Találatok a következő kifejezésre: Lehetseges mensi 4 nappal (13 db)

November 3. án volt meg a mensim, és 4 napig tartott! Ma együtt voltunk félórát feküdtem, így lehetséges, hogy lesz baba?

Legjobb válasz: Gondolom azért írta az elsõ, mert ezek szerint 7.-én múlt el a mensid, már pedig mensikor vagy mensi után pár nappal ritkán van peteérés. Az pedig kell a teherbeeséshez! Elõfordult már persze,hogy valakinek akkor volt, de ez ritkább. Általában a ciklus közepe táján szokott lenni!

Gondolom azért írta az elsõ, mert ezek szerint 7.-én múlt el a mensid, már pedig mensikor vagy mensi után pár nappal ritkán van peteérés. Az pedig kell a teherbeeséshez! Elõfordult már persze, hogy valakinek akkor volt, de ez ritkább. Általában a ciklus közepe táján szokott lenni!
Eléggé valószínûtlen...
A kérdező hozzászólása: És elmondanád, hogy miért?
Elsõ vagyok. Épp azért, amit a második írt. Peteérés ciklus közepén van, nem tudom, milyen hosszú a ciklusod, de mensi után 1-2 nappal szinte kizárt, hogy peteérésed legyen. a 2. hét körül próbálkozzatok, vagy, ha nem tudod, mikor kéne együtt lennetek, vegyél ovulációs tesztet.
Várj még a teszttel legalább 4-5 napot.
Nekem is volt màr ilyen, és a végén mindig megjött, viszont a legutobb azt hittem megint mensi, és làm immàrom 26. hetes terheske vagyok. Vàrd ki a mensit, ha nem jön akkor tesztelj. Majd ird meg az eredményt!
A teszttel varj legalabb a mensi kimaradasaig+1 nap. Amugy lehetseges. :o)
A kérdező hozzászólása: Basszus, most meg elkeztem barnázni. Bár nem is tudom inkább olyan barnás-rózsaszínes folyásom van, ami reggel még krémes fehér színû volt. A mensiig márcsak 2 nap. Szerintem ebbõl már tuti nem lesz baba. :(
Ez simán lehet menszi jele is. MÉrt nem tesztelsz? Mi ezt innen nem tudhatjuk.
A kérdező hozzászólása: Volt pár csalódásom már, ezért nem tesztelek még. De remélhetõleg tényleg babi van a pocimban!

2 hete együtt voltam 1 pasival alkalmilag és hát nem védekeztünk, de most 4 napja késik a mensim lehetséges hogy teherbe estem? 19/L

terhesség

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges! Nagy felelõtlenség volt nem védekezni fõleg, hogy ismeretlennel szexeltél! Ha jön a baba, ne csodálkozz! Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy, elég h*lye, felelõtlen kis ribi vagy, ne haragudj :/ 21/L

