Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges olyan, az (250 db)

Lehetséges olyan hogy az ovuláció a mensztruáció kezdete elötti napokban van? És az lehetséges hogy terhes lettem? Mert már 3. Napja késik nagyon fáj a fejem is 2 napja, de semmi nincs csak fehérfolyás, azis allig, Valaki tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.

Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, pharmatexes hüvelytabletta mellett van erre esély? Vegyek tesztet? Vagy még korai?
Hát igen. Vegyél tesztet és csináld meg. 1-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm :)
Én is pont így jártam a múlt hónapban. Kb 1 nappal elõtte szeretkeztünk, nem gondoltam, hogy védekezni kéne :) Sok-sok éve már, hogy mindig pontosan megjön, de most késett, nem is keveset, több mint egy hetet. És persze az, hogy megjön még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, ismerek olyat akinek még 3 hónapig is volt menstruációja miután már teherbe esett. Szóval mindenképp érdemes tesztet venni.
bármikor lehet idõközi peteérés. Viszont ha védekeztetek kicsi rá az esély. Csinálj egy tesztet mindnesetre de ha pár napja volt az aktus azt nem tudja még kimutatni, viszont ha volt elötte is aktus akkor bármi lehet. Ha nem volt akkor csak az aktus után kb 2 héttem csinálj tesztet elöbb nem éri meg, de szerintem addigra meg fog jönni, ha nem ugysem árt orvoshoz menni. Egyébként rengeteg mindentõl késhet nem csak a terhességtõl.
sztem ezt emberre válogatja.nekem volt már 50 éves pasim, nem volt vele semmi gond, volt 47 éves is , ö is olyan volt mint egy fiatal.
A kérdező hozzászólása: Folyamatosan azt enni ahhoz még 1 év is sok:) ))
Már meg is válaszoltad a saját kérdésed. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van:) ), sok helyen így van ez vagy csak nálunk?
Harmadik év után a legtöbb esetben kifakul a szex téma.
A kérdező hozzászólása: Akkor most megnyugodhatok hogy nem velem van a baj?Vagy mégsem???:) )
Szerintem senkivel sincs baj. Ez ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) )
A kérdező hozzászólása: Sokat segített a válaszod!
A kérdező hozzászólása: :) )
Azért krumplistésztából 5 év az nem olyan kevés. :)
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy még csak 5 éve élünk együtt és ezért is nem értem!
Menjen orvoshoz és nagy valószínûségben a dolgot helyre tudják rakni.
Vagy nem kívánja annyira, vagy betegség állhat a háttérben. Szív-érrendszer, lelki eredetû vagy egyszerûen csak prosztata probléma...
A kérdező hozzászólása: Lehet ezt esetleg a korra is fogni?Vagy az kizárt?
Nem vagyunk egyformák. Valaki 50 évesen jobban akarja, mint 20 évesen. Valaki pedig "kiég" 50-re.
Azért 20-30 év együttélés után nincsenek csodák szerintem.
A kérdező hozzászólása: Attól is lehet ez hogy ha valaki túl korán kezdi a szexet?
A kérdező hozzászólása: Már mint a kiégés?
Elképzelhetõ. Bár ezt nem tudom. A sok év szex ugyanazzal a személlyel egy idõ után nem lesz túl "érdekes". Inkább ez lehet a téma.
Esetleg pszichés dolog, stressz?

Van az én iskolám és van egy másik és egy olyan tantárgyból akarnék érettségizni amit nem tanultam, az én iskolámban nem is tanítanak, de a másik iskolában igen. Lehetséges-e az, hogy otthoni képzés után a másik iskolában érettségizhessek belőle?

Legjobb válasz: Lehetséges. Azt a szabályt, hogy legalább 2 évig kell tanulnod, hogy érettségizhess belõle, már réges-rég eltörölték. Egyébként pedig nem otthoni képzés, hanem otthoni tanulás. :)

Lehetséges. Azt a szabályt, hogy legalább 2 évig kell tanulnod, hogy érettségizhess belõle, már réges-rég eltörölték. Egyébként pedig nem otthoni képzés, hanem otthoni tanulás. :)
A kérdező hozzászólása: thx :)

Szerintetek lehetséges olyan hogy a bnõm "átver"-t egy párszor. És már nem érzem iránta azt a szeretetet mint elõtte?

Lehetséges hogy ez miatt ki szeretnék belõle..?

Legjobb válasz: igen, ez bizony lehetséges.

igen, ez bizony lehetséges.
Persze, hogy lehetséges miért ne lenne az, ez mindig így szokott lenni. És jegyezzétek már meg, hogy úgy írjuk "emiatt" és nem "ez miatt".
A kérdező hozzászólása: De én eleinte nagyon szerettem.! Tehát akkor most kezdek belõle kiszeretni..? :/
ha tényleg átvert (és nem csak azt hiszed), akkor bizony ki lehet szeretni belõle.

Lehetséges olyan terhesség, hogy teszt negatív, orvos is azt mondja rutin vizsgálaton, hogy nincs de végül kiderül, hogy mégis van?

Elmaradt menstruáció is közrejátszik. Meg fogamzásgátló szedés is.

