Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges olyan, az első (10 db)

12 hetes kismama vagyok. Lehetséges olyan, hogy az elsö 3 honapban a mellfeszülésen kivül semmi tünetem sincs. Nem szédülök, se hányinger. Nembaj, ha ezek elmaradnak? Ha eddig nem volt már nem is lessz?

Legjobb válasz: Lehetséges, nekem sem volt. Nekem a mellem sem feszült, viszont nagyon fáradt voltam. ennyi. Végig szép terhességem volt (a második trimeszterben már fáradt sem voltam), csak az utolsó hónap (júliusra esett, kánikula volt) volt nehéz, mert már nehéz volt a pocak, állandóan pisilnem kellett, nyomott mindent a baba,stb. Szép terhességet kívánok!

Lehetséges, nekem sem volt. Nekem a mellem sem feszült, viszont nagyon fáradt voltam. ennyi. Végig szép terhességem volt (a második trimeszterben már fáradt sem voltam), csak az utolsó hónap (júliusra esett, kánikula volt) volt nehéz, mert már nehéz volt a pocak, állandóan pisilnem kellett, nyomott mindent a baba, stb. Szép terhességet kívánok!
Csatlakozom az elsõ hozzászólóhoz. Nekem sem volt semmi tünetem a terhesség alatt, még mellfeszülés sem. És mostanra van egy egészséges 8 hónapos kisfiam. Szóval semmi rosszat nem jelent, ne aggódj. Örülj neki, hogy megúsztad.
Szia! Általában ilyenkor már nem szokott jelentkezni, bár én 8hetes voltam, mikor elkezdtem hányni, minden bajom volt, és a hányás, meg a rosszullétek egészen a 18.hétig mentek!De ha megúszod, szerencsés vagy!
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de én pont tegnap töltöttem a 12. hetet, és 2 héttel ezelõttig semmi bajom se volt, szépen lassan jött a kaja undor, minden étel büdös, és tegnap éjjel hánytam, mint a lagzis kutya. Pedig nem ettem semmi olyat, a páromnak semmi baja se volt. Úgyhogy nem bánnám, ha nem tartana sokáig, vagy nem hánynék többet, mert a maradék erõmet is kiszedi. Tünetmentes babavárást kívánok. :)
Bocsi!Most gondolkodok, hogy van benne valami, mert az ismerõsöm mesélte, hogy neki a 2.babával a 22.héttõl kezdõdtek a hányás+barátai dolgok:) Azért remélem, te megúszod!Én nekem volt olyan, hogy naponta 5-6x hánytam, volt hogy minden kijött belõlem.
Szia!Örülj neki, ha nincsennek rosszulléteid.Én 15+6 hetes vagyok és még mindig émelygek és hányok.
Szia!én 13+3 hetes vagyok.nekem a 12 hétben volt minden.hányinger, mellfeszülés, szédülés, mensiszerü hasfájás.1 hete semmi.lehet, hogy te szerencsés vagy és meguszod ezeket.van 1 ismerösöm akinek 2 gyerkõce van és végig tök jól volt mindkettõvel.

Lehetséges hogy van olyan volt szerelmed akit soha nem felejtessz el? (mondjuk pl az elsőt)

Legjobb válasz: igen, én szerintem az elsõt sosem fogom elfelejteni, bár egy meglehetõsen gyerekes plátói szerelem volt... 16/L

igen, én szerintem az elsõt sosem fogom elfelejteni, bár egy meglehetõsen gyerekes plátói szerelem volt... 16/L
mondjuk pl én a másodikat... egy életre hozzá köt pár csodás és pár szörnyû emlék...
lehetséges.
Már hogy a tulipános isten nyilába ne lehetne.
Én biztos nem fogom mert a visszautasítással olyan érzelmi sebeket okozott, hogy még ma se vagyok tiszta. Azóta egy kicsit szétestem, akármennyire próbáltam ellene tenni. Inkább nem írok részleteket de az biztos hogy ha nem is maradandóan, de kihatott a mentális egészségemre is. Szóval tuti hogy lehetséges.

Van olyan anyuka köztetek akinek az első szülése császár volt, de a másodikat sikerült simán megszülnie? Lehetséges ez? Mennyi ideig kell várni a másodikig?

Legjobb válasz: Ritkán,de elõfordul.Egy ismerõsömnél az elsõ császáros volt,a második 4 év után símán meglett, de nehéz szülés volt,és a picivel voltak problémák.

