Találatok a következő kifejezésre: Lehetseges, hogy kesobb (70 db)

Ha csak szexpartnerek lennénk lehetséges hogy később belém szeretne?

szóval a sráccal jártunk pár hónapig aztán akkor mondta hogy ő nem akar kapcsolatot, inkább csak azt.. még nem adtam neki választ.. de én nagyon szeretem, és arra gondoltam hogy ha csak télleg szexpartnerek lennénk akkor később közelebb kerülnénk egymáshoz és lehet hogy elhagyná ezt a gyerekes viselkedést, és komoly kapcsolatot szeretne, és akkor már kötődne talán kicsit hozzám, és megszeretne . ez lehetséges?:S

Legjobb válasz: Te szerelmes vagy, õ meg csak tárgynak használna? Nem, nem lehetséges. Amint kimondod a bûvös igent, még annyit se fogsz érni neki, mint most. Ez a szöveg, hogy õ most nem akar kapcsolatot, és csak ezt, nem azért van, mert õ gyerekes, és tényleg nem akar, mert akkor alapból nem járt volna veled hónapokig. Egyszerûen csak _veled_ nem akar kapcsolatot, de amíg nincs más, jó neki a felelõsség nélkül ingyen szex. Én a helyedben -kikérve magamnak- küldeném el a sunyiba, megõrízve a méltóságomat. 29/n

Te szerelmes vagy, õ meg csak tárgynak használna? Nem, nem lehetséges. Amint kimondod a bûvös igent, még annyit se fogsz érni neki, mint most. Ez a szöveg, hogy õ most nem akar kapcsolatot, és csak ezt, nem azért van, mert õ gyerekes, és tényleg nem akar, mert akkor alapból nem járt volna veled hónapokig. Egyszerûen csak _veled_ nem akar kapcsolatot, de amíg nincs más, jó neki a felelõsség nélkül ingyen szex. Én a helyedben -kikérve magamnak- küldeném el a sunyiba, megõrízve a méltóságomat. 29/n
Megmondta a srác, hogy nem akar kapcsolatot.Itt nincs kérdés.Õ nem gy áll hozzád, hogy majd ebbõl lesz több is.Lehet valakivel lesz, de az nem te vagy.
Ezt írtad: "nemtudok lemondani róla.. még most se, pedig koppantam már többször is miatta elég nagyot.. " Szóval igazából már eldöntötted, csak még gyõzködöd magad, hogy az agyad is elfogadja a szíved döntését. Általában, de javítsatok ki, ha tévedek, ha valakinek ezen a fórumon kell megkérdeznie egy ilyen kérdést, és utána még gyõzködi is a jónépet, hogy de õ szereti meg ilyenek, akkor elõbb-utóbb beadja a derekát a pasinak/nõnek, és ugyanúgy szenved tovább.
A kérdező hozzászólása: nem döntöttem el, ezért tettem fel a kérdést.. és írtam is hogy még nem válaszoltam neki
Õszintén, tényleg, minek tette fel a kérdést, ha te már eldöntötted, hogy a használati tárgya leszel? Bár eddig is az voltál... Az meg a legrosszabb duma, hogy azért, mert engem valamikor bántottak ezért úgy viselkedek a csajokkal, mint egy darab szarral... Ha van eszed, hagyod a francba... Ha nincs, akkor az a te bajod... Igazából mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja.
Ennek semmi értelme, tönkre fogod tenni magad.Õ meg éli világát, nem foglalkozik azzal, hogy te szenvedsz.Könnyû helyzetben van, mert te mindig ott vagy neki.
A kérdező hozzászólása: próba szerencse. nem volt mit tennem, mert szeretem, és nemtudok lemondani róla.. még most se, pedig koppantam már többször is miatta elég nagyot.. de álítolag azért lett ilyen mert egyik volt bnöje átverte és azóta 'nem szeret' senkit.
Sosem mondtam volna meg neki, hogy szeretem.Ezzel kiszolgáltatott lettél a szemében.És ha tudtad, hogy több csajjal is eljátszotta már ezt, akkor mégis mit vártál?Hogy miattad megváltozik?
A kérdező hozzászólása: meg ezt már több lánnyal eljátszotta és télleg olyanokkal akik nem is értem miért nem volt jó neki a csaj, amikor nagyon szép csaj volt, kb ha fiú lennék tuti ideálom lenne.. de neki mégis csak arra kellett..
A kérdező hozzászólása: hát eddig is csak azért járt velem.. de mivel már tudja hogy nem bízok benne ezért nem is meri felhozni a kapcsolatot mert már párszor átvert így.. és igen, tudja hogy én jobban szeretem..
Nem, de úgysem érdekel majd, amit mi írunk. Meggyõzõdésed, hogy majd te megváltoztatod, beléd szeret és boldogan éltek... pedig csak meg fog húzni egyszer-kétszer, vagy esetleg addig, amíg rá nem jössz, hogy mi folyik itt. :)
3-as vagyok , én idegileg meg érzelmileg nagyon rámentem , arra hogy csak egy lyuk , meg idõtöltés voltam neki . Tisztára kikészített .
Ha szereted, ne menj bele.Nagyon fogsz szenvedni, és sokat.Õ nem úgy néz rád, mint te rá.Õ eszközként tekint rád, mint a vágyát kielégítve.
Sosem lehet tudni , de szerintem nem valószínû . Nekem nem jött be így . Nem lett semmi a dologból és mivel én éreztem valamit hát nekem nagyon rossz is volt így .
lehetseges csak ez nem normalis szamomra. ezzel lenyegeben azt mondja h nem akarja megtudni h milyen vagy belsore mer a kulso erdekli csak. lehet h lehet tobb ebbol, de en mondjuk egy ilyenbe nem mennek bele, mer nem biztos h megeri, foleg h te igazabol szereted. lehet h tudja h te jobban szereted ot, es igy abban bizik h amire kellesz neki azt megadod. ne o iranyitson
Én is egy ilyen "kapcsolatban" élek, lépten nyomon megbántom a páromat, s tudom sokszor igaza van, szóval ha nem akarsz szenvedni , inkább ne csináld!!!

