Találatok a következő kifejezésre: Lehetseges hogy bebim (7 db)

2 napja késik, és 1 hete fájdogál a hasam, ami soha nem szokott lenni és a testhőm 36.9, lehetséges hogy bébim lesz? A tesztel még várni akarok, hátha csalódás lenne! Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A teszttõl félsz, hogy csalódást okoz, de az nem lenne csalódás, hogy itt most bíztatunk, hogy tuti baba, aztán holnap megjön? Esély van rá, mert nekem is szúrkált a hasam már 1 héttel az esedékes mensi elõtt, meg a hõd is arra utal, de ne mi mondjuk ezt meg neked. Nagy lány vagy már, csinálj tesztet.

A teszttõl félsz, hogy csalódást okoz, de az nem lenne csalódás, hogy itt most bíztatunk, hogy tuti baba, aztán holnap megjön? Esély van rá, mert nekem is szúrkált a hasam már 1 héttel az esedékes mensi elõtt, meg a hõd is arra utal, de ne mi mondjuk ezt meg neked. Nagy lány vagy már, csinálj tesztet.
Nem értem, miért kisebb csalódás MOST egy negatív teszt, mint azok után, hogy mi jól belelovalltunk téged a terhesség gondolatába. Na AZ tényleg csalódás lenne, és egy csomó nõ elköveti, aki idejár magának terhességet hazudtatni a fórumozókkal (ki a kimaradt vérzés elõtt, ki utána), akik egészen addig ámítják, amíg a végén tényleg csalódik, mégpedig hatalmasat Hát én nem foglak ámítani. Tessék tesztelni, és megtudod. Nagylány vagy már, szembe tudsz nézni vele. Mellesleg az még nem jutott eszedbe, hogy az a teszt netalántándehamégis POZITÍV is lehet?
Szia! Mi újság? Sikerült a baba?

Lehetséges, hogy a Mecsek bébi teától pukizik egyfolytában a bébim?

Legjobb válasz: Szia! Valószínû, mert abban van kömény. De éppen ez a cél :) Addig örülj, míg kijön,mert ha nem jönne, akkor lehetne éjszakázni a hasfájással. :( Volt benne részünk !

Szia! Valószínû, mert abban van kömény. De éppen ez a cél :) Addig örülj, míg kijön, mert ha nem jönne, akkor lehetne éjszakázni a hasfájással. :( Volt benne részünk !
Ez a tea pont erre való!

Lehetseges hogy a bebim elso foga alul jon de csak egy?

En ugy tudta, hogy az also ketto egyszerre jon. Vagy most hulyeseget kerdeztem.

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy lehetséges, nem napra pontosan egyszerre jön ki, több hét is eltelhet a 2 fog kibújása között! Dia - 7 hós kislány anyukája

Szia! Persze, hogy lehetséges, nem napra pontosan egyszerre jön ki, több hét is eltelhet a 2 fog kibújása között! Dia - 7 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Huha el sem hiszem, mar alig varom hogy felebredjen es megint megnezhessem:) :) :) Koszonom valaszod!!!!

Lehetséges, hogy a bébi őszilé miatt bukott sokat a babám?

5 hónapos korától adtam neki, bukott el?tte is, de utána többet! Mindig ha ivott (kecskeméti), utána tuti bukott valamennyit! 1-2 hete nem adok neki, azóta nem bukik annyit! Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Szerintem lehetséges. Ha lehet ne is szoktasd az ilyen italokhoz.Sima víz esetleg tea tökéletes neki.

Szerintem lehetséges. Ha lehet ne is szoktasd az ilyen italokhoz.Sima víz esetleg tea tökéletes neki.
A kérdező hozzászólása: Nem akartam hozzá szoktatni, csak a védõnõ ajánlotta, mert gondok voltak a széklettel, és a védõnõ azt mondta, adjak neki bébi õszilevet, attól lesz széklete!
Most mennyi idõs?Mert a hozzátáplálás is sokat segít a székletproblémákra.
Mi volt a gond a széklettel? Mert az normális, ha idõvel ritkul, ha csak anyatejes, ez még nem székrekedés..!
Egyébként ha az õszilétõl bukott, az napnál világosabban jelzi, hogy még nincs itt az ideje a hozzátáplálásnak.