Ritkán, de elõfordul.Egy ismerõsömnél az elsõ császáros volt, a második 4 év után símán meglett, de nehéz szülés volt, és a picivel voltak problémák.
Szia! Én 10 hete szültem császárral, és a szülésznöm azt mondta ez nem zárja ki a másodiknál a sima szülést:)
Ez azért nagyban függ attól is, hogy miért kellett az elsõnél császáros szülés... Barátnõm az elsõ babáját köldökzsinór miatt császárral kellett szülnie, így is majdnem késõn vették észre, úgy nyomták vissza a babát majd egy hosszanti vágással gyorsan kiemelték. A második a nagyobb után 2 évvel született(szinte napra pontosan), természetes úton.Barátnõm meg sem érezte, úgy rohant a szülésznõ az orvosért mert már majdnem kint volt a baba feje(barátnõm nem érezte a kakilós érzést):) ) Szóval igen lehet, de függ ettõl is attól is:D

Lehetséges olyan, hogy valakinek az első AIDS teszt pozitív lett, és a második negatív?

S ha igen, akkor ha a második negatív, az els? mit?l lett pozitív?

Legjobb válasz: Olyan, hogy álpozitív egy víruseredmény létezik. Meg kell ismételni a tesztet!

Olyan, hogy álpozitív egy víruseredmény létezik. Meg kell ismételni a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Egy barátom azt állítja, hogy az elsõ pozitív lett, a második negatív. Ilyen lehet? És mitõl lett az elsõ pozitív???

Sajnos terhességmegszakításra kényszerültem. Meg is történt, de nem vérzek. Lehet, hogy az első mensiig nem is fogok? A dokit megkérdeztem, azt mondta, hogy lehetséges. Volt köztetek olyan, aki szintén nem vérzett?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sem volt vérzés, csak egy kicsi mûtét után, de pl már aznap este is csak pár csepp. Másnap semmi. Sõt, görcseim sem voltak egyáltalán. Ez volt 3 éve.

Szia! Nekem sem volt vérzés, csak egy kicsi mûtét után, de pl már aznap este is csak pár csepp. Másnap semmi. Sõt, görcseim sem voltak egyáltalán. Ez volt 3 éve.
Nekem múlt héten pénteken szakították meg a terhességet 15. hetes voltam, sajnos beteg volt a baba :( Én is csak egy kicsit véreztem és hallottam már mástól is, hogy csak egy napig vérzett , de nem lett utána semmi baj
Én is csak egy picit véreztem aznap, utána sem véreztem. Részvétem.

Hallottam olyat, hogy fiúnak valami miatt fájt az első. Ez lehetséges? Miért? Úgy tudtam fiúk mindig élveik.

Legjobb válasz: Hát, ha lányka betoppanó apja hátbavágja, na akkor fájdalmas.

Hát, ha lányka betoppanó apja hátbavágja, na akkor fájdalmas.
Fitymaszûkület.
Az hogy az elsõ fájt neki, lehetséges. Bár nem azért, mert az az elsõ. Amúgy meg nem vagyunk robotok. Mi sem élvezzük mindig. 1000 oka lehet amiért nem. Fáradtság stb...
A kérdező hozzászólása: a normális választ köszönöm!:) 1000oka van? legalább kifejtenél párat? ha oda kerülök én azt szeretném, hogy neki tökéletes legyen.:) kommentek még jöhetnek
Ez nem igaz! Nem fájhat a fiúnak az elsõ, esetleg ha valami baja van.
van akinél a fityma kicsit hozzá van nõve a makkjához és szex közben elszakad és az fáj
Akkor is fájhat, ha a lány túl száraz, nem nedvesedik eléggé és a behatolásnál a fiúnak (hozzáteszem, a lánynak is), akkor fájhat.
én barátomnak is fájt egy picit, de nem nagyon azt mondta :) pedig nagyon gyengéd volt
még az is lehet h a lány hüvelye szûk (szal itt nem azért fájt a fiúnak, mert az elsõ alkalom volt)

Lehetséges olyan, h. az első hüvelyi UH. -on egy babát lát a doki, és amikor visszahív, h. van-e már szívhang, akkor 2 petezsákot lát?

Legjobb válasz: Persze, az is elõfordul hogy csak a 12 heti genetikain veszik észre a másik bébit! :)

Persze, az is elõfordul hogy csak a 12 heti genetikain veszik észre a másik bébit! :)
szia, én is ikreket várok nekem már az elsõn észrevették mindkét petezsákot 5-6 hetes lehettem és hasi uh-t csináltak. Szerintem a hüvelyin jobban lehet elvileg látni.Lehet hogy a másik akkor még pici volt és nem lehetett még hüvelyivel sem látni. Gratulálok! 22 hetes ikres kismami
Nálam is már az eslõ hüvelyi UH-n látták a két petezsákot! Azóta már 17 hetes boldog ikres kismami vagyok! Egyébként az ikerterhesség a 12. hétig nem biztos, addig sajnos felszívódhat az egyik! meg persze az is lehet, hogy az elsõ UH-n nem vette észre a 2 petezsákot! MIndenestere nagyon vigyázz magadra, hátha két babó van a pocidban!!!
Simán elõfordulhat, mert még picik, egyik takarhatja a másikat. Gratulálok!
igen, a 12dik hetig nem lehet biztos, hogy csak egy baba van, ezután már k9nnyebben észreveszik.irigyellek, ikreket szerettem volna én is:)
A kérdező hozzászólása: hé, én nem várok ikreket, csak kíváncsi voltam. :) )

