Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges lenne örökre (10 db)

Lehetséges lenne hogy örökre együtt maradjunk?

Lenne egy kérdésem 17 vagyok, a barátom 18.Több mint fél éve vagyunk együtt, és nagyon imádjuk egymást.Minden tökéletes, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk...Néha kisebb vita de még nem vezstünk össze, úgy igazán sosem..Mindketten szeretnénk együtt maradni örökre és ?szintén már ha nem lennénk ennyire fiatalok az eljegyzés is lehetne. Mert minden nap találkozunk, néha nálam is alszik..Szex is volt már, meg minden nagyon jó,és nagyon össze vagyunk szokva.. A barátom már mondta is 3-4 év múlva eljegyez és suli után(egyetem) elvesz...Lehetséges lenne ez? Van olyan akinek sikerült már?És ha igen mennyire tartós lehet?

Legjobb válasz: :) Hát ha ezt így elõre meg lehetne mondani, akkor nem lenne semmi izgalmas az életben! De kétesélyes, valakiknek bejön és valakiknek nem, az viszont biztos, hogy mindkét félnek tennie kell a dologért! Kívánom, hogy sikerüljön nektek!

:) Hát ha ezt így elõre meg lehetne mondani, akkor nem lenne semmi izgalmas az életben! De kétesélyes, valakiknek bejön és valakiknek nem, az viszont biztos, hogy mindkét félnek tennie kell a dologért! Kívánom, hogy sikerüljön nektek!
Szia! Tényleg nem lehet elõre tudni, sajnos. Én is sokat gondolkoztam ezen, ugyanis mindketten 17 évesen ismerkedtünk meg. 19 évesen volt az eljegyzés, 22 évesen össze is házasodtunk. Most 25 évesek vagyunk. Április 5-én született meg a kisfiúnk. Ez eddig olyan, mint egy álom, minden szépen alakult, DE: sajnos van olyan fiú, aki késõbb érik, nem élte ki magát. Nálunk sajnos házasság után fél évvel bizonytalanodott el, és félre is lépett. Azt mondta, hogy idõre van szüksége, hogy eldöntse, hogy tényleg ezt akarja-e. Hála Istennek mellettem döntöt, rádöbbent, hogy tényleg én vagyok neki az igazi és ezt nem csak mondja, érzem is, de történhetett volna rosszul is. Abban az esetben, ha rájön, hogy mégsem én vagyok az igazi számára, válás lett volna belõle és nem egy gyönyörû baba. Olyat is ismerek, akik szintén 17 évesen ismerkedtek meg, lett két gyerekük és kb. 10 év házasság után a férjnek a titkárnõjétõl született még egy gyereke. Szóval nem lehet tudni. Kívánom, hogy nektek sikerüljön, legyetek boldogok. Az a lényeg, hogy õszinték legyetek egymáshoz, mindent beszéljetek meg és ne hozzatok olyan döntéseket, amiben nem vagytok egészen biztosak.
Ezt a kérdést pont igy én is feltehettem volna Nektek:) nálunk is ez a helyzet, 8. hónapja vagyunk együtt...Már megigértük egymásnak h "mindig veled leszek"...és beszéltünk az eljegyzésrõl...esküvõrõl...házról...gyerekekrõl...De ne értsetek félre, persze csak poénkodtunk (de talán minden viccnek fele való:) ) És ha nagyobbak lennénk már nálunk is szóba jött volna az eljegyzés...de majd az EGYETEM után, ami próbára tesz minket, mert Õ 8 évig lesz egyetemen, én 5 évig, és "csupa" 500 km fog elválasztani...nemtudom hogy lesz, de ha azt kibirjuk akkor már semmi nem választ el...És én bizom benne h kibirjuk! Ahogyan NEKTEK is tiszta szivbõl kivánok minden jót:) eljegyzést, esküvõt, házat, gyerekeket, (majd:) ) Üdvözlet:)
De én is kívánom hogy minden úgy sikerüljön ahogyan szeretnéd!
16 évesen én is azt hittem, hogy örökre együtt leszünk a párommal, jól elvoltunk mi is szerettük egymást, majd 18 éves lettem összeköltöztünk, rá fél évre szétmentünk. Ezt így elõre soha nem lehet tudni. Bnõm a párjához feleségül ment 19 évesen, most 21 és már csak tûrik egymást, mert a szülõk miatt nem akarnak elvállni. Soha nem lehet tudni mit hoz a jövõ. Ne éld bele magad semmibe, mert nagyot fogsz esni.
sose tervezz enynire elõre..:) ilyenkor minden tökéletes de nagyon fiatal vagy .. és ez tapasztalat! én 1 évig nme veszekedtem a barátommla és 2 év után szétentünk!! vigyázz a kapcsolatotokra! és élj a mának!!
