Találatok a következő kifejezésre: Lejárt az Mennyibe kerül (7 db)

Lejárt az útlevelem. Mennyibe kerül újíttatni és mennyi idő alatt van meg?

Legjobb válasz: Ne kérd sürgõsséggel, ezt javaslom. Az dupla illetékes lenne, és ha a központi okmányirodában kéred SIMA eljárásban (egyszeres illetékkel), akkor ha hétfõn beadod, péntekre ott lesz a postaládádban!! Gyorsított eljárásban kb. rá következõ héten hétfõn-kedden veheted át személyesen! Nekem ez a tapasztalat, és nem csak egy embernél tapasztaltuk ezt! Általában mindig fõszezonban.

Ne kérd sürgõsséggel, ezt javaslom. Az dupla illetékes lenne, és ha a központi okmányirodában kéred SIMA eljárásban (egyszeres illetékkel), akkor ha hétfõn beadod, péntekre ott lesz a postaládádban!! Gyorsított eljárásban kb. rá következõ héten hétfõn-kedden veheted át személyesen! Nekem ez a tapasztalat, és nem csak egy embernél tapasztaltuk ezt! Általában mindig fõszezonban.
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó, de 2 éve kérdeztem lassan.már nem aktuális.és nem függött kortól.2 hét alatt volt meg.
Én úgy tudom, hogyha gyorsítva kéred 1 hét! és az árak: ha 3 évre kéred 6000ft, ha 5 évre 10.000ft
A kérdező hozzászólása: köszi.és olyan létezik még hogy kis határátlépõ???
Szia! Én tavaly csináltattam, 5 évre volt 6000 ft, 10 évre pedig 10 000 ft. én nyáron csináltattam, ami ugye szezon, és akkor is megjött másfél hét alatt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.
kortól függ

Lejárt a személyim, mennyibe kerül az új? Nincs útlevelem sem jogsim! 1500 vagy 3000? !?

Legjobb válasz: ha már lejárt akkor 3000 ha csak nem soká lefog akkor 1500

ha már lejárt akkor 3000 ha csak nem soká lefog akkor 1500
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon aranyos vagy!
Én bementem és azt mondtam, hogy eltûnt :-) 1.500 Ft-ot fizettem, bár közben kiderítették hogy lejárt, én meg úgy csináltam, mint aki meglepõdik.
Én májusban csináltattam, kb. 3 hete le volt járva, jogsim, útlevelem nincs, és 1500 volt.
Ja, és a születési anyakönyvi kivonatot kérni fogják, vidd magaddal, ha mész!
Nem jól mondja az elsõ.Nem azért fizet 3000 forintot mert lejárt. Nekem májusban járt le, és augusztusban mentem csináltatni(akkor vettem észre hogy lejárt) Mégis 1500 forintba került. Ahogy mondták: 1500 forint a lejárt személyi igazolvány ha van egy másik érvényes fényképes irat amivel tudod igazolni magad( útlevél vagy jogosítvány) Ha nincs akkor 1500 forint az új személyi igazolvány, és 1500 forint az ideiglenes személyi igazolvány elkészítése..összesen 3000 forint. Felesleges azt mondani, hogy elveszetted, mert akkor körözés alá kerül a személyid, és így is 3000 forintot kell fizetned ha nincs egy másik fényképes okiratod..
Második voltam. Én nem azért mondtam azt, hogy elveszett, hogy olcsóbb legyen, hanem mert még a régi fajta és meg akarom tartani, amúgy bekérik. Az elsõ válaszából hittem, azt, hogy azért volt 1.500. Amúgy a kõrözés csak annyit jelent, hogy ha valaki használná, akkor bukna ki, amúgy le sem [email protected]ák.
ma 12:04-nek Ha el akartad rakni emlékbe a barna könyv személyit akkor nem kellett volna "elveszett" szöveget mondanod.Ugyanis nem veszik el, sõt vissza is adják.Csak belepecsételik, hogy érvénytelen..Nekem is a régi volt amikor lejárt, és visszaadták..Ma is itt van a fiókomban.

Lejárt a személyim áprili18 án és nincs pénzem újra de még azt sem tudom hogy mennyibe kerül vagy lehet ingyen is?

Legjobb válasz: asszem valamennyi pénzbe kerül, nekem közel 2 évig nem volt, de nem is igazán érdekelt.

asszem valamennyi pénzbe kerül, nekem közel 2 évig nem volt, de nem is igazán érdekelt.
1500.-, ha hataridon belul csereled es 3000, ha hataridon tul - tehat neked mar 3000.
Nem tudom milyen határidõrõl van szó, de nekem kb. 3 éve járt le, múlt héten voltam okmányirodában intézni az újat és ugyanúgy 1500 forint volt.
1500 Ft de ha van jogsid vagy útleveled azt is használhatod személyi helyett ameddig nem lesz újra pénzed.
Hat nekem azt mondtak, hogy ha a lejárat elott cserelek le, akkor 1500, ha utána akkor 3000, ezért is írtam....