Lehetséges, hogy 17-18 hetesen érzem a kezemmel a bébim mozgását?

minden nap,igaz ritkán,általában este.vékony vagyok.és nem buborékolást,hanem mintha rúgna egyet-egyet.

Legjobb válasz: persze hogy érezheted! Minél kisebb a zsírréteg a hasfaladon, annál többet tudsz érezni.:-)

persze hogy érezheted! Minél kisebb a zsírréteg a hasfaladon, annál többet tudsz érezni.:-)
Hi, én is ilyet éreztem a 6-7. héten és én sem voltam benne biztos, hogy ez már a babszem. Pedig õ volt bizony! Én is vékony vagyok, hasfalam is az. Majd melátod, egyre erõsebbek lesznek a rúgásai, mozgásai. Olyan édesek ilyenkor! 22 hetes kismama
utolsó vagyok. 16-17. héten akart lenni, de nem vette be a klaviatúra az egyest, bocs!
A kérdező hozzászólása: Jól van, már azt hittem képzelõdõm.én azokat a buborékokat vártam, de nálam nem volt ilyen.köszi a válaszokat.
Szia! Nekem sem voltak buborékok, és a 18. héten kezdtem elõször érezni. Úgyhogy valószínûleg neked is a babó aktiválódott. :) 25 hetes kismama
Szia én is érzem már egy hete és nekem sem a várva várt buborékolás volt. Egyszer csak mintha belém rúgott volna valaki belõlrõl. Én is azt hittem hogy képzelõdök de ilyet még soha nem éreztem ezelõtt így tudom hogy csakis õ lehet! 17 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és nagyon sok boldogságot nektek a babához!!!
En 15 hetesen ereztem olyant mintha a bugyborekok szallnanak fel a hasfalamra, 17hetesen kezdtem erezni a kezemmel is es gyakran.Most valamelyik nap meg lattam is!Nagyon sokaig rugdolozott, olyan volt mintha a borom alatt lenne es ki akarna maszni, fel fel bokott..En is nagyon vekony vagyok es semmi hasam nincs.Ugyhogy siman ot erzheted!18 hetes multam
Szia! nekem egy picit husos a pocim (az elõzõ két terhesség után sajna marad ott valami) és én már 2 hete éreztem , hogy rug nagyokat a babám. A rendszeres mozgásokat még nem érzem, de ha lefekszem a hátamra és a kezemet a pocimra teszem, akkor odabujik, gondolom a jó meleg miatt. A legjobbakat! 18 hetes kisnami

13 hetes vagyok. Lehetséges, hogy a párom már hallja a bébit?

Teljes csendben buborékozás-szer? hangokat hall a hasam alján. Ez lehet már ?? Vagy csak az emésztésem?

Legjobb válasz: Inkább csak a bélmozgásodat hallja. A kórházban sem hallgatják meg a 30 hetes alatti terheseket a hallgatós babaszívhangvizsgálóval (nem tudom a szaknevét) De azt mondják, majd késõbb, ha csönd van, és jó füle a papának, akkor a szivét lehet hallani. De az orvos is csak 20 hét után hallgat szívhangot. Bocsi, nem akarlak letröni, de ez m ég nem a baba valószínü, de ápolgassátok egymást, hogy a baba szokja apát is:-)

