Találatok a következő kifejezésre: Lehetseges hogy nem vart (33 db)

Jan.22-én volt az utolsó mensim. Tesztet nem merek csinálni, mert eddig mindig megjött. Lehetséges, hogy babát várunk?

28 naposak a ciklusaim. Enyhe görcsök és b?, színtelen folyásom van a folyamatos hányás mellett.

Legjobb válasz: Elhiszem, hogy több csalódáson túl vagy már, és szeretnéd megkímélni magad, de mért jobb, ha itt megkérdezed, és mi laikusok gratulálgatunk egy olyan dolog miatt, ami be sem igazolódott. Mért jobb ez a bizonytalanság, mint hogy csinálj egy tesztet... Attól, hogy itt most többen gartulálnak, meg reményt öltelnek beléd, attól nem lesz pozitív a teszt, és a bizonytalanságod sem fog csökkenni...

Elhiszem, hogy több csalódáson túl vagy már, és szeretnéd megkímélni magad, de mért jobb, ha itt megkérdezed, és mi laikusok gratulálgatunk egy olyan dolog miatt, ami be sem igazolódott. Mért jobb ez a bizonytalanság, mint hogy csinálj egy tesztet... Attól, hogy itt most többen gartulálnak, meg reményt öltelnek beléd, attól nem lesz pozitív a teszt, és a bizonytalanságod sem fog csökkenni...
Hát ha várjátok akkor gratulálok! Én nem hánytam, de a görcs és a szintelen folyás megvolt..
Szerintem is tesztelj, ettõl az eredmény nem változik, tényleg jobb tudni, hogy terhesség alatt van ez a barnázás, vagy pedig meg fog jönni. Ha terhesség alatt tehát ez vetélés lesz, akkor mihamarabb orvos. Nem játék az egészséged!
Ha esetleg terhs vagy és úgy barnázol, akkor ebbõl vetélés is lehet. Míg h tudod, hogy terhes vagy, és orvoshoz fordulsz a barnázással, akkor kaphatsz terhességmegtartó hormont, és megmaradhat a babád, akit annyira vársz. Mint nekem (kb akkor kezdtem barnázni, mint most te. Orvoshoz mentem, kaptam gyógyszert. Most 33 hetesek vagyunk.) Én nem értem, mi a fenének vársz azzal a nyavalyás teszttel!!! A végén még elmegy a baba!
tesztelj gyorsan, nehogy tényleg baj legyen! Ne a csalódástól félj- ha elmenne a várva várt baba, akkor mit érzenél? Mi mindannyian nagyon szorítunk neked, légy okos! És üzenj nekünk, drukkolunk!
A kérdező hozzászólása: Reggel tesztelek aztán mindenképp orvos! Majd jelzem, hogy mi történt!
szia. miuzujs? teszteltél? ird meg légyszi mi volt. a 6hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Teszteltem:( Dokinál is voltam :(
:(((
Szia! Mi történt? Negatív lett a teszt vagy pozitív? Gondolom valami gond van a :( -ból ítélve, de mi történt veled? :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm, hogy törõdtök velem :) ! Úgy néz ki: BABA!!!!! Pedig már nem hittem... Szeretnék Mindenkit arra buzdítani: Ne adja fel!
Gratulálok!!!
Na!!! Ez nagyon jó hír. És hogy vagytok? Minden rendben van?
Pozitív teszt és orvosi megerõsítés? :) :) Gratulálok :) :)
hááát én nem beszélem meg a párommal ha tesztelni akarok, és nem is fogom - bár nem akarok több babát. had legyen ez az én kiváltságom. de ha nem tesztelsz, akkor nem is tudod h miért barnázol! ha nem vagy terhes ok, akor jöjjön meg. DE ha terhes vagy és barnázol akkor el is vetélhetsz fõleg ha nem tudod h baba van! én tudom h baba van, barnáztam, voltam dokinál, és kaptam gyogyit ami megtartja a terhességet. De ha nem mész akkor nem kapsz semmit. de te tudod mit iakarsz, már rég tesztelned kellett volna, lehet nincs baba és akkor mi van? lehet probálkozni megint. és ha VAN baba akkor? most el fogod vetélni mert barnázol és nem vagy hajlando tesztelni? nem értelek és bocsi h kiakadtam. 6.hetes kismama vagyok és irtam már választ neked ide. bocsi mégegyszer a kiakadásért
A kérdező hozzászólása: Mármint a tesztet!
Hali! De izgi! Meddig vársz a tesztel? Remélem pozitív, majd írd meg! K
A kérdező hozzászólása: Igen, várjuk a Babát! Közel 3 éve próbáljuk összehozni. Több vetélésen is túl vagyok. Sajnos! Nem tudom meddig várok még a teszttel! Mindenképp megírom!
Nagyon sanszos a dolog :) ) nagyon drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én nem tudom, miért kérdezel inkább, mint hogy azonnal tesztelj. Mire jó neked, hogy napokig stresszeled magad: most akkor baba vagy nem baba? Nagylány vagy már. Attól nem leszel terhesebb, csak boldogabb, ha mégis pozitív. ha pedig negatív, az még mindig nem jelenthet csalódást, hiszen nem jött meg neked, azaz még van remény.
én már tesztelnék a helyedben. én is teszteltem elsõre negativet. de fájtak a melleim, egy hét mulva pozitivat teszteltem akkor már kemény hányingerem is volt. most 6. hetes a pindur-pandur. tesztelj és ird meg mi lett az eredmény :) szereintem baba van a pocakban :) remélem :)
Szerintem is tesztelj, hiszen ha jan.22-én mensiztél, akkor most már az 5.hétben vagy és ilyenkor már szétdurran a teszt a dupla csíktól! :) )
Kedves 10:36-os az elsõ tesztet mikor csináltad? Mára nem várom.Eddig nem is jött, a mai tesztem negatív, amit nem akarok elhinni, mert ez az elsõ próbálkozásunk, és apával mindennnap együtt voltunk.Egy picit menzisen görcsölgetett ma a hasam, de elmúlt.Nálam ha elkezdek görcsölni, azonnal megjön, nem szórakozik.A mai nega teszt ellenére, még nagyon bizakodok, egyszerûen érzem, h. terhes vagyok.Jó egészséget, várom válaszod. Neked meg kedves kérdezõ, szerintem is tesztelhetsz már.Minden teszt már a napszak bármely szakaszában kimutatja a terhességet, ha az vagy.De gomdolom ezt már tudod.:) Szurkolok
Szerintem is csinálhatsz most már tesztet. Legalább akkor már tudni fogod biztosra, hogy kisbabád lesz. És nagyon boldog leszel!!! :) )
12:01es :) és vagyok az elsõre negativ tesztes. 5. hetesen lett a teszt pozitiv, elsõre akkor 4. hetes volt a kicsi. de ha a mensihez viszonyitva kérded az nállan neces, mert elléggé összevissza volt mindig.
Na csináltál tesztet? :) ) Reméljük pozi! :)
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem, mert elkezdtem barnázni és várom, hogy mi lesz! Párom hazajön és megbeszélem vele, ugyanis õ nem engedte.
Mi hogy történt? Írd meg nekünk! Úgy látszik sokan gondoltunk rátok! a doki mégis terhességet állapított meg, illetve teszteltél is? Gratulálunk!

