Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges olyan, a teszt (15 db)

szia4 nemhiszem hogy baba.Merrt már a tesztnek kikellett volna mutatnia
Valamilyen szinten nem bánom, h megjött. így legalább tudom, h kezd helyreállni a rend odabent. Idén még nem volt normális menszim. :( Most nagyon normális. egész éjjel szenvedtem tõle. :( Remélem beáll a régi kerékvágásba. Míg nem akartunk babát, mindig pontos volt és semmi gondom nem volt. mióta babát akarunk nagyon felborult odabent valami. Neked a legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: Köszi te meddig szedtél gyógyszert (ha szedtél?) és mikor hagytad abba? Én tavaly februárba !Azóta csak helyre állt már a peteérésem!?
Én augusztusig szedtem, utána minden rendben volt, egész 2008-ig. :( idén eddig csak februárban volt meg, de szeritnem akkor sem teljsen normálisan. most egész normálisnak tûnik. Igaz a melleim még mindig érzékenyek. mostmár akkor a menszivel együtt csak elmúlik ez is.
A kérdező hozzászólása: Á nem is merek arra gondolni hogy azt mondja az orvos hogy nem vagyok terhes .Csak terhes vagyok!!! Kikészülök ez a hét örök várakozásnak tûnik!!! Ennyit még soha nem késett! Tavalyi évben ha késet is 1 hetet de megjött nem 11 napot !!! Á de nem élem magam bele mert ha nem vagyok az csalódás fog érni és akkor végem!!!!!
Azóta csináltál tesztet? Nekem januárban egyáltalán nem jött meg. Akkor az akkori doki hormon gondokra hivatkozott, majd a papíron olvastam a pco-t. itt Pesten a másik doki meg azt mondta, h semmi bajom sincsen. Mindig csinál uh-t. És nem látott semmit. Ha nem baba, akkor sem keseredj el. 7fõn már okosabb leszel!
A kérdező hozzászólása: Nem merek tesztet csinálni majd hétfõn kiderül csak már lenne HÉTFÕ. Na mindegy köszi mindent majd írok ha valami van!!!!
Szorítok nagyon! Már csak 2 nap. :) Gyorsan eltelik. :)
Neked legalább még van remény erre a hónapra. :) nekem már csak áprilisra. :)
Szia! Kíváncsi vagyok, h ma mit mond neked a doki. Írd meg kérlek! Szorítok!
Szia! ne tegnap mit mondott a doki? Olyan kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia hát sajns azt mondta hogy nincs peteérésem de már érzem is hogy ma megfog jönni. ÁÁ pedig már úgy várjuk a babát .Köszi hogy irtál!!
A kérdező hozzászólása: Remélem én is !! Imádkozok hogy ne jöjjön meg !!!!De neked hogy hogy megjött?
Szia! Nekem úgy fest, hma megjön. :( Igaz nem túl sok. :( De megjött. Bár kitudja, h meddig fog tartani és milyen minõségû lesz. Remélem neked nem jön majd meg.
A kérdező hozzászólása: Hát igen én is valahogy ezt gondolom.Figyelj nekem hétfõn lesz már két hete kikészülõk a várakozásba . Türelem Rózsát teremt nem? Drukkolok neked én is!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi de akkor miért nem jön már meg eddig mindig pontos volt!!!!
Érdekes az eseted!Csinálj 1-2 nap múlva újra tesztet, ha nem jön meg!
ne idegeskedj, nem mindenkinek mutatja ki ilyen hamar, van akinek a 10-15 napon válik pozitívvá, tehát még bármi lehet. drukkolok, majd írd meg, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek a dokihoz majd megírom hogy mi lett ! Köszi a válaszokat!!!
nagyon drukkolok neked, mert tudom milyen érzés hogy se baba se menzi. remélem csak a tezst volt rosz.
A kérdező hozzászólása: Remélem én is !! És nagyon köszi!!!
nekem is egy hete késik, de van menszis érzésem már lassan 3 hete, . nagyon fájnak a melleim, de menszi sehol a tegnapi tesztemn meg negatív. Én 1 hét múlva megyek dokihoz. drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi hogy írtál remélem hogy babásak vagyunk! Nekem csak most kezd el fájdogálni jobban a melleim!!! Neked nagyon fájnak?
hát eléggé. Többször felébredek éjszaka, h fáj, fõleg, akkor ha helyzetet változtatok napközben meg azután ha hirtelen mozdulok. Szokott fájni menszi elõtt, de ez már 3 hete tart lassan. meg folyamatosan apróbb-nagyobb szurkákat érzek, valamint, h na akkor most már tutira megjött érzéseket. Közben meg semmi.
A kérdező hozzászólása: Nekem is ilyen érzésem van csak a mellem nem annyira fáj! C Ez teszt kikészít már alig várom a hétfõt hogy mennyek dokihoz!!!
teljesen megértelek. én már addig nem csinálok tesztet. én már azt sem bánnám, ha megjönne, mert akkort tudnám, h minden rendben van. Igaz a babának sokkal jobban örülnék. Kitartás
Szia! NAgyon sajnálom. Én ugyanígy jártam januárban. azóta nem normális a menszim, azaz a mostani az volt. És akkor most vártok, h beálljon a peteérés meg amenszi, vagy már most adott valami gyógyszert? HA gondolod írhatsz privit.