ÉLvezd azt, hogy együtt vagytok, fölösleges enniyre elõre tervezni és görcsölni rajta, ha egymésnak vagytok teremtve akkor úgyis sikerülni fog..mmint a házasság:D szurolok
ezt neked kell tudnod.ne ertsd felre de nemszeretem ha vki ilyen kerdeseket tesz fel ezen az oldalon.most mi honnan tudjuk hogy komolyan gondolja e vagy sem?kozulunk senki sem ismeri a baratodat.ha te ugyerzed komoly akkor hidd el, egyebkent meg idovel majd kiderul.es attol hogy ma olyan szep minden meg hogy ilyen szepeket mond meg nemkell rogton felvenni a rozsaszin szemuveget.foleg nem 17 evesen es ugy hogy egy fel eve vagytok eggyutt.amikor en voltam fel eve eggyutt a parommal o is ilyeneket mondott, gyerekek minden.ma mar tobb mit egy eve vagyunk eggyutt ugyanugy szeretjuk egymast de realisabban allunk a dolgokhoz es sajnos a tavkapcsolat miatt nemtudom meddig birjuk meg.ugyhogy ne almodozz inkabb becsuld azt amid van.ha titeket egymasnak rendeltek rajossz idovel, nemkell annyira sietni.na sok sikert!
Igaz lehet, de azért fél év távlatából ne vonj le messzemenõ következtetéseket. Eleinte mindenki elõtt ott a rózsaszín köd. Térjetek vissza a témára az egyetem után, ahogy írtad:) Remélem, hogy néhány év múlva is így gondolkodtok:) Sok szerencsét !!!!)(Zárójelben jegyzem meg, hogy nekünk is sikerült csak én egy évvel idõsebb voltam anno)
A kérdező hozzászólása: Kegyetlenül szeret és nála jobb ember nincs a világon és tudom és érzem is hogy nekem õ az igazi , am. tényleg komolyan gondolja.Egyre jobban! Volt a múlt héten 3nap míg azt hittük terhes vagyok(pedig ez lehetetlen volt)..Álmos voltam kívános, és késett a menszeszem is..Vettünk tesztet és negatív lett. Ma beszélgettünk errõl, mert jöv. hónaptól gyógyszert szedek majd és h volt egy ilyen kijelentése, h ha 21 leszek már nem akarja elvetetni.Ha véletlen becsúszna...Nem szándékkal csak ha becsúszik..Meg mikor a szemembe néz és megölel és azt mondja "Szívem! Imádlak csak veled akarok maradni örökre.." Akkor igaz lehet h komolyan gondolja a házasságot??Meg mindent??
Ebben a korban ez sokaknál igy van, fõleg ha elsõ szerelem. Az elején azt hiszed, tiétek a világ, ti vagytok a tökéletes pár. Ez tök jó, de elõttetek az élet, egyetem, munka, akkor tapasztaljátok meg igazn, mirõl szól az élet. Ez jó most, ki tudja, lehet, minden ugy lesz ahogy akarjátok, de ne gondoljatok ennyire elõre, mert elronthat mindent, csak szeressétek egymást és bizzátok a jövõre a többit.
Jajj en is szeretnem ezt tudni a baratommal, de az a baj, h a ferfiak sokat igernek...aztan egy ido utan elmarad minden mi szep, vagy megun v valami, ha nwem vigyazol a kapcsolatodra. Szerintem tartsd a kapcsolatod, szeresd tovabbra is, de ne gondolj ennyire elore. En 20 vagyok, a baratom is, egy es fel eve egyutt vagyunk, o viszont nagyon fel hazassagrol beszelni. Pedig o is neha "elszolta" magat h jajj milyen jo lenne ha ...es hazassag stb. de ez a ferfiaknal normalis, h almodoznak ok is, csak sajnos ok ezt nem kifejezetten rad ertik, hanem maga a hazassag otletet szeretik. Nem akarlak kiabranditani, szerintem ha a baratod benne van a dologban akkor jo, de eloszor csak eld az eleted, amugyis fiatal vagy h lekosd annyira magad.Ha viszont annyira rendes lesz, es szeretni fogjatok egymast, akkor hagyjad h a dolgok maguktol alakuljanak ki, ne vard elore, nehogy aztan nagy csalodas erjen. Sok szerencset nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Annyit kérdeznék még h (lehet h sokaknak hülyeség , de én így érzem és gondolom)ha tudom h õ az igazi és ezt õ is ennyire érzi, korai ha 19 évesen eljegyez?? Mert miután én befejeztem a sulit ami még 2év utána összeköltözünk ez biztos..csak nem tartanának hülyének ez miatt, h 19-20 évesen eljegyzést tartunk..??

