Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges olyan, a (421 db)

Lehetséges olyan hogy vki hegyesre reszeltesse a metszőfogait? Hallottatok már Ilyenről?

Legjobb válasz: Lehetségesnek lehetséges, de minek? Biztos, hogy vannak ilyen emberek.

Lehetségesnek lehetséges, de minek? Biztos, hogy vannak ilyen emberek.
Hát én még nem , de bizts sok vámpiros filmet nézett eddig :D
Egy ismerõs csaj koronát tettetett fel a 2 szemfogára, az is vámpírhatást keltett. Amikor megláttam egy koncerten, ahogy rámvigyorgott a tömegben, azt hittem, megkattantam, túl sokat olvastam Anne Rice-t! :D:D:D Kiderült, hogy jól látok, és az valami koronaféle. Hogy hol csináltatta, nem tudom, szerintem valami tetkó-piercing-testékszer helyen. Amikor megunta, úgy tudom, maradandó változás, károsodás nélkül el lehetett távolítani.
nem a szemfogait?
Persze.. kirohadnak a fogaid szivem. Mit gondoltál, hogy csinálod ezt? Ha lekaparják a zománcot (márpedig, ha vámpírfogat akarsz, és találsz olyat, ahol csinálnak, de én kétlem, hogy ilyen létezik), akkor az olyan nemokés.
A kérdező hozzászólása: És vajon hol lehet ezt megcsináltatni?

Lehetséges, hogy a 15 hetes kislányomnak olyan nagy lett az étvágya, hogy éjjelente azért kel fel óránként szopizni, mert éhes?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges ,de az is hogy amikor eszik nem eszik meg elegendö tejcsit(ez csak sejtés).De az is valószinü hogy rájött,hogy mennyire jó ha te este ennyit foglalkozol vele:)

Bármi lehetséges , de az is hogy amikor eszik nem eszik meg elegendö tejcsit(ez csak sejtés).De az is valószinü hogy rájött, hogy mennyire jó ha te este ennyit foglalkozol vele:)
Nem lehet, hogy csak szopizik? Van elég tejed? Lehet, hogy nem elég tápláló? Sok minden lehet. Nekem a babám 4 hónapos és már 180 ml-ket eszik, sõt elalvás elõtt 210 ml az adagja. Igaz 4 kg-mal született és most 7 kg. De lehet, hogy csak az anyukájára van szüksége a manókának. BIZZÁL AZ ANYAI ÖSZTÖNÖDBEN!:) Sok sikert.
Biztos, hogy nem.A fiam 8hetes, este 10kor eszik, aztan ejjel 1kor es reggel 7, fel8korul.Tulajdonkeppen vegig alussza az ejszakat.Egy 15hetes babanak mar vegig kellene aludnia az ejszakat, lehet hogy nem eleg suru a tejed.Probalj meg furdetes utan tapszert adni, es emiatt ne legyen lelkiismeret furdalasod, csak ejszakara(csak ejjel, nappal szoptatok)en is azt adok a kisfiamnak.En taplalek kiegeszitokent adom es nagyon megvagyok elegedve.Gyonyoruen gyarapodik es makk egeszseges.
Valószínû hogy nem elég "zsíros"a tejed, nem lakik jól. Vagy csak huncut és jó odabújni szopizni anyához, de ez inkább csak cicizés.A nagy melegekben sûrûbben lehet szomjas.Szerintem is próbáld ki hogy jól megeteted este, hátha akkor nem kel fel és megoldódik.
Probálj neki ilyenkor teát adni és ha nem tágit akkor lehet hogy tényleg éhes! A tápszert én azért nem ajánlom mert nagyon könnyen rákapnak! Nekem igy állt le a fiam a ciciröl! Könnyebb volt az üvegböl mint a ciciböl!Nekem muszáj volt mert antibiotikumot kellett szednem, de már utána nem nagyon akart szopizni csak este elalváskor!De akkor is már inkább csak azért hogy össze bujjunk!:)

Lehetséges olyan hogy az ovuláció a mensztruáció kezdete elötti napokban van? És az lehetséges hogy terhes lettem? Mert már 3. Napja késik nagyon fáj a fejem is 2 napja, de semmi nincs csak fehérfolyás, azis allig, Valaki tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.

Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, pharmatexes hüvelytabletta mellett van erre esély? Vegyek tesztet? Vagy még korai?
Hát igen. Vegyél tesztet és csináld meg. 1-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm :)
Én is pont így jártam a múlt hónapban. Kb 1 nappal elõtte szeretkeztünk, nem gondoltam, hogy védekezni kéne :) Sok-sok éve már, hogy mindig pontosan megjön, de most késett, nem is keveset, több mint egy hetet. És persze az, hogy megjön még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, ismerek olyat akinek még 3 hónapig is volt menstruációja miután már teherbe esett. Szóval mindenképp érdemes tesztet venni.
bármikor lehet idõközi peteérés. Viszont ha védekeztetek kicsi rá az esély. Csinálj egy tesztet mindnesetre de ha pár napja volt az aktus azt nem tudja még kimutatni, viszont ha volt elötte is aktus akkor bármi lehet. Ha nem volt akkor csak az aktus után kb 2 héttem csinálj tesztet elöbb nem éri meg, de szerintem addigra meg fog jönni, ha nem ugysem árt orvoshoz menni. Egyébként rengeteg mindentõl késhet nem csak a terhességtõl.

Lányok, lehetséges olyan, hogy egyik nap negatív a terhességi teszt, de másnap reggel már pozi lesz?

3 nap múlva nem várom!

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Elképzelhetõ, hogy pl. a hétfõn nem volt akkora Hcg szinted, hogy mérhetõ legyen, de kedden már emelkedhetett.

Igen, lehetséges. Elképzelhetõ, hogy pl. a hétfõn nem volt akkora Hcg szinted, hogy mérhetõ legyen, de kedden már emelkedhetett.
Mikor a kislányommal teherbe estem akkor dec.25-re nem vártam. 26-án vettem az ügyeletes patikában egy tesztet, de negatív lett. :( Közben éreztem, hogy most sikerült, nincs olyan, hogy negatív, így december 27-én vettem még egyett, amit nem bírtam ki 28-ig, és megcsináltam este. Egész nap nem ittam a teszt miatt, hogy jó sûrû legyen a vizeletem, és láss csodát erõs pozi lett, pedig ugyan azt a tesztet vettem. Szóval lehetséges igen. Sok sikert neked is! :)
nekem a 27. napon neg volt, a 29. napon meg délután már halvány. tünetem semmi nem volt, most 15 hetes vagyok drukko9lok, irj majd hogy mi lett. ha halvány a csik az ott van, de ha szürke a csik vagy átlátszo vagy fehér az nem jo..
Az lehet szellemcsík is, de ne úgy legyen! :) Töltsd fel a képet, hátha úgy többet tudunk mondani. http://www.kepfeltoltes.hu
A kérdező hozzászólása: most megnéztem a tesztet és látszik rajta egy második csík, ha negatív akkor teljesen fehér teszt rész??
2 naponta duplázódik a hcg szint, ha jól tudom. Csinálj holnap is 1-et, annak már csíkosnak kell lennie, ha a main is látszik vmi. Reggeli 1. vizeletbõl.

Olyan ékszer lehetséges, hogy a fülben a cimpa fölé és a porc mellé? (Egy egyenes ékszert szeretnék bele. )

Legjobb válasz: Szia! Ez így nagyon ködös, mire is gondolsz? Porc mellé? Az egész fül egy porc. :D De biztos lehetséges. Manapság már minden az. (Majdnem)

Szia! Ez így nagyon ködös, mire is gondolsz? Porc mellé? Az egész fül egy porc. :D De biztos lehetséges. Manapság már minden az. (Majdnem)
A kérdező hozzászólása: a porc mellett van egy rész amit ha elhúzod a porctól ott puha, na oda gondoltam :)
Nekem is olyan van. Vagyis orr pc van benne, bogyós végû, így nem rántom ki.Egyébként szerintem oda nem szúrnak.. Én magamnak csináltam kb. 1 éve, de másnak még ott nem láttam. Csak porcba. Ha nagyon szeretnéd és bátor vagy, csináld meg magadnak! :) Fertõtlenítõt, , meg ilyesmiket azért használj.. Én sem csak úgy neki estem. Amúgy a fülembe magamnak szoktam. Már 3 lyukat csináltam magamnak.(az alap 2-n, kívül) De még szeretnék. Hajrá, sok sikert!