Persze, hogy lehetséges! Nagy felelõtlenség volt nem védekezni fõleg, hogy ismeretlennel szexeltél! Ha jön a baba, ne csodálkozz! Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy, elég h*lye, felelõtlen kis ribi vagy, ne haragudj :/ 21/L
Másnap még simán elmehettél volna nõdokihoz esemény utáni tablettát felíratni, hiszen nyilván tudod, hogyan lesz a kisbaba. Így azért elég nagy az esélye, hogy terhes vagy.
az aktustól számított 2 hét után csinálj tesztet. mást nem tehetsz. ja, de, imádkozol. és vered a fejed a falba.
Ebben az esetben nem tudom, miért itt faggatózol, ahelyett, hogy elrohannál tesztet venni. Erre felé a tescoban is lehet kapni, és éjjel-nappal nyitva van. Reggelre tudnád a választ.
és beléd is élvezett??? hát gratulálok... hogy lehetsz 19 évesen ennyire bugyuta??? igen, lehet, hogy terhes vagy. bár 4 nap késés még nem a világ vége, anno nekem 2 hetet is késett olykor.
nemcsak, h teherbe eshettél, hanem valami jo kis kankót is összeszedhettél... grat!
mégis hogy a [email protected] ne lenne LEHETSÉGES?
Na azóta valami??
Azért azt meséld el neki, hogy mi lett a következménye a nem védekezésnek.
Úristen 19 évesen romokba döntötted az életed =/ =/ Nagyon sajnállak ... Látod látod a szex nem minden ...
Hogy lehettél ilyen felelõtlen?a srácnak feltétlenül mondd el és kérd ki a véleményét, na meg doki és szülõk, a babához pedig ha tényleg megtartod sok boldogságot:) 17/L
õszintén... nem jobb lett volna elõre gondolkodni?
nagyon felelõtlen, meggondolatlan vagy, a 14-16 éveseknél már megszokott, dehogy 19 évesen ennyi eszed van...irány a nõgyógyász, talán elõbb kellett volna gondolkodni
Ne haragudj, de miért tartasz meg egy olyan babát, akinek az apjáról csak azt tudod, hogy "hol lakik meg ilyen alap dolgokat"? Õ biztos nem fog repesni az ötletedért...
nagyon szánalmas vagy, ne haragudj -_-
Ne szidjátok már! Igen, valóban hülyeséget csinált, de ki nem? Csak neki eléggé nagy pechje is van mindemellé. Szóval, szerintem ismeritek a mondást: Az vesse rá az elsõ követ, aki bûntelen közületek! Neked nem tudok mit tanácsolni! Kitartás! Nem lesz könnyû az életed! én mondjuk abszolút abortusz ellenes vagyok, de mégis úgy gondolom jobb lenne neked is és a gyereknek is. És azt hiszem ez egy örök lecke lesz számodra...Kitartás!
Barátnõmnek is 19 évesen "baleset" miatt született egy kisfia, csak õ az apával már régóta együtt volt, össze tudtak költözni és nem voltak anyagi gondjaik, mert a pasinak jól menõ vállalkozása volt. Csak náluk évek múlva kiderült, hogy mégsem illenek össze és most marják egymást a gyerekért. Az esetedben viszont én nem tudom, megtartanám-e, az is kérdés, hogy az apa mit szól az egészhez. Meg tudni kéne a háttered is. De Te döntesz.
Engem tényleg érdekel mi lesz...
A kérdező hozzászólása: nem nagyon azt tudom hol lakik meg ien alap dolgokat
Az apát mennyire ismered?
Lehetséges, bár 4 nap még nem sok, hátha nem. Ismeretlen, vagy tudod ki az, ha esetleg terhes lennél?
A kérdező hozzászólása: igen belém is élvezett.... tudom marha nagy hülye voltam:S
Parázás miatt is késhet, én egyszer egy kiszakadt gumi miatt idegesítettem hetekig a barátom, végül megjött. De inkább vegyél tesztet és imádkozz.
Gratulálok! Már tudom miért születik annyi hülye ember...
sajnos simán lehetséges. de akkor számoljunk egy kicsit, mert ugye eléggé szûk az az idõablak, amikor teherbe lehet esni. ( 3-4 nap max) az elsõ kérdés az, hogy szabályos e a menstruációd? illetve hány napból áll.Hogy ki tudd számolni a peteérés idõpontját ahhoz kell a ciklus hossza( ugye általában 28 nap). Na most ovuláció elviekben a 14.napon van, utána két hétre jön meg a menstruáció. Ovulációig eltelt idõ változhat, viszont az ovuláció utáni ún. luteális fázis mindig 2 hét. Tehát ha 28 napos a ciklusod és 4 napja késik, akkor 6án kellett volna mejönnie. tehát két héttel elõtte volt ovulációd, ami dec 23-a. Ha most dec22, 23, 24, 25 körül szexeltél akkor elég nagy rá az esély. Ha nem és mázlid van akkor megúsztad. De máskor védekezz!
"és hát nem védekeztünk ..." Mi a kérdés akkor a terhességgel kapcsolatban ??? Persze hogy lehetsz terhes sõõõõt lehet az is vagy és abortusz lesz a vége a felelõtlenséged miatt. Most õszintén hiányzott ez neked ??? Ugye hogy nem!
Nem lehetséges, hanem szinte BIZTOS!!! Imádkozz, hogy ne legyél terhes (bár ez már úgyis eldõlt) és ahelyett, hogy itt ülnél a gép elõtt, számold ki a ciklusodat és söpörj el egy terhességi tesztért! Én sem értem (mint ahogy több válaszoló sem), hogy miért nem mentél másnap a nõgyógyászhoz esemény utána tablettáért! A szex nem játék és a felelõtlenség visszavonhatatlan következményekkel jár! Egy gyerek mellet még súlyos nemi betegségeket is összeszedhetsz ismeretlenektõl. Gondolj bele, micsoda döntéskényszer jön létre, ha terhes vagy! Vagy megölöd az életet, aki benned növekszik és ráadásul ártatlan vagy elb*szod az életedet és apa nélkül neveled fel a gyerekedet. Döntened kell. De csak miután csekkoltad a teszt eredményét.
A kérdező hozzászólása: jó igen tudom van tesztem meg is nézem de kicsit félek nem vetetném el a babát ha ugy alakulna ez a legkevesebb h felnevelem:S
Hát figyelj, akkor vesd neki magad a tesztnek, most már minden eldõlt, nem veszthetsz semmit. Ha már döntöttél, akkor állj ki teljes mellszélességgel a gyerek mellett, szedd össze minden erõd, mert akármilyen nehéz helyzet, sok ember járt már így, sok ember kijött "jól" már ennél nehezebb helyzetekbõl is. A gyerek megszülése után még lehet tanulni, még lehet pasit találni, olyat aki apja helyett apja lenne, fiatal vagy még, elõtted az élet. A múltba már nem érdemes visszanézni, így alakult, hát így alakult, már úgyis minden el van dõlve, mostmár csak elõre nézz, ne okold, hibáztasd magad. Ha terhes vagy, élj egészségesen, vigyázz a babára, neveld fel õt szeretettel, melegséggel. Ha pedig nem vagy terhes, legyen ez egy életre tanulság neked. Minden jót kívánok. 21/L
Na mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: a teszt pozitív igazából ez nem is ért váratlanul sejtettem hogy ez lesz....
ez engem is érdekel