Ha egy hivataliba határozott időre vettek fel, akkor lehetséges, hogy később átraknak egy másik területre?

Kormánytisztvisel?i munkám lesz, de csak nyárig leszek, mivel GYESen lév? anyuka helyére megyek. Van esély arra, hogyha már bent vagyok, és 2 tanfolyamot is elvégeztetnek velem, amit ?k is fizetnek, akkor ha lejár a szerz?dés, akkor más osztályra átraknak? Arra gondoltam, hogy pénzt fektetnek belém, akkor hosszabb távon is van velem tervük...

Legjobb válasz: Hát, ha meg lesznek elégedve veled, akkor igen, lehetséges, de akkor nyárig nagyon kell taposnod:) Sok sikert!

Hát, ha meg lesznek elégedve veled, akkor igen, lehetséges, de akkor nyárig nagyon kell taposnod:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!:) Rajtam nem fog múlni a maradásom, mert mindent elfogok követni, hogy maximálisan elégedettek legyenek velem. Pályakezdõ vagyok, ezért még nagy bennem a lelkesedés..:)
Igen, van rá esély, ha ügyes leszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ma voltam bent a munkaügyön, és ott is finoman rákérdeztem, és hölgy azt mondta van rá esély, de azért nem ígéri. Én már ennek is nagyon örülök! :)

Van még remény? Lehetséges, hogy később lesz csak pozitív?

Nemvárt másnapján reggeli teszt negatív. 15. nap pé. után. Reménykedhetek még, hogy baba lesz?

Legjobb válasz: Igaza van az elsõnek, amíg nem jön meg, van remény. Nekem a nemvárt után 1 héttel lett csak pozitív (aztán kiderült, hogy UH alapján valószínûleg késõbb készült manóka mint középidõ). Drukkolok!