Lehetséges lenne, hogy sok dolgot unalmasnak találok amiről más órákig tud beszélni (kevés barátom is van)?

talán ez is gondot okozhat a barátkozásban. nem izgatnak a témáik éreztetek már így ,mit tettetek ennek elkerülése végett kösznöm 18f

Legjobb válasz: lehet, nehéz, de érdeklõdj sok-sok különféle témában

lehet, nehéz, de érdeklõdj sok-sok különféle témában
Hát eléggé lehetséges.. Meg is esik velem. Mit teszek ellene? Miért, lehet valamit tenni? Semmit. Az érdeklõdés nem olyan dolog amit parancsolhatnék magamnak. Olyan embereket kell találni akikkel hasonló az érdeklõdési körünk. Ha meg ez nem jön össze, akkor sem tudok olyanokkal barátkozni akik nem is érdekelnek.. :S akkor annyit mondok: ez van, szar nekem, de nem tudok mit tenni. Ez az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: én ezt feszegetem. hogy próbálok minél több embert megismerni mmint. jól kijönni velük, osztálytársakkal pl. de néha érzem hogy ez engem nem érdekel. de mégis jó ha van pár ember aki nem hagy figyelmen kívül
hát igen, ismerõs helyzet, próbálj közös témát találni a másikkal, olyat ami téges is és a másikat is érdekli, biztos van ilyen
A kérdező hozzászólása: ezen vagyok :D
mi az amit NEM találsz unalmasnak:) )? van ilyen?


Nagyon szeretnék megmutatni az osztálynak egy filmet (A Belleville randevú - francia rémes), és ez csak német órán lenne lehetséges. Hogyan kapcsolódhat ez a film a német tananyaghoz?

A tanárunk ilyen szempontból engedékeny, ha sehogy se kapcsolódik, de egy lenne egy jó ötletem, lehet hogy poénból is megnézzük a filmet.

Legjobb válasz: németül nézzétek magyar felirattal, vagy magyarul német felirattal.

németül nézzétek magyar felirattal, vagy magyarul német felirattal.

Van egy split klimam.1 honapja uzemeltettem naponta 10 orat? Az lenne a kerdesem, hogy a szürõ 1 szem port sem latok. Ez hogy lehetseges?

Legjobb válasz: Valószínûleg télen keveset nyitogatod az ablakot, vagy nem porolsz a szobában cementes zsákokat.

Valószínûleg télen keveset nyitogatod az ablakot, vagy nem porolsz a szobában cementes zsákokat.
Miért nem levelezõre jelentkezel?
Olyan nincs Mert pl. akkor hogyan akarsz szemináriumból jegyet kapni! Az pedig bizony "kötelezõ" (mert nem engednek anélkül vizsgára sem)
Vagyis szemináriumokon is kötelezõ ottlenni, mert ha többet hiányzol asszem háromnál, akkor nem is ad neked jegyet a tanár!
Úgy nagyon hamar kipotyogsz ám
Szaktól függ. De szerintem még a legkönnyebbeken is csak az órák 20-30%-át tudod "büntetlenül" ellógni, mert a többin van katalógus, vannak évközi feladatok, ZH-k. De nekem is volt sok olyan elõadásom, ahol a 300 fõs teremben amúgy se hallottam sokat, ezért inkább vizsgák elõtt elkértem a jegyzeteket, órára meg feleslegesen nem jártam be. Viszont én BTK-ra jártam, egy jó kis matekos szakon biztosan gyorsan kihullanál, ha nem tartod a lépést az anyaggal.
ilyen nincs
Két lehetõséget látok: - valamilyen módon elfogyasztottad az elõfizetett adatforgalmad, ebben az esetben a szolgáltató 32kb/s-ra csökkentette a netkapcsolatod sebességét (erre általában sms-ben figyelmeztetnek), amit a hosszú betöltõdési idõ miatt megszakadt kapcsolatként érzékelsz - tényleg elállítottál valamit, de ezt egy, a témában jártasabb ismerõsöd 5 perc alatt helyrehozza

Epilepsziás vagyok, nem lenne jobb így inkább örökbe fogadni? Egyáltalán lehetséges?

Mostanában tervezgetjük párommal, hogy jó lenne családot alapítani, a környezet adott és mindketten nagyon is készenállunk a szül?ségre.

Legjobb válasz: Saját tapasztalatom nincs. Viszont egyik unokatestvérem tavaly egészséges kislányt szült programozott császárral. Õ gyerekkora óta epilepsziás, gyógyszert szed, bár a rohamok elkerülik. Most újra terhes. Én is genetikushoz fordulnék! Minden jót neked, kívánom, hogy mihamarabb anya lehess!

