Találatok a következő kifejezésre: Lejárt az elég a személyi (5 db)

Lejárt az útlevelem, elég a személyi is Görögországba? (busszal mennénk)

Legjobb válasz: elvileg elég egy személyi,de én tavaly voltam,és az utlevelemet nézték.szerintem menj be egy utazàsi irodàba,szinte minden vàrosban talàlsz(vagy telefonàlj)ott biztosat mondanak. itt a fele ugy is azt irja csak személyi,a màsik meg utlevél.. mindenesetre az utlevelet jo ha megcsinàltatod,az mindig jol jön.

elvileg elég egy személyi, de én tavaly voltam, és az utlevelemet nézték.szerintem menj be egy utazàsi irodàba, szinte minden vàrosban talàlsz(vagy telefonàlj)ott biztosat mondanak. itt a fele ugy is azt irja csak személyi, a màsik meg utlevél.. mindenesetre az utlevelet jo ha megcsinàltatod, az mindig jol jön.
Akkor nem kell útlevél, ha a busz a Románia-Bulgária-Görögország-útvonalon halad majd. Ha Szerbián át mentek, akkor sajnos kell.
vagy repülõvel mész...
Igen ha Szrbián keresztül mentek tényleg kell.Biztosan megnézik!
Buszos utakon általában Szerbián kereszül mennek. Oda pedig kell. Kétszer voltam, mind a kétszer busszal, és útlevelet néztek.
Kell, de én úgy tudom, hogy csak akkor, ha Bulgárián keresztül mész, mert amikor Szerbiában voltunk , ott nem kérték az útlevelet, csak személyit. De Bulgáriában elkérték.
Elvileg már lehet csak személyivel menni. Bár attól függ, hogy milyen országokon megy át a busz Görög felé mert valahol kell útlevél. Pl ha Bulgárián átmegy akk biztos kell az útlevél.Jah meg Macedóniában is. Ezt a két orságot csak azé tuom mert nyaranta vonattal ott szoktunk átmenni és oda mindenféle képpen kellett!!!!
Kell! Mi is megyünk Görögo.-ba busszal. Szerbia-Macedónia-Görögország útvonalon és bizony kérik! Nem elég a személyi.

Ha Párizsba repülünk és lejárt az útlevelem érdemes újat csináltatni vagy elég a személyi?

Legjobb válasz: Már 9 éve elég a személyi! Az EU neked nem mond semmit?

Már 9 éve elég a személyi! Az EU neked nem mond semmit?
A kérdező hozzászólása: télen eu-s országba repültünk és elkérték......
Elkérik mert nem tudják hogy eu-s vagy. Ha van kártyás személyid az bõven elég.
"télen eu-s országba repültünk és elkérték......" Pontosan hova? De mindegy is, mert vagy útlevél kell VAGY személyi! A reptereken általában passportot mondanak, de megfelel a személyi is, mint már régóta.
A személyi igazolvány is elég, de útlevelet kérnek alapból mert így honnan tudják hogy EU-s vagy vagy nem. Én nekem bõven elég volt a személyi, oda adtam, megnézték és mehettem a dolgomra, pedig passportot mondott a tag. Maximum akkor kellhet a személyi ha nem EU-s országban élsz mondjuk ha Ukrán állampolgár vagy akkor útlevél szükséges.
Mivel EU-tag, nem kell útlevél.
elég a személyi
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.


Hamarosan lejár a személyi igazolványom. Mit csináljak? Az Okmányirodába kell időpontot kérni, vagy elég, ha a személyim lejárta előtt 2-3 nappal bemegyek és csináltatok újat?

Legjobb válasz: Bemehetsz csak úgy is, de ne 2-3 nappal elõtte, hanem egy-két héttel (ennyi kell, hogy megcsinálják). Viszont jobb, ha idõpontot kérsz, mert akkor nem kell 6 órát várnod.

Bemehetsz csak úgy is, de ne 2-3 nappal elõtte, hanem egy-két héttel (ennyi kell, hogy megcsinálják). Viszont jobb, ha idõpontot kérsz, mert akkor nem kell 6 órát várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget.

SOS, sürgős! Polgári esküvőnél az egyik tanúnak néhány napja lejárt a személyije, elég-e más irat (jogsi, útlevél), vagy új tanút kell keresni?

Ma lesz az esküv?, ezért sürg?s. Köszi

Legjobb válasz: Ki lehet tanú? "Ha az iratokat beszereztük, más teendõnk nem is marad, mint eldönteni, hogy kiket kérünk fel tanúnak. Tanú hazánkban bárki lehet, aki nagykorú, cselekvõképes és bármilyen érvényes igazolvánnyal rendelkezik." Tehát jó az érvényes jogsi, útlevél. Te szegény ma reggel még ilyenekkel foglakozzál! De nyugi És Sok Boldogságot!!!

Ki lehet tanú? "Ha az iratokat beszereztük, más teendõnk nem is marad, mint eldönteni, hogy kiket kérünk fel tanúnak. Tanú hazánkban bárki lehet, aki nagykorú, cselekvõképes és bármilyen érvényes igazolvánnyal rendelkezik." Tehát jó az érvényes jogsi, útlevél. Te szegény ma reggel még ilyenekkel foglakozzál! De nyugi És Sok Boldogságot!!!
Így van! Érvényes igazolványt írnak, és nem érvényes személyi igazolványt. De azért gondolom, nem árt, ha az fényképes igazolvány, hogy ne ott kössenek bele! Kedves Kérdezõ! A mai napon már ennél nagyobb gondod ne legyen!!!! Sok boldogságot, minden szépet és jót kívánok!
Bármilyen érvényes igazolvány tökéletes! Nem kell annak személyigazolványnak lennie, tökéletes egy útlevél, jogosítvány is. Nyugalom, és sok boldogságot Nektek!
Bármilyen fényképes igazolvánnyal igazolhatod magad, tehát a személyi helyett jó a jogosítvány. Sok helyen mondják is amikor igazolni kell, hogy személyit, jogosítványt vagy bármilyen fényképes igazolványt mutassanak be. Sok boldogságot! :)
Nem kell ezen bepánikolni! Lehet észre sem vennék. Utána senki meg nem nézi, hogy érvényes volt-e, vagy nem. Ex barátom éveken keresztül járt bíróságra, rendõrségre, pedig hetente kapta az idézést(, és nem vették észre.. Sõt egy idõ utána a dátummal csinált valamit, amit szintén nem vettek észre. Lehet ezekból lesznek a jó házasságok, akik rosszul indulnak???)))
Menekülj, amig nem késõ...
Ez esetben nem lehetséges az esküvõ sajnos. Halasszátok el késõbbi idõpontra, az talán megoldható.
Nekem mióta megvan a jogsim, azt sem tudom, hogy hol a személyim :D Szóval elég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Jogsival is sima ügy volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!