Lehetséges olyan, hogy a terhességi teszt negatív, de még is terhes az illetõ? Van itt olyan kismama, akinek negatív volt végig a tesztje és amikor elment dokihoz kiderült, hogy még is terhes?

Nekem mondta vki,hogy attól,hogy negatív a teszt még lehetek terhes.Hát ezt elég nehezen akarom elhinni :/

Legjobb válasz: Jelen !!! :) negatív teszttel, "menstruációval" (össze-vissza vérezgettem) mentem dokihoz, enyhe mellfájdalommal, azt hittem valami hormonzavarom van, vagy valami :)ott a labori hcg vizsgálat már pozitív volt, uh-n még semmit nem láttak. azóta a 24. hétben vagyok.

Jelen !!! :) negatív teszttel, "menstruációval" (össze-vissza vérezgettem) mentem dokihoz, enyhe mellfájdalommal, azt hittem valami hormonzavarom van, vagy valami :) ott a labori hcg vizsgálat már pozitív volt, uh-n még semmit nem láttak. azóta a 24. hétben vagyok.
Lehetséges bár kicsi az esély. Ezek a kis vacaknak tûnõ tesztek azért elég megbízhatóak. De a 0, 01 % esély is esély.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!! :) Én múlthét csüt.re vártam, már 3 tesztet csináltam de mindegyik negatív :( 18.a körül volt p.érésem, akkor voltam együtt a férjemmel.Ma 6. napja, hogy késik. :(
Barátnõmnek egyik terhességét sem mutatta ki a teszt. És van 3egészséges gyermeke. :)
Most miért lettem lepontozva?:D ilyet :D Köszönöm, amúgy véletlen baba volt. Nem hittem volna, hogy terhes vagyok -a negatív teszt után.
Ha valakinek negatív a tesztje, akkor az még lehet pozitív. Mert ha késõbb történt meg a teherbeesés, akkor még nem biztos, hogy menzesz környékén vagy utána pár nappal kiderül. Ugyanis ha az illetõ mondjuk egy extra peteérésbõl esett teherbe, ami mondjuk a menzeszét megelõzõen történt, akkor persze, hogy menzeszt követõen egybõl még nem feltétlenül mutatja ki. Szóval a negatív teszt még lehet éppen pozitív is, mert terhes az illetõ. Szóval volt már nem egy példa arra, hogy valakinek csak menzesz kimaradása után 1-2 héttel lett pozitív a teszt.
Az utolsóval értek egyet. Olyan nincs, hogy nem mutatja ki, csak max. ha korán csinálta, és utána már nem csinált, és úgy ment mondjuk dokihoz. Egy idõ után ki kell, hogy mutassa, hiszen a szervezetben ott van a hcg, amire reagál a tesz. Barátnõmnek késõbb volt peteérése, nem mutatta ki a teszt pedig már késett neki, elment dokihoz, kiderült, hogy babát vár. Rá egy hétre csinált egy tesztet és már ott volt a 2. csík. Akkor lehetett kb. 8 hetes!
"Most miért lettem lepontozva?:D ilyet :D Köszönöm, amúgy véletlen baba volt. Nem hittem volna, hogy terhes vagyok -a negatív teszt után." Szerintem azért mert szegény butuska kérdezõket mindig felbiztatják az olyanok, mint te, és aztán nyilván nem terhesek... volt már valakivel olyan, hogy a szivárvány végében kincset talált?
A kérdező hozzászólása: Hééé ácsi-ácsi!!NEM VAGYOK BUTUSKA KÉRDEZÕ!!Nem egy tudatlan tini vagyok, anya vagyok már, van egy gyermekem!!Azért kérdeztem csak, mert ma a 6. napja, hogy késik, 3 negatív teszten vagyok túl, de vérzés még mindig nincs, továbbra is késik, és a tesztek szerint nem vagyok terhes.Extra p.érésem meg ha volt is, az tuti nem termékenyült meg, mert csak 18.án voltam együtt a férjemmel. Csütörtökre vártam, de nem jött meg.Az egész 7végét végig teszteltem, de hiába.Félek, hogy ha nincs terhesség, akkor mi áll a háttérben.Soha semmilyen hormon problémám nem volt, a kisfiam is egybõl sikerült, rendben megtapadt, rendben kihordtam.Értetlenül állok a dolog elõtt :(