Igaza van az elsõnek, amíg nem jön meg, van remény. Nekem a nemvárt után 1 héttel lett csak pozitív (aztán kiderült, hogy UH alapján valószínûleg késõbb készült manóka mint középidõ). Drukkolok!
Amíg nem jön meg, addig még van remény! Ha nem jön meg még 5 napig, akkor tesztelj újra! Drukkolok! 26/N
Kicsit elsietted a tesztet. várj még pár napot. Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Tényleg korai lenne ilyenkor a teszt? Én azt hittem, az elmaradt menzesz után már ki kellene mutatnia. De nagyon örülök neki, ha van még remény:-)
ha tuti hogy felidoben volt peteeresed ( homeroztel vagy teszteltel vagy tapasztaltad a tojasfeherjes folyast) es meg most sem pozitiv akkor szerintem nem vagy terhes...nem azt mondom hogy lehetetlen de nem valoszinu...addig viszont amig nem jon meg addig meg nem veszett az ugy...tesztelj par nap mulva...szoritok neked


Van egy mopsz szukám, kilenc hónapja nem tüzelt vissza, kicsit soknak találom ezt az időt. Lehetséges, hogy később fog tüzelni?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen megtörténhet (fõleg kisebb kutyáknál), hogy 1-1 tüzelés kimarad. Esetleg ha még hosszabb ideig nem fog kérdezz meg 1 állatorvost!

Szerintem ilyen megtörténhet (fõleg kisebb kutyáknál), hogy 1-1 tüzelés kimarad. Esetleg ha még hosszabb ideig nem fog kérdezz meg 1 állatorvost!

Veletek is volt már ilyen? Lehetséges, hogy később meg fogom szeretni?

1 hónapja ismertem meg egy nagyon aranyos,kedves,figyelmes,helyes srácot. Azóta randiztunk 3-szor,de sajnos nem érzek iránta a szimpátián kívül semmit. Nem tudom,hogy miért lehet ez,pedig tényleg semmi baj nincs vele,nem iszik alkoholt,nem dohányzik,szorgalmasan dolgozik,és külsőre is jól néz ki. Nála jobb férfit nem találhatnék magamnak. Lehetséges,hogy azért nem érzek még semmit,mert ez az első kapcsolatom,és már megszoktam a magányt? 21/L

Legjobb válasz: Ez de ismerõs... Próbáld meg,hátha kialakul valami,de addig ne biztasd.

Ez de ismerõs... Próbáld meg, hátha kialakul valami, de addig ne biztasd.
Az hpgy megszoktad a maganyt az hulyeseg lehet ha megtobbet randiztok mégszimpibb lesz aztan tetszeni fog aztan meg beleszertsz ! HAPPY ENDING :D
Szerintem a vonzalom az elsõ látásra kialakul, majd az elsõ beszélgetéssel, randival vagy fokozódik, vagy pedig elhûl. Ha nincs meg a szikra kicsi az esélye , hogy barátságnál több alakuljon ki részedrõl.
Minden ember más és más, és ha ez még nem lenne elég, minden emberi kapcsolat is különbözõ. Magyarul nem lehet mondani kb. semmi okosat. Eddigi tapasztalataim alapján a válaszom nem, de aztán fene sem tudja... Bármi lehet, találkozgass vele, érezzétek jól magatokat, aztán majd alakul... vagy nem. De arra figyelj, hogy ne játssz az érzéseivel!
A saját példámból kiindulva sikerülhet, de kérdés, hogy ha össze is jönne idõvel, lesz-e türelmetek kivárni. Nálam utólag alakult ki vonzalom, elõször barátság volt.
Biztos nem smárolt le, vagy szarul smárol, így nem domináns >> FZ

Gyermekem tegnap leesett az ágyról. Lehetséges, hogy később jelentkeznek az agyrázkódás tünetei?

Nagyon sírt, de hamar megnyugodott. Ugyanúgy evett, aludt, mint máskor, ma sem vettem észre semmi furcsát rajta. Lehet mégis valami baja?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Ha baj lenne, már tudnál róla.

