Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges-e a azon a napon, amikor (2 db)

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

Lehetséges-e a teherbeesés azon a napon, amikor elmúlik a vérzés? (azaz a ciklus 6. napján, védekezés nélkül)

Legjobb válasz: szerintem lehetseges,mert ismerek olyan not aki menstruacio ideje alatt esett teherbe,ezert tehat ajanlatos vedekezni.Tudniillik nem vagyunk egyformak,fugg a szervezetunktol.

szerintem lehetseges, mert ismerek olyan not aki menstruacio ideje alatt esett teherbe, ezert tehat ajanlatos vedekezni.Tudniillik nem vagyunk egyformak, fugg a szervezetunktol.
Rendkivuli peteeresed lehet es igenis, lehetseges teherbe esni menstruacio alatt.
Én úgy estem teherbe, 10 évvel ezelõtt, hogy menzesz közben szeretkeztünk, sajnos akkor még túl fiatal voltam így elkellet vetetnem. Most megint terhes vagyok, remélem minden oké lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!