Találatok a következő kifejezésre: Lehetseges, hogy napos keses utan (3 db)

Lehetséges, hogy a 6 napos késés után még negatív a teszt?

Az el?z? terhességemkor is ezt a tesztet használtam, de akkor megvártam a 9 napos késést. Akkor pozitívat mutatott. Most viszont negatív.

Legjobb válasz: Szia/Sziasztok! Nos nem tudom,hogy elkeserítelek vagy örömet szerzek ezzel,de nekem 12 napot is késett már.

Szia/Sziasztok! Nos nem tudom, hogy elkeserítelek vagy örömet szerzek ezzel, de nekem 12 napot is késett már.
Szia Nemb biztos, hogy azért késik mert terhes vagy, én 3 nap késés után csináltam pozitiv lett utána rá két napra megint holnap megyek orvoshoz. Szerintem várj egy két napot csinálj még egy tesztet és ha továbbra sem jön meg menj el orvoshoz a teszt eredménytõl függetlenül. Sok sikert!
ez van, nekem elsõ terhességemnél még 14 nap késés után is negatív volt, majd még pá nap múlva poz....csinálj egyet ha terhesnek érzed magad, egy másfajtát
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen csinálok még egyet pénteken, ha addig nem jön meg. Meg bejelentkezek a dokihoz a jövõhétre az eredménytõl függetlenül. Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek volt-e ilyen. És köszönöm az eddigi válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ma már 9 napja késik. Reggeli vizeletbõl másfajta teszt ismét negatív. Szóval úgy néz ki, hogy nem vagyok terhes. Lehet, valami hormonprobléma. Hétfõn bejelentkezek az orvosomhoz.

Lehetseges, hogy 4 napos keses utan sem mutat + a teszt, es megis baba van?

Legjobb válasz: Hallottam már ilyet, de elég ritka eset, ilyenkor már ki szokta mutatni a teszt, ha a peteérési fázisod a mensiig 14 nap vagy több egy picit. Ha kevesebb akkor csúszhat a + eredmény. Meg valakinél nincs olyan sok hcg az elején, de mondom ez ritka.

Hallottam már ilyet, de elég ritka eset, ilyenkor már ki szokta mutatni a teszt, ha a peteérési fázisod a mensiig 14 nap vagy több egy picit. Ha kevesebb akkor csúszhat a + eredmény. Meg valakinél nincs olyan sok hcg az elején, de mondom ez ritka.
A kérdező hozzászólása: Szeretnem tudatni, hogy ma reggel ket csikos tesztem lett!! A tuti nem vagy terhes hozzaszolonak uzenem: Ha lehet ne mond tobbe, hogy tuti nem!! Koszonom! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, akkor meg remenykedhetek egy kicsit! :)
nincs kizárva mert nekem is 12 napos késés után mutatata ki halványan majd 15 napon lett erõs. ne add fel!
szerintem azért nincsen kizárva a terhesség, mert az anyámnak csak a terhessége 6. hetén mutatta ki, hogy terhes az öcsémmel. Tehát ne add fel az a lényeg
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!
nagyon szoritok neked. vegyél még egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Igen 28 napos ciklusaim vannak, es pontos a menzim. Most viszont: Ket nap keses, 2 nap pecsetelo verzes, 36.9 ho. itt tartok most. Ma reggel mar nics pecseteles, - teszt, 36.9 ho.
szerintem sem vagy terhes. ez a késés valami mástol lehet.
Jártál orvoshoz?
A menzid mindig potos szokott lenni?
szia.sajnos tuti hogy nem vagy terhes. A tesztek 99% bisztosak. a Hcg nek ilyekor kellene a legmagasabbnak lennie.
Szia!Gratulálok a babához!És egyet értek veled abban ha valaki vagy valakik nem tudnak normálisan hozzá szólni dolgokhoz vagy éppen féltékenyek azok tartsák meg a véleményüket!

Hát 5 napos késéssel tegnap (jún.27. ) megjött. Eddiig 28 napos ciklusaim voltak. Azóta jött már 30, és most 33 napra. Ezek után hogyan számoljam a következő lehetséges alkalmat?

Legjobb válasz: ha ennyire rendszertelen a ciklusod,akkor az lenne a legjobb,ha vennél ovu tesztet,vagy mikroszkópot! nem olcsó,de megéri! én nem mondom neked,hogy mérd a hõdet,nézd a nyákod,mert nekem az sose jött be! de neked,lehet,hogy igen!

ha ennyire rendszertelen a ciklusod, akkor az lenne a legjobb, ha vennél ovu tesztet, vagy mikroszkópot! nem olcsó, de megéri! én nem mondom neked, hogy mérd a hõdet, nézd a nyákod, mert nekem az sose jött be! de neked, lehet, hogy igen!
A kérdező hozzászólása: Hol lehet ezeket beszerezni? Ésmennyibe kerülnek?
az ovu tesztet drogériába, a mikroszkópot gyógyszertárba! a mikroszkóp 2250ft, most vettem én is, és örök életû, a teszt drágább valami 5000ft 5 db, de csak egyszer használatosak! de a neten jobban utána tudsz nézni! sok sikert, és remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: KöSZÖNÖM SZÉPEN!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!