Találatok a következő kifejezésre: Lehetseges, hogy kozben (160 db)

Lehetseges hogy kozben fogytam?

Egy par hete mar minden nap tornazom es mar lehet latni valami valtozast. A hasam kicsit laposabb, a labaim meg ilyenek. Szoval az a lenyeg hogy lehet latni. De raaltam a merlegre ugyan annyit mutatott. Akkor most meg sem fogytam? Vagy ez csak azert van mert az izom nehezebb? Lehet hogy fogok fogyni? (marmint sulyban) Elore is koszonom!

Legjobb válasz: Mozgás közben izmot növelsz, ami nehezebb, mint a zsír. Így lehetséges az, hogy ugyan vékonyabb vagy, de a súlyod nem változik. Nem a kiló számít!

Mozgás közben izmot növelsz, ami nehezebb, mint a zsír. Így lehetséges az, hogy ugyan vékonyabb vagy, de a súlyod nem változik. Nem a kiló számít!
Felejtsd el a mérleget és használj egy centit a körméreteid mérésére. Végül is a cél, hogy vékonyabb légy, nem az, hogy könnyebb.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, en is erre gondoltam de nem voltam benne biztos :)

Van egy 18 hetes bullterrierem, es mar 3 hete gyonyoruen allt mindket fule, de 4 napja az egyik kajla, lehetseges hogy koze van a fogvaltashoz? 3 napjaelkezdtek kipotyogni a fogai. Mit csinaljak, hogy ismet alljon?

Szandekosan nem simogatjuk sem a fule tovet, sem a fulek kozott, nehogy kart tegyunk a porcba.

Legjobb válasz: szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.

szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.
Igen, a fogváltás miatt van. A csontfogak hirtelen nagy mennyiségû kalciumot vonnak el a szervezetbõl, de ne aggódj, ha elõtte állt, akkor vissza fog állni magától. Én nem adnék kalciumot külön, ha megfelelõ tápot eszik, akkor az elég kell, hogy legyen.
Igen, a fogváltás miatt van. Ha befejezõdött a fogváltás visszaáll a füle, ha nagyon nem akar kötözheted is...
A kérdező hozzászólása: a royal canin juniort kapja, az eleg jo?
Royaltól nagyon gyorsan nõ, nem biztos, hogy az használ a bullynak. Itt sokak szerint nem a legjobb minõségû táp a Happy Dog, de nálunk az óriásoknál (német dogok)bevált, illetve nagyon jó táp még a Trainer(szerintem az egyik legjobb a piacon, ez az én tapasztalatom) is, csak talán kicsit nehezebb hozzájutni...
A kérdező hozzászólása: Angliaba elek itt nem nagyon lattam a Happy Dog fele tapot.
A kérdező hozzászólása: megneztem a royalos dobozt azt irja kozepes termetu kutyaknak.igy is ugy gondolod , hogy valtsak?
A kérdező hozzászólása: talaltam egy oldalt ahonnan be tudom szerezni, koszi a tanacsodat, kiprobalom a happy dog-ot!
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeket, a kutyusnak ismet all a fule!

A barátom hétvégén megujjazott, de fájt és azóta vérzek. Lehetséges, hogy köze van egymáshoz?

Most kellett volna megjönnie, de 4nappal korább úgy mond, "megjött". De nem hiszem, hogy ez menstruáció, mert kevesebb. Lehetséges, hogy megsérthetett ott bent valamit? Meddig fog ez tartani?

Legjobb válasz: Lehet felszakadt a szũzhártyád....://.....Hány éves vagy???

Lehet felszakadt a szũzhártyád....://.....Hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: Az már rég megtörtént :D amúgy, 18 vagyok.
Felsertett esetleg? Menj el dokihoz es nezzetesd meg magad..nehogy kesobb nagyobb problemad legyen!
Minek ujjaz az, kai nem tudja hogy kell. Száraz dolgokat nem dugunk vaginába. Ez egy alapvetõ ismeret.
Miért ujjazott? dugni nem tud? hehe
#5: attól még, hogy szoktak "dugni", nem zárja ki az ujjazást néha napján te tudatlan. Sajnálom a barátnõidet. hehe

Lehetséges hogy 5 szín közül mind az 5 érintse mindegyiket úgy, hogy egy színt csak egyszer lehet felhasználni?

Remélem érthet?:D

Legjobb válasz: Sajnos nem érthetõ, mert nem egyértelmû a kérdésed. Milyen topológiájú sokaságon keresed a választ? Valós számegyenesen (R ad 1) pl. nem lehetséges (feltételezve, hogy minden szín összefüggõ tartományban szerepelhet csak). Térben (R ad 3) ugyanakkor könnyedén megvalósítható. Ha síkra (R ad 2) gondolsz, akkor ott sem lehetséges. (Ha jól látom és nem néztem be a bizonyítást, amit hirtelenjében konstruáltam magamnak.)

