Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges olyan, a (454 db)

Lehetséges olyan hogy vki hegyesre reszeltesse a metszőfogait? Hallottatok már Ilyenről?

Legjobb válasz: Lehetségesnek lehetséges, de minek? Biztos, hogy vannak ilyen emberek.

Lehetségesnek lehetséges, de minek? Biztos, hogy vannak ilyen emberek.
Hát én még nem , de bizts sok vámpiros filmet nézett eddig :D
Egy ismerõs csaj koronát tettetett fel a 2 szemfogára, az is vámpírhatást keltett. Amikor megláttam egy koncerten, ahogy rámvigyorgott a tömegben, azt hittem, megkattantam, túl sokat olvastam Anne Rice-t! :D:D:D Kiderült, hogy jól látok, és az valami koronaféle. Hogy hol csináltatta, nem tudom, szerintem valami tetkó-piercing-testékszer helyen. Amikor megunta, úgy tudom, maradandó változás, károsodás nélkül el lehetett távolítani.
nem a szemfogait?
Persze.. kirohadnak a fogaid szivem. Mit gondoltál, hogy csinálod ezt? Ha lekaparják a zománcot (márpedig, ha vámpírfogat akarsz, és találsz olyat, ahol csinálnak, de én kétlem, hogy ilyen létezik), akkor az olyan nemokés.
A kérdező hozzászólása: És vajon hol lehet ezt megcsináltatni?

Lehetséges, hogy a 15 hetes kislányomnak olyan nagy lett az étvágya, hogy éjjelente azért kel fel óránként szopizni, mert éhes?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges ,de az is hogy amikor eszik nem eszik meg elegendö tejcsit(ez csak sejtés).De az is valószinü hogy rájött,hogy mennyire jó ha te este ennyit foglalkozol vele:)

Bármi lehetséges , de az is hogy amikor eszik nem eszik meg elegendö tejcsit(ez csak sejtés).De az is valószinü hogy rájött, hogy mennyire jó ha te este ennyit foglalkozol vele:)
Nem lehet, hogy csak szopizik? Van elég tejed? Lehet, hogy nem elég tápláló? Sok minden lehet. Nekem a babám 4 hónapos és már 180 ml-ket eszik, sõt elalvás elõtt 210 ml az adagja. Igaz 4 kg-mal született és most 7 kg. De lehet, hogy csak az anyukájára van szüksége a manókának. BIZZÁL AZ ANYAI ÖSZTÖNÖDBEN!:) Sok sikert.
Biztos, hogy nem.A fiam 8hetes, este 10kor eszik, aztan ejjel 1kor es reggel 7, fel8korul.Tulajdonkeppen vegig alussza az ejszakat.Egy 15hetes babanak mar vegig kellene aludnia az ejszakat, lehet hogy nem eleg suru a tejed.Probalj meg furdetes utan tapszert adni, es emiatt ne legyen lelkiismeret furdalasod, csak ejszakara(csak ejjel, nappal szoptatok)en is azt adok a kisfiamnak.En taplalek kiegeszitokent adom es nagyon megvagyok elegedve.Gyonyoruen gyarapodik es makk egeszseges.
Valószínû hogy nem elég "zsíros"a tejed, nem lakik jól. Vagy csak huncut és jó odabújni szopizni anyához, de ez inkább csak cicizés.A nagy melegekben sûrûbben lehet szomjas.Szerintem is próbáld ki hogy jól megeteted este, hátha akkor nem kel fel és megoldódik.
Probálj neki ilyenkor teát adni és ha nem tágit akkor lehet hogy tényleg éhes! A tápszert én azért nem ajánlom mert nagyon könnyen rákapnak! Nekem igy állt le a fiam a ciciröl! Könnyebb volt az üvegböl mint a ciciböl!Nekem muszáj volt mert antibiotikumot kellett szednem, de már utána nem nagyon akart szopizni csak este elalváskor!De akkor is már inkább csak azért hogy össze bujjunk!:)

Lehetséges olyan hogy az ovuláció a mensztruáció kezdete elötti napokban van? És az lehetséges hogy terhes lettem? Mert már 3. Napja késik nagyon fáj a fejem is 2 napja, de semmi nincs csak fehérfolyás, azis allig, Valaki tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.

Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, pharmatexes hüvelytabletta mellett van erre esély? Vegyek tesztet? Vagy még korai?
Hát igen. Vegyél tesztet és csináld meg. 1-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm :)
Én is pont így jártam a múlt hónapban. Kb 1 nappal elõtte szeretkeztünk, nem gondoltam, hogy védekezni kéne :) Sok-sok éve már, hogy mindig pontosan megjön, de most késett, nem is keveset, több mint egy hetet. És persze az, hogy megjön még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, ismerek olyat akinek még 3 hónapig is volt menstruációja miután már teherbe esett. Szóval mindenképp érdemes tesztet venni.
bármikor lehet idõközi peteérés. Viszont ha védekeztetek kicsi rá az esély. Csinálj egy tesztet mindnesetre de ha pár napja volt az aktus azt nem tudja még kimutatni, viszont ha volt elötte is aktus akkor bármi lehet. Ha nem volt akkor csak az aktus után kb 2 héttem csinálj tesztet elöbb nem éri meg, de szerintem addigra meg fog jönni, ha nem ugysem árt orvoshoz menni. Egyébként rengeteg mindentõl késhet nem csak a terhességtõl.

Szerintetek lehetséges olyan hogy a bnõm "átver"-t egy párszor. És már nem érzem iránta azt a szeretetet mint elõtte?

Lehetséges hogy ez miatt ki szeretnék belõle..?

Legjobb válasz: igen, ez bizony lehetséges.

igen, ez bizony lehetséges.
Persze, hogy lehetséges miért ne lenne az, ez mindig így szokott lenni. És jegyezzétek már meg, hogy úgy írjuk "emiatt" és nem "ez miatt".
A kérdező hozzászólása: De én eleinte nagyon szerettem.! Tehát akkor most kezdek belõle kiszeretni..? :/
ha tényleg átvert (és nem csak azt hiszed), akkor bizony ki lehet szeretni belõle.

Lányok, lehetséges olyan, hogy egyik nap negatív a terhességi teszt, de másnap reggel már pozi lesz?

3 nap múlva nem várom!

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Elképzelhetõ, hogy pl. a hétfõn nem volt akkora Hcg szinted, hogy mérhetõ legyen, de kedden már emelkedhetett.

Igen, lehetséges. Elképzelhetõ, hogy pl. a hétfõn nem volt akkora Hcg szinted, hogy mérhetõ legyen, de kedden már emelkedhetett.
Mikor a kislányommal teherbe estem akkor dec.25-re nem vártam. 26-án vettem az ügyeletes patikában egy tesztet, de negatív lett. :( Közben éreztem, hogy most sikerült, nincs olyan, hogy negatív, így december 27-én vettem még egyett, amit nem bírtam ki 28-ig, és megcsináltam este. Egész nap nem ittam a teszt miatt, hogy jó sûrû legyen a vizeletem, és láss csodát erõs pozi lett, pedig ugyan azt a tesztet vettem. Szóval lehetséges igen. Sok sikert neked is! :)
nekem a 27. napon neg volt, a 29. napon meg délután már halvány. tünetem semmi nem volt, most 15 hetes vagyok drukko9lok, irj majd hogy mi lett. ha halvány a csik az ott van, de ha szürke a csik vagy átlátszo vagy fehér az nem jo..
Az lehet szellemcsík is, de ne úgy legyen! :) Töltsd fel a képet, hátha úgy többet tudunk mondani. http://www.kepfeltoltes.hu
A kérdező hozzászólása: most megnéztem a tesztet és látszik rajta egy második csík, ha negatív akkor teljesen fehér teszt rész??
2 naponta duplázódik a hcg szint, ha jól tudom. Csinálj holnap is 1-et, annak már csíkosnak kell lennie, ha a main is látszik vmi. Reggeli 1. vizeletbõl.

Szerintetek lehetséges az h egy terhes nõ megcsodál egy kutyát? és pl: olyan a gyereknek a szeme vagy valami?

hm? :S

Legjobb válasz: Terher nõ jön: 'Szép a kutya.' Kutya gazdája: 'Köszi' Ja, lehetséges.

