Találatok a következő kifejezésre: Lejárt műszaki az igazoltató rendőr (1 db)

Én ugyanigy jártam 35000 ft bütetés meg 3 pont
A kérdező hozzászólása: uh, köszönöm :( még nem kaptam meg a csekket, de jobb így, hogy lelkileg+anyagilag föl tudok készülni rá :S
A kérdező hozzászólása: Nah, megkaptam a csekket, szerencsére "csak" 16000 Ft.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Romániába régi fajta (barna, füzetszerű) személyivel átlehet menni a határon?

8

Mennyibe kerül egy 125 ös motor forgalomba helyezése?

Mindennel együtt (rendszámozás, műszaki, átiratás, stb...) És éves költségei kb (biztosítás, súlyadó (van?), stb...)?

3

Ha külföldi járművet akarok forgalomba helyezni, viszont nincs adásvételim az utolsó kinti tulajtól, akkor is megoldható?

A külföldi tulajdonostól megvette egy magyar személy, aki viszont nem foglalkozott a papírokkal. Én átvettem tőle a járművet, nekem csak ettől a magyar személytől van adásvételim róla, illetve a külföldi papírok vannak meg.

4

1 évre bevont jogosítvány esetén kell e utánképzésre járni a határidő letelte után, vagy csak szimplán visszakapja az ember?

Hallottam már ezt is, azt is. Valakitől azt, hogy 1 éves bevonásnál még nem kötelezik utánképzésre a vezetőt, de azt is, hogy igen. A bíróságon se mondtak ezzel kapcsolatos döntést, csak, hogy visszakapja az illető az 1 év után az okmányt..

1

Debrecennél véletlenül felmentem az M35-ös autópályára, kb.1 Km-re tehát a következő lejárónál jöttem le, ez díjmentes vagy valami büntetésre számíthatok?

2

KGFB-nél a kötvényszám azonos-e a szerződés azonosítóval?

Csak a kötvény van jelenleg nálam, azon nincs konkrét kötvényszám, hanem csak szerződés azonosító! Egyébként a befizett csekken is ez a szerződés azonosító szerepel. Ez lenne akkor a kötvényszám?
A KGFB felmondásához lenne szükségem a kötvényszámra, de az meg otthon van a forgalmiban :(
Egyébként AEGON biztosító.

2

Azonos háztartásban élők között lehet adásvételi szerződést kötni?

Az autónkat szeretnénk átiratni, családi okok miatt édesanyám nevére. Viszont továbbra is közös háztartásban élünk édesapámmal. Ha így írnak egy adásvételi szerződést, (ugye a cím ugyanaz lesz) akkor azzal lehet új biztosítást is kötni!? mert a régi megszűnt díjnemfizetés miatt 3 napja.
Nincs ismerős, illetve más címmel rendelkező egyén akire rá mernénk íratni a kocsit.
Szóval akkor így legálisan, és hitelesen megoldható a kötelező biztosításos dolog is? (lehetőleg online, mert 7 végére kellene a kocsi)

8

Miért nekem kell kifizetnem az önrészen felül, (10%) a 100000. -forintot?

Az én kocsimmal más okozott balesetet! Cascós a kocsi, fizetett a biztosító de nekem kellett kifizetnem pluszba 100000.-forintot a szerelőnek, holott megkapta a javítási költségét!

4

Elég csak a forgalmiba bejegyeztetni, ha igen mibe kerül ez?

A cégem nevére szeretném az autót megvásárolni.. hogy müködik ez? Elég bemenni az okmányirodába és bejegyeztetni.. vagy ugyanúgy kell fizetni vagyonosodási illetéket is? Eredetvizsga új forgalmi új törzskönyv?

Egyik ismerösömnek csak a forgalmi aljába be van jegyezve és a közlekedési hatóság 2 pecsétje látható.. érdekelne , hogyan csinálhatta?

1

A jogosítványon a 13. as rublika mit jelöl? Ilyen szürke anyag van rajta. De nincs ráírva.

Mindegyik le van írva, de az nem. Az mit jelöl? És baj, ha felkarcolódott? Most nézem, és egy kis csík lekopott belőle. Az baj? :D

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!