Szerintem nem. Ha baj lenne, már tudnál róla.
Hány cm-es ágyról estt le és hogyan? Biztos nem lesz semmi baja, de figyelgesd még pár napig. Mi már voltunk emiatt ügyeleten, és ott azt mondták, hogy bármilyen teljesen szokatlan viselkedés esetén menjünk vissza.
Nem. Az agyrázkódás tünetei azonnal jelentkeznek, a gyerek hány. Ha valami komolyabb baja lenne, akkor azt tuti észrevetted volna már ennyi idõ alatt. Nyugi. Az ijedtségen kívül más biztos nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kb. 30 cm lehet az ágy, lehajolt és úgy esett le. Koppant a feje, de semmi nyoma nincs az ütésnek. Mivel semmi nem volt, így nem vittük orvoshoz, most viszont aggódom, nehogy legyen mégis valami. Köszi mégegyszer.
Ne aggódj nincs semmi baja, a tünetek már jelentkeztek volna!
2. vagyok. Az én gyerekem 40 cm ágyról esett le és hanyatt! Nem vittem orvoshoz, figyeltük, ennek vagy 3 hónapja. Amiért orvoshoz vittük, és meg is röntgenezték, az azért volt, mert 1 évesen úgy összefejeltünk, hogy duzzanat lett a fején, és nekem 1 hétig lila volt az állam.. Én mostmár egyetlenegy mp-re sem hagyom egyedül!!

Lehetséges, hogy a 17. DPO-n negatív a teszt, majd később mégis kiderül, hogy az ember lánya terhes?

Legjobb válasz: Szia! Lehetséges, föleg ha késöbb volt a beágyazódás. És mit csinál a reggeli höd? Én mindig csak akkor teszteltem, amikor már 18. napja fent volt a höm.

Szia! Lehetséges, föleg ha késöbb volt a beágyazódás. És mit csinál a reggeli höd? Én mindig csak akkor teszteltem, amikor már 18. napja fent volt a höm.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a hõmet nem mérem már egy ideje. :( Akkor még egy kicsit reménykedek (amíg nem jön meg).
Szia! Megint én vagyok. Nem is kell folyton mérni, ha már korábban mérted, akkor tudod, hogy mi nálad a fenti érték. Holnaptól méregetném, illetve a nem várt naptól. Sok sikert!

Lehetséges hogy ez kialakuljon? És lehetséges hogy az érzelmek később jelentkezzenek?

4 éve ismerjük egymást,ebb?l egy éve vagyunk jóban,és szerettem volna az elején többet de ? nem akart mert még szerelmes volt csalódott,én ezt elfogadtam,és ugyanugy jóban vagyunk,csak most egy-két hete megváltozott gyökeresen,olyanokat mond amiket régen nem,olyanokat tesz amiket régen nem,most azt pletykálják hogy együtt vagyunk és elmeséltem neki ezt azt mondta hogy ?t nem érdekeli,pedig ez régen zavarta mert bujkáltunk.Én még mindig szeretem ?t tiszta szivemb?l,s?t ez er?södött bennem azóta,szerintetek lehetséges az hogy kezdjen érezni valamit irántam?Nagyon m?ködik köztünk a vonzalom is.Szóval lehetséges az hogy nem az elején jön a szerelem hanem hónapokkal talán évekkel kés?bb?

Legjobb válasz: Persze, miért ne lenne lehetséges? Lehet, hogy az elején is tetszettél neki, csak még a régi szerelme iránti érzés erõsebb volt.