Lehetséges olyan, hogy Isten bosszút áll valaki helyett, hogy a sértettnek ne kelljen?

Vagy egyszer?en csak kárörvend? voltam?

Legjobb válasz: Mindkét eset lehetséges. Az biztos, hogy a legjobb, ha a bosszút az igazságosan ítélõre hagyjuk. :)

Mindkét eset lehetséges. Az biztos, hogy a legjobb, ha a bosszút az igazságosan ítélõre hagyjuk. :)
"1 Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. 2 Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és AMILYEN MÉRTÉKKEL MÉRTEK, OLYANNAL MÉRNEK NÉKTEK." Csak az idõt nem tudja senki.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán értem a második választ!
Amit adsz másnak, te is azt fogod kapni. Téged megsértettek, tehát aki megsértett, nem fogja megúszni. Mindennek következménye van. Ebben a világban, vagy halál után. Azt nem tudja senki. De valószínûleg az illetõ aki megsérett téged, már most megkapta egy részét. Én valami ilyesmire tippelek. "És kiáltának nagy szóval, mondván: Uram, te szent és igaz, meddig nem ítélsz még, és nem állasz bosszút a mi vérünkért azokon, akik a földön laknak?" Én inkább úgy fordítanám, hogy igazságot szolgáltat az Úr.
(Róma 12:17-21) 17 Senkinek se viszonozzátok rosszal a rosszat. Olyasmikre legyen gondotok, amik minden ember szemében jók. 18 Ha lehetséges, amennyire tõletek függ, minden emberrel békében legyetek. 19 Ne álljatok bosszút magatokért, szeretteim, hanem adjatok helyet a haragnak; mert meg van írva: „Enyém a bosszú; én visszafizetek, ezt mondja Jehova.” 20 Hanem „ha ellenséged éhes, adj neki enni; ha szomjas, adj neki inni; mert ha ezt teszed, tüzes szenet gyûjtesz a fejére”. 21 Ne hagyd, hogy legyõzzön a rossz, hanem a rosszat mindig gyõzd le a jóval. Bár mélyen gyökerezik az emberben az a kényszer, hogy elégtételt vegyen, az igaz keresztények ellenállnak ennek. Inkább arra törekszenek, hogy megfogadják Pál apostol figyelmeztetését: „Senkinek se viszonozzátok rosszal a rosszat” (Róma 12:17). a világi emberek tesznek ilyet, egy keresztény nem tehet, és nem is kérhet meg senkit hogy helyette megtegye ez a teremtõ dolga, Pál így folytatja: „ne szabjátok magatokat többé ehhez a világrendszerhez, hanem változzatok át elmétek újjáalakítása által, hogy próbatétellel megállapíthassátok, mi az Isten jó, elfogadható és tökéletes akarata” (Róma 12:2). Ahelyett, hogy engednék, hogy a világ szelleme formálja a gondolkodásukat, Krisztuséhoz kellett igazítaniuk azt (1Korintusz 2:16; Filippi 2:5). Ennek az alapelvnek kell befolyásolnia valamennyi õszinte keresztény mindennapi életét, a miénket is. Nemcsak azért nem viszonozzuk a rosszat rosszal, mert az helyes, hanem azért is, mert az egyben szeretetteljes is. Figyeljük meg, hogyan ír Pál apostol ezután arról, hogy mi ösztönöz minket a szeretetre. A rómaiaknak írt levélben többször is használja a „szeretet” (görögül: a·ga′pé) szót, amikor Isten és Krisztus szeretetére utal (Róma 5:5,  8; 8:35,  39). „Szeretetetek képmutatástól mentes legyen” (Róma 12:4–9). A mások iránti szeretet kimutatása az igaz keresztények fõ ismertetõjele (Márk 12:28–31). Pál arra int, hogy tegyünk meg mindent, hogy keresztényekként õszinte szeretetet mutassunk ki. 8 Továbbá Pál kijelenti, hogyan lehet képmutatástól mentes a szeretetünk: „Irtózzatok a gonosztól, ragaszkodjatok a jóhoz” (Róma 12:9). Az „irtózik” és a „ragaszkodik” szavak erõs kifejezések. Az „irtózik” ige úgy is fordítható, hogy „nagyfokú gyûlölettel viseltetik”. Nem csupán a rossz következményeit kell gyûlölnünk, hanem magát a rosszat is (Zsoltárok 97:10). A „ragaszkodik” igével fordított görög kifejezés pedig szó szerint azt jelenti, hogy ’ragad’. Az a keresztény, akinek õszinte a szeretete, olyan szorosan hozzáragad, vagyis kötõdik a jóság tulajdonságához, hogy az a személyiségének elválaszthatatlan részévé lesz. Zsömle/lány
Majd egymást gyilkolják a pokolban is, ahová REMÉLHETÔLEG kerülnek. Na te sem vagy ám gyûlölködô! Ezt melyik gyülekezetben tanítják? Saját magad gondolkodni probáltál? Vagy csak mások szavai szajkózod?
Most látom, hogy zsömle/lány már megfogalmazta... TELJESEN IGAZA VAN, fogadd meg a tanácsát!

