Találatok a következő kifejezésre: Leszállt a akkor (38 db)

Mindenkinek leszáll a hasa szülés előtt? Akinek leszállt, szülés előtt mennyivel?

39 hetes vagyok, még nem nyiltam ki, s teljesen fent van a baba, de a doki azt mondta a feje már teljesen lent.

Legjobb válasz: Szerintem nem törvényszerû, hogy leszáll. Én is ismertem olyan kismamikat ,akiknek nem ereszkedett meg a pocak szülés elõtt, és olyanokat is, akiknek meg jó korán leszállt, és még hetekig nem szültek. Ezért én azt gondolom, hogy ez egyénfüggõ. Nekem a 34-35 héten szállt le és a 37 héten szültem. Ha a babód feje beékelõdött ,az már jó! Ne izgulj, tudni fogja a kis emberke, hogy mikor jött el az õ ideje! Könnyû szülést és szép babázós éveket kívánok neked!

Szerintem nem törvényszerû, hogy leszáll. Én is ismertem olyan kismamikat , akiknek nem ereszkedett meg a pocak szülés elõtt, és olyanokat is, akiknek meg jó korán leszállt, és még hetekig nem szültek. Ezért én azt gondolom, hogy ez egyénfüggõ. Nekem a 34-35 héten szállt le és a 37 héten szültem. Ha a babód feje beékelõdött , az már jó! Ne izgulj, tudni fogja a kis emberke, hogy mikor jött el az õ ideje! Könnyû szülést és szép babázós éveket kívánok neked!
Nekem nem szállt le a hasam, pedig a feje behelyezkedett.A párom mondta hogy amikor elkezdtem vajúdni akkor mennt le nagyon a hasam:)
Nekem nem szállt le teljesen, csak lejebb került valamivel.
Szia. Nekem sem szállt, le csak a vajúdáskor, annak is a vége felé:) . 6hós baba anyuja
Nekem már a 36 héten leszállt a hasam. Mindenki azt mondta már nem sok van hátra. A 40 héten szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
szia, 40+3 hetes vok, és nekem még mindig nem szállt le a hasam, pedig doki szerint a fejecskéje rendesen beilleszkedett.
Szia! Én 31+5 napos vagyok, múlt héten beilleszkedett a babám feje, és lentebb ment a pocakom is. Mondjuk én nyitva is vagyok, szóval biztos nem húzzuk a végéig.

Ha piros jelzésnél leszállok a motorról, áttolom alatta, majd újra felszállok és továbbhajtok, akkor az szabálysértésnek számít?

Tudom hülyén hangzik a kérdés,de van egy kis autópálya elkerülő szakasz,szinte forgalommentes,ami előtt van egy jelzőlámpa. Nem igazi kereszteződés,csak a biciklisávnak ad elsőbbséget. Valami érzékelő lehet benne,ami ha autó áll előtte,akkor vált át zöldre,de sajnos a motort valószínűleg nem érzékeli,mert van,hogy 3!!! biciklis zöldet is meg kell várnom mire átmehetek. Ez gyakran 2-3 perc várakozást jelent. Ha van valami egyéb ötlet azt is szívesen fogadom :) Ha van más ö

Legjobb válasz: Errefelé is van ilyen lámpa. Csak ez magától egyáltalán nem vált... Ismerõs járt arra este motorral, állt ott 3-4 percet, aztán leszállt a motorról és a gyalogos átkelõhelynél megnyomta a gombot :D Gyalogosokat engedi olyankor, meg õt is engedte.

Errefelé is van ilyen lámpa. Csak ez magától egyáltalán nem vált... Ismerõs járt arra este motorral, állt ott 3-4 percet, aztán leszállt a motorról és a gyalogos átkelõhelynél megnyomta a gombot :D Gyalogosokat engedi olyankor, meg õt is engedte.
A motort toló ember is vezetõnek minõsül, így nem. Amúgy piros lámpán gyalogosként sem mehetsz át. Amúgy meg nézz alaposan körül és ha se autó se sün akkor hajrá.
vegyél autót...
Menj át rajta.. forgalommentes, senki nem lát, felesleges szórakozni ilyenekkel, hogy leszállsz, megnyomod a gombot, áttolod. Én a belvárosban is átmegyek az ilyeneken mert várhatok napestig mire jön egy autó,
még ha átemeled a lámpa fölött, akkor is annak számít.

Igaz az, hogy a többedszer szülőknek csak szülés előtti pár napban száll le a pocakja? Amikor leszállt a pocakotok, és sűrűn kellett kijárni, akkor egyből pisiltetek, vagy csak pl.5-6 másodperc múlva (rendes mennyiséget )?

Legjobb válasz: Nekem kb 2-3 héttel a szülés elõtt már leszállt a pocim. Sûrûn mentem pisilni, de nem kellett várni, jött rendesen, csak mindig iszonyatosan kevés.