Lehetséges, hogy babát várok, ha megjött a mensim, de egyáltalán nem fájt a hasam, ami mindig szokott?

És csak 3 nap volt 1.és 3. er?s barnázgatás, 2. napon a vérzés picit er?sebb. Azóta a mellem nem érzékeny, de 1x volt este er?s hányingerem.

Legjobb válasz: Van aki teherbe esik és azért nem tud róla, mert rendesen menstruál az elején.A másfajta mensi is többmindentõl lehet, de azért várj egy-két napot, és tesztelj.Ha semmi, figyelgesd a tüneteidet, mert nem biztos hogy most ilyen korán kimutatja, és tesztelj késõbb is.Ne éld bele magad.Légy türelmes.

Van aki teherbe esik és azért nem tud róla, mert rendesen menstruál az elején.A másfajta mensi is többmindentõl lehet, de azért várj egy-két napot, és tesztelj.Ha semmi, figyelgesd a tüneteidet, mert nem biztos hogy most ilyen korán kimutatja, és tesztelj késõbb is.Ne éld bele magad.Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Két hetesen is lehetnek ilyen tünetek már ??
hát, ha a teszt pozitív... :) )) akkor valószínû, és gratulálok!
szintén gratulálok :D
A kérdező hozzászólása: Úhh köszi , de csak egy tesztet vettem eddig ..lehet csak elkaptam valamit , de arik vagytok :)
Nem hinném, hogy ilyet csak úgy el lehetne kapni :) . Ha pozitív a teszt, akkor igen valószínû, gratulálok :) . Egyébként lehet, hogy el is kaptál valamit, de ezek mellett a baba szerintem tuti!
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a terhességi hetek számolásával. Az utolsó menstruációtól számítják, így most valószínûleg 5 hetes lehetsz, hisz a teszt sem mutat pozitívat bizonyos Hcg szint alatt. Mikor volt meg utoljára? Amúgy igen, terhes vagy teljesen biztosan.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a tehességi hetekkel . Ugyanis van már egy babóm .Sajnos volt, hogy már pozitívat mutatott halványan és nem volt semmi .Szóval várok most kell megjönnie a napokban..
A kérdező hozzászólása: No terhesség --

Van itt olyan aki nem a menstruáció kimaradásából vette észre hogy terhes? Az lehetséges, hogy mehjön a nem várt, és mégis terhes valaki?