Lehetséges olyan hogy ha felvettek felsőfokú szakképzésre költségtérítésesre, onnan átjelentkezni államilag támogatottra? Vagy ilyen csak alapképzésen van? Ha van ilyen akkor mi a módja neki, mennyit kell teljesíteni?

Legjobb válasz: Elvileg lehetséges, én úgy tudom, hogy egy teljes tanév teljesítése után, és csak akkor, ha van lemorzsolódás az állami finanszírozottak közül, tehát valakinek a helyét át lehet venni. De a tanulmányi osztályon részletesebben el tudják majd mondani. -falcon-

Elvileg lehetséges, én úgy tudom, hogy egy teljes tanév teljesítése után, és csak akkor, ha van lemorzsolódás az állami finanszírozottak közül, tehát valakinek a helyét át lehet venni. De a tanulmányi osztályon részletesebben el tudják majd mondani. -falcon-
Átjelentkezni biztosan nem, gondolj bele, ha csak ennyi lenne, mindenki ezt csinálná. Kérvényezni kell a tanulmányi eredmény alapján.

Gyakorlott ovu-tesztelők, a pé előtt fokozatosan, napról napra sötétedik a csík a teszten, vagy lehetséges olyan, hogy az egyik nap nagyon halvány, aztán pedig másnap már pozitív?

Legjobb válasz: lehetséges ilyen is. De függ attól is,hogy ugyan abban az idõben csináltad-e õket! Én mindig 18 óra után csinálom mert akkor jóval erõsebb mint mondjuk 15 órakor!

lehetséges ilyen is. De függ attól is, hogy ugyan abban az idõben csináltad-e õket! Én mindig 18 óra után csinálom mert akkor jóval erõsebb mint mondjuk 15 órakor!
Nekem most egyik napról a másikra hirtelen lett erõs. De az elõzõ hónapokban fokozatosan emelkedett. Nálam mindegy volt, hogy délután, vagy este.

Mikor lesznek olyan robotjaink mint az en a robot cimu filmben? Egyaltalan lehetseges olyan robotokat csinalni?

Legjobb válasz: Lehet, de azt te nem itt Magyarországon fogod megélni.