Inkább csak a bélmozgásodat hallja. A kórházban sem hallgatják meg a 30 hetes alatti terheseket a hallgatós babaszívhangvizsgálóval (nem tudom a szaknevét) De azt mondják, majd késõbb, ha csönd van, és jó füle a papának, akkor a szivét lehet hallani. De az orvos is csak 20 hét után hallgat szívhangot. Bocsi, nem akarlak letröni, de ez m ég nem a baba valószínü, de ápolgassátok egymást, hogy a baba szokja apát is:-)
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a választ, nem is igazán a szívhangra gondoltam, hanem olvastam/hallottam róla, hogy amikor elõször megérzed a baba mozgását, olyan, mintha buborékok mozognának a hasadban. Na, én erre gondoltam, hogy a párom esetleg hallhatja már ezeket a "buborékokat", míg én nem érzek semmit. Nem vetted el a kedvem, még mindig bízom benne, lehet, hogy egy kicsit belemagyarázás is, de olyan jó, ráadásul nem volt semmilyen extra terhességi tünetem..a páromnak meg mindenképpen jó, hogy õ is részt vehet végre valamiben, és végre õ is "tud" valami olyat, amit én nem ;)
ez a bélmozgásod.
A baba mozgását nem lehet hallani :-(
Amiit Te olvastál "buborékolást", az csak egy érzés, olyankor nem buburékolás van ténylegesen, hanem olyan, mint ha...! Amúgy most vagyok 23 hetes, a védõnõm hallgatott szívhangot, és azon keresztül is csak halkan hallottuk a mozgását. Pedig az egy mûszer, nem egy emberi fül. Mindenesetre jót nevettem a kérdéseden, így reggel!!
hát igen, az emberi butaságnak nincsen határa...

Lehetséges az, hogy az én 32 hetes bébim a pocakban szinte nem is alszik, állandóan rúgkapál reggeltől estig?

Max 10 percekre nyugszik meg, mármár aggasztóan sokat ficánkol

Legjobb válasz: Szerintem alvás közben is mozdulhat :) vízben neki könnyebb a mozgás, mint majd amikor kijön.

Szerintem alvás közben is mozdulhat :) vízben neki könnyebb a mozgás, mint majd amikor kijön.
Igen, lehetséges, hogy nagyon sokat mozog, de szerintem ez sokkal jobb, minthogy azon aggódj, hogy nem akar megmozdulni és nem érzed õt. Én terhesen mondtam is a dokinak, hogy szerintem kislányom nem alszik odabent. Hihetetlen sokat mocorgott. S kint is ilyen, nincs megállása. Párom tornádónak hívja. :)
Vannak ilyen idõszakok. Aztán jön az ilyesztõ csend, halálra tudtam rémülni olyan soká csak aludt. Sõt, lassan betöltöm a 38. hetet, és még most is vannak ilyen nagyon aktív napok, pedig elvileg már nem fér el túl jól.
Nekem sem volt nyugtom a fiamtól a pocomba:-) állandóan kinyomta magát ide-oda, rugdosott, volt olyan, hogy olyan intenzív volt kb 2 órán keresztül, hogy belilult a hasam kívülrõl, kegyetlen fájdalmas volt. Most 20 hónapos, és egy örök mozgó, nincs megállás ha fent van:-)
32+3 napos vagyok. Állandóan mocorog. Kinyoja ezt-azt én meg csak ugrálok a fájdalomtól :) De volt 2 nap amikor nagyon nyugis vol, én meg tiszta ideg, hogy baj van.... De ujra beindult a diszkó odabent.. :) :) De inkább ez legyen... Ne aggódj. Bizrtos nálad is minden ok... :)
Én csak 29+3 hetes vagyok! Az én babám is rettenetesen aktív. 16+5 hetesen éreztem elõször és azóta minden nap mozog, egyre erõsebben. Tegnap tettem fel kérdést . Az Én babám még csuklik is hozzá sokszor és sokáig. Én is attol félek, hogy egy örökmozgó lesz idekint. Már én is azt gondolom, hoy õ álmában is tud mocorogni. Mert akkor mikor alszik, ha mindig mozog?
A kislányom még vajúdás alatt is sokat mocorgott. Igaz, éjjelente aludt velem õ is, napközben viszont megállás nélkül ficánkolt. 1 éves, örökmozgó. Ne aggódj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!