõt (kölyökpezsgõt, ha autóval mentek) és lepd meg, -hosszú hétvége egy csendes helyen, -készíts fotókönyvet a közös képeitekkel, pl. a DM Drogerie Markt honlapján már vannak 2-3000.-Ft-tól, a képek alá írhatsz vicces szöveget... Több nem jut eszembe, de gondolkodom! :)

Ötleteim: fényképes ajándékok: -fényképes kulcstartó a slusszkulcsára, fényképes bögre, naptár, póló, puzzle... -könyvesboltokban lehet kapni bársony borítású emlékkönyvet a szerelemrõl -hûtõmágnes szerelmes idézettel, Rossmannban lehet kapni. (magad is készíthetsz, a kedvenc közös fotótokra ragassz hobbi boltban kapható másneslapot és bárhová fel lehet rakni (ahol a másnes megtapad, vasfelületre), -készíts neki cd-t a kedvenc számaiból, -menjetek el arra a helyre, ahol megismerkedtetek, vagy a kedvenc romantikus helyetekre, vigyél 2 pezsgõs poharat és pezsgõt (kölyökpezsgõt, ha autóval mentek) és lepd meg, -hosszú hétvége egy csendes helyen, -készíts fotókönyvet a közös képeitekkel, pl. a DM Drogerie Markt honlapján már vannak 2-3000.-Ft-tól, a képek alá írhatsz vicces szöveget... Több nem jut eszembe, de gondolkodom! :)
Mi is nemsokára leszünk egyévesek, szóval teljesen átérzem a helyzetedet! Én például powerpoint-os bemutatót csinálok, szép mesébe öntve az egy évünket, képekkel, smsekkel, netes beszélgetések részleteivel, szóval az egy év történetét foglalom össze, és alatta majd a közös kedvenc számaink szólnak majd. Kiírom egy cdre, a borítót pedig én magam dekorálom ki, hogy egyedi legyen. Lehet, hogy az sk ajándék mellé még veszek vmit, nem tudom. Sok sikert és még sok-sok boldog évet nektek!
Egy üveg finom bor, két borospohár(olyan, ami szépen csilingel, amiko koccintotok), finom sajtok, gyertyafény és...Duna part a vége, de ez nem mindenhol megvalõsítható. Szerintem tök fölösleges mindenféle szerelmes emlékkönyvet adogatni, mert úgyis csak kallódik.Te ismered, hogy mi az amire vágyik, lepd meg az egyikkel. Fõzz neki egy finom vacsit...vagy menjetek el egy szokatlan étterembe, egyre több a lovagi étterem, meg a hasonló meglepõ helyek.

Mivel lepjem meg a páromat az első közös nyaralásunkon? Az első évfordulónk is most lesz.

Gondoltam csinálok vmi fincsi vacsit, felveszek vmi szexi fehérneműt, kényeztetem, stbstbstb... De akarok vmi olyat, amitől tényleg felejthetetlen lesz számára az az este, vmi igazi pluszt. Mi lehetne az? Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! :))

Legjobb válasz: neked is csak azt tudom mondani amit minden másik hozzád hasonló kérdezõnek és ami nekem is mindig bevált: SZEXTÁRSASJÁTÉK! nagyon kiiirály;)

neked is csak azt tudom mondani amit minden másik hozzád hasonló kérdezõnek és ami nekem is mindig bevált: SZEXTÁRSASJÁTÉK! nagyon kiiirály;)
A kérdező hozzászólása: Van ilyenünk, gyakran elõvesszük! :D
Mond neki , hogy terhes vagy...de nem tõle..
nektek meik van meg?? elsõ voltam
Ha bevonnád a legjobb barátnõdet a programba azt szerintem élvezné.
A kérdező hozzászólása: Hancúr párbaj van meg :) A legjobb barátnõmet nem jó ötlet bevonni, egyrészt: sokba kerülne õt is elvinni nyaralni, másrészt mindenben pont az ellentétem, és fogalmazzunk úgy, nem egy világszép nádszálkisasszony :)
Na igen a szép lányoknak mindig csúnya a barátnõjük..Ezt gondolhattam volna.:)

Hogy bosszuljam meg? A párom megígérte, hogy este lesz. P, de nem tette, csak felizgatott!

Szabad így hagyni egy férfit?