Lehet, de azt te nem itt Magyarországon fogod megélni.
Ez azert igy nem teljesen igaz! Letezik peldaul az un. genetikus algoritmus, ami azt csinalja, hogy vegigprobalgat egy idoben sok-sok lehetseges variaciot, es feltetelekkel vizsgalja hogy az eredmeny "eletkepes"-e. Megfelelo kialakitassal ez tud onmagat valtoztato mukodokepes kodot letrehozni. Igaz, ehhez mar kellenek eroforrasok, foleg ha valos idoben gondolkodunk. Szoval nem lehetetlen a dolog, mar most sem. Szvsz.
Természetesen nem lehetséges. Nehéz egy robotnak azt programozni, hogy csináljon magának új, az elõbbiektõl teljesen független parancsokat. Miért? Mert nem lehet egy olyan szoftvert elõállítani ami NEM parancsokból épül fel. Megmondod neki, hogy csinálj egy új trükköt/parancsot amit Õ dönt el, hogy mi legyen. Ezt nem képes megtenni. Nem tudja, hogy mit tegyen, nem tudja, hogy hogyan készítse el a programot. Az ember képes így gondolkodni, te tudsz döntést hozni, a robot nem.
Valószínûleg:Egy ideig, úgy kb 20-30 évig nem hiszem hogy valószínû lenne.Példa a Jet-pack:már vannak prototipusok, de azokis csak 30s ideig tudnak repülni.Elõbb fognak megépülni a Vertical tankok, a MECH-ek.
Azt senki sem vonta kétségbe, hogy létezik MI! A kérdezõ arra volt kíváncsi, hogy a filmben szereplõ robothoz hasonló jellegû MI létezik-e, létezhet-e. A válasz szerintem, hogy jelen pillanatban, valószínûleg nem létezik! Ellenben a felvetésemre senki sem reagált, hogy egy szabadon eresztett öntanuló rendszer hova fejlõdhet! Mindenki azzal jön, hogy elõbb csináljuk meg, aztán majd agyalunk az erkölcsön. Szerintem ez a lehetõ legrosszabb változat! Már a kezdet kezdetén kellenek biztosítékok arra, hogy nem fog "megvadulni". Sokan mondják, hogy kockázatot kell vállalni, de szerintem ez már nem a játék kategória, hogy kedvezõtlen esetben azt mondjuk "hát, nem jött be". Kedvezõtlen esetben esetleg valaki más mondja azt helyettünk (mert mi már nem tudjuk), hogy GAME OVER.
Tévedtek, MI már létezik, ha nem is olyan szintû, mint amirõl itt szó van. Természetesen a USA ban és hadi eszköz. Titkos is nagyon, nem reklámozzák. Nézzétek csak meg pl. a robotrepülõkrõl szóló mendemondákat. Mit gondoltok, az élet megállt az atombombánál? Annak már 70 méter hosszú a szakálla, olyan öreg. Még nálunk is több cég foglalkozik vele. Különbözõ robotok is vannak, célirányosan. Teljesen intelligens robotra azonban eddig még nem volt szükség, mert az ember olcsóbb és milliárdszámra rendelkezésre áll.
„Egyáltalán lehetséges olyan robotokat csinálni?” Nem. Legalábbis a mai technikai szinttel még nem. Viszont a jövõben nagyon is valószínû. Alapvetõen most leginkább az a baj, hogy nem létezik olyan gyors hardware, ami tudná futtatni a programot pl. egy laptop jó, hogyha egy csótány szintjét, megüti (és akkor még sokat mondtam) az elsõ olyan gyors gép, pedig mint az emberi agy asszem csak 2014 körül készül el. Bár szerényen megjegyezném, hogy biológia dolgokat informatikai mértékegységre lebontani nem igazán praktikus dolog. Jelenleg szilícium alapú processzoraink vannak, de már készülgetnek az azt leváltó technológiák pl. memristor. optikai tranzisztor, grafén, szilicén, biochip. Nekem az utóbbit a biochippet monták még nagyon ígéretesnek. Eléggé új keletû dolog és talán az egyetemeken bevezetett új szak a „molekuláris biológia” fog majd vele leginkább foglalkozni. Igazi megoldást talán a kvantumszámítógépek jelentik majd. Jelentõs különbségük a normál számítógépekkel ellentétben, hogy ezek nem lineárisan, hanem exponenciálisan gyorsabban tudnak majd számolni amellett az információt is qbit-ekben tárolja nem bit-ekben, ami jóval hatékonyabbá teszi. 5 db atomon (5 qbit-es rendszer) tudnak elvégezni egy olyan számítást, ami a 15-öt képes felbontani a prímtényezõinek a szorzatára 3*5=15. A probléma ezzel csak az, hogy nehéz növelni annak az atomoknak a számát, amin a számítást végzik ugyanis a dekoherencia közbe szól. A kvantumok nagyon érzékenyek a környezõ zajokra ezért azonnal szét tudnak esni viszont jó hír, hogy nem is kell õket a végtelenségig stabilan tartani ugyanis egy bizonyos stabilizálási szint felett már igénybe lehet venni a hibajavító algoritmusokat, amivel már mûködõképessé lehet tenni a kvantumszámítógépet. Egy 1024 qbit-es rendszer pedig már milliószor gyorsabb lenne, mint