Találatok a következő kifejezésre: Lehuztam egy filmet, (5 db)

Lehuztam egy filmet a netrol es huztam le melle magyar feliratot. Hogyan kell megcsinalnom hogy menjen a felirat?

Legjobb válasz: a kiterjesztést leszámítva legyen ugyanaz a két fájlnév. ez meg a directvobsub nevû program kell a dologhoz. pl.

a kiterjesztést leszámítva legyen ugyanaz a két fájlnév. ez meg a directvobsub nevû program kell a dologhoz. pl.
pl BS player. megnyitod a filmet majd a menüjében a programnak hozzácsatolod a feliratfájlt. Vigyázz mert lehet, hogy a feliratod elcsúszik mivel nem biztos, hogy pont a letöltött filmhez igazították
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitsegeteket. tovabbi szep napokat nektek M

Lehuztam egy avi-s filmet, de nem inditja semmi, a nero meg elinditotta egyszer aztan kiirta h vmi 0x80040212 hiba. Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: k-lite codeck packot szedd le, telepítsd és nem lesz ilyen gondod, hiányzik egy codeck ami a lejátszáshoz kell.

k-lite codeck packot szedd le, telepítsd és nem lesz ilyen gondod, hiányzik egy codeck ami a lejátszáshoz kell.
A kérdező hozzászólása: kösziiii


Melyik filmben volt az a részlet mikor négerek közzé bementek egy naracssárga kocsival ott meg ment a rap féleség zene, mikor lehúzták az ablakot naracssárga kocsiba akkor meg You're My Heart címü zene ment?

Legjobb válasz: nos a hazárdmegye lordjai sztifleres verzióban van olyan rész, hogy megállnak a négerek?nél, ugye az is olyan színû kocsi. Passz hogy mo szól, de akkor festettek rá egy déli zászlót a kocsi tetejére amibõl balhé lesz.

nos a hazárdmegye lordjai sztifleres verzióban van olyan rész, hogy megállnak a négerek?nél, ugye az is olyan színû kocsi. Passz hogy mo szól, de akkor festettek rá egy déli zászlót a kocsi tetejére amibõl balhé lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!