Nekem kb 2-3 héttel a szülés elõtt már leszállt a pocim. Sûrûn mentem pisilni, de nem kellett várni, jött rendesen, csak mindig iszonyatosan kevés.
Nekem nem szállt le az elsõnél sem. Most még nem tudom mert még nem tartok ott de szerintem nem száll le mindenkinek. Nekem biztosan nem. Lehet, hogy neked sem fog még ha a második terhességed is.
Szia. Nekem 1 gyermekem van, de még akkor is fennt volt a pocakom, amikor megindították a szülést. 41+2 napra szültem
Nekem is mind a két gyerekkel végig fenn volt a pocak. Szülés alatt szállt le. gyanítom most a harmadikkal is így lesz.


Szerintem folytathatod!! :)
Folytathatod az utat. Az utasleadási lappal és a diákoddal el kell menni egy MÁV pénztárba és ott kell kifizetni a büntetést.

Leszállt a hasam akkor mennyi lehet hátra?

38. héten vagyok és ezt olyan anyuka mondta akinek 5 gyereke van

Legjobb válasz: akár hetek is... nekem 1 hónappal szülés elõtt szállt le. sok sikert!!!!!és boldogságot :)

akár hetek is... nekem 1 hónappal szülés elõtt szállt le. sok sikert!!!!!és boldogságot :)
én is a 38. hétben vagyok, s nekem már 8 hete leszállt! Az orvosom szerint (is) van még egy kis idõm!

Akinek leszáll a hasa feltétlenül megszül pár hét múlva? Félek még korai lenne!

Legjobb válasz: Nem. Ismerek olyat, akinek 30 hetesen szállt le a hasa, mégis a 42.héten indították. Attól, hogy most esetleg neked lentebb ment, még fog változni az alakja ne aggódj.

Nem. Ismerek olyat, akinek 30 hetesen szállt le a hasa, mégis a 42.héten indították. Attól, hogy most esetleg neked lentebb ment, még fog változni az alakja ne aggódj.
nem, a 8.hónap után szokott leszállni, bõven lehet még idõ utána.
Nem, nekem nagyon hamar lent volt, mindenki azt mondta, h hamarabb lesz baba, de nem.
A kérdező hozzászólása: köszi válaszokat megnyugodtam
A 35 héten szállt le a hasam, a 41 héten indították, mert semmi jele nem volt annak, hogy elõ szeretne jönni ;)

Amikor Angliában leszállok a repülőről, lepecsételik az útlevelet, hogy beléptem az országba? Ha nem akkor hogyan tudom igazolni, hogy én ott tartózkodok?

Legjobb válasz: Már rég nem pecsételi az útlevelet, legalábbis Angliában nem. A beszállókártyáddal vagy egy képeslappal vagy Angliában vásárlásból származó szelvénnyel tudod igazolni hogy ott voltál..De mégis miért kell igazolni??

Már rég nem pecsételi az útlevelet, legalábbis Angliában nem. A beszállókártyáddal vagy egy képeslappal vagy Angliában vásárlásból származó szelvénnyel tudod igazolni hogy ott voltál..De mégis miért kell igazolni??
A kérdező hozzászólása: az ügyvédemnek kell az igazolás de nem részletezném, h pontosan miért. köszönöm a választ

Rendben van ez így? Ha a buszon 3 ember van, és leszáll 8, akkor ötnek kell visszaszállnia, hogy senki ne maradjon a buszon.

Egy szül? így magyarázta el a gyerekének a negatív számokat. Nem mondom, szegény gyerek!

Legjobb válasz: Ez ott van a szeren...! :XD szegény gyerek!

Ez ott van a szeren...! :XD szegény gyerek!
Ezek szerint két ikerterhes és egy harmadik kismama van a buszon, és ott szülnek meg. Mit mondjak, életszerû helyzet.... Ugyanakkor a visszaszáll öt, és akkor senki nem lesz a buszon, még mindig erõsen sántít. Sehogy sem jó ez a példa. :)
Ez csak nézõpont kérdése. Ha a kocsmából, kellõ alapozás után nézzük, az a három lehet sokkal több is.
Hát nem tudom, ezt tartozással könnyebb szemléltetni. Nekem is így tanították meg kiskoromban, és most már a fiam is lassan oda jut, hogy veszik.
Te voltál a szülõ?
Ez akkor van így rendben, ha buszsofõr nagyon ügyes és a három nõ közül kettõnek hármas, egynek kettes ikreket csinál.
:DDDD
A kérdező hozzászólása: A teljes igazság a kocsmában van! Haaaaaa
Nem a kocsmában van az igazság, hanem ott mondják az igazságot.Borban az igazság!!!

Ha valakinek leszáll a hasa, akkor e mell és a has közé be kell férnie az 5ujjnak? Hogy is van ez?

Sokszor olvasom itt,hogy be kell férnie,az jelenti,ha leszállt.De most ezt állva kell megnézni vagy ülve?

Legjobb válasz: Igen kb így van ahogy írod..nekem szülés elõtt pár nappal már odafért simán a kezem, tenyerem...állva nézd szerintem.

Igen kb így van ahogy írod..nekem szülés elõtt pár nappal már odafért simán a kezem, tenyerem...állva nézd szerintem.
Nem pályaudvar az, csak egy szakadt vasútállomás :D
A kérdező hozzászólása: igaz....:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!