Találatok a következő kifejezésre: Lennél-e egy a (143 db)

Tagja lennél-e egy a ku-klux klánhoz hasonló magyarországi csoportosulásnak?

Legjobb válasz: A 18:55 és a 18:58 voltam én, a közöttük lévõnek is azt javaslom, hogy elõbb olvasson, azután írjon. Bölcsebb benyomást kelt...

Nem. Egyrészt csak önvédelembõl ártanék másnak, de akkor olyan mértékben, hogy legközelebb kétszer megforduljon a fejükben, hogy megtámadnak-e valakit, másrészt mert töketleneknek tartom õket, amiért nem vállalják fel az arcukat.
nem.
A 18:55 és a 18:58 voltam én, a közöttük lévõnek is azt javaslom, hogy elõbb olvasson, azután írjon. Bölcsebb benyomást kelt...
nem, és el is ítélem, hogyha valaki valamilyen külsõ jegy miatt üldöz bármilyen népcsoportot(bõrszín, hajszín, stb.) az már más tészta, hogyha egy népcsoport viselkedésével van baj (lásd nálunk a cigányokat), de õket sem nyers erõszakkal kell jobb belátásra bírni, hanem a törvény erejével 20/L
Semmiképpen sem. Az okok hasonlóak, mint amiket az elsõ leírt.
Még annyit, hogy igen, nagyon rövid távon a törvény ereje a hatásos, de mindenképp kell a megfelelõ oktatás-nevelés. Direkt nem írtam integrációt, mert nem egyszínûsíteni kell a sokszínûséget, nem eltüntetni kultúrákat, hanem alapnormákban megállapodni, és azokat következetesen és kivételek nélkül mindig és mindenki által betartani.
Itt van az ingyen cirkusz?
Nem. Az okot az elsõ írta le nagyon korrekten. Elõttem szóló (18:46), kicsit tájékozódj, mielõtt... öhm... csacsiságokat beszélsz.
Ott a magyar gárda, meg a nemzeti õrsereg, azoknak is van pár ezer tagja.
Már tagjai vagytok, hiszen a jobbik alakul.
Eddig pacifista voltam, de rá kellett ébredjek arra, hogy hazánkban ez egyenlõre gyengeséget jelent, amit nagyon sokan ki is használnak. Félned kell saját hazádban?.- Igen! Ezért ott tartok, hogy tanulmányozom az amerikai K.K.KLÁN mûködését, ami a hirtelen szabadsághoz jutott, de azzal élni nem tudó négerek rendszabályozását tûzte ki célul, mert az állam képtelen volt jó ideig arra. Válaszom ezért, ....igen.
NEM!!!
Nem! Egyébként is itt Magyarországon vannak becstelenek és becsületesek. A becstelenek nyírják a becsületeseket, Te ezt minek neveznéd?
az még kéne..
Nem, de tagja lennék egy ku-klux klán ellenes magyarországi csoportosulásnak. :)
Hát, ha lenne benne rendszeres pinológiai gyakorlat, csinos, árja, fazonírozott puncijú hölgyekkel, akkor felvenném a leplet, majd le! Amúgy olyan, mint egy szerepjáték, van benne birodalmi varázsló, nagy sárkány, meg mindenféle hülyeség -fantasyí rajongóknak-, rendszeres ivászatok -alkoholistáknak-, keresztégetés -piromániásoknak-, közös üvöltözés -a kis farkúaknak-, egy kis agresszivitás -utcai harcos proliknak-, vallásosság és miszticizmus -a lelki békét keresõ pszichiátria betegnek-, látható, a társadalom minden szegmensére próbálnak hatni! . Viszont az NSDAP-be belépnék, na nem a Lauck-féle AO-ba!:)
Cigányok meg a törvény....Ja... Megkell lincselni mindet..
Nem is merjük a fószert , szóval 50-50 az esély (százalékban kifejezve)
de szerintem a mérleg nyelve inkább arra mutat, h valóban csak alkalmi kapcsolatot akar
szerintem csak szexet akar. Én is ezt mondanám a lánynak. 25F

SOS! Ezekbe a sulikba megfelelő lennék e egy év végi 3, 9 átlaggal? Vörösmarty Gimnázium (8. kerület) // Ady Endre gim. (13. kerület) // Raoul Wallenberg?

Legjobb válasz: van esélyed,nem az átlag a túlnyomó.és egyébként sem az átlagot nézik hanem adott tantárgyak jegyeit.