Lehetseges mensi utan 4 nappal peteeres?

Huvelyi nyalka es hoemelkedes is volt.Szerintetek?

Legjobb válasz: Én már nem csodálkoznék semmin! :) Szerintem lehetséges, hallottam már ilyenrõl!

Én már nem csodálkoznék semmin! :) Szerintem lehetséges, hallottam már ilyenrõl!
lehetséges!! próbálkozzatok. de ovuteszttel ellenõrizhetnéd a sejtésedet!! jó ha tartasz otthon!!
Persze, hogy lehet. Ha a mensid mondjuk 4 napos volt és utána 4 nap múlva tapasztaltál pé-t, akkor a kb. 8.napon volt. És ez lehet. De ettõl függetlenül figyeld magad továbbra is, mert én is úgy jártam, h. a 9. napon pé-t tapasztaltam, nyálkából, törpemikroszkópból, aztán a hõm csak a 19.napon ment fel. Szóval résen kell lenni, én már úgy vagyok vele, h. minden másnap együtt kell lenni, abból baj nem lehet ;)
Lehetséges. Én a 8. napon lettem terhes.

A ciklusom 24. napján vagyok, a kezdete elötti nap lehet, hogy teherbe estem. Lehetséges ilyenkor fehér darabos sürü ragacsos folyás? (4 napja). Tegnap kezdett feszülni a mellem, ami általában mensi elött egy nappal szokott lenni.