a Föld összes számítógépe együttvéve. Öntanuló algoritmusok jelenleg is léteznek pl. ezeket neurális hálózatokkal szokták megoldani. Csak, hogy szóljak az agyad is egy nagy neurális hálózat és tudnak is „nagyjából” hasonlót csinálni mesterségesen is csakhogy nincs hardware, amin egy emberi agy méretû neurális hálót le tudnál futtatni. Csak apróbb dolgokat tudnak valós idõben csinálni pl. egy számot felismerni egy 25X25 pixel széles képen. Egyébként, ha netán egyetemre is jössz (vagy nem tudom, hogy vagy-e) akkor pl. mérnök vagy prog infón pont ilyenekkel is fogsz majd foglalkozni. Amúgy most is lehetne pl. a szuperszámítógépeken futtatni öntanuló algoritmusokat meg tudnánk is építeni olyat, ami 5-ször olyan gyors, mint az emberi agy csakhogy egy csúnya tévhit az, hogy maga a számítógép az, ami sokba kerülne. Jó persze az is sokba kerül, de leginkább az áram, amit elhasznál az sem éppen kevés… A kvantumszámítógépek meg jelenleg valszeg éppen a küszöb szinten tartanak a nem éri meg és a megéri között. Van kereskedelmi forgalomban is http://www.dwavesys.com/en/dw_homepage.html 256qbit-es gép 10 000 000$-ért és már vettek is belõle csak valszeg nagyon instabil lehet még, mert már 256qbit-nek is iszonyat gyorsnak kéne lenni + egy Nobel-díj is járna érte és kb. majdnem a kerék feltalálásával egyenértékû találmány lenne, mert segítségével nagyon gyorsan lehetne felfedezni új összetett anyagokat pl. egy 1000x1000x1000 atomnál a legmegfelelõbb variációt a fény energiává való alakításra (fotocella), de ez csak egy dolog a sok közül… A másik dolog, amit még nem tudunk az az, hogy olyan energiaforrást csinálni mint ami a filmben van (hogy olyan sokat rohangál az android).A kémiai aksik nagyon gyorsan lemerülnek a kondezátorokról meg nem is beszéljünk viszont ezeknél is hamarosan lehetséges lesz egy bizonyos ugrás ugyanis elméletileg egy kémiai aksiba, ha nanoszálakat raknak akkor vagy 10-szer nagyobb lesz a kapacitása csak még nem gyártanak ilyeneket ipari méretekben. Így is szerintem sokat beszéltem és még mennyit tudnák… Ha van valami csak kérdezz nyugodtan :)
De igen, volt, hogy a bíró sem tudta, kivel beszél, továbbá úgy tudom, léteznek a saját hibáikból is tanuló programok. Én az Avatar program elkészültére nagyjából úgy tekintem a dolgokat, meglesz a technikai felkészültség, onnan már erkölcs és közbiztonság kérdése.
A tudomány MAI állása szerint nem lehet M.I.-t csinálni, viszont már most is nagyon szép utánzatokat tudnak írni amik teljesen azt a hatást keltik mintha egy emberrel beszélnél, sõt már van olyan verseny ahol a bírókkal azt kell elhitetni, hogy emberrel beszélnek. (ez még senkinek sem sikerült ha jól tudom) :D
Jó kérdés, de ugye ma még nem lehetséges ez tény, de ki tudja mit hoz a világ 10-20-30-40 év múlva? Hiszen mennyi mindenrõl kimondták, hogy nem lehetséges. 1830 körül pl. ott tartottunk , hogy ha 40 km/h sebességnél gyorsabban nem mehet a vonat, mert akkor elszívja a levegõt a fülkékbõl és megfulladnak az utasok. Meg ugye késõbb elhangzott, hogy levegõnél nehezebb tárgy nem repülhet. Ami ma nem lehetséges az holnapra megvalósulhat, a számítástechnika pedig különösen nagy ütemben fejlõdik.
Persze a jófej robotok minden technokrata álma, de ugye atombombát is csupa jószándékból csináltak. :(
Olyan sajnos nem lesz, MI-t pedig nem lehet készíteni, de nyilván elég jó utánzatokat tudnak majd gyártani a jövõben.
ismerek egy rövid animét ami biztos neked való.csak 6 részes és minden rész kb15 perc.itt egy link magyar felirattal. http://animeaddicts.hu/online.php?filelist.3328
A kérdező hozzászólása: 8:34 valaszod tetszett.koszonom a hozzaszolasokat.
Én szerintem amilyen gyorsan fejlõdik a számítástechnika, 20 éven belül lesz M.I. Sõt az is lehet hogy már meg is született, de rendkívül óvatosan és elzárva tartják az internettõl (az információtól) hisz nem tudni hogy az hogyan reagálna, illetve milyen gyorsasággal fejlõdne az inteligenciája, és esetleg veszélyt jelentene az emberiségre, (és persze nem hozzák ezt nyilvánosságra). Sci-fi-nek hangzik ez... de nem lehetetlen, mert a technika nagyon fejlõdik.
Jelenleg még nem lehetséges, és nem valószínû, hogy megérjük, hogy ilyen robotjaink legyenek.
A kérdező hozzászólása: en szerintem is csak ido kerdese, a techinka iszonyat gyorsan fejlodik...

