Találatok a következő kifejezésre: Lejárt az elég a (9 db)

Ausztriában vettem egy SIM kártyát Jár mellé 1GB - 21mb/s gyorsaságú net! Ez meddig elég ha skypolok vele? Ha lejár az 1gb lecsökkentik a sebességét 64KBIT/s-re Ez is elég skypolni? Köszönöm előre a válaszokat!

Utolsó kérdésre lennék nagyon kíváncsi !

Legjobb válasz: A Skype hanghívás kb. 0,5-1MB adatforgalmat generál percenként, azaz az 1 GB kb. 1-2000 percre elég. A csökkentett sebesség semmire nem jó, max a leveleidet tudod kínkeservesen letölteni.

A Skype hanghívás kb. 0, 5-1MB adatforgalmat generál percenként, azaz az 1 GB kb. 1-2000 percre elég. A csökkentett sebesség semmire nem jó, max a leveleidet tudod kínkeservesen letölteni.

Ha Párizsba repülünk és lejárt az útlevelem érdemes újat csináltatni vagy elég a személyi?

Legjobb válasz: Már 9 éve elég a személyi! Az EU neked nem mond semmit?

Már 9 éve elég a személyi! Az EU neked nem mond semmit?
A kérdező hozzászólása: télen eu-s országba repültünk és elkérték......
Elkérik mert nem tudják hogy eu-s vagy. Ha van kártyás személyid az bõven elég.
"télen eu-s országba repültünk és elkérték......" Pontosan hova? De mindegy is, mert vagy útlevél kell VAGY személyi! A reptereken általában passportot mondanak, de megfelel a személyi is, mint már régóta.
A személyi igazolvány is elég, de útlevelet kérnek alapból mert így honnan tudják hogy EU-s vagy vagy nem. Én nekem bõven elég volt a személyi, oda adtam, megnézték és mehettem a dolgomra, pedig passportot mondott a tag. Maximum akkor kellhet a személyi ha nem EU-s országban élsz mondjuk ha Ukrán állampolgár vagy akkor útlevél szükséges.

Lejárt az útlevelem, elég a személyi is Görögországba? (busszal mennénk)

Legjobb válasz: elvileg elég egy személyi,de én tavaly voltam,és az utlevelemet nézték.szerintem menj be egy utazàsi irodàba,szinte minden vàrosban talàlsz(vagy telefonàlj)ott biztosat mondanak. itt a fele ugy is azt irja csak személyi,a màsik meg utlevél.. mindenesetre az utlevelet jo ha megcsinàltatod,az mindig jol jön.

elvileg elég egy személyi, de én tavaly voltam, és az utlevelemet nézték.szerintem menj be egy utazàsi irodàba, szinte minden vàrosban talàlsz(vagy telefonàlj)ott biztosat mondanak. itt a fele ugy is azt irja csak személyi, a màsik meg utlevél.. mindenesetre az utlevelet jo ha megcsinàltatod, az mindig jol jön.
Akkor nem kell útlevél, ha a busz a Románia-Bulgária-Görögország-útvonalon halad majd. Ha Szerbián át mentek, akkor sajnos kell.
vagy repülõvel mész...
Igen ha Szrbián keresztül mentek tényleg kell.Biztosan megnézik!
Buszos utakon általában Szerbián kereszül mennek. Oda pedig kell. Kétszer voltam, mind a kétszer busszal, és útlevelet néztek.
Kell, de én úgy tudom, hogy csak akkor, ha Bulgárián keresztül mész, mert amikor Szerbiában voltunk , ott nem kérték az útlevelet, csak személyit. De Bulgáriában elkérték.
Elvileg már lehet csak személyivel menni. Bár attól függ, hogy milyen országokon megy át a busz Görög felé mert valahol kell útlevél. Pl ha Bulgárián átmegy akk biztos kell az útlevél.Jah meg Macedóniában is. Ezt a két orságot csak azé tuom mert nyaranta vonattal ott szoktunk átmenni és oda mindenféle képpen kellett!!!!
Kell! Mi is megyünk Görögo.-ba busszal. Szerbia-Macedónia-Görögország útvonalon és bizony kérik! Nem elég a személyi.


Úri horgásztó, felsõfarkasdi tó ezek biztosan.Szerintem a Joker, Préri is ilyen.Fel kell õket hívni.
Mivel EU-tag, nem kell útlevél.
elég a személyi
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.

Üdvözlet mindenkinek! Ha valakinek "A" kategóriás vezetői engedélye van, de az orvosi érvényesség 2008. januárban lejárt. Elég ha újra érvényesítteti, vagy esetleg ismét vizsgáznia kell? (úrvezető)

Legjobb válasz: Simán elég ha háziorvoshoz megy az alkalmassági vizsgálatra ,ezzel lehet menni az ocsmányirodába érvényesitésre . Orvos 2-5eFt ,okmányiroda 4e.

Simán elég ha háziorvoshoz megy az alkalmassági vizsgálatra , ezzel lehet menni az ocsmányirodába érvényesitésre . Orvos 2-5eFt , okmányiroda 4e.

SOS, sürgős! Polgári esküvőnél az egyik tanúnak néhány napja lejárt a személyije, elég-e más irat (jogsi, útlevél), vagy új tanút kell keresni?

Ma lesz az esküv?, ezért sürg?s. Köszi

Legjobb válasz: Ki lehet tanú? "Ha az iratokat beszereztük, más teendõnk nem is marad, mint eldönteni, hogy kiket kérünk fel tanúnak. Tanú hazánkban bárki lehet, aki nagykorú, cselekvõképes és bármilyen érvényes igazolvánnyal rendelkezik." Tehát jó az érvényes jogsi, útlevél. Te szegény ma reggel még ilyenekkel foglakozzál! De nyugi És Sok Boldogságot!!!