Legjobb válasz: A fehér darabos folyás inkább a gomba jele... Ez persze nem zárja ki a terhességet, de a darabosság inkább a gombától van, terhességtõl függetlenül.

A fehér darabos folyás inkább a gomba jele... Ez persze nem zárja ki a terhességet, de a darabosság inkább a gombától van, terhességtõl függetlenül.
A darabos folyas nem mindenfelekeppen gombat jelent, nekem minden ciklusban van darabos suru feher folyasom, es tuti nincs gombam. Ezt egyen valogtaja kinek milyen a folyasa. Ha nem szokott ilyen lenni neked akkor lehet jol jel is! :)
Folyásból nem lehet terhességre következtetni.
Én 12 hetes terhes vagyok. Most testápoló szerû folyásom van. Elõtte nem volt ilyen.

Ha 4 napja késik a mensim lehetséges hogy terhes vagyok? .

szombaton kellett volna megjönnie de még ma se sehol semmi. eddig mindíg pontosan jött meg. nagyon aggódok, lehet más miatt késik? kérlek segítsetek, 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ha védekezés nelkül szexelsz, akkor a menstruáció kimaradásának leggyakoribb oka a terhesség. Jósnõ, látnok nem vagyok, de egy terhessegi teszt már kimutatja. Vegyél tesztet és pontosan kövesd a használati utasítást.

