Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges-e teherbe az (8 db)

Lehetséges-e teherbe esni az análsextől?

Legjobb válasz: Tényleg kicsi az esélye annak, hogy úgy essen teherbe hogy kifolyik, de mégis a biztonság kedvéért jobb ha nem kerül sperma a hüvely közelébe ha nem szed gyógyszert... (a második válaszoló)

Tényleg kicsi az esélye annak, hogy úgy essen teherbe hogy kifolyik, de mégis a biztonság kedvéért jobb ha nem kerül sperma a hüvely közelébe ha nem szed gyógyszert... (a második válaszoló)
anyukám keresztanyja szerint(jófej öregasszony volt) idézem: " a jó pina a lepedõrõl is felszippantja a gecit" nah kb ennyit fûznék hozzá :P
Nincs átjárás a végbél és a méhed között. Így csak az anális szextõl nem leszel terhes. Persze ha óvatosak vagytok. Mert pl. a kezérõl még kerülhet a hüvelybe spermium.
Márpedig a második válaszadónak igaza van. Mint tudjuk, az ördög nem alszik. Igenis van rá esély, hogy lecsorogva és a hüvelybe kerülve terhességhez vezet.
Magától az anális szextõl nem eshetsz teherbe, de például ha hátulról csináljátok és a barátod spermája kifolyik, a hüvelyed felé akkor már van valamennyi esélye. Használjatok óvszert, az úgyis higiénikusabb, megvéd a fertõzésektõl is.
ott nincs petesejt h teherbe ess
Hát én attól nem félnék, hogy kifolyik a hüvelyem felé, és teherbeesek. Kizártnak tartom, hogy az befolyjon a petesejtig.
Nem tudom hogy hány éves lehetsz de látszik hogy túl fiatal, vagy csak tudatlan!Na mindegy!NEM LEHETSZ TERHES!!!!
Jézusom, hanyas voltál te bioszbol ha iylet kérdezel??? hogyne, akkor is terhes leszel ha az orrodba dugja..
persze, bemegy és megtermékenyíti a kakisejteket és születnek kis kakigyerekek :)

A closti szedése esetén, milyen hamar lehet teherbe esni? Lehetséges, hogy már az első hónapban sikerül? Ill. Closti szedése mellett van-e értelme valamilyen terhes vitamint szedni? (Femibion, Gravida)?

Ma reggel kezdtem el a clostilbegitet szedni és az érdekelne, hogy ha szedek mellette valami terhes vitamint akkor az jó-e, lehet-e egyáltalán? Ill. tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy kinek mennyi id? után sikerült a baba, amkor clostit szedett?

Legjobb válasz: Szia! Én 3 kúrából két alkalommal teherbe estem. Nem csak clostit kaptam, hanem Fostimon injekciókat is (peteérést segíteni). Sajnos az elsõ terhesség elhalt a 7. hétben, de a mostanit a napokra várom (szerdára voltam kiírva) és minden rendben zajlott/zajlik a terhesség alatt. Végig szedtem mellette Elevitet (a doki már akkortól ajánlotta, mikor megbeszéltük, szeretnénk babát). Ártani semmiképp nem árt, ha vitamint szedsz; csak erõsödik a szervezeted. Sok sikert!

Szia! Én 3 kúrából két alkalommal teherbe estem. Nem csak clostit kaptam, hanem Fostimon injekciókat is (peteérést segíteni). Sajnos az elsõ terhesség elhalt a 7. hétben, de a mostanit a napokra várom (szerdára voltam kiírva) és minden rendben zajlott/zajlik a terhesség alatt. Végig szedtem mellette Elevitet (a doki már akkortól ajánlotta, mikor megbeszéltük, szeretnénk babát). Ártani semmiképp nem árt, ha vitamint szedsz; csak erõsödik a szervezeted. Sok sikert!
Én 1 honap closti után teszteltem 2fajta tesztel ma pozitívat:) Napi 2x1 szedtem 5 napig.Nekünk így boldog karácsonyunk lesz:) Neked is sok sikert és Boldog Ünnepeket kívánok:)
A kérdező hozzászólása: Úristen de örülök, hogy egy ilyen pozitív véleményt kaptam! Most vissza kaptam a hitet! Bár az nagyon rossz hír, hogy az elsõ baba meghalt. Remélem ez nem törvényszerû! Nagyon sok boldogságot, könnyû szülést és jó egészséget kívánok nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek! Sok boldogságot és Boldog Karácsonyt kívánok!!!