Legjobb válasz: A barátnõm huga járt már így, 4 hónapig mensizett mikor kiderült hogy babát vár! Részleteket nem tudok, csak hogy megvolt neki.

A barátnõm huga járt már így, 4 hónapig mensizett mikor kiderült hogy babát vár! Részleteket nem tudok, csak hogy megvolt neki.
Pár nap múlva ismételd meg.Ha nem védekeztél, minden lehetséges.

Lehetséges az, hogy ha terhes vagyok, akkor a nem várt előtt 4 nappal semmi tünet? Vagyis csak annyi, hogy érzékeny a bimbó, néha-néha hasszurka, és a mikroszkópom páfrányos! De semmi hányinger!

Legjobb válasz: Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)

Van akinek a hányinger a terhesség 9. hetétõl kezdõdik! A testvérem a második babáját várja és mindkét terhességnél a hányinger a 9-10. hétben kezdõdött! Egyébként neki semmi tünete nem volt! Várj addig amíg kimarad a mensid, és ha nem jön meg, másnap tesztelj! Szorítok, hogy sikerüljön! :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges az, hogy a mikroszkóppal baj van? mindig páfrányosat mutat, pedig 4 nap múlva nem kellene megjönni! peteérés nem valószínû! ma reggel felkelés után csináltam rögtön, tehát semmi nem volt a számba legalább 8 órája, és így is páfrányos!
Lehetséges, hogy terhes vagy, a tünetek általában a menstruáció után jelentkeznek. Ha a (nem) várt menstruáció késik (nem jön meg), akkor tesztej reggeli elsõ vizeletbõl. Érdemes a teszteléssel várni a kimaradt menstruáció után pár napot (kb. 1 hetet), hogy a teszt biztos eredményt mutason. Szerintem most ne foglalkozz a mikroszkóppal! Pár nap és kiderül sikerült-e a baba! Szurkolok!
nekem semelyik terhességkor sem volt semmiféle hányingerem. de mi az, hogy páfrányos mikroszkóp?
A kérdező hozzászólása: az akkor szokott páfrányos lenni, ha peteérés van! arra való! de mensi elõtt 4 nappal nem hiszem, hogy lenne peteérés! és sokan írták itt, hogy nekik akkor maradt páfrányos, amikor terhesek voltak!

Mitől lehetséges az, hogy a mensi nem tud rendesen leszakadni, pedig már hétfőn meg kellett volna jönnie? Tegnap óta barnázok, terhes viszont nem vagyok, mert negatív lett a tesztem a nem várt mensi után egy nappal.

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz még babás! Sok embernek, csak a nem várt mensi után 5-6 nappal lesz+ a teszt, mert akkor van elég HCG a szervezetébéen! Én még tuti hogy csinálnék egy másik tesztet is!

Szerintem lehetsz még babás! Sok embernek, csak a nem várt mensi után 5-6 nappal lesz+ a teszt, mert akkor van elég HCG a szervezetébéen! Én még tuti hogy csinálnék egy másik tesztet is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, de inkább nem reménykedek. Tegnap eléggé magam alatt voltam, amikor megjött a menzesz elõszele. Minden jót!
Remélem pozitívat fogsz tesztelni, de ha mégsem, akkor menj el dokihoz és mondd el neki, hogy a mensi elõtt barnázgattál, mert elõfordulhat hogy kevés a progeszteronod, ami nehezíti a beágyazódását a megtermékenyített petesejtnek.

5 nappal nem várt előtt, hányinger, de a teszt negatív. Lehetséges hogy még nem mutatja ki?

Az előbb iszonyú hányinger jött rám és igaz nem reggeli első vizelet volt de gondoltam csinálok egy tesztet ami negatív lett. Szerintetek lehet hogy még nem mutatja ki? Korai volt még a tesztelés? Lehet a hányinger sem azért van?