Simán lehet.Mindenképp csinálj minél elõbb tesztet!!
Persze, hogy lehetsz, sõt, elég nagy esély van rá. Csinálj egy terhességi tesztet.
tesztelj holnap reggel az elsõ vizeletbõl
Ha védekezés nelkül szexelsz, akkor a menstruáció kimaradásának leggyakoribb oka a terhesség. Jósnõ, látnok nem vagyok, de egy terhessegi teszt már kimutatja. Vegyél tesztet és pontosan kövesd a használati utasítást.
Ja, ha a barátoddal védekeztél, akkor nem, nem vagy terhes...
Miért nem inkább én estem teherbe helyetted?
lehet pozitív a teszt és van jobb dolga is szegénynek...
szegény!!!majd ha lesz idõm, sajnálom!én egyedül azt a picit sajnálom:(
szerintem tuti kamu volt!ez mire jó?
Kérdezõ hova tûntél? Vagy ez is csak egy kamukérdés?!
Na mi a helyzet?
na mizujs??? teszteltél?
Ha anyád tesztre nem hajlandó pénzt adni, vagy úgy bármire is, akkor mibõl akarsz gyereket nevelni? Szerinted nem fog kiderülni az elsõ adandó alkalommal, hogy nem a barátodé? Már a legelsõ vérvételen elbukhatsz.
teszteltel? remelhetoleg negativ
ilyenkor gondolkozol?!tudod mit?!mind a ketten megérdemlitek, hogy szülõk legyetek, ha egyszer nem tudtatok védekezni!most ne itt sírj!Remélem, hogy terhes vagy és megszülöd azt a babát mert nem õ tehet a felelõtlenségedért!
Sajnos nem tudsz mit tenni, csak õszinte lenni.... De várd meg a teszt eredményét, hátha csak valami bekavart ebben a nagy melegben.
A kérdező hozzászólása: de ha megmondom neki h nem o az apa akkor elfog hagyni, es azt pedig nem szeretnem hogy apa nelkul noljon fel a pici :(
Nem úgy értettem, hogy sajnálni is kell, de lehet nem az az elsõ dolga, hogy ide írjon.
Nah mivan????
Hihetetlen, hogy ilyeneknek egyszerre összejön a baba, más meg hónapokig/évekig próbálkozik.:( Inkább lett volna annak, aki tényleg vágyik rá, de már mindegy. :(
Anyukád jó fej, én a nyakadat tekertem volna ki :D Ez aztán az életre szóló lecke. Kár, hogy a gyerek fog szívni, akárhogy is alakul és az is nagy kár, hogy egy életen át hazudnod kell majd, vagy a gyereked apa nélkül nõhet fel. Mindenesetre a te mérhetetlen butaságod miatt megkeseríted több ember életét is magad körül... De nyilván nem az én kioktatásom fog téged jobb útra téríteni :) Kívánom, hogy legalább annak a gyereknek meg tudj adni mindent, amit csak kell! Ha kamu a kérdés, akkor még inkább állnak az észrevételeim a butaságodra vonatkozóan :D :D
Anyukád legalább normálisan reagált. A barátod meg érthetõ, ha nem reagál jól, fõleg, hogy megtartod. Így szerintem Te is tudod mi a válasz... Érdekes lenne ha melletted maradna. De akkor is fel a fejjel!! Bár szerintem kamu a kérdés, de mindegy.)))
A kérdező hozzászólása: beszeltem anyaval.. azt mondta hogy semmifelekeppen ne vetessem el. azt mondta hogy segit felnevelni. mar csak azt nem tudom hogy mondjam el a baba apjanak es a baratomnak :/
Mondd el Anyukádnak és szerintem, mondd el a barátodnak is. Annak a srácnak is akitõl van a gyerek. Nem vagy valami fényes helyzetben, de hidd el, hogy ha mindenkivel õszinte vagy akkor jársz a legjobban. Ha az én lányom jönne hozzám ezzel, hogy 17 évesen terhes, én is elõször a megszakításra gondolnék, így elég valószínû, hogy Édesanyád is ezt fogja mondani. Készülj fel a beszélgetésre, és ne csak úgy menj oda, amikor nem tud rád rendesen odafigyelni, vagy ideges. Nem is sejti, hogy mekkora bajban vagy most, így biztosan meg lesz lepõdve. Barátod szerintem szinte biztos, hogy ott fog hagyni, amit sajnos meg kell hagynom megértenék. A másik sráccal azért beszélj, mert ha megtartod akkor a gyerek kérdezni fogja egy idõ után hol van Apa, a gyereknek is és az Apjának is joga van ezt tudni. Ha elveted akkor szerintem ne szólj neki, de a barátodnak mindenképpen, mert ha valami van késõbb nem fogod magadnak megbocsátani, hogy nem szóltál és máshonnan derül ki. Az a legrosszabb... Sok sikert kívánok és gondold meg jól mit csinálsz, mert iszonyatosan fiatal vagy, és még nem biztos, hogy elég érett egy gyerekhez. Egy gyereknek nem elég sajnos az, hogy szeretik minden másra is szüksége van, amit Te még nem tudsz neki megadni feltétlenül, hanem kell hozzá segítség, kérdés ezt mennyire tudod igénybe venni....
Gratulálok!Ha lenne benned egy csöppnyi tartás, és felelõsségérzet, akkor elmondanád az anyukádnak, és a barátodnak is, azt is hogy nem tõle van a gyerek. Nem tudsz hazudni egy életen át!És ne is tedd, mert akkor örökre meggyûlölne mindenki, a gyermeked is!
Kinek van hozzá elég pénze? Mert, hogy neked nem, az biztos. Ha még elmondani sem mered az anyádnak, gondolom mennyire fog ugrálni örömében, hogy még egy kölyköt pénzelnie kell. A pasid meg amúgy is lelépne, ha nem tudná meg, hogy nem is az övé a gyerek. Kész, el van cseszve az életed, gratulálok. Ha van benned egy csöppnyi ész, akkor örökbeadod a gyereket, ha már nem bírtatok felhúzni egy szaros gumit.
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs mi legyen, azt sem tudom anyunak hogy mondjam el, szerintetek hogy kene elmondanom? en meg szeretnem tartani, es van hozza eleg penzunk hogy felneveljuk.
:(
és akkor most mi lesz????
A kérdező hozzászólása: pozitív lett...
Reggel írd meg a teszteredményt!