Legjobb válasz: erre nem lehet rendes választ adni, fejtsd ki bõvebben, hogy mi volt..

erre nem lehet rendes választ adni, fejtsd ki bõvebben, hogy mi volt..
Dottorre, áruld már el! Én is kíváncsi vagyok. :D
Hehe.... erre nekem lenne egy pár jó megoldásom, de nem fogom elmondani, találd ki magad :-D Ennyi legyen egy férfiba szerintem!
Hát, nem szép dolog tényleg. De ha csak arról van szó, hogy bealudt, mert nagyon fáradt volt, akkor mondjuk még érthetõ.
ma 13:37 ez súlyos videokártya hibára utal. Vagy a ram haldoklik... Esetleg a verés után nem adott ki valami hibaüzenetet? Ez egy nõnél tényleg nem normális, hogy csak ugy leálljon... hát igen új dolog ez a 64 magos proci és tele van ilyen betegségekkel. De esetleg ajánlom, hogy köss hozzá, egy 10gigás ramot, meg egy Gpont videokártyát. Esetleg ujits be még egy ilyen nõt, és akkor a sztereó hangzás is jó lehet... aztabetyárját... komolyan sajnállak... ilyen problémák :S
nem tudtam, h milyen pé lesze :D izgasd fel te is, hogy már a combján folyjon a cucc, aztán mondd neki, h majd este folytatjuk :D
Miért Vadmacs, Te mit csináltál volna? :)
A kérdező hozzászólása: Sz.O.P! :D kijöttem a fürdõbõl egy szál törülközõben, és odajött hozzám, elkezdte verni, aztán megígérte este folytatja! Ehelyett bealudt!
milyen pé?
azt a kutyafáját, hát mit képzel a szégyentelenje??!!??!!
Bosszú? Hát, ez nem párkapcsolat, ott nem lehet szó ilyenekrõl. Keress más nõt, akihez jobban kötõdsz érzelmileg.
A bitang. Bosszúból jól verd ki.
Lehet nem vonzódik hozzád :S
Ki kell tátani a száját és beletenni. ;)

Hogy mondjam meg a páromnak hogy apuka lesz?

Ti mit mondtatok a férjeiteknek?MÉG nem tudom,hogy terhes-e vagyok,(jöv? hétre nem várom,)csak érdekel,hogy ti hogy éltétek meg.És tippeket várok,h. én hogy mondjam meg a páromnak a jöv? héten (reméljük) h. apuka lesz!Els? aktív hónap próbálkozás!:-)

Legjobb válasz: Ajándékozz neki fehér pici pamutcipõcskéket díszdobozban! :))

