Találatok a következő kifejezésre: Leszállt a akkor mennyi (5 db)

Mindenkinek leszáll a hasa szülés előtt? Akinek leszállt, szülés előtt mennyivel?

39 hetes vagyok, még nem nyiltam ki, s teljesen fent van a baba, de a doki azt mondta a feje már teljesen lent.

Legjobb válasz: Szerintem nem törvényszerû, hogy leszáll. Én is ismertem olyan kismamikat ,akiknek nem ereszkedett meg a pocak szülés elõtt, és olyanokat is, akiknek meg jó korán leszállt, és még hetekig nem szültek. Ezért én azt gondolom, hogy ez egyénfüggõ. Nekem a 34-35 héten szállt le és a 37 héten szültem. Ha a babód feje beékelõdött ,az már jó! Ne izgulj, tudni fogja a kis emberke, hogy mikor jött el az õ ideje! Könnyû szülést és szép babázós éveket kívánok neked!

Szerintem nem törvényszerû, hogy leszáll. Én is ismertem olyan kismamikat , akiknek nem ereszkedett meg a pocak szülés elõtt, és olyanokat is, akiknek meg jó korán leszállt, és még hetekig nem szültek. Ezért én azt gondolom, hogy ez egyénfüggõ. Nekem a 34-35 héten szállt le és a 37 héten szültem. Ha a babód feje beékelõdött , az már jó! Ne izgulj, tudni fogja a kis emberke, hogy mikor jött el az õ ideje! Könnyû szülést és szép babázós éveket kívánok neked!
Nekem nem szállt le a hasam, pedig a feje behelyezkedett.A párom mondta hogy amikor elkezdtem vajúdni akkor mennt le nagyon a hasam:)
Nekem nem szállt le teljesen, csak lejebb került valamivel.
Szia. Nekem sem szállt, le csak a vajúdáskor, annak is a vége felé:) . 6hós baba anyuja
Nekem már a 36 héten leszállt a hasam. Mindenki azt mondta már nem sok van hátra. A 40 héten szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
szia, 40+3 hetes vok, és nekem még mindig nem szállt le a hasam, pedig doki szerint a fejecskéje rendesen beilleszkedett.
Szia! Én 31+5 napos vagyok, múlt héten beilleszkedett a babám feje, és lentebb ment a pocakom is. Mondjuk én nyitva is vagyok, szóval biztos nem húzzuk a végéig.

Ha a Nyugati pu. -ba tartó vonatról leszállok Ferihegynél (megálló szerint), akkor mennyit kell gyalogoljak a repülőtérig? Vagy mivel tudok oda eljutni? És mennyire bonyolult az oda eljutás?

Legjobb válasz: Az egyes terminal gyalog 3-400 meter, a ketteshez buszoznod kell az allomas mellett all meg a 200E busz azzal par perc alatt ott is vagy.

Az egyes terminal gyalog 3-400 meter, a ketteshez buszoznod kell az allomas mellett all meg a 200E busz azzal par perc alatt ott is vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)
Ahogyan az elsõ írta, az 1-es terminál nagyon közel van, csak át kell menni egy felüljárón (ahol van - sajnos gyakran nem mûködõ - lift is). A 2-es terminálhoz busszal lehet eljutni, a város felõl érkezve ott is kell felüljárózni át a vasút felett. A 200E busz 8-20 percenként közlekedik és 10 perc a menetidõ a 2-es terminálig (ami egyben a busz végállomása is).
Ja, bocsánat, rosszul írtam, ha a városon kívülrõl jössz, akkor nem kell felüljárózni.

Leszállt a hasam akkor mennyi lehet hátra?

38. héten vagyok és ezt olyan anyuka mondta akinek 5 gyereke van

Legjobb válasz: akár hetek is... nekem 1 hónappal szülés elõtt szállt le. sok sikert!!!!!és boldogságot :)

akár hetek is... nekem 1 hónappal szülés elõtt szállt le. sok sikert!!!!!és boldogságot :)
én is a 38. hétben vagyok, s nekem már 8 hete leszállt! Az orvosom szerint (is) van még egy kis idõm!


Ha leszállt a hasam és vannak szurkáló, néha görcs szerű jósló fájásaim akkor mennyi lehet még a szülésig?

Legjobb válasz: Sajnos erre nincs garancia. Nekem nagyon lenn van a hasam hetek óta, gyakorlatilag mindennaposak az erõs jóslók, de már betöltöttem a 41. hetet. Szóval bármi lehet.

Sajnos erre nincs garancia. Nekem nagyon lenn van a hasam hetek óta, gyakorlatilag mindennaposak az erõs jóslók, de már betöltöttem a 41. hetet. Szóval bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor még nem aggódom! :)
szia én 39hetes vagyok, 3-4lennt a hasam, a doki is megerõsített benne, hogy a babó feje is nagyon lenn van. fájások mindennaposak. még egyben vagyunk :D boldog babavárást

Szülés előtt mennyi idővel (nappal) száll le a pocak? Ha a baba farfekvéses akkor is leszáll?

Legjobb válasz: Farfekvéses babával nincs tapasztalatom,de van olyan,akinke egyáltalán nem száll le. Nekem 1,5 héttel korábban már szinte a bokámnál járt a jegyerek,de még nem erõltette a kíbújást.

Farfekvéses babával nincs tapasztalatom, de van olyan, akinke egyáltalán nem száll le. Nekem 1, 5 héttel korábban már szinte a bokámnál járt a jegyerek, de még nem erõltette a kíbújást.
Nekem igaz nem farfekvéses volt a babám de nekem egyáltalán nem szállt le a pocakom. Szerintem ez változó hogy kinek mikor és mennyire száll le.
Szia! Én most töltöm be a 36. hetet, és már "leszállt" a pocakom. Kíváncsi vagyok, hogy mikor megyek szülni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!