Lányok, lehetséges olyan, hogy egyik nap negatív a terhességi teszt, de másnap reggel már pozi lesz?

3 nap múlva nem várom!

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Elképzelhetõ, hogy pl. a hétfõn nem volt akkora Hcg szinted, hogy mérhetõ legyen, de kedden már emelkedhetett.

Igen, lehetséges. Elképzelhetõ, hogy pl. a hétfõn nem volt akkora Hcg szinted, hogy mérhetõ legyen, de kedden már emelkedhetett.
Mikor a kislányommal teherbe estem akkor dec.25-re nem vártam. 26-án vettem az ügyeletes patikában egy tesztet, de negatív lett. :( Közben éreztem, hogy most sikerült, nincs olyan, hogy negatív, így december 27-én vettem még egyett, amit nem bírtam ki 28-ig, és megcsináltam este. Egész nap nem ittam a teszt miatt, hogy jó sûrû legyen a vizeletem, és láss csodát erõs pozi lett, pedig ugyan azt a tesztet vettem. Szóval lehetséges igen. Sok sikert neked is! :)
nekem a 27. napon neg volt, a 29. napon meg délután már halvány. tünetem semmi nem volt, most 15 hetes vagyok drukko9lok, irj majd hogy mi lett. ha halvány a csik az ott van, de ha szürke a csik vagy átlátszo vagy fehér az nem jo..
Az lehet szellemcsík is, de ne úgy legyen! :) Töltsd fel a képet, hátha úgy többet tudunk mondani. http://www.kepfeltoltes.hu
A kérdező hozzászólása: most megnéztem a tesztet és látszik rajta egy második csík, ha negatív akkor teljesen fehér teszt rész??
2 naponta duplázódik a hcg szint, ha jól tudom. Csinálj holnap is 1-et, annak már csíkosnak kell lennie, ha a main is látszik vmi. Reggeli 1. vizeletbõl.

Lehetséges olyan, hogy valakinek az első AIDS teszt pozitív lett, és a második negatív?

S ha igen, akkor ha a második negatív, az els? mit?l lett pozitív?

Legjobb válasz: Olyan, hogy álpozitív egy víruseredmény létezik. Meg kell ismételni a tesztet!

Olyan, hogy álpozitív egy víruseredmény létezik. Meg kell ismételni a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Egy barátom azt állítja, hogy az elsõ pozitív lett, a második negatív. Ilyen lehet? És mitõl lett az elsõ pozitív???

Lehetséges olyan h azért negatív a teszt mert éjjel 3-4-szer is ki kell mennem pisilni?

Úgy értem h ugye akkor hígabb a vizelet emiatt.

Legjobb válasz: Nem.Miért lenne hígabb?

Nem.Miért lenne hígabb?
Egyébként van olyan teszt, ami napszakfüggetlen.
A kérdező hozzászólása: Mert ugye azért kell a reggeli vizeletbõl tesztelni mert az "sûrûbb" koncentráltabb ezért mutatja ki abból elõbb a hcg-t.Viszont ha éjjel többször ki kell mennem pisilni hajnalban is akkor is olyan biztos eredményt ad??
Ha nem ittál, csak pisiltél, akkor sûrûbb lesz a koncentráció.
Mikorra nem várod? Mert lehet, hogy azért negatív, mert még nincs annyi hcg benne, vagy persze azért is, mert nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy 26-ra nem vártam és megjött sajnos de öszvissz 2 napig tartott még talán addig sem.Tesztet viszont csak a nemvárt elõtt 2 nappal csináltam azóta nem.
hát akkor csinálj egyet, és kiderül

A mellemen fehér pöttyök jelentek meg. Nyomásra átlátszó (néha sárgás) előtej folyik. Tegnap voltak alhasi görcseim, bal oldalon szurkált is.3 apja késik a menseszem. Van olyan, hogy a lehetséges teherbeeséstől számítva a teszt negatív lesz?