Terher nõ jön: 'Szép a kutya.' Kutya gazdája: 'Köszi' Ja, lehetséges.
Nekünk egy mopszunk van, imádom. Azért szerencsére a 1, 5 éves fiam nyomokban sem hasonlít rá :-)
A kérdező hozzászólása: :) megnyugodtam!
Az én nagybátyám, ha az arcán vörös cirmos szõr lenne, akkor simán feltételezgetném, hogy vmi genetikai köze van a macskámhoz, mert nagyon hasonló az arcfelépítésük meg az arcmimikájuk. Amúgy az ismeretségi körömben meseszereplõk vannak. A szomszéd gyerekeit pl. én mindig Lolkának és Bolkának hívom, mert tök úgy néznek ki. Na meg van itt bõvel Aladdin és Ariel is. :)
15! Te Disneyland-ben élsz???? :-)
Dédanyám mondta anno a szomszédnak, hogy nehogy "rácsodálkozzon" a macskára, mert olyan lesz a gyereke. Mondjuk õ most lenne 120 éves és 3 elemi iskolája volt. Nem gondoltam volna, hogy ez életben mégegyszer hallom ezt a kifejezést. Vigyázz, hogy a fekete macska se menjen át elõtted, és a létra alatt sem szabad átmenni!
xDD hát, nekem ez már nagyon misztikus! :D Van kapcsolat az anya és a magzat között , amúgy frankón nem értem mi a kérdés. :D
én értem hogy te mire gondolsz, de nem lehetséges. képezd magad, tájékozódj a világ dolgairól, mert nagyon buta vagy. hidd el a tudás hatalom:)
A kérdező hozzászólása: Ne nézzetek már hülyének.. én is hallottam de nem hiszek benne-- de nagy okosok vagytok.. :O :D
A kérdező hozzászólása: Hát még én sem tudom :D
melyik korban élnek az ismerõseid, hogy ilyen babonáik vannak?
A kutya és az ember alakja (részleteinek alakja is, mint pl a szem) nagyon különbözõ. Kizárt, hogy egészséges gyereknek bármely testrésze olyan legyen, mint egy kutya ugyanazon testrésze.
Olyan a nõben lévõ gyerek szeme? Honnan tudja? De egyébként miért ne csodálhatna meg egy kutyát? Vagy miért ne hasonlíthatná a gyerekét egy állathoz: bogaram, mókuskám, kiscicám - hallottad már nem?
A kérdező hozzászólása: Én nem arra értettem, hanem ha megszületik majdnem ugy néz ki mint a KUTYA AMI NEKI TETSZETT..
Fogalmazás, édesem, fogalmazás... amúgy utólag már értem, hogy mire gondolsz. Arra ugye, hogy egy állapotos nõ az "állapota" alatt lát valami szépet, valami vonzót, szimpatikusat, és azt "bevonzza" a gyermekébe, a születõ gyermeke felveszi azt az általa szépnek, jónak ítélt tulajdonságot? Nem hinném, hogy lehetséges.
Vagy Te most konkrétan arra gondolsz, hogy megcsodál egy kutyát 5 hónapos terhesen, aztán szül egy kutyát? :O
3 kutyám van, imádom õket, de azért remélem, a gyerekemnek nem lesz lompos farka meg tépõfogazata...
Imádom a kutyám, de a 7 hónapos fiamnak a szeme szerencsére olyan kék mint az apjáé, nem olyan barna, mint a kutyámé....
A kérdező hozzászólása: Én is csak hallottam errõl..! Én is nem rég mentem férjhez és sokan mondják h ne fogdossam a kutyám meg ilyesmiket :D
Elmebeteg ismerõseid lehetnek, már bocsi. :D Fogdosd csak õket, a kutya, macska jót tesz, kedves állatok.
Látod, ez igaz. Abból is látszik, hogy nem kérdezünk hülyeségeket. :)

Olyan ékszer lehetséges, hogy a fülben a cimpa fölé és a porc mellé? (Egy egyenes ékszert szeretnék bele. )