Legjobb válasz: Elméletileg lehetséges, de kicsi rá az esély. Azért volt már rá példa. Csinálj új tesztet pár nap múlva.

Elméletileg lehetséges, de kicsi rá az esély. Azért volt már rá példa. Csinálj új tesztet pár nap múlva.

Lehetséges olyan, hogy tetszem valakinek, de észre sem vesz, mint sem megmondaná az igazat?

Pld van egy lány, és lehetséges hogy nem mer még like-olni sem, meg válaszolni a levelemre sem ha tetszem neki? Lehet hogy annyira be van szarva? Pedig amúgy külsőre kedves aranyos lánynak tűnik nincs oka panaszra, de amikor találkozunk folyton mosolyog rám, meg a közelemben van, kérdezget stb. De ha elkezdek udvarolni akkor elszalad.

Legjobb válasz: igen lehetséges. ilyenkor neked kell finoman jelezni hogy tetszik neked. ismétlem finoman. pont ahogy leírtad ha sok neki az udvarlás megijed elszalad. ne ijesztgesd :D.

igen lehetséges. ilyenkor neked kell finoman jelezni hogy tetszik neked. ismétlem finoman. pont ahogy leírtad ha sok neki az udvarlás megijed elszalad. ne ijesztgesd :D.
háááát, ha nem válaszol a leveledre, akkor szerintem nem õ van beszarva, hanem te vagy leszarva.

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Gyakorlott ovu-tesztelők, a pé előtt fokozatosan, napról napra sötétedik a csík a teszten, vagy lehetséges olyan, hogy az egyik nap nagyon halvány, aztán pedig másnap már pozitív?

Legjobb válasz: lehetséges ilyen is. De függ attól is,hogy ugyan abban az idõben csináltad-e õket! Én mindig 18 óra után csinálom mert akkor jóval erõsebb mint mondjuk 15 órakor!

lehetséges ilyen is. De függ attól is, hogy ugyan abban az idõben csináltad-e õket! Én mindig 18 óra után csinálom mert akkor jóval erõsebb mint mondjuk 15 órakor!
Nekem most egyik napról a másikra hirtelen lett erõs. De az elõzõ hónapokban fokozatosan emelkedett. Nálam mindegy volt, hogy délután, vagy este.

12 hetes kismama vagyok. Lehetséges olyan, hogy az elsö 3 honapban a mellfeszülésen kivül semmi tünetem sincs. Nem szédülök, se hányinger. Nembaj, ha ezek elmaradnak? Ha eddig nem volt már nem is lessz?

Legjobb válasz: Lehetséges, nekem sem volt. Nekem a mellem sem feszült, viszont nagyon fáradt voltam. ennyi. Végig szép terhességem volt (a második trimeszterben már fáradt sem voltam), csak az utolsó hónap (júliusra esett, kánikula volt) volt nehéz, mert már nehéz volt a pocak, állandóan pisilnem kellett, nyomott mindent a baba,stb. Szép terhességet kívánok!

Lehetséges, nekem sem volt. Nekem a mellem sem feszült, viszont nagyon fáradt voltam. ennyi. Végig szép terhességem volt (a második trimeszterben már fáradt sem voltam), csak az utolsó hónap (júliusra esett, kánikula volt) volt nehéz, mert már nehéz volt a pocak, állandóan pisilnem kellett, nyomott mindent a baba, stb. Szép terhességet kívánok!
Csatlakozom az elsõ hozzászólóhoz. Nekem sem volt semmi tünetem a terhesség alatt, még mellfeszülés sem. És mostanra van egy egészséges 8 hónapos kisfiam. Szóval semmi rosszat nem jelent, ne aggódj. Örülj neki, hogy megúsztad.
Szia! Általában ilyenkor már nem szokott jelentkezni, bár én 8hetes voltam, mikor elkezdtem hányni, minden bajom volt, és a hányás, meg a rosszullétek egészen a 18.hétig mentek!De ha megúszod, szerencsés vagy!
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de én pont tegnap töltöttem a 12. hetet, és 2 héttel ezelõttig semmi bajom se volt, szépen lassan jött a kaja undor, minden étel büdös, és tegnap éjjel hánytam, mint a lagzis kutya. Pedig nem ettem semmi olyat, a páromnak semmi baja se volt. Úgyhogy nem bánnám, ha nem tartana sokáig, vagy nem hánynék többet, mert a maradék erõmet is kiszedi. Tünetmentes babavárást kívánok. :)
Bocsi!Most gondolkodok, hogy van benne valami, mert az ismerõsöm mesélte, hogy neki a 2.babával a 22.héttõl kezdõdtek a hányás+barátai dolgok:) Azért remélem, te megúszod!Én nekem volt olyan, hogy naponta 5-6x hánytam, volt hogy minden kijött belõlem.
Szia!Örülj neki, ha nincsennek rosszulléteid.Én 15+6 hetes vagyok és még mindig émelygek és hányok.
Szia!én 13+3 hetes vagyok.nekem a 12 hétben volt minden.hányinger, mellfeszülés, szédülés, mensiszerü hasfájás.1 hete semmi.lehet, hogy te szerencsés vagy és meguszod ezeket.van 1 ismerösöm akinek 2 gyerkõce van és végig tök jól volt mindkettõvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!