Legjobb válasz: na most gondolom jobban érzed magad.igy már nyugodtan és kielégülten hajthatod álomra a buci fejed.szánalmas hogy nem szorult beléd több ész.játsz a játszótéren hátha lekapcsolnak.nincs jobb dolgod mint ilyen hülye válaszokat irni,mert egyetlen értelmes ember sem foglalkozik veled olyan f.kalap vagy. senki se kivancsi a hülyeségeidre

na most gondolom jobban érzed magad.igy már nyugodtan és kielégülten hajthatod álomra a buci fejed.szánalmas hogy nem szorult beléd több ész.játsz a játszótéren hátha lekapcsolnak.nincs jobb dolgod mint ilyen hülye válaszokat irni, mert egyetlen értelmes ember sem foglalkozik veled olyan f.kalap vagy. senki se kivancsi a hülyeségeidre
magas prolaktin, valószínû az agyalapon sella turcicaban(töröknyereg)Microadenoma van, és ez okozza a tüneteidet.
Ez magas prolaktin szint, vagy mikro adenoma, ha ezek a tünetek, és a teszt negatív! 100% hogy nem vagy terhes!!!
Gratulálok :) !
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál. Szerencsére nincs semmi bajom, 3 hetes terhes vagyok szerencsére :)
Utolsó vagyok, akkor tuti prolaktin túltengés van a hátterében! olyankor jön tej a mellbõl...
A kérdező hozzászólása: ez a váladékozás édeskés ízû (pont olyan, mint az anyatejé, mert a barátnõm most szült és megkóstoltam mind a kettõt, tudom, hogy undi, de muszáj volt tudnom... :) )
Én még nem zárnám ki a terhességet, de való igaz, hogy a mellváladékozást (hacsak nem gennyes/véres), akkor a magas prolaktin szint szokta okozni. Nekem a hülye fogamzásgátló emelte föl a prolaktin szintet, ami ilyen tüneteket okozott, azóta se jött helyre, pedig 1 éve abbahagytam, és nem adnak rá semmit :( Most barátcserje tartalmú tablettát szedek, ez egy kicsit lejjebb vitte, és így a tünetek is enyhültek. Érdemes lenne elmenned hormonvérvételre!
A kérdező hozzászólása: jaj, a 14. nap lemaradt :) . amúgy nem szedek fogamzás gátlót (kb 2 éve), mert rajta vagyunk a baba projekten, 2 hónapja próbálkozunk, de elõzõ hónapban megjött (akkor pontosan). Csütörtökön megyek orvoshoz, de tûkön ülök már....
Nekem is inkább valami hormonális problémának tûnik inkább :(.
Az nem elõtej, hanem váladék, és nem normális. Menj orvoshoz.
Gratulálok! A doki hogyan vette észre a 3 hetes babát? Ultrahang vagy vérvétel? Nálam ugyanezek vannak: elõtej nyomásra, ami átlátszó, alhasi görcsök, szurkálás, 3 napja késik és 13 napja volt ovulációm, de a teszt negatív. Enyhe émelygés, ételektõl undor, fáradtság... ezek mind tapasztalhatók.

Lehetséges olyan, hogy a teszt nem mutatja ki, mert kevés a Hcg? Vagy van valamilyen betegségem?

Szeptemberben abbahagytam a fogamzásgátlót utána 2szer megjött de 41-43 napra legutóbb december 21.-én volt és azóta semmi.Csináltam tesztet de negatív.A jöv? héten megyek dokihoz.Lhetséges olyan hogy a teszt nem mutatja ki mert kevés a Hcg?Vagy van valamilyen betegségem ?Járt már igy valaki?Ha igen akkor mit csinált a doki?