Legjobb válasz: Szia! Ez így nagyon ködös, mire is gondolsz? Porc mellé? Az egész fül egy porc. :D De biztos lehetséges. Manapság már minden az. (Majdnem)

Szia! Ez így nagyon ködös, mire is gondolsz? Porc mellé? Az egész fül egy porc. :D De biztos lehetséges. Manapság már minden az. (Majdnem)
A kérdező hozzászólása: a porc mellett van egy rész amit ha elhúzod a porctól ott puha, na oda gondoltam :)
Nekem is olyan van. Vagyis orr pc van benne, bogyós végû, így nem rántom ki.Egyébként szerintem oda nem szúrnak.. Én magamnak csináltam kb. 1 éve, de másnak még ott nem láttam. Csak porcba. Ha nagyon szeretnéd és bátor vagy, csináld meg magadnak! :) Fertõtlenítõt, , meg ilyesmiket azért használj.. Én sem csak úgy neki estem. Amúgy a fülembe magamnak szoktam. Már 3 lyukat csináltam magamnak.(az alap 2-n, kívül) De még szeretnék. Hajrá, sok sikert!

Lehetséges olyan, hogy Isten bosszút áll valaki helyett, hogy a sértettnek ne kelljen?

Vagy egyszer?en csak kárörvend? voltam?

Legjobb válasz: Mindkét eset lehetséges. Az biztos, hogy a legjobb, ha a bosszút az igazságosan ítélõre hagyjuk. :)

Mindkét eset lehetséges. Az biztos, hogy a legjobb, ha a bosszút az igazságosan ítélõre hagyjuk. :)
"1 Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. 2 Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és AMILYEN MÉRTÉKKEL MÉRTEK, OLYANNAL MÉRNEK NÉKTEK." Csak az idõt nem tudja senki.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán értem a második választ!
Amit adsz másnak, te is azt fogod kapni. Téged megsértettek, tehát aki megsértett, nem fogja megúszni. Mindennek következménye van. Ebben a világban, vagy halál után. Azt nem tudja senki. De valószínûleg az illetõ aki megsérett téged, már most megkapta egy részét. Én valami ilyesmire tippelek. "És kiáltának nagy szóval, mondván: Uram, te szent és igaz, meddig nem ítélsz még, és nem állasz bosszút a mi vérünkért azokon, akik a földön laknak?" Én inkább úgy fordítanám, hogy igazságot szolgáltat az Úr.
(Róma 12:17-21) 17 Senkinek se viszonozzátok rosszal a rosszat. Olyasmikre legyen gondotok, amik minden ember szemében jók. 18 Ha lehetséges, amennyire tõletek függ, minden emberrel békében legyetek. 19 Ne álljatok bosszút magatokért, szeretteim, hanem adjatok helyet a haragnak; mert meg van írva: „Enyém a bosszú; én visszafizetek, ezt mondja Jehova.” 20 Hanem „ha ellenséged éhes, adj neki enni; ha szomjas, adj neki inni; mert ha ezt teszed, tüzes szenet gyûjtesz a fejére”. 21 Ne hagyd, hogy legyõzzön a rossz, hanem a rosszat mindig gyõzd le a jóval. Bár mélyen gyökerezik az emberben az a kényszer, hogy elégtételt vegyen, az igaz keresztények ellenállnak ennek. Inkább arra törekszenek, hogy megfogadják Pál apostol figyelmeztetését: „Senkinek se viszonozzátok rosszal a rosszat” (Róma 12:17). a világi emberek tesznek ilyet, egy keresztény nem tehet, és nem is kérhet meg senkit hogy helyette megtegye ez a teremtõ dolga, Pál így folytatja: „ne szabjátok magatokat többé ehhez a világrendszerhez, hanem változzatok át elmétek újjáalakítása által, hogy próbatétellel megállapíthassátok, mi az Isten jó, elfogadható és tökéletes akarata” (Róma 12:2). Ahelyett, hogy engednék, hogy a világ szelleme formálja a gondolkodásukat, Krisztuséhoz kellett igazítaniuk azt (1Korintusz 2:16; Filippi 2:5). Ennek az alapelvnek kell befolyásolnia valamennyi õszinte keresztény mindennapi életét, a miénket is. Nemcsak azért nem viszonozzuk a rosszat rosszal, mert az helyes, hanem azért is, mert az egyben szeretetteljes is. Figyeljük meg, hogyan ír Pál apostol ezután arról, hogy mi ösztönöz minket a szeretetre. A rómaiaknak írt levélben többször is használja a „szeretet” (görögül: a·ga′pé) szót, amikor Isten és Krisztus szeretetére utal (Róma 5:5,  8; 8:35,  39). „Szeretetetek képmutatástól mentes legyen” (Róma 12:4–9). A mások iránti szeretet kimutatása az igaz keresztények fõ ismertetõjele (Márk 12:28–31). Pál arra int, hogy tegyünk meg mindent, hogy keresztényekként õszinte szeretetet mutassunk ki. 8 Továbbá Pál kijelenti, hogyan lehet képmutatástól mentes a szeretetünk: „Irtózzatok a gonosztól, ragaszkodjatok a jóhoz” (Róma 12:9). Az „irtózik” és a „ragaszkodik” szavak erõs kifejezések. Az „irtózik” ige úgy is fordítható, hogy „nagyfokú gyûlölettel viseltetik”. Nem csupán a rossz következményeit kell gyûlölnünk, hanem magát a rosszat is (Zsoltárok 97:10). A „ragaszkodik” igével fordított görög kifejezés pedig szó szerint azt jelenti, hogy ’ragad’. Az a keresztény, akinek õszinte a szeretete, olyan szorosan hozzáragad, vagyis kötõdik a jóság tulajdonságához, hogy az a személyiségének elválaszthatatlan részévé lesz. Zsömle/lány
Majd egymást gyilkolják a pokolban is, ahová REMÉLHETÔLEG kerülnek. Na te sem vagy ám gyûlölködô! Ezt melyik gyülekezetben tanítják? Saját magad gondolkodni probáltál? Vagy csak mások szavai szajkózod?
Most látom, hogy zsömle/lány már megfogalmazta... TELJESEN IGAZA VAN, fogadd meg a tanácsát!