Szorítok én is, hogy negatív legyen! Amúgy nem fogsz tudni hazudni a barátodnak... se nem fog rá hasonlítani, sõt a vércsoportja is elfog térni esetleg, meg bármely vizsgálat során kiderülhet! Most légy bátor és elõször menj anyukád elé és valld be neki! Utána pedig ha nagy a baj, akkor legyél õszinte a barátoddal is. Ha késõbb megtudja sokkal rosszabbul fogsz járni az biztos...
A kérdező hozzászólása: gyógyszert nem szedhetek a betegsEgem miatt. es nem megcsaltam hanem ugy volt hogy szakitottunk, de aztan ujra osszejottunk.. de ha neki azt mondom ove a baba (ha van)akkor azt nem fogja megtudni hogy nem, ugye?
Ez édes, hogy írod, hogy a barátoddal védekeztél csak akivel szexeltél mostanában azzal nem:) )) Akkor még meg is csaltad a barátod. Jó nagy bajban leszel, ha a teszt pozitív. DE szerintem még mindig lehet, hogy fiatal vagy, és kicsit megzavarodott a ciklusod, de erre van a legkevesebb esély, ha éppen peteéréskor voltatok együtt akkor nagyon bejátszik egy terhesség. Anyukáddal meg legyél õszinte. Õ fog tudni Neked majd tovább segíteni, itt mindenki úgyis azt írja majd, hogy ne vetesd el a babát, kár ide beírni egy kérdést. Viszont Anyukád ismer és tudja a körülményeid, jobban tud segíteni mint itt bárki. Legalábbis, ha olyan szüleid vannak, akik megértik, hogy néha lehet nagyokat is hibázni. De kár aggódni amíg nincs pozitív teszted. Ha meg negatív akkor is nagyon gondolkodj el, hogy bármilyen nemi betegséget is el lehet kapni, ha nincs fix megbízható partnered. Nem szabad akkor sem óvszer nélkül szexelni. Nem beszélve a terhességrõl, ami miatt eleve védekezni kellene, ugyebár. Az is elég ciki, ha barátod el kap valamit, mert te mással voltál, még ha nem is lettél terhes. Párom járt így még mielõtt megismert volna engem volt egy nõje és a csajszi megcsalta összeszedett valamit. Szakítottak és utána fél évre rá is még a Párom járkál ide-oda, mert a csajszi felhívta, hogy elkapott valamit. Már nem tudom mi volt a neve, de ez is gáz... Van más védekezési mód is, de ha más partnerekkel nyomod, akkor a legjobb a gumi és gyógyszer kombináció. Aztán remélem megtalálod azt akit már nem kell megcsalni...
Szerintem meg mondd meg, hogy tesztre kéred. Még mindig jobb azt közölni, hogy "lehet, hogy terhes vagyok", mint azt, hogy "terhes vagyok".
Kérj pénzt valami másra, nem tudom mennyi a legolcsóbb teszt, de szerintem DM-ben, Rossmannban ezer alatt kapsz. Aztán, hogy hogy mondd el neki? Erre a majd a teszt elvégzése után térjünk vissza. Addig meg reménykedj, hogy negatív lesz.
A kérdező hozzászólása: és ha esetleg terhes vagyok, hogy mondjam el anyukámnak? vagy hogy mondjam neki h tesztet akarok?!
4nap késés után már mindenképp kimutatja!!Tesztelj!!
2 hete, most meg késik, pont peteérés elõtt lehetett. Szóval nagyon esélyes a terhesség. A teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: 2 hete volt hogy gumi nelkul szexeltem, azt már ki tudja mutatni a teszt?
Védekeztetek a barátoddal?
A kérdező hozzászólása: ezt ne tõlem kérdezd.
Hát ilyet véletlenül se hazudj. Nem teheted meg vele, és késõbb te sem tudnál elszámolni a lelkiismereteddel.
A kérdező hozzászólása: miert? es akkor elkene mondanom h hopp nem a tied? akkor apa nelkul lenne. es azt nem akarom
Megtudni, hát ezt így nem lehet megmondani. De ilyet ne csinálj. Ez nem felnõtt emberhez méltó gondolat. Ha késõbb bármi miatt, ne adja Isten, de valamilyen szervátültetés kell, akkor azonnal kiderül. De egyszerû vérvizsgálattal is, ha mondjuk összeférhetetlen a vércsoportjuk. Ilyennel nem szokás játszani. Itt életekrõl van szó. Ha el is hagy még fiatal vagy, megismerhetsz mást, de hazugsággal élni nem jó.
Kíváncsi vagyok a tesztedre!!! írd meg mi lett!! Szorítok h negatív legyen!!!
A kérdező hozzászólása: nem, nem csinaltam tesztet mert anya nem adott pénzt, megkértem barátom h hozzon holnap, szóval hholnap tesztelek
Most is megcsinálhatod, meg reggel is..
Kedves kérdezõ..mizu csináltál tesztet????
Mivel már ennyi ideje késik, már a délutáni teszt is kimutatja, ha terhes vagy! Hazudni pedig nem fogsz tudni, hisz ha megszületik a baba könnyen lebukhatsz, hogy nem az apjára hasonlít.
majd írj mi lett. szia.
Ha már 4 napja késik, akkor most is megcsinálhatod. Már ki fogja mutatni.
A kérdező hozzászólása: a tesztet reggel kell ugye?
Csinálj testet és ird meg az eredményt!!
Egy, soha, semmi nem maradhat titokban. Mindig kiderülnek a hazugságok. Elég, ha csak a fülébe jut, hogy mással voltál, míg szakítottatok. Szerinted nem fog gyanakodni? Csináltat majd egy apasági tesztet, és bukta. Kettõ, soha nem kényszeríthetsz bele ilyen helyzetbe senkit. Nem teheted tönkre más életét önös érdekbõl. Három, ha ez a kettõ indok nem elég, akkor hogy fogsz tükörbe nézni? Mindig válaszd az õszinte utat, mert lehet, hogy elsõre nehéznek tûnik, de késõbb kamatozik.
A kérdező hozzászólása: a barátommal igen de akivel lefeküdtem mostanába nem.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj egyáltalán egyébként, nem is érzem, kinézetre pedig elég sötét és darabos.
Volt szexuális kapcsolatod védekezés nélkül?
A kérdező hozzászólása: A másodjára jelentkezõ barna folyás elõtt volt, de nem ment el belém, meg nem is ovuláltam még
A kérdező hozzászólása: Amikor elõször jelentkezett ez azelõtt nem volt
Akkor igen, lehetsz terhes. Orvos, teszt, de gyorsan.