Legjobb válasz: Van akinek a gyógyszer annyira felborítja a hormonjait, hogy hónapokig nem jön meg neki. Az elsö kettö menzeszed a gyógyszertöl volt még. Ne aggódj, nyugottan várj még pár hónapot. De dokihoz jó hogy elmész. de szerintem ö is azt fogja mondani hogy hormonok még nincsenek rendben. a doki ilyenkor amúgy megint csak hormonális gyógyszert tud felírni amitöl megjön a "menzeszed" de az majdnem olyan mint ha megint gyógyszert szednél. A barátnömnek az elsö gyógyszermentes hónap után már megfogant a babája, nekem egy évig nem jött meg. aztán egyszer csak hopp megjött.

Van akinek a gyógyszer annyira felborítja a hormonjait, hogy hónapokig nem jön meg neki. Az elsö kettö menzeszed a gyógyszertöl volt még. Ne aggódj, nyugottan várj még pár hónapot. De dokihoz jó hogy elmész. de szerintem ö is azt fogja mondani hogy hormonok még nincsenek rendben. a doki ilyenkor amúgy megint csak hormonális gyógyszert tud felírni amitöl megjön a "menzeszed" de az majdnem olyan mint ha megint gyógyszert szednél. A barátnömnek az elsö gyógyszermentes hónap után már megfogant a babája, nekem egy évig nem jött meg. aztán egyszer csak hopp megjött.
szia! szerintem terhes nem vagy, hanem inkább a gyógyszer borította fel a szervezetedet. Milyet szedtél? Nos a barátnõm fél évig nem mensizett abbahagyás után. Én szerencsés vagyok, mert nekem nagyon rendszeresek a ciklusaim, pedig én is júliusban hagytam abba.
En a yadine-t kb.2 evig szedtem, igaz elotte 2 masik fajtat kb.10 evig.Volt kihagyas a gyogyszerszedesben. Na a lenyeg az, h amikor 1, 5 eve a yadinet abbahagytam, nekem is teljesen felborult a meszeszem, es volt olyan, h 4 honapig nem is jott meg. Elmentem orvoshoz, es azt mondta, h nincs peteeresem, es erre kaptam gyogyszert amitol semmi nem valtozott, majd par het mulva megjott.Aztan azota 32-36-40 napos ciklusokat produkaltam, mire decemberben megint nem jott meg.En meg mindig a gyogyszerre gyanakodtam, h biztos amiatt van, de kiderult, h babas vagyok. Amugy sajnos ahogy En abbahagytam a gyogyszert feljott ram jo par kg.es nekem lehet, h amiatt is ilyen ossze vissza lett a mensim. Menj el az orvosodhoz, O majd tud neked erdemben mondani vmit. 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A yadine nevû fogamzásgátlõt szedtem
Álltalában akkor csúfolunk egy fiút , ha az tetszik nekünk .:)
1. Majdnem megkérdeztem, hogy tényleg? de belegondoltam, hogy én is szoktam vele csipkelõdni, de mindig éreztetem vele azért közben, hogy mennyire fontos számomra. Amúgy a tesztelgetés hülyeség. 17/L
Az attól függ, hogyan teszik. Lehetséges, hogy csak így akarnak elõnyösebb helyzetbe kerülni, de az én esetemben pl. ilyenrõl szó sincsen. Engem mindig a lehetõ legdurvább visszautasításokkal küldenek el mindig, amikor ismerkedni próbálok.

Van olyan terhességi teszt ami már a lehetséges teherbe esés utáni 5. nap kimutatja a terhességet?

Ha igen melyik az?

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Nincs, akkor még be sem ágyazódik a baba és a HCG hormont csak akkor termeli, ha beágyazódott.
az aktustól számitott 7-14 napig tart mig a petesejt beágyazódik, ezután kezd a hcg hormon termelõdni. nem tud egy teszt sem beléd látni hogy megmondja, terhes leszel-e. a tesztekre rá van irva hogy mikortól érdemes õket használni, ez általában a nemvárt napja vagy 1-2 nappal utána. ám ha a peteérés késõi, akkor a teszt még ekkor sem ad pontos eredményt. a másik ami figyelembe vevendõ: a tesztet általában reggeli elsõ vizeletbõl érdemes csinálni, a hcg reggel a leg koncentráltabb a vizeletben, ebbõl tud a teszt eredményt mondani ami közel ál(hat) az igazsághoz. ezen szempontok figyelembe vételével bármelyik terhességi teszt jó :)
Persze, még olyan is van, ami már 5 nappal elõtte!
Talán a vérvétel, de ilyen korán az sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!