van esélyed, nem az átlag a túlnyomó.és egyébként sem az átlagot nézik hanem adott tantárgyak jegyeit.
az adyba tuti h fel fognak venni
A kérdező hozzászólása: azaz nekik:)
Tuti, hogy kiprobálnám, meg azt nézegetném a fennmaradó unalmas idõmbe. XD
Simán, engem évek óta izgat a téma, h valyon a nõknek milyen lehet?! :P de sztem nincs olyan ember aki ne lenne egy kicsit se kiváncsi erre!
lennék, már foglalkoztat egy ideje, hogy a pasiknak pontosan milyen érzés.. :D
Igen, de akkor is csak a párommal szeretném, mert igazából arra vagyok kíváncsi, hogy neki milyen. ;)
Naná, hogy kipróbálnám!!!!
Jaja kiprobalnam csaj vaok de a fiunak meg atadnam 1 napra a menzimet hogy o is erezze hogy mien erzes az!
Álmomban már megvolt... egészen jó volt pasinak lenni... de asszem jobb ez így...
Egy próbát megér, hiszen ezáltal "tapasztalatot" lehetne szerezni és megérteni a másik nemet.
ha egy napra pasi lehetnék egybõl kiverném! :D
tutira nem hagynék ki ilyen lehetõséget:DDDDDD
Persze :D
Naná, de akkor is csak lánnyal szexelnék, ha egy napra lány lehetnék.
szerintem ilyet mindenki bevállalna. :D
naná! (lány vagyok, és lánnyal is csinálnám:) )
Szia. Simán, egy csajba belebújnák és masztiznák az osztálytársammal:) wáááh nagyon jó csaj:)
én kiprobálnám, nagyon kiváncsi vagyok:)
Hihihi! En is kiprobalnam:D
Tuti kipróbálnám!!!!(lány vok és is-is ben is.)
Kipróbálnám, párszor kiverném, meg csinálnám lánnyal is.
Játéktól függ 640*480 cpu limit lesz, 1080p-ben vga limit, é s elég komoly javulás lenne.
Inkább vegyél egy sima sztereó erõsítõt. 10-15 eft körül már kapsz egy valóban 2x40-60 wattos szobai sztereó gépet.

E-book-ot szeretnék venni (én egy amazon kindle típusún gondolkozom, de melyiket? ) Bõvebben lent, mik lennének a "követelmények"!

Ami mindenképpen kell: - szemkímélõ (tehát egyáltalán nem világít) - elég sok könyv fér rá - gyors - jó akkumlátor - könnyû kezelhetõség (olvasni lehessen rajta és kész, de ne valami õskövület legyen) Ami nem kell: - zenelejátszó - wifi - hangszóró (egy könyv nem beszél. ez alapkövetelmény. vagy hangoskönyveket is lehet rárakni?) Ami esetleg kell, avagy gondolkozom rajta: - érintõképernyõ (ez ügyben tanácstalan vagyok. mennyire fontos ez?) Hm... Ennyi lenne. Melyik készülék felel meg ennek a legjobban?

Legjobb válasz: Nekem egy DPS-em van, meg vagyok vele elégedve, de ha ma akarnék e-book olvasót venni én is a Kindle-t választanám. -Manapság a legtöbb olvasó bõvíthetõ memóriakártyával, akár ezer könyv is ráfér, de ha az alap memória 100-at bír gondolom az is elég egy darabig -A lapozás megszokható, az enyém egy kis késéssel reagál, de már nem különösebben veszem észre. -A kindle bekapcsolva érkezik Angliából, azt hiszem 2 hetet bír folyamatosan bekapcsolva(bár egy éve néztem õket kb.) -A kindle elég modern -a wifin kívül a legtöbb dolgot kapod az összes ebook olvasóhoz(talán hangszóró helyett néhol fülhallgató bemenet van)

Nekem egy DPS-em van, meg vagyok vele elégedve, de ha ma akarnék e-book olvasót venni én is a Kindle-t választanám. -Manapság a legtöbb olvasó bõvíthetõ memóriakártyával, akár ezer könyv is ráfér, de ha az alap memória 100-at bír gondolom az is elég egy darabig -A lapozás megszokható, az enyém egy kis késéssel reagál, de már nem különösebben veszem észre. -A kindle bekapcsolva érkezik Angliából, azt hiszem 2 hetet bír folyamatosan bekapcsolva(bár egy éve néztem õket kb.) -A kindle elég modern -a wifin kívül a legtöbb dolgot kapod az összes ebook olvasóhoz(talán hangszóró helyett néhol fülhallgató bemenet van)
Én nem vagyok kindle párti, szerintem egy barnes&noble nook már jobb választás. De nem ez a lényeg. Az általad felsoroltak szerintem a legtöbb readerben megvannak. Az érintõképernyõt én személy szerint javaslom, lapozni/könyvet kiválasztani sokkal könnyebb vele, arról nem is beszélve, hogy ha ki akarsz jelölni egy szövegrészletet (mert el akarod menteni idézetnek, vagy valami - feleslegesnek tûnhet, de amióta van rá lehetõség én folyamatosan jelölgetek), akkor fényévekkel egyszerûbb rábökni a képernyõre. Ugyanúgy, ha angolul olvasok, és szükségem van szótárra (ez is sok readerben alapból meg van, ha nincs, te is telepíthetsz rá), akkor szintén csak rá kell böknöm a szóra, és már keresi is a szótárban. Nekem érintõképernyõs readerem volt 4 évig, most szervízben van, szóval olyat használok, amin nincs. És lényegesen rosszabb :(

Igazából nem tudom jó helyre írom-e ezt a kérdést de egy vers részletet mondok magamban folyamatosan és nem tudom, hogy ki is költötte. (Részlet lent) Írója?

Szóval az van benne, hogy: "Istenem,adj higgyj, várja otthon lánya....(eddig tudom,majd még egy kis részlet): "ott ülünk minden este a zúgó dunaparton". Remélem tudtok segíteni, mert megkellene tanulnom de sehol nem találom. Ti tudtok segíteni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!