Sajnos nem érthetõ, mert nem egyértelmû a kérdésed. Milyen topológiájú sokaságon keresed a választ? Valós számegyenesen (R ad 1) pl. nem lehetséges (feltételezve, hogy minden szín összefüggõ tartományban szerepelhet csak). Térben (R ad 3) ugyanakkor könnyedén megvalósítható. Ha síkra (R ad 2) gondolsz, akkor ott sem lehetséges. (Ha jól látom és nem néztem be a bizonyítást, amit hirtelenjében konstruáltam magamnak.)
ja, nem... terben gondolkodtam: gomb, kocka. az is megfelel? ugy viszont a gomb 3 szinu, a kocka 2 szinu.
ha sikban kell gondolkozni, akkor csak konvex sikidomok lehetnek? ugy nehezebb, mint konkav sikidomokkal 3 dimenzioban persze egyszerubb
hogy ne lehetne: rajzolsz egy kis kort: kitoltod egy szinnel. rajzolsz kore egy nagyobb negyzetet (a>r), 4 reszre osztod, es kitoltod 4 szinnel...remelem el tudod kepzelni:)
vagy rajzolsz 5 kort, ahol mind metszi a tobbit...bocs, csak sokat agyalok. sokszor eredmenynelkul:)
A kérdező hozzászólása: Térben gondoltam. A színek területének alakja lehet akármilyen, egymástól független is. Ahogy én próbáltam nem lehet megcsinálni, mert a negyedik szín egy színt mindenképpen körülhatárol, tehát az ötödik szín azt a körülhatároltat nem fogja tudni elérni. Csak tudni akarom a választ h lehet e, mert ha nem akkor nem agyalok rajta:D
A kérdező hozzászólása: Vagy na hülye vagyok SÍKban:D
nandras: A válaszod alapján (ami elég korrekt volt), szerintem Te is tudod/tudnád, hogy 4 színre van megoldás, csak a válasz írása közben vagy elfelejtetted a pontos feladatot, vagy elfelejtetted végiggondolni. A négyszín-sejtés (amúgy tétel) nem azt mondja, hogy nem lehet olyat rajzolni, hogy 4 szín közül mindegyik érintse egymást... ha így lenne, akkor nem 4 szín kéne a térképekhez, hanem 3. Hisz minek 4, ha mindig van 2, ami nem érinti egymást?
*a térképes részt persze nem írtam komolyan, ha elég lenne 3 szín, akkor sem hiszem, hogy annyit használnának, ugyanúgy, ahogy most sem 4et használnak. :)
hecrat, kíváncsivá tettél...
nandras: Négy színre van megoldás.
19:30: Ha tényleg elég a pontszerû érintkezés, akkor ez is majdnem jó megoldás. csak a négy érintkezõ sarkú négyzetet kell a kör belsejébe rajzolni.
úgy gondolom, hogy síkban nem lehet a feladványt megoldani. ez, mintha a négyszínsejtés pandantja lenne...
Ha érintkezéshez elegendõ egy pont, akkor elég egyszerû.
Elvileg lehetséges, hiszen 5*4 páros, de nem tudom, hogyan.
A kérdező hozzászólása: akkor pl a jobb fölsõ és a bal alsó szín nem értinkezik
jogos... figyelmetlen voltam. négy színre van megoldás.

Sims 3. Eltûntek a személyiségjegyek, és játék közben nem tudok rámenni más simekre. Lehetséges, hogy a Helper Monkey miatt van?

illetve ha igen, hogy szedjem le véglegesen a gépemrõl? már próbáltam leszedni, elvileg nincs már rajta, de ugyanúgy nincsenek szemályiségjegyek

Legjobb válasz: Szia, lehetséges, hogy a miatt van vagy pedig azért mert használod a "testingcheatsenabled true" kódot. Ha így van akkor ne használt mert kárt tesz a játékban, szerintem kezdj egy új világot és akkor jó lesz.

Szia, lehetséges, hogy a miatt van vagy pedig azért mert használod a "testingcheatsenabled true" kódot. Ha így van akkor ne használt mert kárt tesz a játékban, szerintem kezdj egy új világot és akkor jó lesz.

FOTÓZÁS / FÉNYKÉPEZÕ hogyan vagy miért lehetséges hogy a digitális fényképező ugyanazon mesterséges fényviszonyok mellett, EL NEM MOZDÍTVA minden egyes képet másmilyenre készít? Hol kékes hol sárgás közben rögzítve van és kizárólag izzók világítanak.