Persze, miért ne lenne lehetséges? Lehet, hogy az elején is tetszettél neki, csak még a régi szerelme iránti érzés erõsebb volt.
Nem értem, miért tiltakoztok ennyire? Lehet, hogy veletek nem történt ilyen de mások másképp éreznek? A férjemet 15 éve ismertem meg. Nekem épp volt barátom, késõbb neki barátnõi, akik valahogy mindig keresztezték az utunkat. Aztán jött a felismerés 6 évvel ezelõtt.Hoppá, nekem ez az ember kell! Nálunk 11 év kellett, hogy kialakuljon az érzés. Éppen tegnap közölte velem, hogy Õ még mindig szerelmes belém. Van egy 5 éves gyerekünk és úgy érzem, Õ a legjobb ami/aki velem történt az életemben.
Én sem hiszek abban, hogy a szerelem majd kiépül. Az ember AZONNAL érzi, ha találkozik az illetõvel, hogy na õ KELL nekem, nincs mese. Aztán mire leocsúdsz, már olyan szerelmes vagy mint a rongy, fáj a hiány, másra se gondolsz, csak rá. Ez a szerelem. Az összes eddigi szerelmemmel kapcsolatban ezt éreztem. A szerelem vagy adódik azonnal vagy nem. Ha nem, akkor az mindig is csak egy erõs szimpátia szintjén marad, esetleg némi erotikus vonzalommal, de igazi szerelem nem lesz belõle soha. Én ebben hisze, ezt tapasztaltam.
Kialakulhat késõbb a szerelem, de nem 4 évvel a megismerkedés után. Ebben én nem hiszek. Akibe én szerelmes voltam, azzal mindig volt már az elsõ találkozásnál egy ilyen "belém csapott a villám" érzés. Még akkor is, ha nem lett belõle kapcsolat. Az az érzés, hogy megérint a találkozás, egy pillanatra földbe gyökerezik a lábad. Ez az érzés kell a szerelemhez szerintem. Ez az ösztönös vonzalom. Kialakulhat persze jó kapcsolat enélkül is, hogy évek alatt épül a ragaszkodás, de az nekem nem igazán szerelem, hanem szeretet, vagy ragaszkodás. Egy szó, mint száz, én nem hiszek ebben. A szerelem az vagy van, vagy nincs. Nem kell és nem is lehet kiépíteni.
A kérdező hozzászólása: De ha épp akkor mást szeretett, de engem meg kedvel?NAgyon csalódott volt akkor, 1 hónapja mondogatja hogy mostmár kezd alakulni az élete újra.
Szerintem kialakulhat, mert csak barátok voltatok, és nem ostromoltad a szerelmeddel. legalábbis a sztoriból úgy tûnik, hogy barátként bántál vele, tehát elfogadtad hogy õ nem akar semmit. Ha nagyon nyomultál volna, akkor biztos nem tudott volna kialakulni ez az érzés benne. Sajnos nekem ez nem ment, vagyis azt hiszem több idõ kellett volna. 2 hete megismertem egy pasast, szimpatikus is volt, nagyon okosnak értelmesnek találtam, találkoztam vele. de elkezdett nekem érzelmes smseket küldözgetni, pedig én mondtam neki elõtte, hogy én nem tartok itt. De nem értette, és a végén szegényt azt hiszem jól megbántottam, akaratomon kívül. nem értem rá neki válaszolni, mert dolgom volt, sõt tudta hogy dolgom van, de még küldött 3 másikat, amiben benne volt hogy õt bántja hogy én nem válaszolok. rettentõ dühös lettem rá, meg is írtam, hogy rámtapad pedig mondtam hogy ne tegye, erre megsértõdött. hát ez van. Szóval ha hagyott volna nekem levegõt, akkor szerintem nálam is kialakult volna a szerelem, mert egyébként tetszett, de mivel nem hagyott, ezért inkább besokalltam.
Egy srác nekem meg pont azt mesélte, hogy õ soha nem szerelmes, nála késõbb alakul ki a szerelem. Persze, lehet ragozni, hogy kinek mit jelent a szerelem... Én akkor leálltam vele vitatkozni, de ha létezik elsõ látásra(engem 14 éve igy talált el Ámor nyila)-akkor valószinû, hogy ki is tud alakulni idõvel. Sok sikert!
Hát én ebben nem hiszek, saját tapasztalatok alapján. A vonzalom, vibrálás oké, az lehetséges, de hogy szerelem nem jön évek múlva egyszer csak, ha addig nem jött, akkor nem is fog. Szerintem csak kivetíted rá a saját szerelmed, én is így voltam. A legtisztább az lenne, ha megkérdeznéd az illetõt, mit érez.
még mindig az elõzõ vagyok...amugy biztos vagyok benne hogy pár hét mulva teljesen kialakul köztetek minden:) szoritok :)
én is ugynígy voltam régebben..Volt egy haveromm..akivel elõsször csak neten bezséltünk ..de oylan volt nekem mint legjobb haverom..aztánn kimentünk minden...és en ha mondhatni igy beleszerettem:) de neki akkor votl egy csaj aki nagyon bejött..aztán nem erõltettem a dolgokat...továbbra is ugyanilyen jóba voltunk kijártunkk minden sokan azt hitték hogy együtt vagyunk mert szinte ugy viselkedtünk mintha valami lenne köztünk pedig nem volt mert neki ott volt a másik csaj..aztán késõbb pár hónaprta rá...egyre sûrûbben találkoztunk és egyre közelebb kerültönk egymáshoz..és végül mindketteen egymásba szerettünk...és azóta tart a love story:) szóval van iylen hogy csak késõbb alakulnak ki az érzelmek.
A kérdező hozzászólása: Egyébként 4 éve ismerjük egymást, de 1 éve kerültünk beszélõ viszonyba.

