Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges mobiltelefonon úgy, (3 db)

Lehetséges mobiltelefonon internetezni úgy, hogy a számítógép net-kapcsolatát használjuk?

Azt tudom, hogy fordítva lehetséges, tehát a számítógép használja a telefont modemként. De fordítva...? Csak elgondolkodtam rajta. :)

Legjobb válasz: Háááááát... Lehetséges, de csak akkor, ha a mobilod támogatja a "WiFi"-t, azaz a vezeték nélküli internetkapcsolatot. Ez a legtöbb okostelefonnál és PDA-nál (kéziszámítógép) mûködik.

Háááááát... Lehetséges, de csak akkor, ha a mobilod támogatja a "WiFi"-t, azaz a vezeték nélküli internetkapcsolatot. Ez a legtöbb okostelefonnál és PDA-nál (kéziszámítógép) mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Így már mindent értek. :)
Egyébként, ha veszel egy 3Gt is támogató routert, azzal is tudsz

Lehetséges lenne elektronikus eszközökbe úgy pl. mobiltelefonokba emberi érzéseket tenni?

Tudom hogy fura a kérdés és kissé aminista de érdekel hogy ez lehetséges e és ha igen akkor milyen elõnyei és hátrányai lehetnek

Legjobb válasz: Érzései soha nem lesznek, maximum egy programkód reakciót vált ki valamilyen hatásra. Érzései csak élõlényeknek vannak. Minél okosabb a programkód annál intelligensebbnek hívjuk, amelyik tanul és önállóan döntéseket tud hozni, elvileg a csúcsa a dolognak, ilyen még nem létezik. Ez egy érdekes scifi téma, Asimov foglalkozott sokat vele, Én a robot c. könyvébõl film is készült.

Érzései soha nem lesznek, maximum egy programkód reakciót vált ki valamilyen hatásra. Érzései csak élõlényeknek vannak. Minél okosabb a programkód annál intelligensebbnek hívjuk, amelyik tanul és önállóan döntéseket tud hozni, elvileg a csúcsa a dolognak, ilyen még nem létezik. Ez egy érdekes scifi téma, Asimov foglalkozott sokat vele, Én a robot c. könyvébõl film is készült.

Lehetséges-e valahogyan world dokumentumokat úgy átalakítani, hogy egy hagyományos ( nem iphone, nem okos-telefon) mobiltelefonon meglehessen nyitni, el lehessen olvasni?

Legjobb válasz: persze másold át a world dokumentum szöveges tartalmát jegyzetbe a számítógépen nekem a régi k310i sony-m is megnyitotta

persze másold át a world dokumentum szöveges tartalmát jegyzetbe a számítógépen nekem a régi k310i sony-m is megnyitotta
World dokumentum :) Talán inkább word :) Igaz, hogy csak egy betû eltérés van köztük, de egész más a jelentésük. A legtöbb telóra lehet telepíteni pdf olvasót, telepíts te is azt és alakítsd át a word(!) doksikat pdf formátumúvá.
Mentsd *.html formátumba, akkor a böngészõ megnyitja.
A pdf-be mentés a lehetõ legrosszabb megoldás, különösen, hogy butafonról van szó. Html vagy txt-vel kell próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket! Majd megpróbálkozom mindegyikkel aztán ami a legjobban beválik azt használom. A kérdésbe nem írtam bele, de igazából kb. egy 200 oldalas könyvrõl lenne szó, és már sok dolgot kipróbáltam remélem most sikerülni fog!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!