Legjobb válasz: Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitõl lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges elõbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :) Mióta szeretnétek babát?

Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitõl lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges elõbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :) Mióta szeretnétek babát?
Nagyon korán teszteltél. Bár én a hányingert is korainak tartanám. Nekem is volt, hogy hányingerem volt, érzékeny voltam a szagokra, nekem akkor már késett is, de a teszt negatív volt. Nem voltam terhes, valószínûleg annyira akartam a babát, hogy én produkáltam a tüneteket. Amikor terhes lettem, a 6. hét környékén kezdõdtek a rosszullétek. Úgy tudom, hogy mivel a terhességi tüneteket a hormonok okozzák, ha annyi hormon van, hogy tünetet okozzon, akkor azt a mennyiséget a teszt is jelezné. Nekem legalábbis így mondták. Ennek ellenére lehetsz terhes, és kívánom is, hogy az legyél, de várd meg, amikor meg kellene jönnie (vagy én még rávártam két napot, hogy hátha késik és ne éljem bele magam) és akkor tesztelj.
angyon és valószinülega ahányinger sem azért van mert az ritkán jelentkezik korán az is csak a 4. hét körül. Általában csak az 5.-6. hét után kezdõdik, ha egyáltalán lesz hányinger.
5 nappal elõtte az lenen a fura, ha kimutatná. Várd meg azt a pár napot, megspórolsz magadnak egy csomó agyalást.
Igen! Rá van írva a tesztekre, hogy egy nap késéssel kell õket elvégezni! Vard meg, hogy egyáltalán mi lesz. Ha nem jön meg, csinálj egy 10-es tesztet. A hányinger amúgy korai. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat aranyosak vagytok! Olyan rossz a várakozás, fél éve várom hogy ne jöjjön meg :) Nem tudom akkor mitõl van a hányinger, én is korainak tartom és valójában remélem hogy olyan szerencsés leszek hogy nem lesz majd hányingerem :) Vettem be b6 vitamint, az általában segít ha hányingerem van, de most még nem hatott...
Szia! Mi is pont most várjuk az eredményt... Az elsõ terhességemnél nekem a 15. napon lett poz. a teszt (az ovu után), de elõtte nem is csináltam... A hányinger nem volt erõs, de nekem a 6.-7. hét között kezdõdött. Szerintem ezeket a tüneteket Te produkáltad, mert nagyon szeretnéd a babát. Én is képes vagyok bármilyen tünetet képezni, de már sajnos tapasztalatból tudom, hogy nem lehetséges ilyen korán. Én is tesztelgetek, ma vagyok a 12. napon, de természetesen negatív, így teljesen feleslegesen csinálom. Várj egy kicsit még és nagyon drukkolok! (1, 5 éve próbálkozó anyuka... :( )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen aranyos vagy, nagyon drukkolok Nektek :)

Sok tunet arra utal, hogy babat varok? Lehetseges, hogy a doki nem latta csak? Vagy lehet beteg vagyok? Menjek el masik orvoshoz?

Julius 7.-en volt utoljara menzeszem, azota a parommal folyamatosan probalkozunk a babaval. Augusztus 6.-an kellett volna megjonnie, de azota sem jott meg. Julius 29.-en csinaltam egy terhessegi tesztet, mivel hanytam es fajtak a melleim.(azota is erzekeny a bimbom es estenkent feszulnek a melleim nagyon) A teszt negativ lett, de mikor nem jott meg csinaltam ujat es az pozitiv lett, bar a masodik csik halvanyabb volt mint az eredeti, de jol lathato. Csinaltam meg egyet es az is pozi lett. Az alhasam neha begorcsol mintha meg akarna jonni. Most hetfon csinaltam egy reggeli vizeletes tesztet is az is pozi, de itt is halvanyabb a csik. Tegnap voltam dokinal, aki azt mondta, hogy terhessegre utalo elvaltozas nincs(huvelyi ultrahangot csinalt).Vissza hivott 2het mulvara egy rakszuresre es egy ujabb vizsgalatra.Nagyon elkeseredtem! Azt olvastam, hogy tumor, es ciszta is okozhatja a hcg termelodest es esetleg azt mutatta ki a teszt?

Legjobb válasz: Ilyen korai terhességet még nem tud az uh sem kimutatni, úgyhogy szerintem simán lehetsz terhes még. Próbálj két hétig nyugton lenni, ne agyalj hülyeségeken. Az, hogy a hcg emelkedett, az mindenképp bíztató, a doki csak a tényeket közölte veled.

