Találatok a következő kifejezésre: Lejárt műszaki az igazoltató (1 db)

Én ugyanigy jártam 35000 ft bütetés meg 3 pont
A kérdező hozzászólása: uh, köszönöm :( még nem kaptam meg a csekket, de jobb így, hogy lelkileg+anyagilag föl tudok készülni rá :S
A kérdező hozzászólása: Nah, megkaptam a csekket, szerencsére "csak" 16000 Ft.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Törzskönyvet mennyi idő múlva küldik meg?

Jármű átírásától számítva.Ti mennyi idő múlva kaptátok meg?
A válaszokat köszönöm!

4

Minden törtlesztett hiteles autón rajtamarad az elidenítési korlátozás, igazolás nélkül is töröltethető?

Kb 2 éve kifizettük a kocsira az utolsó részletet. A bank megküldte a törzskönyvet és egy igazolást, amivel törltetni kellett volna az elidenenítési korlátozást az okmányirodában. Ez sajnos elmaradt és a papírt nem találjuk. Most áruljuk a kocsit és vannak is érdeklődők szép számmal. Meghatalmazással töröltetni tudja a vevő a korlátozást? Mindenképpen kell a bank igazolása? Mivel az átírásra 15 nap van, beleférünk az időbe egyáltalán? Ha már eladtuk a kocsit a forgalmi-törzskönyv nem lesz nálunk. Azok nélkül is felodható az elidenenítés? Bocs a rengeteg kérdésért, de nincsenek ismereteink ezzel kapcsolatba és szorít az idő. Jönnek hétvégén nézni az autót.

3

Mikor és hogyan szüntethetem meg a kötelező gépjármű biztosításomat, hogy egy másikat köthessek?

van egy autó nekem és a testvérem nevén.közös tulajdon. Az én nevemen van a biztosítás már 3éve.most vettem egy saját autót és mivel van egy másik biztosításom ezt az újat 0-ról kezdem és nagyon sokba kerül.tehát most 2biztosítás van a nevemen.szeretném az előzöt megszüntetni a tesom nevére íratni a biztosítást és a bónuszomat áthozni az új autóra.mit kell csinálnom hogyan tudom elintézni?

2

Hogyan csináljam?

A helyzet az, hogy kölcsönadásival került hozzám egy 50es robogó, mert még december 31.-éig van rajta biztosítás. Január 1.-től kötöttem volna rá új biztosítást, de eladólistára került és bejelentkeztek érte. Irassam át adás-vételivel először hozzám majd az illetőhöz akihez kerül, vagy elég, ha egyből a vásárló nevére iratom a robogót?

1

Lehetséges valahogy hamarabb megszereznem az A kategóriás jogosítványt?

2

Mennyibe kerül egy mz ts 125 motor újra forgalomba helyezése?

A régi papírjai megvannak csak kivan vonatva a forgalomból.

2

Autóbiztosítással kapcsolatban tudnátok nekem segíteni? (többi lent)

Most fog lejárni a kötelező biztosításom egy éves szerződése. Szeptember 10.-éig vagyok még biztosítva. Másik biztosítónál szeretném az új biztosításomat megkötni, mert ahol most vagyok drága.

Viszont most kaptam a jelenlegi biztosítómtól egy levelet, amibe megküldte a következő évi csekkeket, mintha meghosszabbítottam volna náluk a szerződésem.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Megköthetem még máshol? Mert ebbe a levélbe semmi választást nem adtak hogy maradhatok náluk vagy elmehetek másik biztosítóhoz, hanem úgy írták mintha aláírtam volna hogy náluk maradok.

Kérlek segítsetek!

5

Autó átírásánál akkor is meg kell fizetni a vagyonszerzési illetéket, ha nem kerül sor adás-vételre?

Az élettársam nevére szeretnénk íratni az én nevemről a kocsit, amit közösen használunk. Ilyen esetben mentesülhetünk az illeték megfizetése alól?

1

Mennyibe kerül a vízum, hol tudom igényelni?

3

Forgalomba visszahelyezés műszaki vizsga nélkül hogyan?

Szeretnék megvásárolni egy autót üzembentartói szerződéssel. Az autón nincs érvényes műszaki vizsga és ki van vonva a forgalomból (természetesen nem véglegesen). A mostani tulajdonosnak volt tartozása, ezért annak idején a végrehajtó lefoglalta(nem lehetett elidegeníteni), de azóta ez a tartozás már rendezve lett. Ráadásul lejárt műszakival is elkapták, ezért az autót KPM vizsgával lehet csak forgalomba helyezni. Az lenne a kérdésem, hogy jelen esetben milyen utat kell ahhoz végig járni, hogy az autó visszakapja a rendszámát, érvényes műszaki vizsgát szerezzen és üzembentartóként bekerüljek a forgalmi engedélybe. Természetesen egy útvonal engedélyre is szükségem lenne majd, hogy eljussak vele műszaki vizsgára. Érdekelne ezeknek a költsége is.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!