Lehetséges hogy mégis babós vagyok annak ellenére hogy megjött ápr. Végén a mensim, igyaz 4 nap csúszással, de annyi mennyiségű volt mint szokott, csak nagyon sötét?

Konkrét tüneteim nincsenek és még peteérés el?tt állok,de a hasammal nem vagyok kibékülve!Lehet hogy hülyén hangzik,de nagyobb,mint szokott,kerekebb.És az érzés,hogy babás vagyok,egyszer?en csak úgy érzem.A napokban csináltam több tesztet,amik közül volt jó néhány+,de!!!több id? múlva.Ma csináltam mégegyet,és amikor a vizelet végig vonult az ablakban hamarabb jelent meg a 2. csík,mint a kontroll vonal,majd elt?nt és néhány perc múlva megint el?t?nt csak halványan.Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nincs baba csak nagyon akarod.Ne akard olyan görcsösen és akkor összejön. Sok sikert.

Szerintem nincs baba csak nagyon akarod.Ne akard olyan görcsösen és akkor összejön. Sok sikert.
húú hát ez elég bonyolult de sokan írták már h a teszt pozitív de csak több idõ elteltével szerintem csak akkor lehet pozítív egy teszt ha a szervezeted hcg hormont termel és ugyebár azt csak terhesség esetén következik be!!!! vagy rosszul gondolom??