A ciklusom elmúlásának (aznap amikor elmúlt, azaz délelőtt még megvolt egy kicsit, de délután mikor az eset történt már egyáltalán nem) napján lefeküdtem a párommal és kiszakadt a gumi. Lehetséges-e a teherbe esés ha a lent leírtakat is hozzávesszük?

1 órával az eset után beszedtem az els? eseményutáni tablettát (Rigesoft) és 12órára rá a 2. -at. Mekkora esély van arra, hogy így teherbe esek? (értelmes válaszokat légyszives! )

Legjobb válasz: így szinte 0. menzesz után voltál sõt még a rigesoftot is bevetted. nyugi!

így szinte 0. menzesz után voltál sõt még a rigesoftot is bevetted. nyugi!
A kérdező hozzászólása: köszi :D gondolom. csak tudod semmi se 100% én meg nagyon félõs vagyok. meg ott az a "szinte" is .. de azért köszi és várom a többi hozzászólást is :D
SEMMI! menszesz elmúlásának napján történt még nagyon a tablettára sem volt szükség de így nincs rá esély, lehetetlen.

Lehetséges-e, hogy mégis teherbe estem? Vettem tesztet, de az nem negativ lett, próbáljam meg újra? Bővebben lenn.

18 éves lány vagyok, és szeretném a segitségeteket kérni. Két hete folyton szédülési és hányási ingereim vannak. Nem tudom, mit?l van ez. Az utóbbi 5 hónapban voltam együtt a párommal, de védekeztünk, viszont volt olyan, hogy miután levette az óvszert, még megujazott. A párom szokott vigyázni az ilyesmivel, nagyon óvatos.... Lehetséges-e, hogy mégis teherbe estem? Vettem tesztet, de az negativ lett, próbáljam meg újra? A tesztet 3 hétre vettem az utolsó aktustól számitva. Az utolsó menszeszem nagyon hamar befejez?dött, 3 napot tartott az 5-6 helyett.

Legjobb válasz: negativ lett* bocsi

A kérdező hozzászólása: negativ lett* bocsi
nem szükséges újat csinálnod, mert 3 hétre rám már biztos eredményt mutat. nyugodj meg
vércukor, vérnyomás ingadozástól lehet szédülni.. (nem cukorbetegséget írok, itt a félreéértések elkerülése végett) eszel rendesen? (nem hiszem, hogy terhes vagy!csatlakozom az elõttem szólóhoz!)
Kizártnak tartom hogy terhes legyél, egyrészt azért baromi nagy pech kell hogy ujjazástól, elõváladékkal teherbe ess (ha van egyáktlalán ilyen), másrészt a teszt 3 hétre az aktus után már biztosat mutat, ne aggódj. talán menj el a háziorvosohoz, lehet hogy magas a vérnyomásod, vagy vitamin, vas, magnézium stb hiányod van.
Szerintem sem vagy terhes, valami más állhat a tüneteid mögött.
21 napra rá már 99% hogy kimutatja, meg mivel vigyáztatok én kizártnak tartom.

Barátnőmmel belemelegedtünk a dologba és ráfeküdtem rajta volt gatya rajtam nem. Egymásnak kézzel csináltuk és lehetséges, hogy maradt az ujjamon előváladék és megeshet, hogy belekerült a hüvelybe maximum 1 centire. Teherbe lehet e vajon esni ettől?

Legjobb válasz: Gondolom lógtál 8-ban a bioszokról... De amúgy ha ilyen mélyen járatlan vagy a dolgokban, minek fogsz neki? Amúgy hogy lehetne? Vagy ez csak kamu kérdés?