Lehetséges olyan hogy ha felvettek felsőfokú szakképzésre költségtérítésesre, onnan átjelentkezni államilag támogatottra? Vagy ilyen csak alapképzésen van? Ha van ilyen akkor mi a módja neki, mennyit kell teljesíteni?

Legjobb válasz: Elvileg lehetséges, én úgy tudom, hogy egy teljes tanév teljesítése után, és csak akkor, ha van lemorzsolódás az állami finanszírozottak közül, tehát valakinek a helyét át lehet venni. De a tanulmányi osztályon részletesebben el tudják majd mondani. -falcon-

Elvileg lehetséges, én úgy tudom, hogy egy teljes tanév teljesítése után, és csak akkor, ha van lemorzsolódás az állami finanszírozottak közül, tehát valakinek a helyét át lehet venni. De a tanulmányi osztályon részletesebben el tudják majd mondani. -falcon-
Átjelentkezni biztosan nem, gondolj bele, ha csak ennyi lenne, mindenki ezt csinálná. Kérvényezni kell a tanulmányi eredmény alapján.

Gyakorlott ovu-tesztelők, a pé előtt fokozatosan, napról napra sötétedik a csík a teszten, vagy lehetséges olyan, hogy az egyik nap nagyon halvány, aztán pedig másnap már pozitív?

Legjobb válasz: lehetséges ilyen is. De függ attól is,hogy ugyan abban az idõben csináltad-e õket! Én mindig 18 óra után csinálom mert akkor jóval erõsebb mint mondjuk 15 órakor!

lehetséges ilyen is. De függ attól is, hogy ugyan abban az idõben csináltad-e õket! Én mindig 18 óra után csinálom mert akkor jóval erõsebb mint mondjuk 15 órakor!
Nekem most egyik napról a másikra hirtelen lett erõs. De az elõzõ hónapokban fokozatosan emelkedett. Nálam mindegy volt, hogy délután, vagy este.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!