S.O.S. mert as guta megüt , egész nap evvel szórakoztam mert nagyon fontos és nem tudom , hogy most mi a gond???? Percek kérdése és kivágom a francba a 10 éve olypust.

Legjobb válasz: Az lehetséges volna , hogy a gép vagy nem megfelelõ minõségû vagy hibás? Gyakorlatilag erre keresem a választ mert nem értem hogy ha változtalan minden körülmény , akkor miért eltérõek a fotók? C 725 Olympus

A kérdező hozzászólása: Az lehetséges volna , hogy a gép vagy nem megfelelõ minõségû vagy hibás? Gyakorlatilag erre keresem a választ mert nem értem hogy ha változtalan minden körülmény , akkor miért eltérõek a fotók? C 725 Olympus
Az ilyen hibát színhõmérsékleti probléma okozza. Ha a gép automata fehérszint állításon van, nem tud normális beállítást csinálni. Vagy nem igazán jó a belsõ programja, vagy valami más okozza. Meglepõ dolgokat tud fény terén produkálni egy egészen kevés visszavert fény is (ruháról, bármirõl) amit az emberi szem nem vesz észre. Ha van manuális fehérszint állítási lehetõség, használd azt, akkor legalább egyformák lesznek (elvileg) a képek.
Bármi lehetséges az elme határtalan.
én is éreztem így sokszor vagy úgy hogy mikor álmodom olyan mint ha már álmodtam volna máskor is....
Húúú....Úgy meg kavartál elõször azt se tudtam, hogy mi van!Persze, lehetséges!
A kérdező hozzászólása: és az, hogy újraálmodtam ugyanazt?
Miért ne lehetne...? -.-
Én sokszor azt érzem, hogy ami ma megtörtént velem azt már korábban megálmodtam.

Az lehetséges hogy ha én szex közben nem élvezek el attól még sikerülhet a baba ha peteérésem van?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. Tudod, csak apa orgazmusa kell a gyerekhez, a Tied nem, csak a TE petesejted :) Hajrá!!!

Elõzõnek! :-)))
Persze, hogy lehetséges. Tudod, csak apa orgazmusa kell a gyerekhez, a Tied nem, csak a TE petesejted :) Hajrá!!!
látom a biológia itt is kimaradt.
Igen!!!
Nekünk összejött orgazmus nélkül is, most a kíváncsiság kedvéért orgazmussal csináltuk, kíváncsi vagyok, mi sül ki belõle.
Összejöhet anélkül is. Persze. Simán. Megesik, hogy néha nem jön össze, de attól még a teherbeesést nem akadályozza! (de azért megjegyezném, hogy ha rendszeres, vagy soha nincs orgazmusod, akkor érdemes utána járni az okának!)
Tény, hogy segítheti a Te orgazmusod a dolgokat(méhösszehúzódás beszipákolja a kiskatonákat), de nem kell hozzá!! :) Simán összejön anélkül is! :)
Huzzatok bele!!!!! Szurkolok!!!!! Szép napot
Persze. Petesejt van attól még, hogy orgazmus nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.jövöhéten kellene megjönie remélem nem fog. :)
Ugye csak viccelsz? :O Monitornak semmi köze a vírushoz...
Nem.
monitort ilyenre nem képes az csak képet fogad videokártyától
Oltasd be valami orvossal, aki monitorokra szakosodott. :D

Focizás közben belerugtak a bokámba, akkor nem fájt, most már nagyon fáj, nem tudok ráállani, lehetséges hogy eltört?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy csak zúzódás. Mennyire van bedagadva? De szerintem, amint tudsz, menj el sebészhez! Én most láb- és bokaszalag szakadással fekszek itthon immár 6. hete. Részvétem! :(

Lehetséges, hogy csak zúzódás. Mennyire van bedagadva? De szerintem, amint tudsz, menj el sebészhez! Én most láb- és bokaszalag szakadással fekszek itthon immár 6. hete. Részvétem! :(
Hogy eltört-e a bokád, legbiztosabban egy röntgenvizsgálat tudja kimutatni. Ilyen panasszal Baleseti Ambulanciára menj. Addig is óvatosan hûtsed, ha lehet szárazon (például mirelit zacskót bepólyálsz konyharuhába) és semmi esetre se terheld!
A kérdező hozzászólása: Végre begipszelték. 3 hétig nem állhatok rá.
#1 vagyok. Én már 6. hete nem tudok ráálni, nehogy rád is ez várjon. :S Ja és nekem azóta már 4szer gipszelték be zsinorban. Mi a diagnózis?
"Végre begipszelték." Végre??? Tetszik a gipsz? :) Milyen?
A kérdező hozzászólása: Még egy hét és leveszik a gipszet!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!