Lejárt a müszaki vizsgám, mennyibe kerül az útvonalengedély hol lehet intézni személyautóra?

Legjobb válasz: Bármely Okmányirodában, 3 napra adható és 3500Forintba kerül. Tudsz bankkártyával is fizetni , akkor nem kell csekkel szenvedni.

Bármely Okmányirodában, 3 napra adható és 3500Forintba kerül. Tudsz bankkártyával is fizetni , akkor nem kell csekkel szenvedni.

Mennyibe kerül az illetékbélyeg, ha a lejárt útlevelem elvesztettem? Simán mennyibe kerülne? 18 éves vagyok.

Igazából az apám nem adja ide, mert lusta megkeresni... Elvált szül?k gyermeke, de szép élet, Istenem...

Legjobb válasz: Szerintem nem kell tudniuk h nem adja apád oda... Simán csináltatsz egy újat. Asszem 5ezer körül van 10évre. talán..

Szerintem nem kell tudniuk h nem adja apád oda... Simán csináltatsz egy újat. Asszem 5ezer körül van 10évre. talán..
én úgy emlékszem, hogy 5 ezer öt évre és 8 ezer tíz évre ÉS mér nincs illetékbélyeg!!! ahol csináltatod az útlevelet abban az önkormányzati hivatalban a pénztárban kell befizetned a pénzt a csináltatás közben, jó pár éve nem létezik illetékbélyeg, mert könnyen volt hamisítható Fénykép se kell mert ott csinálnak rólad tehát számot húzol a kerületben vagy városrészben az ügyfélszolgálaton ahol laksz ( okmányiroda stb) a nõ felveszi az adataidat ( ha van régi útleveled, azt vidd!!) utána pénztárba fizetsz, majd lefényképeznek majd vissza a nõhöz pár aláírás utána másfél hét..ha kevesen vannak 10 perc se
ÉS mér= már bocs
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Mi kéthete csináltattuk meg, 5 évre 7500Ft volt. 10 évre pedig 14000Ft lett volna.

A gáztartályok meddig érvényesek, ha lejár az érvényessége mennyibe kerül megújítani?

Legjobb válasz: Az autógáz tartályok vizsgálatára ( nyomáspróbára ) a gyártástól számított 10 év után kötelezõen sort kell keríteni. A gépkocsi a mûszaki vizsgán csak addig kaphat érvényesítést, amíg a tartály érvényességi ideje le nem jár. A nyomáspróbával további öt évet tudunk hosszabítani a gáztartály hitelesítési idején. Tehát, ha az autó vizsgaköteles, feltétlenül ellenõrizze érvényességét! a tartály-nyomáspróba kéthetente, csütörtökön van, az ára 14.500.- Ft http://www.autogazasz.hu/fooldal/item/4-tart%C3%A1lyok-nyom%..

Az autógáz tartályok vizsgálatára ( nyomáspróbára ) a gyártástól számított 10 év után kötelezõen sort kell keríteni. A gépkocsi a mûszaki vizsgán csak addig kaphat érvényesítést, amíg a tartály érvényességi ideje le nem jár. A nyomáspróbával további öt évet tudunk hosszabítani a gáztartály hitelesítési idején. Tehát, ha az autó vizsgaköteles, feltétlenül ellenõrizze érvényességét! a tartály-nyomáspróba kéthetente, csütörtökön van, az ára 14.500.- Ft http://www.autogazasz.hu/fooldal/item/4-tart%C3%A1lyok-nyom%..
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Mennyibe kerűl ma egy B kategóriás jogsi, ha lejárt az orvosija, és 62-éves nyugdíjas valaki?

Legjobb válasz: Az orvosi vizsgálat 62. év betöltése után 2300 Ft. (max. 3 évre) Az okmányirodában, a 62. életévüket betöltött kérelmezõk esetében, valamint, ha az egészségügyi hatóság elõírása alapján a vezetõi engedély érvényessége 1 év, vagy annál rövidebb, a vezetõi engedély kiadásának illetéke 1500 Ft.

Az orvosi vizsgálat 62. év betöltése után 2300 Ft. (max. 3 évre) Az okmányirodában, a 62. életévüket betöltött kérelmezõk esetében, valamint, ha az egészségügyi hatóság elõírása alapján a vezetõi engedély érvényessége 1 év, vagy annál rövidebb, a vezetõi engedély kiadásának illetéke 1500 Ft.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!