Korai az, hogy 14hetesen úgy éreztem hogy megmozdult volna a pici? Lehetséges ez? Első baba és nemigazán tudom mit kellene éreznem, de háton fekve, pocit fogva olyan mintha érezném a gyenge kis lökéseket vagy vibrálást. Ezt is csak esténként!

Legjobb válasz: Elviekben lehetséges, bár még nagyon kicsi és gyenge ilyenkor a kicsi, de volt, aki 14-15. héten elsõ babásként, de érezte már a kicsit. Nekem pl. a 15. héten egyszer lejelentkezett, aztán 2 hétig semmi sem volt. Aktívan a 19. héttõl érzem, szintén esténként. Állítólag azért lehet leginkább este érezni a kicsiket, mert ahogy nappal mozog az anyuka, úgy ringatja õket, olyankor többnyire alszanak. Este viszont anyuka nyugalmi helyzetben van, olyankor jobban felélednek. :)

Szia! Én is sokszor hittem azt, hogy a picurt érzem, de nem voltam biztos benne.Hülyének néztem azokat akik azt mondták, hogy tudni fogod, hogy ha õ az... Aztán a 18.heti UH-ra vártunk amikor éreztem, hogy jobbról balra elhúzta a kis kezét v. lábát a drágám. Akkor már biztos voltam benne, hogy õ az.
Elviekben lehetséges, bár még nagyon kicsi és gyenge ilyenkor a kicsi, de volt, aki 14-15. héten elsõ babásként, de érezte már a kicsit. Nekem pl. a 15. héten egyszer lejelentkezett, aztán 2 hétig semmi sem volt. Aktívan a 19. héttõl érzem, szintén esténként. Állítólag azért lehet leginkább este érezni a kicsiket, mert ahogy nappal mozog az anyuka, úgy ringatja õket, olyankor többnyire alszanak. Este viszont anyuka nyugalmi helyzetben van, olyankor jobban felélednek. :)
Én mindhárom terhességemnél kb. a 15. héten éreztem már valamit. leginkább olyan kicsit bizsergõ, kapirgáló érzés volt. Miután mindenki más, simán érezhetted. A mocorgás egyébként este a leggyakoribb, amikor az anyuka is lepihen, a pici is keresi magának a legjobb helyet.:-))
Én a 15. héten már éreztem apró kis nyomkodásokat.
Szia!Szerintem is simán lehet, hogy a babád érezted!!! Bár még nem vagyok gyakorlott Anyuka, de én elöször kb.a 12héten éreztem, hogy Ö az!Furcsa volt, de nem a belek voltak, az más, éreztem!Persze aztán mindig ezt az érzést vártam, de nekem is többnyire csak esténként jön, pár mp-ig tart, de tudom, hogy Ö!Ès nem minden nap. Boldog babvárást!15 hetes kismami
Én 2 terhességnél is éreztem már a 12.héttõl és a védõnõm szerint is lehetséges, nem ritka, úh.persze, hogy érezheted!
Nem érezheted. Én igaz a másodikkal, már 12 héttõl érzetem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: könnyebb lenne ha tudnám mit kell érezni...így eléggé nehéz megállapítanom hogy mi volt a baba és mi nem...
szia! Én a 17héttõl éreztem, de szerintem érezhetted Te is. Bár azt hittem, hogy csak bebeszéltem magamnak - olyan volt mintha buborékok, levegõ járkálna a hasamban, egészen lent-most 21.hetes és már biztosan tudom, hogy Õt éreztem, hiszen azóta is ua.csak erõsebben:-))) Boldog babavárást!

Lehetséges egy elektromos bicikli első kerekébe (ha a hátsó a hajtott kerék) olyan generátorféleséget szerelni, ami visszatölti az akkut?

Vagy a pedálhoz, hajtókarhoz, stb. A lényeg: meg lehetne-e oldani hogyha tekerem a bicajt, vagy lejtőn megyek, betápláljak az akkuba, így sose kelljen hálózatról tölteni? Pl. Amíg bírja az akku azzal megyek, aztán tekerek, majd ha töltött rá, megint lehet akkuval menni. Vagy emelkedőre felmegyek akkuval, az első kerékbe szerelt generátor meg lejtmenetben visszatölt. Hasonlóan mint a hibridautók.