Ki lehet tanú? "Ha az iratokat beszereztük, más teendõnk nem is marad, mint eldönteni, hogy kiket kérünk fel tanúnak. Tanú hazánkban bárki lehet, aki nagykorú, cselekvõképes és bármilyen érvényes igazolvánnyal rendelkezik." Tehát jó az érvényes jogsi, útlevél. Te szegény ma reggel még ilyenekkel foglakozzál! De nyugi És Sok Boldogságot!!!
Így van! Érvényes igazolványt írnak, és nem érvényes személyi igazolványt. De azért gondolom, nem árt, ha az fényképes igazolvány, hogy ne ott kössenek bele! Kedves Kérdezõ! A mai napon már ennél nagyobb gondod ne legyen!!!! Sok boldogságot, minden szépet és jót kívánok!
Bármilyen érvényes igazolvány tökéletes! Nem kell annak személyigazolványnak lennie, tökéletes egy útlevél, jogosítvány is. Nyugalom, és sok boldogságot Nektek!
Bármilyen fényképes igazolvánnyal igazolhatod magad, tehát a személyi helyett jó a jogosítvány. Sok helyen mondják is amikor igazolni kell, hogy személyit, jogosítványt vagy bármilyen fényképes igazolványt mutassanak be. Sok boldogságot! :)
Nem kell ezen bepánikolni! Lehet észre sem vennék. Utána senki meg nem nézi, hogy érvényes volt-e, vagy nem. Ex barátom éveken keresztül járt bíróságra, rendõrségre, pedig hetente kapta az idézést(, és nem vették észre.. Sõt egy idõ utána a dátummal csinált valamit, amit szintén nem vettek észre. Lehet ezekból lesznek a jó házasságok, akik rosszul indulnak???)))
Menekülj, amig nem késõ...
Ez esetben nem lehetséges az esküvõ sajnos. Halasszátok el késõbbi idõpontra, az talán megoldható.
Nekem mióta megvan a jogsim, azt sem tudom, hogy hol a személyim :D Szóval elég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Jogsival is sima ügy volt.

Hamarosan lejár a személyi igazolványom. Mit csináljak? Az Okmányirodába kell időpontot kérni, vagy elég, ha a személyim lejárta előtt 2-3 nappal bemegyek és csináltatok újat?

Legjobb válasz: Bemehetsz csak úgy is, de ne 2-3 nappal elõtte, hanem egy-két héttel (ennyi kell, hogy megcsinálják). Viszont jobb, ha idõpontot kérsz, mert akkor nem kell 6 órát várnod.

Bemehetsz csak úgy is, de ne 2-3 nappal elõtte, hanem egy-két héttel (ennyi kell, hogy megcsinálják). Viszont jobb, ha idõpontot kérsz, mert akkor nem kell 6 órát várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget.

Algaevő, illetve harcsa? A jó mutkorjába én tettem lejárt parakillt az akváriumba. Meghalt a 2 páncélos harcsám illetve az algevőm is. Kérdésem ha helyettük maláj tornyos csigát veszek elég?

Most olvastam a kérdések között,és utána néztem,tehát eszi az algát és a kaja maradékokat is.Viszont nagyon szapora,legutóbb az almacsigáim is elszaporodtak.Elpasszoltam ?ket de az utódaikkal még mindig találkozom:)

Legjobb válasz: Ha a maláj tornyos tömegével szaporodik, az azt jelenti ,hogy csúnyán túletetik a halakat. Ha erre odafigyelsz, akkor nem lesz csigainvázió. Szerintem nem algáznak olyan hatékonyan, mint az alganyaló harcsák. Más csigákat viszont nagyon dicsérnek, mint a zebracsiga és a tigriscsiga.

Ha a maláj tornyos tömegével szaporodik, az azt jelenti , hogy csúnyán túletetik a halakat. Ha erre odafigyelsz, akkor nem lesz csigainvázió. Szerintem nem algáznak olyan hatékonyan, mint az alganyaló harcsák. Más csigákat viszont nagyon dicsérnek, mint a zebracsiga és a tigriscsiga.
én is olvastam a maláj torkos csigáról pár napja, elviekben hasznos csiga, megeszik a megmaradt eleséget az akváriumba, egész nap a talajon mozogolodnak ezáltal felkeverik és kicsit átmozgatják. viszont ha megunod õket csak komplett akváriumtalaj cserével tudod kitessékelni õket. Elevenszülõ csigák. viszont van ilyen direkt algaevõ csiga: http://diszhal.info/Septaria_porcellana.php mondjuk én semmi képen nem tennék az akváriumba..:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A tigris csiga is tetszik elolvastam mit róla írnak, az alga evõ csiga is szimpatikus.Viszont a tigris csigáról nem találtam semmit.A diszhal infon szoktam én is olvasgatni, nagyon jó oldal.Szóval a maláj csak talaj cserével írtható ki?Bár Platypus azt írta ha nem etetem túl õket nem lesz gond.Meglátom mit kapok az állatkereskedésben!
Bármelyik Botia csíkhal is képes kiirtani a maláj tornyost. A csigaevõ csigák is kordában tudják tartani az állományt. A tigris csiga, amennyiben jól tudom csak egy színváltozata vagy alfaja a zebracsigának. A tartásához szükséges minden információt megtalálsz a zebracsigánál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!