Én pont évfordulónkon csináltam a tesztet, a nemvárt napja után egyel. Nagyon halvány lett a második csík, de azonnal odadugtam a párom orra alá, hogy: "te hány csíkot látsz?" Persze rávágta, hogy egyet, mire én: nézd meg jobban! Örvendtünk, mert én tudtam, milyen az, amikor tényleg csak egy csík van. Persze három nap múlva megismételtük másik tesztel, ezt is együtt néztük meg... nagy volt az öröm. A szülõknek az elsõ uh képet mutattuk meg képkeretbe rakva a 8. héten. Közeli barátoknak 9-10. héten mondtuk el, a munkahlyen 12. héttõl lett "hivatalos" hír :o)
Én az anyumnak nem tudom elmondani...
Ez az utolsó sztori nagyon aranyos! Mondjuk én biztos rágtam volna a kefét, hogy az átmulaott éjszaka nem ártott e neki... (Bocs az offolásért)
Mi együtt csináltuk a tesztet, így együtt is éltük át az elsõ örömöt. :) De az is szép lehet, amikor Te már túl vagy rajta, és a reakcióit figyeled. Talán azt mondtam volna, van egy meglepetés vendéged, aki nagyon elbújt valahol. Keresd meg. :)
Én egyedül csináltam tesztet, amikor pozitív lett, felhívtam a férjemet telefonon, de a bõgéstõl alig tudtam beszélni. Pedig terveztük a babát, de mégis sokkoló volt az a két csík. Szerintem õ igazán fel se fogta, azt mondta, mi a baj, hát ezt akartuk, nem? Most 7 hetes vagyok, a leendõ nagyszülõknél hétvégén voltunk, a munkahelyemen még nem mondtam. De szerintem tudják, már megjegyezték, hogy nem járok le cigizni és nem iszom kávét. :)
Nálunk egyszerû volt, mert a családban már elhintettem azt is hogy tervezzük és rajta vagyunk az ügyön. Aztán amikor tényleg terhes lettem, egyszerûen bejelentettem a családnak. A páromnál érdekes volt. Egy délutáni napon csináltam a tesztet, õ éppen aludt. Megláttam a csíkokat, húú mondom.. nagyon sok minden átfutott az agyamon, meg is ijedtem, örültem is, féltem is... hát ezt akartam, nem? Aztán ébresztettem a párom hogy nézd - mutatom a tesztet. Kérdi: mi ez? Most akkor ez jó nekünk? (fingja nem volt hogy a csíkok mit jelentenek). Mondom: ahogy vesszük. Terhes vagyok, ezt akartuk nem?.. Hát kb. ennyi volt. Persze a munkahelyen megvártam a kritikus 3 hónapot és utána jelentettem be, nagyon kedvesek voltak hál istennek.
Ünneprontó leszek!Az én babám apukája nem tudom honnét tudhatta meg de örjöngött mikor megtudta!:( :'( De én akkor is megtartom a picit!:)
Szia! Nekem is most derült ki hogy terhes vagyok.Én a páromnak nyomtattam ki egy gyönyörû babás képet alatta a "GRATULÁLOK APUCI!" felirattal. A képre ráragasztottam a pozitív teszt csíkot és az egészet le lamináltam :) Így örök emlék marad!!Én még másnak nem mondtam el mert kb. most lehetek 5 hetes, jövõhéten megyek UH-ra.
Én azt mondtam, hogy a nyári szabadságot már nem kell egyeztetnünk, én bármikor ráérek majd. :) Elõször nem értette, de hamar leesett neki. :) A család többi tagjának csak a 12. hét környékén mondtuk el mind a két gyereknél.
Ajándékozz neki fehér pici pamutcipõcskéket díszdobozban! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, aranyos történetek.:)
Én arra is kíváncsi lennék, mi volt, mikor kiderült, lányotok lesz... Nem lehet könnyû kiigazodnia rajtatok egy kívülállónak sem... Elképzelem: "Figyu Manó, ha megyünk Turkászhoz, kérjünk képet, hogy Nyuu meg Puu is láthassa..." :D
Nekünk is az elsõre sikerült a baba. Szinte fel sem fogtam, hogy + a teszt. Bejelentkeztem orvoshoz. A párom pont aznapra akart szervezni valamit, így be kellett vallanom, hogy miért nem érek rá. Eljött velem a dokihoz, aki megerõsítette a a teszt eredményét. Szülõknek a 12 hetes UH után mondtuk el. Mutattuk az UH képet, hogy itt egy fénykép a legfiatalabb családtagról. (a legifjabb azóta megszületett, hónap végén lesz 1 éves!)
Mi együtt csináltuk meg a tesztet, majd percekig meredtünk hol a csíkokra, hol meg a hsználati utasításra, hogy ez most tényleg azt jelenti-e, amit szeretnénk. Elsõ próbálkozás volt, fel sem fogtuk, hogy tényleg sikerülhetett. :-) És már ott tartunk, hogy hamarosan megszületik. :-) A leendõ nyagymamáknak levelet írtunk a baba nevében, volt nagy sírás, amikor elolvasták.
A kérdező hozzászólása: És a család többi tagjának, mikor és hogyan jelentettétek be h. baba van?Én úgy tervezem, hogy kb. 8-9 hetes koromig, a férjemen kívül senkinek nem árulom el a nagy hírt.
A kérdező hozzászólása: Erre gondoltam már, aztán arra jutottam, hogy az a közeli családtagoknak az ajándéka lesz.Anyós tuti kiugrana a bõrébõl.:D A páromnak valahogy máshogy szeretném.
A kérdező hozzászólása: Szuper, és jó sztory volt az utolsó, imádtam olvasni.Úgyhogy ha van kedved, írhatsz még történeteket magatokról.:) És most hány hetesek vagytok?A gólyát küldheted hozzám is.:D

Mivel lepjem meg a Párom? Most lesz 1 éve h együtt vagyunk, Õ 25 éves.20/L

Legjobb válasz: Egy gyertyafényes vacsoràval,pezsgö mellé,plussz neki valami parfümöt,vagy felsöt.

Egy gyertyafényes vacsoràval, pezsgö mellé, plussz neki valami parfümöt, vagy felsöt.
Saját készítésû torta :) És egy album, amibe ragasztassz rólatok képet idõrendben errõl az egy évrõl és minden kép melletti oldalra írsz valami személyeset :)
sztem tárgyi ajándékot nem kell venni, éppen elég alkalom van arra e nélkül is.(karácsony, szülinap, névnap, stb) fõzz neki vmi finomat(szakácskönyv-nekem elsõre sikerült, úgy, hogy nem tudok fõzni) persze úgy, hogy csak a kötény van rajtad, meg egy dögös tûsarkú :P XD
Háááát.... Szerintem aminek legjobban örül egy pasi, az egy dögös csaj szexi fehérnemûben:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!