Találatok a következő kifejezésre: Lejárt a hogy tudom meghosszabítani (1 db)

Lejárt a jogsim, hogy tudom meghosszabítani?

98-ban kaptam, még a régi fajta papírjogsiról van szó. Az eü része járt le. Írja már le, aki tudja, mi a menete a hosszabításnak és f?leg hogy mennyibe kerül. Köszi szépen!

Legjobb válasz: Bemész az okmányirodába,és ott kezedbe nyomnak egy lapot amin rajta van,hogy mit is kell megcsinálnod,mivel még régi jogsid van.(Nem ez a mûanyag kártya.) Jah,és ha nem akarsz nagyon kib***ni magaddal,akkor kérj idõpontot az okmányirodába,mert a legtöbb helen olyanok,mint a paptetû.

Bemész az okmányirodába, és ott kezedbe nyomnak egy lapot amin rajta van, hogy mit is kell megcsinálnod, mivel még régi jogsid van.(Nem ez a mûanyag kártya.) Jah, és ha nem akarsz nagyon kib***ni magaddal, akkor kérj idõpontot az okmányirodába, mert a legtöbb helen olyanok, mint a paptetû.
elözör a dokihoz mennj. mond hogy jogsihoz kell a vizsgálat. az 5000 Ft (volt tavaly). aztán egyböl az okmányirodába ahol kérj csekket amit be kelle löbb fizetned a postán és csak utánna sorba állni. (ez is 5000 Ft). fényképet ott csinálnak rólad. vigyél egy érvényes doksit, mint személyi vagy útlevél., meg a régi jogsidat. ha nem lehet idöpontot kérni akkor menj oda fél nyolcra, akkor esetleg még délig bele férsz. kb a gép 3x fog elromlani és a hölgy ezt személyes sértésnek fogja venni. jó szórakozást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Használt autót veszek. Kell új forgalmi, és törzskönyv, vagyonszerzési ill. befizetést igazoló papír. Mielőtt ezeket megmutatnám az okmányirodának, hol kell ezekről csekket kérnem, h kifizessem? Átíratást ott kell majd fizetnem, vagy azt is előtte?

5

Egy hobbi autót akarok venni. Muszáj átírni?

természetesen közúton nem használnám, a gond csak az hogy a legtöbb még műszakis vagy lejárt műszakis. Kérdésem az lenne hogy hogy lehetne megúszni a plusz költségeket (átíratás eredetiségvizsgálat stb)? Mindenképpen ki kell vonatni a forgalomból, vagy elég írni egy adásvételi szerződést és a többi már nem az én gondom?

13

Ha nem én vagyok a hibás és ezt az okozó elismeri akkor tényleg lehetséges, hogy a biztosító nem téríti meg a teljes káromat?

6

Simsonra szeretnék biztositást kötni, melyik a legolcsóbb?

Első én nevemre kötött biztositás lenne.

Ki hol kötötte és mennyiért?

3

Autó öröklés mivel jár? (Többi lent)

Nagyszülőktől ha örökölni fogok egy autót akkor arra ugyan úgy 60ezer körüli átírási költségeket kell fizetni?vagy családon belül van valami 'kedvezmény'?

3

Milyen folyamatokkal jár így ki vonni a forgalombol egy autót? Többit lent.

Az lenne a kérdésem, hogy vettem tegnap egy autót amin van még műszaki pár hónapig, de még nem írattam át, nincs a nevemen, meg semmi ilyesmi csak az adásvételin, tudok olyat csinálni, hogy a volt tulaj nevével vonom ki az autót a forgalomból? (véglegesen) Tehát a forgalmiban a régi tulaj neve szerepel vagy ehhez a nevemre kell íratnom az autót, hogy ez a folyamat meg történjen? Illetve, ez mennyi költséggel járna?

10

Jó ideje nem fizettem a kötelezőt. A kocsit nem használom, a biztosító felmondta a szerződést. Szerintetek meg tudom úszni, hogy ne kelljen visszamenőleg kifizetni a biztosítást? (forgalomból kivonás, eladás. Valami? )

3

Párom nevére szeretnénk kocsit, ő Keszthelyi, (én bp-i vagyok) így sokkal olcsóbb a biztosítás. Az átírási ügyintézést lehet budapesti okmányirodában intézni?

2

Használt autót vennék magánszemélytől. Új rendszám kiadása 8500 Ft, nincs odaírva, hogy ez kötelező jellegű vagy sem? Milyen esetben kell fizetni? Ha az autón a régi magyar rendszám van, és nem eu-s. Jó ma magyar rendszám, vagy le kell cserélni?

4

Mennyibe kerül egy lejárt B kategóriás jogositványt megújitani?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!