Saját tapasztalatom nincs. Viszont egyik unokatestvérem tavaly egészséges kislányt szült programozott császárral. Õ gyerekkora óta epilepsziás, gyógyszert szed, bár a rohamok elkerülik. Most újra terhes. Én is genetikushoz fordulnék! Minden jót neked, kívánom, hogy mihamarabb anya lehess!
Beszélj a pároddal, aztán specialistákkal.Sok epilepsziás szült már gyermeket gond nélkül.Egyébként az örökbefogadás nagyon szép dolog!
Nem értek nagyon hozzá, de én ugy tudom hogy ezt egyáltalán nem valószinõ hogy örökölné...persze lehet hogy tévedek?Több epilepsziást is ismerekakik simán kiordták a babát, megszulték természetes uton, és nem epis a gyerek.Meg olyat is ismerek, ahol egyik szulõnél sincs a családban epilepsziás, és a gyerek mégis az....de ha ugy döntesz nem kockáztatsz, és ürükbefogadsz, szerintem az is jó megoldás.
én beszélnék egy genetikussal, h milyen mértékben öröklõdik a betegséged, ill mennyi rá az esély h a baba is "beteg" lesz. Ha esetleg a párod családjában is elõfordult akkor lehet beigazolódik a félelmed. A környezetemben is voltak ilyen betegségben szenvedõk és ez a betegség szerintem jól kordában tartható, ahogy Te is írod, gyógyszer mellett szinte tünetmnetes.... de beszélnék egy nõgyógyásszal is, h milyen kockázatokat lát. Én nem tennék még le a saját gyermekrõl, de érthetõ h aggódsz! Minden jót kívánok!
Amikor a lányom 2 hónapos volt, egyik reggel lett egy epilepsziás rohamom, gyógyszert nem írtak fel, de egyértelmûen kimutatta az EEG a rohamot.Mivel a pici le van maradva a mozgásban, mert oxigénhiányt kapott sokat jártunk dokihoz, aki azt mondta lehet epilepsziás a pici és az áll a háttérben.A Budai Gyermekkórházban csináltak 3 EEG-t, ebbõl 1 alvásmegvonásos volt a picinek, de semmit nem mutatott ki.Elmentünk a Tûzoltó utcába, ahol viszont egyértelmûen kiderült, hogy õ is epilepsziás.Megmondta az orvos, hogy gyógyszerrel karban lehet tartani, és bizonyos idõként vissza kell menni kontrollra.Amúgy nekem azt mondták, hogy a lányok sokkal nagyobb százalékban öröklik meg az epilepsziát, mint a fiúk.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van a gond, hogy a baba örökölné, ill. persze az is szörnyû lenne, de az unokákra és a dédunokákra is gondolok...
Ne mondj le a saját gyermekrõl!! A szerzett epilepszia egy rész nem örökölhetõ, másrészt ha valaki reggel-délben-este húst eszik még tünetmentessé is lehet tenni. Nekem 20 évig voltak rohamaim, és rekesz számra szedtem a gyógyszereket, amíg el nem mentem egy léleklátóhoz. Aki hisz benne hisz, aki nem nem, de nekem sokat segített.

Lehetséges, hogy a 6 hetes kisfiam eddig humana 1 evett és egy hete véletlen humana startot irattam, és ugy látom nem elég neki. mármint nem lakik jól vele? Mintha éhesebb lenne van mikor nem bir ki 3 órát.

Legjobb válasz: elõzõ válaszolónak! teljesen igazat adok neked, de a kérdezõ azt írta, hogy 6 hetes a baba. ilyen korban még nem kell 2-esre váltaniuk, majd fél évesen! nem is szabad ekkora korban 2-est adni a babának!

elõzõ válaszolónak! teljesen igazat adok neked, de a kérdezõ azt írta, hogy 6 hetes a baba. ilyen korban még nem kell 2-esre váltaniuk, majd fél évesen! nem is szabad ekkora korban 2-est adni a babának!
ez a kettõ nem ugyanaz? Bocs, nem tudom pontosan, csak mintha nekem az rémlene, hogy Humana Ha Start 1 és Humana 2 van nem? Bocsi, lehet nem tudom pontosan. Amúgy lehetséges, hogy kisebb a tápértéke, és éhesebb tõle, de a Startnak mindenképpen elégnek kellene lennie még egy 6 hetesnek, sõt, nem is biztos, hogy jó, ha nem azt kapja. errõl az orvos biztosabbat tud mondani!
Persze hogy lehetséges. Hiszen ahogy nõ úgy változik a tápanyag igénye. Ezért kell startról 1re, 1-rõl 12-re váltani.
szóval..1-rõl 2-re váltani
Nem azt írta, hogy váltson, csak a menetét írta le a dolognak.
2.vagyok. Így van! Én nem azt írtam , hogy váltson :O ezt nagyon benézted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!