Találatok a következő kifejezésre: Lemaradtam a utolsó részéről (2 db)

:D :D :D
Én elmondom. Van egy üstnyi híg fos, ami lassan kavarog erre- arra Néha egy nagyobb buggyanás hallatszik és egy adag kiloccsan. De mindig tesznek bele újfajta fost, hogy jobban rohadjon.
utolsó ötezer? na, mindenki összefeküdt mindenkivel, kinyírtak egy-két útban lévõ embert, a Szabó ikrek végre megjelentek 13 év után a képernyõn! durván ennyi
Pont megnéztem az utolsó részt amiben kiderült, hogy Zsolt azért verte meg Zsófit mert az rájött a titokra.Zsolt és Laci 2 éve titkos viszonyt ápolt.
Ezt kár volt a humor kategóriába tenni, olyan igaz :) (bár lehet, a modik tették át)
De most komolyan ebben a sorozatban nem találni 2 olyan embert aki nem feküdt még össze egymással. :D Amúgy még egy észrevétel: Klaudia, Vili bá és Magdi anyus amíg élt (csóri anyónak megírták a világegyetem legszarabb sorozatos halálesetét :D ) 5000 rész után is ugyanúgy néz ki
Miután Magdi anyu meghalt, mindenki depressziós lett, és öngyilkos lett az egész bagázs.
Balázs, Peti, Hanna és Linda a Trabival a Dunába ugrattak egy szembejövõ autó kikerülése miatt (a Vályogos fiai üldözték õket) Miki és zsófi csókolóztak, Attila megkérte Juli kezét, Szabi meg limuzinnal tért haza, pont mikor Alíz arra sétáltatta a Merlint.
Egy nagy katyvasz igénytelen sz*r az egész sorozat. period
az egyik részben Klaudia botoxoltatott, Magdi anyus és Vili bá passz

Lemaradtam a Tűzvonalban utolsó részéről. Mi történt benne, mivel ért véget a sorozat?

Legjobb válasz: www.mtv.hu ott van az összes rész, megtudod nézni a neten is :))

http://www.mtv.hu ott van az összes rész, megtudod nézni a neten is :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!