Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges-e a hogy teleportáljunk egyik (1 db)

Lehetséges-e a jővőben hogy teleportáljunk egyik pontbol a másikba?

Legjobb válasz: Szerintem nem, és ennek nem csak technikai akadályai vannak, hanem maga az ember. Gondolj bele, egy olyan technológia, mely atomjaidra szed, majd összerak, nemsok módosítást igényel, hogy máslént rakjon össze, egy kis javítás itt, másik ott, és kész a szuperember, amivel le lehet igázni a többi szerencsétlent "selejtet", vagyis egy ilyen gép majdhogynem maga a korlátlan hatalom. Olyan mint az atombomba, akinél a prototipus, azé a világ. És akkor már korlátlan számú másolatot is lehetne csinálni bárkirõl, örök fiatalság, meg ilyenek... Szóval ilyen nem való nekünk ilyen hatalom, mert ismerve az emberiséget legelõször háborúra használnánk fel:D

NM
Szerintem nem, és ennek nem csak technikai akadályai vannak, hanem maga az ember. Gondolj bele, egy olyan technológia, mely atomjaidra szed, majd összerak, nemsok módosítást igényel, hogy máslént rakjon össze, egy kis javítás itt, másik ott, és kész a szuperember, amivel le lehet igázni a többi szerencsétlent "selejtet", vagyis egy ilyen gép majdhogynem maga a korlátlan hatalom. Olyan mint az atombomba, akinél a prototipus, azé a világ. És akkor már korlátlan számú másolatot is lehetne csinálni bárkirõl, örök fiatalság, meg ilyenek... Szóval ilyen nem való nekünk ilyen hatalom, mert ismerve az emberiséget legelõször háborúra használnánk fel:D
szerintem igen, olyan gyorsan halad a világ.200 éve még pusztitott a betegség, azt se tudtuk, mi tv , mosógép stb..lézer, és csak 200 év telt el, elõtte meg rengeteg.Ha ennyi idõ alatt ennyit fejlõdttünk, én eltudom képzelni, hogy az emberiség addig kutat ameddig nem talál rá megoldást.lehet, hogy +200 év kell.
A kérdező hozzászólása: Milyen sorozat volt az?:)
A kérdező hozzászólása: köszi:D
Szia, újra én a sorozatos emberke! :P A sorozatot a Discovery Science-n láttam, és a címe pedig a következõ: SCI-FI Tudomány. Remélem segítettem, és ha igen, jöhet a zöld kéz. :D Szia!
HÁt, a sorozat címét nem tudom, de majd kiérdeklõdöm neked. :P
“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errõl nem tud, és megvalósítja.” (Albert Einstein)
Megoldást máár találtak rá. Csak nagyon nehéz lenne azt megcsinélni, és drága is. Pont tegnap láttam egy sorozatban, hogy már egy almát elteleportáltak. Szóval, halad a dolog. Persze ez még nem magyarországon van... Elképzelhetõnek tertom, de senki nem tudja még.
A jövõben? ... Engem már többször hivtak a teherportáról.
Igen állitólag Einstein-nek már sikerült A 2-dik világháboruban elteleportált 1 egész német hadihalyót emberekkel és vhol Ausztrália mellett találtak rá Philadelphiai Project volt a kisérlet neve állitólag mágnesekkel csinálta
Vannak hátulütõi is a dolognak! Például ami a Légy c. filmben történt! :)
Pont ez jutott eszembe nekem is! Viszont az orvostudományt forradalmasítaná! Nem lenne több mûtét, csak egy jó szoftveren múlna az egész! Csak nehogy valami windowsos dolgot csináljanak! Egybõl értelmet nyerne a kékhalál kifejezés! :)
nemhiszem.de nem tudni.Az is kérdés hogy lesz-e jövõ.Mert ugye van a globális felmelegedés meg a sugárzások az is lehet hogy 1000 év mulva már nem is lesz élet a földön.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Azt mondják mindennek oka van, ha például valaki eltöri a lábát akkor lehet, hogy nem jó úton jár. Stb, én elestem és betört a fejem, az mit jelent?

15

Szerintetek ez lehetséges? Mi rá a magyarázat?

http://video.mon.hu/onok-kuldtek/hintazo-kisertet?autoPlay=t..

21

Melyk az a kristály vagy kő ami energiát bocsájt ki?

Vagy lehet vele gerjeszteni az energiát és feltudjuk tölteni vele az energiamezönket? létezik ilyen?

27

A szociális fóbiámat okozhatja-e egy szellem vagy átok?

Valahogy félek kérdezni és kezdeményezni a legtöbb esetben.

12

A Föld most a Hetedik Sugár energiáiban van, amely a Koronacsakrán keresztül tudaterősítő hatással bír, elősegítve a paradigmaváltást?

15

Ebben a hónapban már a harmadik kisállat hal meg a lakásban. Ez mit jelent?

40

Egy ismerős elvesztette az élettársát, és ő szeretne kapcsolatba kerülni vele valamilyen módon Van-e rá lehetőség, ismertek-e megbízható embert akinek a segítségével tudna beszélni a szellemével, vagy valamilyen módon kapcsolatba lépni vele?

9

Hogyan győzzem le a kényszeres képzeteimet?

Állítólag vannak paraképességeim de ezt hagyjuk Xd

12

Ha valakivel sokszor álmodom, akkor ő megérzi ezt?

Mostanában sokszor álmodom egy volt párommal, akivel már 6. éve nem is beszéltem. Boldog házasságban élek, pici gyerekem van. Kezd zavarni a dolog. Nappal nem jut eszembe, csak álmodom vele. Az érdekel, hogy vajon ? érezheti-e ezt, vagy éppen fordítva, el?ször ? gondolt rám? Vagy az egész csak humbuk és se így, se úgy nem jutok eszébe? Nem fontos, hogy így legyen, csak a véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi!

7

Lehet, hogy szellemek vannak a szobámban? Vagy csak beképzelem?

Már több napja folyamatosan kopogást hallok a radiátorból, ami még nem is lenne ijeszt?, de a mai napon történt, hogy azt hallottam, hogy valaki leült mellém. Nem vagyok ?rült, ne gondoljátok, de a legfurcsább dolog ez után jött, ahogy kimentem egy pillanatra megittam egy pohár vizet, az fogadott, hogy az egyik zsinór az asztalomon jobbra-balra himbálózik és azt kell mondjam, nem olyan gyengén, mintha csak magától esett volna le. Szerintem elég ijeszt? volt... :(

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!