Találatok a következő kifejezésre: Lelehet szedetni nem (3 db)

Az arcomon lévő anyajegyeket, amik nem dudorodnak ki, azokat is lelehet szedetni? Nem fog heg maradni utána?

Az arcom egyik oldalán elég sok anyajegy van, de belesimul a b?römbe, tehát csak szépészeti okok miatt szeretném leszedetni ?ket. Milyen lehet?ségem van erre, gondolom ezt nem vágják ki, ahogy a nagyobbakat.

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy ingyen megcsinálják, azt kell mondanod, hogy viszked, v. észrevetted, hogy nõ. Akkor leszedik a bõrgyógyászok, de lehet, hogy csúnya lesz a heg.Õk el is küldik szövettani vizsgálatra. Plasztikai sebész is leszedi, de õ már pénzért. De akkor szebb lesz utána a heg is.

Ahhoz, hogy ingyen megcsinálják, azt kell mondanod, hogy viszked, v. észrevetted, hogy nõ. Akkor leszedik a bõrgyógyászok, de lehet, hogy csúnya lesz a heg.Õk el is küldik szövettani vizsgálatra. Plasztikai sebész is leszedi, de õ már pénzért. De akkor szebb lesz utána a heg is.
Hát, szerintem az anyajegy sokkal esztétikusabb, mint a hegek az arcon.. de te tudod.
A kérdező hozzászólása: De pont ezt nem értem, szóval az ilyen anyajegyeket is kivágják? Nem pl. lézerrel csinálják meg?

Lelehet szedetni a nem kidudorodó anyajegyeket is?

Vagy az már szépészeti m?tét, ilyennel nem foglalkoznak a b?rgyógyászaton?

Legjobb válasz: Le lehet szedetni, semmi jelentõsége nincs, hogy kiemelkedik-e egy anyajegy. Az OEP finanszírozott rendeléseken azonban csak akkor kötelesek megszervezni az eltávolítását, ha az az egészségre veszélyt jelent (például rákos átalakulás gyanúja esetén). Magánrendeléseken természetesen ez nem szokott problémát jelenteni. Van, amikor a bõrgyógyász maga operálja, van amikor ehhez sebészt vesz igénybe. További információ található még: http://antemed.invivo.hu

Le lehet szedetni, semmi jelentõsége nincs, hogy kiemelkedik-e egy anyajegy. Az OEP finanszírozott rendeléseken azonban csak akkor kötelesek megszervezni az eltávolítását, ha az az egészségre veszélyt jelent (például rákos átalakulás gyanúja esetén). Magánrendeléseken természetesen ez nem szokott problémát jelenteni. Van, amikor a bõrgyógyász maga operálja, van amikor ehhez sebészt vesz igénybe. További információ található még: http://antemed.invivo.hu
Nekem tegnap szedték ki a varratokat, amikor mûtöttek, csak az injekció fájt a többit már nem is éreztem... :)
Ha nem túl nagy kiterjedésû anyajegról van szó, akár lézeres beavatkozással is el lehet távolítani, ennek az az elõnye, hogy nem marad heg, a hátránya pedig hogy csak magánrendelõkben csinálják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!