12 hetes kismama vagyok. Lehetséges olyan, hogy az elsö 3 honapban a mellfeszülésen kivül semmi tünetem sincs. Nem szédülök, se hányinger. Nembaj, ha ezek elmaradnak? Ha eddig nem volt már nem is lessz?

Legjobb válasz: Lehetséges, nekem sem volt. Nekem a mellem sem feszült, viszont nagyon fáradt voltam. ennyi. Végig szép terhességem volt (a második trimeszterben már fáradt sem voltam), csak az utolsó hónap (júliusra esett, kánikula volt) volt nehéz, mert már nehéz volt a pocak, állandóan pisilnem kellett, nyomott mindent a baba,stb. Szép terhességet kívánok!

Lehetséges, nekem sem volt. Nekem a mellem sem feszült, viszont nagyon fáradt voltam. ennyi. Végig szép terhességem volt (a második trimeszterben már fáradt sem voltam), csak az utolsó hónap (júliusra esett, kánikula volt) volt nehéz, mert már nehéz volt a pocak, állandóan pisilnem kellett, nyomott mindent a baba, stb. Szép terhességet kívánok!
Csatlakozom az elsõ hozzászólóhoz. Nekem sem volt semmi tünetem a terhesség alatt, még mellfeszülés sem. És mostanra van egy egészséges 8 hónapos kisfiam. Szóval semmi rosszat nem jelent, ne aggódj. Örülj neki, hogy megúsztad.
Szia! Általában ilyenkor már nem szokott jelentkezni, bár én 8hetes voltam, mikor elkezdtem hányni, minden bajom volt, és a hányás, meg a rosszullétek egészen a 18.hétig mentek!De ha megúszod, szerencsés vagy!
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de én pont tegnap töltöttem a 12. hetet, és 2 héttel ezelõttig semmi bajom se volt, szépen lassan jött a kaja undor, minden étel büdös, és tegnap éjjel hánytam, mint a lagzis kutya. Pedig nem ettem semmi olyat, a páromnak semmi baja se volt. Úgyhogy nem bánnám, ha nem tartana sokáig, vagy nem hánynék többet, mert a maradék erõmet is kiszedi. Tünetmentes babavárást kívánok. :)
Bocsi!Most gondolkodok, hogy van benne valami, mert az ismerõsöm mesélte, hogy neki a 2.babával a 22.héttõl kezdõdtek a hányás+barátai dolgok:) Azért remélem, te megúszod!Én nekem volt olyan, hogy naponta 5-6x hánytam, volt hogy minden kijött belõlem.
Szia!Örülj neki, ha nincsennek rosszulléteid.Én 15+6 hetes vagyok és még mindig émelygek és hányok.
Szia!én 13+3 hetes vagyok.nekem a 12 hétben volt minden.hányinger, mellfeszülés, szédülés, mensiszerü hasfájás.1 hete semmi.lehet, hogy te szerencsés vagy és meguszod ezeket.van 1 ismerösöm akinek 2 gyerkõce van és végig tök jól volt mindkettõvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!