Találatok a következő kifejezésre: Lehetseges, hogy kozben es (61 db)

Van egy 18 hetes bullterrierem, es mar 3 hete gyonyoruen allt mindket fule, de 4 napja az egyik kajla, lehetseges hogy koze van a fogvaltashoz? 3 napjaelkezdtek kipotyogni a fogai. Mit csinaljak, hogy ismet alljon?

Szandekosan nem simogatjuk sem a fule tovet, sem a fulek kozott, nehogy kart tegyunk a porcba.

Legjobb válasz: szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.

szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.
Igen, a fogváltás miatt van. A csontfogak hirtelen nagy mennyiségû kalciumot vonnak el a szervezetbõl, de ne aggódj, ha elõtte állt, akkor vissza fog állni magától. Én nem adnék kalciumot külön, ha megfelelõ tápot eszik, akkor az elég kell, hogy legyen.
Igen, a fogváltás miatt van. Ha befejezõdött a fogváltás visszaáll a füle, ha nagyon nem akar kötözheted is...
A kérdező hozzászólása: a royal canin juniort kapja, az eleg jo?
Royaltól nagyon gyorsan nõ, nem biztos, hogy az használ a bullynak. Itt sokak szerint nem a legjobb minõségû táp a Happy Dog, de nálunk az óriásoknál (német dogok)bevált, illetve nagyon jó táp még a Trainer(szerintem az egyik legjobb a piacon, ez az én tapasztalatom) is, csak talán kicsit nehezebb hozzájutni...
A kérdező hozzászólása: Angliaba elek itt nem nagyon lattam a Happy Dog fele tapot.
A kérdező hozzászólása: megneztem a royalos dobozt azt irja kozepes termetu kutyaknak.igy is ugy gondolod , hogy valtsak?
A kérdező hozzászólása: talaltam egy oldalt ahonnan be tudom szerezni, koszi a tanacsodat, kiprobalom a happy dog-ot!
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeket, a kutyusnak ismet all a fule!

A barátom hétvégén megujjazott, de fájt és azóta vérzek. Lehetséges, hogy köze van egymáshoz?

Most kellett volna megjönnie, de 4nappal korább úgy mond, "megjött". De nem hiszem, hogy ez menstruáció, mert kevesebb. Lehetséges, hogy megsérthetett ott bent valamit? Meddig fog ez tartani?

Legjobb válasz: Lehet felszakadt a szũzhártyád....://.....Hány éves vagy???

Lehet felszakadt a szũzhártyád....://.....Hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: Az már rég megtörtént :D amúgy, 18 vagyok.
Felsertett esetleg? Menj el dokihoz es nezzetesd meg magad..nehogy kesobb nagyobb problemad legyen!
Minek ujjaz az, kai nem tudja hogy kell. Száraz dolgokat nem dugunk vaginába. Ez egy alapvetõ ismeret.
Miért ujjazott? dugni nem tud? hehe
#5: attól még, hogy szoktak "dugni", nem zárja ki az ujjazást néha napján te tudatlan. Sajnálom a barátnõidet. hehe

Sims 3. Eltûntek a személyiségjegyek, és játék közben nem tudok rámenni más simekre. Lehetséges, hogy a Helper Monkey miatt van?

illetve ha igen, hogy szedjem le véglegesen a gépemrõl? már próbáltam leszedni, elvileg nincs már rajta, de ugyanúgy nincsenek szemályiségjegyek

Legjobb válasz: Szia, lehetséges, hogy a miatt van vagy pedig azért mert használod a "testingcheatsenabled true" kódot. Ha így van akkor ne használt mert kárt tesz a játékban, szerintem kezdj egy új világot és akkor jó lesz.

Szia, lehetséges, hogy a miatt van vagy pedig azért mert használod a "testingcheatsenabled true" kódot. Ha így van akkor ne használt mert kárt tesz a játékban, szerintem kezdj egy új világot és akkor jó lesz.
Bármi lehetséges az elme határtalan.
én is éreztem így sokszor vagy úgy hogy mikor álmodom olyan mint ha már álmodtam volna máskor is....
Húúú....Úgy meg kavartál elõször azt se tudtam, hogy mi van!Persze, lehetséges!
A kérdező hozzászólása: és az, hogy újraálmodtam ugyanazt?
Miért ne lehetne...? -.-
Én sokszor azt érzem, hogy ami ma megtörtént velem azt már korábban megálmodtam.

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.
Igen, lehetséges. Bár elég ritka.
Hermafroditának hívják ( két nemi szerve van, de ebben az esetben, mondjuk csak van méhe és petefészkei + pénisze és heréi )! Vagy olyan kromoszóma betegsége van, ahol az y kromoszóma mellett egy x helyett két x kromoszóma van. Ezek betegségek, nem egészséges állapotok, orvossal konzultálni kell, mert mindegyiken lehet segíteni, a páciens döntése, hogy mit akar.
Frászt van kromoszóma betegsége, már megdõl a teória, bár Magyarországra még nem jutott el, de az ilyen jelenség, ha mindkét nemi szerv megtalálható az egyénen, akkor két külön nemû iker terhesség egybeolvadása még korai állapotban. Sõt minden olyan is, ami olyan rendellenességeket mutat, h pl az egyén egyik szeme kék a másik barna stb. Úgy hívják az új tudomány ágat kimerizmus(még a mitológiából)
az nem új tudományág :D viccember..
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nincs vaginája, csak pénisze, akkor férfi, csak transzvesztita ?
2-es vagyok: Azt írtam, hermafrodita, ha megtalálható mindkét nemiszerv ( akár belsõ, akár külsõ nemiszervek ). VAGY kromoszóma rendellenesség: [link] például, ettõl még nem nõ az illetõ, csak valami közbejátszik és nem lesz normális férfi testalkata.
Transzvesztita az egész más, az férfinek születik, de mindenben nõ akar lenni úgy, hogy megmarad a pénisze.Még cicit is operáltat stb...
Transzvesztita az aki férfiként nõnek öltözik, transznemû, aki át is operáltatja magát tudtommal ( akár részlegesen, vagy teljesen )
Tévedésben vagy 8-as, ha más a nemi szervét is átoperáltatja, akkor már nem transzvesztita.