Gondolom lógtál 8-ban a bioszokról... De amúgy ha ilyen mélyen járatlan vagy a dolgokban, minek fogsz neki? Amúgy hogy lehetne? Vagy ez csak kamu kérdés?
Basszus még ha gumi nélkül dugod akkor sem lesz minden alkalommal gyerek, nem hogy így.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu kérdés.Valamikor mindent elkell kezdeni és azér kérdezem mert nagyon egvagyunk iedve mer mindenhol azt hallani, hogy akár elõváladéktól is teherbe is lehe esni.
nem hiszem hogy olyan közel lett volna a nemi szervetek egymáshoz hogy teherbeesen a barátnõd szerintem tuti hogy nem terhes a barátnõd ne izguljatok ilyenen csak arra vigyázz hogy az ujjad ne legyen elõváladékos és hogy ne érintsd közvetlen a a hüvelynyílásához a péniszed és akkor hidd el nem lesz semmi baj :) az elején én is paráztam kb mint ti de majd egy idõ után ti is rájöttök hogy feleslegesen izgultatok ilyeneken :)
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató :) . Csak az a probléma , hogy megeshet , hogy elõváladékos volt az ujjam..
A kérdező hozzászólása: Ez igaz. De attólmég elõfordulhat ezis.
Szerintem nem lesz gáz ettõl. De jól teszitek, hogy óvatosak vagytok - csak a túlzott aggodalom e ne rontsa az együttléteket! (És mindig legyen Nálatok óvszer, arra az esetre, ha még jobban "elfajulnának" a dolgok! Sose lehet tudni.)
A kérdező hozzászólása: Barátnõmnek megjött ma , igaz 5 napos késéssel de megnyugodtunk :) . Mostantól nagyon oda figyelünk.
Ha puhul a jancsika akkor bizony kifolyhat.
Kifolyik, és hová? A barátodra..onnan már nem fog felkerülni a méhedig..
Igen.
Ha lekókad benne a fiú, akkor kifolyhat. Ha nem akkor kizárt.
Miért nem volt hasznos a válaszom?:O Csak engem pontoztak le..pedig igazat írtam. Na, törjön el a kezetek!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat srácok lányok
Ha a stressz miatt nem születne gyerek akkor a háborúban egy gyerek sem jött volna napvilágra.
nem lehetséges, hanem biztos, hogy ez a legfõbb ok, hogy stresszelsz rajta, illetve nagyon akarod, ezért nem jön össze. (mármint ha nincs szervi oka, stb.)
szerintem a kettõ nem áll összefüggésben. hiába mondják azt, hogy azért nem sikerül mert valaki nagyon akarja, ez szerintem hülyeség. olyankor már könnyû bemagyarázni másoknak, hogy na pont nem gondoltam rá és ezért sikerült! ez egy nagy baromság szerintem!
Stresszelni nem jó az biztos. De szerintem is baromság hogy azért nem jön össze mert sokat gondolsz rá. Sokaknak úgy jön össze hogy évekig csak ezen kattognak hõmérõzés, ovuteszt stb. és akkor egyszer csak összejön. Szóval nem ezen múlik. Mert úgy is összejön ha nagyon sokat gondolsz rá és akarod.
11:53-as vagyok És még ehhez a témához annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy akkor aki folyton erre gondol, hogy most sikerült-e annak soha nem lesz gyereke? Mint pl. nekem? Aki gyereket szeretne, az nem tud nem rá gondolni, mindenki azon töri a fejét, hogy most vajon sikerült-e. Attól még sikerülhet, nem? Úgyhogy tényleg hülyeség az, hogy amiatt ne sikerüljön, mert ezen gondolkodik, hogy vajon összejött-e a baba!
Vetélésem után 2 évig folyton stresszeltem hogy megjön-e vagy nem? Ha igen akkor miért? Mit csinálok rosszul? stb... Volt átjárhatósági vizsgálat, spermavizsgálat, genetikai vizsgálat. Semmit sem találtak. Aztán végsõ mentsvárként a Kaáli intézet. "Ha mi nem tudunk babát csinálni, majd csinálnak Õk nekünk!" Az elsõ konzultáció után annyira megnyugodtam, hogy mostmár sínen van a dolog, hogy (utólagos számításaim szerint még aznap) sikerült összehozni a fiamat. Ennek már több mint 2 éve. Tényleg igaz hogy nem szabad rágörcsölni a babaprojektre. (Persze azt is tudom hogy ezt kívülállóként nagyon könnyû mondani.)
csinálj egy tesztet.
Hat hónap kihagyás már elég hosszú idõ ahhoz, hogy visszaálljon a normál ciklusod. És mivel min. 1 hónap gyógyszer szedés kell ahhoz, hogy védettséget adjon a tabletta, ezért elõfordulhat, hogy teherbe estél, ha félidõben voltatok együtt. ( Akkor még csak két hete szedted újra)Csatlakozom az elõttem szólóhoz, nézz meg egy tesztet!És írd meg az eredményt légyszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!