Apukám január 12én halt meg, de csak március 7én lett beadva a papír! Lehetséges, hogy ebben a hónapban már kapok árvaellátást? Bar meg semmi papirt nem kaptunk! Lehetséges e későbbi utalás, vagy már csak következő hónapban?

Legjobb válasz: Mindenekelõtt fogadd részvétem! Nem tudom, hogy az én példámon keresztül mennyire lehet általánosítani: Apa halála utáni hónapban adtam be az árvaellátási kérelmet, halálnak egy éves évfordulóján utaltak elõször (vagy akkor jött meg a papír, hogy hamarosan utalni fognak, sajnos nem emlékszem). Ekkor visszamenõleg megkaptam az eltelt idõre járó árvaellátás összegét. Az elbírálás gyakran hosszabb idõszakot ölel fel.

Mindenekelõtt fogadd részvétem! Nem tudom, hogy az én példámon keresztül mennyire lehet általánosítani: Apa halála utáni hónapban adtam be az árvaellátási kérelmet, halálnak egy éves évfordulóján utaltak elõször (vagy akkor jött meg a papír, hogy hamarosan utalni fognak, sajnos nem emlékszem). Ekkor visszamenõleg megkaptam az eltelt idõre járó árvaellátás összegét. Az elbírálás gyakran hosszabb idõszakot ölel fel.
Ismerõsnek Édesanyja halt meg, de neki nem volt olyan hosszú idõ az elbírálás, mint az elõzõ válaszolónak. Ha adott hó 7-én adtad be a papírt, abban a hónapban már tuti nem utalnak, de én a helyedben a következõben sem reménykednék. Inkább május, az már szinte tuti.

Lehetséges, hogy ugyanaz a fajta teszt az egyik terhességet még a nemvárt előtt kimutatja, a másik terhességet meg jóval később, ugyanolyan ciklushossz esetén?

Legjobb válasz: Mivel a tesztnél a terhesség idejétöl függ, hogy mit mutat, ezért lehetséges, mert a ciklus során bármelyik napon lehetsz terhes. Ha pl. az elsö alkalommal a menses után azonnal (5. nap) teherbe estél, a második esetben meg az utolsó napon (28. nap) a következö elött, akkor a különbség kb. 3 hét - és az egy terhességnél nagy különbség.

Mivel a tesztnél a terhesség idejétöl függ, hogy mit mutat, ezért lehetséges, mert a ciklus során bármelyik napon lehetsz terhes. Ha pl. az elsö alkalommal a menses után azonnal (5. nap) teherbe estél, a második esetben meg az utolsó napon (28. nap) a következö elött, akkor a különbség kb. 3 hét - és az egy terhességnél nagy különbség.
Igen, lehetséges.Nem egyformák; még két 25-ös teszt között is lehet ég és föld az érzékenységben. Én ezért nem használtam összevissza mindenféle tesztet (pláne egy napon), mert csak bekavartam volnamagamat vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!