Ilyen korai terhességet még nem tud az uh sem kimutatni, úgyhogy szerintem simán lehetsz terhes még. Próbálj két hétig nyugton lenni, ne agyalj hülyeségeken. Az, hogy a hcg emelkedett, az mindenképp bíztató, a doki csak a tényeket közölte veled.
A kérdező hozzászólása: Megvolt a doki. 4, 7mm a picim es kb 6hetes. Koszonom hogy gondoltatok ram. 6hkm
Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek dokihoz. Ma reggel barnaztam most este pedig rozsaszin folyas is volt egy keves. Sok helyen azt olvastam, hogy ez termeszetes. Nagyon megijedtem persze ennek ellenere. Holnap majd jelentkezem este, hogy mivolt.
Kedves Kérdezõ! Van már valami fejlemény?
Nem volt szép a dokitól, hogy nem adott egyértelmû választ. Úgy értem, legalább annyit mondhatott volna, hogy attól, hogy õ nem látja, még van-e esély. Én úgy tudom, hat hetes kortól láthat csak valamit, attól korábban õ is csak vérbõl vagy vizeletbõl állapíthatja meg. Nem kért/vett tõled mintát? Szerintem addig is, míg visszamégy hozzá, tesztelj 2-3 naponta. Ha erõsödik a csík, akkor kezdhetsz örülni!
Nem baj ha nálad nem láttak gesztációs gyûrût, mivel nem minden gép, orvos egyforma! Nem lesz semmi baj!
Igazsag szerint az meg az embrio elotti fejlodesi resz... Akkor csak nincs gond ha nem gorcsolsz nagyokat... Ha folyamatosan gorcsolnel az jelezne... Egy ismerosom csak akkor vette eszre hogy baj van mikor a hasfala tiszta ver volt... A petevezetekeben tapadt meg a pici... De az o eletet az a terhesseg mentette meg mert amikor korhazba kerult akkor jottek ra hogy mehnyak rakja van... Na de remtortenetek mindenhol vannak...
A kérdező hozzászólása: Mi az a gesztacios gyuru? nem folyamatosak a gorcsok, leginkabb mikor ideges vagyok valami miatt(ami eleg sirun van sajnos).
Szia! Ha ne adj isten mehen kivuli akkor nem latjak... Nekem 4 hetesen a fiamat gesztacios gyurunek hivtak... Aznap mentem dokihoz mikor meg kellett volna jonnie :) nem volt hiper-szuper gep de a doki latta... Ha gorcsolsz akkor doki, de remeljuk 1-2 het mulva latni fogjak :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat es hogy megnyugtattatok! Konnyebb lesz igy kivarni a 2hetet!
Ha 6.-án kellett volna megjönnie akkor voltál elvileg 4 hetes, akkor tegnap voltál 5 hetes, ha idõben volt a pé-d. Ha késõi pé-bõl fogant, akkor simán elképzelhetõ hogy amiatt nem látta. Szerintem majd ha 2 hét múlva sem lát semmit, akkor lehet ezen agyalni hogy mi van.... de valószínû terhes lehetsz :)
Ha ciszta lenne, már látta volna az UH-on :) Nyugodj meg, ha három teszt is pozitív lett, akkor tuti terhes vagy, és gratulálok hozzá :) A doki most még nem láthatott nagyon sokat, de két hét múlva már ott lesz a monitoron a kicsikéd :) Ne idegeskedj, biztosan ott van a babád :)
Gratulálok :) )))

Hüvelygombám volt, és mikor elkezdtem volna a kezelést megjött a menszeszem, így nem használhattan canestent. Azóta várom, hogy visszajöjjön, de semmilyen tünetem nincs. Lehetséges hogy elmúlt? Vagy számitsak még arra, hogy újra kialakul?

Legjobb válasz: Ige ujra ki fog jönni. A menzesszel tisztul de nem irtódik ki pár nap/hét után ujra elterjed annyira hogy okoz tüneteket. Én is igy voltam sokáig hogy mindig csak a mensi elötti héten jött elõ a tünet.

Ige ujra ki fog jönni. A menzesszel tisztul de nem irtódik ki pár nap/hét után ujra elterjed annyira hogy okoz tüneteket. Én is igy voltam sokáig hogy mindig csak a mensi elötti héten jött elõ a tünet.
A kérdező hozzászólása: Hát már kb 5 napja elmúlt a menszeszem ...
Én a biztonság kedvéért dokinál vetetnék mintát. Biztosat úgyis õ tud mondani.
Nekem 3 hétig birta annó és a mensi elötti héten jött elõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!