FOTÓZÁS / FÉNYKÉPEZÕ hogyan vagy miért lehetséges hogy a digitális fényképező ugyanazon mesterséges fényviszonyok mellett, EL NEM MOZDÍTVA minden egyes képet másmilyenre készít? Hol kékes hol sárgás közben rögzítve van és kizárólag izzók világítanak.

S.O.S. mert as guta megüt , egész nap evvel szórakoztam mert nagyon fontos és nem tudom , hogy most mi a gond???? Percek kérdése és kivágom a francba a 10 éve olypust.

Legjobb válasz: Az lehetséges volna , hogy a gép vagy nem megfelelõ minõségû vagy hibás? Gyakorlatilag erre keresem a választ mert nem értem hogy ha változtalan minden körülmény , akkor miért eltérõek a fotók? C 725 Olympus

A kérdező hozzászólása: Az lehetséges volna , hogy a gép vagy nem megfelelõ minõségû vagy hibás? Gyakorlatilag erre keresem a választ mert nem értem hogy ha változtalan minden körülmény , akkor miért eltérõek a fotók? C 725 Olympus
Az ilyen hibát színhõmérsékleti probléma okozza. Ha a gép automata fehérszint állításon van, nem tud normális beállítást csinálni. Vagy nem igazán jó a belsõ programja, vagy valami más okozza. Meglepõ dolgokat tud fény terén produkálni egy egészen kevés visszavert fény is (ruháról, bármirõl) amit az emberi szem nem vesz észre. Ha van manuális fehérszint állítási lehetõség, használd azt, akkor legalább egyformák lesznek (elvileg) a képek.

26 hetes kismama vagyok, séta közben pár napja sokat bele nyilal a hasamba, vagyis inkább szúró fájdalom egész lent, mintha hirtelen egy kést szúrnának belém. Úgy érzem, hogy mocorog és lehetséges hogy annyira lent van, hogy ezért fájdalmas?

Remélem nincs semmi komoly baj,akinek esetleg volt hasonló írjon legyen szíves! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: nem tudom, hogy ugyan azt érezzük-e, de szerintem igen. Én is séta közben érzem, olyan mint amikor beszorul a levegõ és szúr.Nem tudom mitõl van, de szerintem nincs pánikra ok, mert a babám ugyanúgy mozog, ahogy eddig, és nem is gyakran fordul elõ ez az érzés, legalábbis nálam. Sajnálom, de konkrét válasszal nem tudok szolgálni, de én is érzek ilyet. 22 hkm

nem tudom, hogy ugyan azt érezzük-e, de szerintem igen. Én is séta közben érzem, olyan mint amikor beszorul a levegõ és szúr.Nem tudom mitõl van, de szerintem nincs pánikra ok, mert a babám ugyanúgy mozog, ahogy eddig, és nem is gyakran fordul elõ ez az érzés, legalábbis nálam. Sajnálom, de konkrét válasszal nem tudok szolgálni, de én is érzek ilyet. 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Nekem csak pár napja van ez, de elég kellemetlen :S És persze lehet, hogy normális de azért ijesztõ, mert ha fekszem is érzem.De mindig mocorog mikor ezt érzem, olyan mintha rugdosna...
Ugye csak viccelsz? :O Monitornak semmi köze a vírushoz...
Nem.
monitort ilyenre nem képes az csak képet fogad videokártyától
Oltasd be valami orvossal, aki monitorokra szakosodott. :D

Lehetséges hogy az kevesebbet szopizik a babocám, mert meg van egy kicsit fázva és nem, úgy kap az órán levegőt szopizás közben?

Legjobb válasz: Igen lehetséges. Mindenféleképpen szívd le a baba orrát( esetleg elötte befújni tengeri sóoldattal)szopizás elött jó alaposan. A gyógyszertárban lehet kapni kenõcsöt amit a baba mellkasára lehet kenni légzéskönnyítõ.Azt hiszem Baby Pulmex a neve.

Igen lehetséges. Mindenféleképpen szívd le a baba orrát( esetleg elötte befújni tengeri sóoldattal)szopizás elött jó alaposan. A gyógyszertárban lehet kapni kenõcsöt amit a baba mellkasára lehet kenni légzéskönnyítõ.Azt hiszem Baby Pulmex a neve.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.És azt tengeri só oldatot hol lehet kapni? de ha orszívó porszivóval ki tisztitom neki egyenlõre az is meg felel? Nem ijed meg a babóca ha ki porszívózom neki ?
Nem ijed meg, a porszívót kicsit távolabb rakd, és nyugodt körülmények közt csináld. Az sem árt, ha nem nyûgös éppen a baba.
Sterimar junior az orr spray neve és gyógyszertárban lehet vásárolni.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót. Ki próbáltuk az orszívó porszívót és hatásos volt, jól ki tisztitota az órát Utána kajált is egy jót.
szia ha még nmem gyogyult meg a babád azota, de remélem meggyogyult az orvos ir ki neki or csópógeteöd de azt használd amit az orvos ir ki azt egy hétig folyamaosan használd és közbe porszivozd az orát ha lehetséges etetés elöt ted meg és az orcseppet hetente kell váltani ha még mindig szükség van a csepektetéshes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!