Mensi előtt 4 nappal fehér krémes folyás, hasszúrkák, lehetséges terhességi előjel?

Mikor szokott elvizesedni mensi el?tt kb. hány nappal el?tte?Nagyon jó lenne, ha baba lenne a dologban :D

Legjobb válasz: Én is kíváncsi vagyok, ugyanez a helyzet velem is :) Drukkolok Neked! :)

Én is kíváncsi vagyok, ugyanez a helyzet velem is :) Drukkolok Neked! :)

A Jónás naptár szerint 4-én a legvalószínűbb a teherbeesés, de ma megjött. Menses alatt lehetséges? (mindig mensi időre teszi a jónás napokat) 79. 06.30. születtem, 13-kor.

Legjobb válasz: Lehet hogy neked a mensidet jónáskodja..dobd ki azt a naptárat, úgy látszik nem neked készült..mensi alatt nincs olyan peteérés amibõl baba lenne, mert rögtön kiürülne.... Neked valami más figyelõt kell választani..javaslom az lh tesztet..a kínai naptár szerint is lányunk lesz, közben nem is!

Lehet hogy neked a mensidet jónáskodja..dobd ki azt a naptárat, úgy látszik nem neked készült..mensi alatt nincs olyan peteérés amibõl baba lenne, mert rögtön kiürülne.... Neked valami más figyelõt kell választani..javaslom az lh tesztet..a kínai naptár szerint is lányunk lesz, közben nem is!
Én nem tudom mi értelme van ennek a jónás naptárnak. De komolyan. Idáig akik itt írtak róla szinte mindenkinek a mensós napokra rakta. Én nem ismerem de õszintén sztem hülyeség az egész. Mindenkinek máshogy viselkedik a teste, szervezete, én a helyedben elfelejteném ezt és ennél kézzelfoghatóbb dolgokkal próbálkoznék ha babát szeretnék. Erre van a hõmérõzés, az ovu teszt..... Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 5 hónapja próbáljuk, 2 hónappal ezelõtt kezdtem a hõmérõt, az ovu tesztet, és még a mikroszkópot is kipróbáltam. Nem hagytuk ki a tutti napokat, és mégsem. Gondoltam hátha ez a jónás majd csak sikerül.
Szia! Mi is 5 hónapja próbálkozunk, kivizsgálások által rendben vagyok, kis rásegítõt Clostit is kaptam, sajnos még nem jött össze a baba:( Én is vettem ovu mikroszkópot, hol félig gömb, hol félig páfrány, össze-vissza, vettem LH tesztet, de leszúsztam arról az idõpontról, amikortól nekem érdemes nézegetnem (az én ciklumos 25 napos), most várom a következõt(illetve de jó lenne, ha nem kellene várnom és baba lenne:) , gondoltam a Jónás módszert is próbálom, na ehhez képest nekem is a várható mensi napjára tette és teszi a fogamzóképes napokat! Most úgy vagyok már vele, hogy nem fogok én figyelgetni semmit, nem védekezünk, együtt leszünk, s hiszem, hogy jönni fog az a pocaklakó!! Neked is szurkolok, sok sikert! üdv. Eszti
Én is kipróbáltam a Jónásmódszert.Nekem a menses 5.napjára tette, oktober 20-ra.Mindenesetre akcióztunk akkor is.Majd meglátjuk mennyire hihetõ a dolog.De hozzáteszem abban az idõpontban a PÉ-nek halvány gyanuját sem éreztem.
Elsõ vagyok . Kösz a pontozást! Szerintem a kommented után azt tudom mondani, hogy én 2, 5 évig próbálkoztam és sokára a sokadik doki kiderítette, hogy nincs pé, aztán mikor volt akkor nem ment a beágyazódás...emellett lehet a párodnak is lassú a spermája...egy orvosi vizsgálat segíthet, mert sajnos ha ilyen gond van azt sem Jónás, sem Kínai, sem semmilyen naptár nem oldja meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!