Legjobb válasz: , így sose kelljen hálózatról tölteni Megalkotnád a perpetuum-mobilét.(nemfog menni)A generátor felfele menetben miért nem töltene?Csak lejtmenetben töltene?Ezt honnan érzékelné?

, így sose kelljen hálózatról tölteni Megalkotnád a perpetuum-mobilét.(nemfog menni)A generátor felfele menetben miért nem töltene?Csak lejtmenetben töltene?Ezt honnan érzékelné?
Nem talaltad fel a spanyolviaszt ... az elektromos rasegitesu kerekparok pont igy mukodnek ... alapbol tekered mint minden biciklit ... hasznalod a rasegitot, ha a csoffadt izomszerkezeteddel nem tudsz felmenni egy emelkedon ... lejtmenetben pedig visszatoltesz nemi energiat. Gondolod, hogy azok a mernok emberek (valoszinuleg ertenek is hozza) akik ilyen jellegu cegnel vannak foglalkoztatva rohadtsok fizetesert, azok csak kavezgatni jarnak be a munkahelyukre es fogalmuk sincs az egeszrol? :) Ne viccelj mar! Ez olyan sufnitunningos mentalitas, hogy subrijoska nagyobbat akar alkotni egy valoban hozzaerto, a munkait laborkorulmenyek kozott vizsgalo szakembernel. Ne maaaaar!
Amugy pedig (szerintem) ... ha az elektromos rasegitesu kerekpar muszaki leirasat elolvasod, minden kerdesedre valaszt fogsz kapni. Termekadatlap gomb megnyomasa utan is egy informacios oldalra jutsz, de az adatok/reszletek felirattol se ijedj meg, az(-ok) a gomb(-ok) mogott is reszletes leirast kaphatsz a termekrol.
Igen, a rásegítõs rendszer ilyen, 50%-ot ad a pedállozáshoz alapban.
Létezik ilyesmi, úgy hívják, hogy regeneratív fékezés. De nem külön generátorral mûködik, az felesleges, mert a villanymotor egyúttal generátorként is tud funkcionálni. Ha agymotor van a hátsó kerékben, azt lehet úgy vezérelni, hogy guruláskor töltse az akkumulátort és közben fékezzen, ehhez megfelelõ motorvezérlõ kell, amelynek van ilyen funkciója. Ehhez a gázkar mellett lehet egy nyomógomb, amivel fékezni lehet. De nem sokkal, csak max. 5-15%-kal lehet növelni a hatótávot. Ez végülis érthetõ, mert normál biciklivel sem töltünk sok idõt fékezéssel, csak amikor meg kell állni, vagy meredek lejtõn. Szóval tekerni sokat kellene ahhoz, hogy teljesen feltöltõdjön az akksi, már a veszteségek miatt is, ami mondjuk 30% mindkét irányban (töltés-kisütés). Tehát marad 70% hatásfok, az két irányban márcsak 49%, így kétszer annyit kellene pedálozni, mint amennyit haladni lehet, de ez akkor van, ha nem haladsz közben, csak álló helyzetben pedálozol valami állványon, és minden energia a töltésre fordítódik. Ha haladni is akarsz közben, akkor egyrészt nehezebb lesz pedálozni, másrészt az energia nagy része akkor a haladásra fordítódik, így kb. 10-szer annyi ideig kellene tekerni, mint amennyit utána az akksival haladni lehet. Szóval a pedálozós feltöltésnek sok értelme nincs, a regeneratív fékezésnek van valamennyire, de nem jelentõs. A másik fajta a rásegítõs rendszer, amit feljebb írtak, de az nem tölti az akksit, hanem az energia egy részét az akksiból veszi, de közben pedálozni is kell a haladáshoz. Tehát ezt is hálózatról kell tölteni.

Lehet olyan, hogy egy szuz lany mar elsore jo legyen az agyban, es ha igen ez hogy lehetseges?

Legjobb válasz: Van tehetsége hozzá és nem parázik azon, h jajj, mi lesz és nem is akarja megváltani a világot, csak élvezni és örömet okozni :)

Van tehetsége hozzá és nem parázik azon, h jajj, mi lesz és nem is akarja megváltani a világot, csak élvezni és örömet okozni :)
Az is lehet hogy tul sok pornóvideót nézett és eltanult belõle egy-két teknikát.
Olyan viszonyban van veled, hogy nagyon el tudja engedni magát. Nálunk is ez volt a helyzet. Olyan volt, mintha már ezer éve együtt lennénk, pedig csak három hete voltunk. És nekem õ volt az elsõ.
simán lehet, pl. ha elõtte már jó ideje egyött voltatok, sokat pettingeltetek, és a hónapok alatt teljesen megismertétek egymás testét. vagy egyszerûen csak nagyon felizgult, nem fájt neki egyáltalán, és ráérzett a dolgokra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!