Találatok a következő kifejezésre: Lejárt szavatosságú mi (20 db)

Ha valaki lejárt szavatosságú hashajtót vett be, mi a teendő, mi lehet a következménye?

Legjobb válasz: még jobban megy majd a hasa...:D viccet félretéve a lejárt szavatosságú gyógyszerek mérgezõek is lehetnek, hányást, hasmenést, rosszullétet okozhatnak, de még ennél rosszabbakat is

még jobban megy majd a hasa...:D viccet félretéve a lejárt szavatosságú gyógyszerek mérgezõek is lehetnek, hányást, hasmenést, rosszullétet okozhatnak, de még ennél rosszabbakat is

Lejárt szavatosságú h1n1 oltással mi a teendő? Hová lehet kidobni?

Legjobb válasz: gyógyszertárban az erre a célra rendszeresített veszélyes hulladék gyûjtõbe kell dobni a lejárt gyógyszereket

gyógyszertárban az erre a célra rendszeresített veszélyes hulladék gyûjtõbe kell dobni a lejárt gyógyszereket

Ha valaki lejárt szavatosságú hidratáló arckrémet használ, annak mi baja lehet?

Már csak azért kérdezem mert van 1 arckrémem, de nem találom, h meddig jó. Szerintetek, ha kipróbálnám és mégis lejárt volna, akkor mi bajom lenne ?

Legjobb válasz: Elõször szagold meg. Ha nem érzed, hogy büdös, akkor egy alkalommal ki lehet próbálni. Megnézed, hogy lesz-e tõle valami bajod. Ha nem, akkor használod :) Mikor vetted kb a krémet?

Elõször szagold meg. Ha nem érzed, hogy büdös, akkor egy alkalommal ki lehet próbálni. Megnézed, hogy lesz-e tõle valami bajod. Ha nem, akkor használod :) Mikor vetted kb a krémet?

Mi történik ha lejárt szavatosságú vitamint veszek be?

Legjobb válasz: Okozhat kis hasmenést..

Okozhat kis hasmenést..

Van pár lejárt szavatosságú termékem, mit tehetnék velük, ha kidobni nem szeretném?

Az egyik lenmag olaj lenne. A többi pedig gyógyteák - kamilla -bodzavirág -kakukkfű -citromfű

Legjobb válasz: Ez a minöség megörzés idejét jeleneti, ez után elöfordulHAT, hogy a termék íze vagy állaga valamennyire megváltozik. Viszont azt NEM jelenti, hogy eddgi fogyasztható, és ezután romlott. Mindegyik, amit kérdeztél, nyugodtan fogyasztható ez után az idöpont után is. A lenolajnál elöfordulhat, hogy a szaga megváltozik és így nem izlik, de ettöl még ehetö. A gyógynövényeknél a hatása csökkenHET valamennyire, de kidobni nem kell.

Ez a minöség megörzés idejét jeleneti, ez után elöfordulHAT, hogy a termék íze vagy állaga valamennyire megváltozik. Viszont azt NEM jelenti, hogy eddgi fogyasztható, és ezután romlott. Mindegyik, amit kérdeztél, nyugodtan fogyasztható ez után az idöpont után is. A lenolajnál elöfordulhat, hogy a szaga megváltozik és így nem izlik, de ettöl még ehetö. A gyógynövényeknél a hatása csökkenHET valamennyire, de kidobni nem kell.
Igen, a szavatosság, az amíg szavatolni tudják a minõséget. A lenmagolaj esetleg lehet avas ízû, ezt kóstolással meg lehet állapítani, de a teákat használd el, azért ne dobd ki.

Mi történik ha lejárt szavatosságú kontaktlencsét teszek be?

Mármint..Valami extra?..A retina sérülhet?..Vagy esetleg rosszul fogsz látni?

Legjobb válasz: Szerintem semmi. Tudom nem vagyok egy minden napi minta és nem is kell követni amit én csinálok. De én addig hordom a kontaktlencsét amíg elbírom viselni. Hiába egy hónapos. Bizony én jó sokáig elvagyok benne. És semmi baja a szememnek. Sõt...még javult is egy egészet. :)

Szerintem semmi. Tudom nem vagyok egy minden napi minta és nem is kell követni amit én csinálok. De én addig hordom a kontaktlencsét amíg elbírom viselni. Hiába egy hónapos. Bizony én jó sokáig elvagyok benne. És semmi baja a szememnek. Sõt...még javult is egy egészet. :)
kuka
Add oda a macskának, kutyának.
Igen, én is kidobnám. Vagy, ha van cica, akkor esetleg megcsinálni neki. Nálunk a tejpépet nagyon szerette a kutya:)
Kukába nem kell dobni, háziállatnak tökéletes.
Ha közel van a lejárathoz akkor simán odaadnám
Pl. a szemétbe dobni...

Lejárt szavatosságú romlandó élelmiszer. Kinek mi a véleménye erről? A többi lent.

Egy kis faluban élek a családommal tolna megyében,itt vásárlás szempontjából nincs sok lehet?ség.A minap a kisboltba (ahova már egy ideje járunk)lejárt szavatosságú csomagolt lecsókolbászt kaptunk,persze otthon vettük észre.

Legjobb válasz: Mint írtam az üzletvezetõ(tulajdonos)hölgyet régóta ismerem együtt nõttünk fel.Visszavittem kicserélték.Csak azóta mintha meg sem ismerne holott én nem tehettem semmirõl.Ez egy kis falu mindenki ismeri egymást!

A kérdező hozzászólása: Mint írtam az üzletvezetõ(tulajdonos)hölgyet régóta ismerem együtt nõttünk fel.Visszavittem kicserélték.Csak azóta mintha meg sem ismerne holott én nem tehettem semmirõl.Ez egy kis falu mindenki ismeri egymást!
Ja, hogy nekik áll feljebb? Vicces... Nem is tehettél volna mást, nem lehet minden felett szemet hunyni. Nagyon szánalmas a nõ, hogy amiatt téged néz le, mert õ romlott árut adott neked. A te szemedben kellett volna nekik esniük.
Simán feljelentheted volna a boltot, lejárt dolgot tilos eladni, és kötelesek visszavenni.
Szerintem ettõl korrektebb nem is lehettél volna. Elsõ körben én is így intéztem volna. A hozzáállásuk eléggé érdekes. Ne bántson a dolog, nem te vagy a hibás, nem neked kellene rosszul érezned magad.

MI történik ha lejárt szavatosságú óvszert használtam?

Nem arra gondolok, hogy teherbe eshetek e hanem hogy lehet e más mellékhatása?

Legjobb válasz: más mellékhatása nem lehet, azért nem szabad eljártat használni, mert gumiból van ,a gumi pedig idõvel porózussá válik, könnyebben szakad, ezzel esélyt adva a terhességre

más mellékhatása nem lehet, azért nem szabad eljártat használni, mert gumiból van , a gumi pedig idõvel porózussá válik, könnyebben szakad, ezzel esélyt adva a terhességre
A kérdező hozzászólása: köszike

Mi történik ha lejárt szavatosságú töltényt használok? Csak annyi, hogy lehet nem sül el?

Van pár lejárt paprika töltényem gáz revolverbe és nem tudom, hogy van e valami kockázata, vagy csak annyi hogy lehet hogy nem sül el?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!