Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges kilépni Európai Unióból Volt már (1 db)

Lehetséges kilépni az Európai Unióból? Volt már ország, ami kilépett?

Legjobb válasz: Igen, 1995-ben Grönland, miután önrendelkezési jogot kap Dániától, kilép az Európai Unióból.

Igen, 1995-ben Grönland, miután önrendelkezési jogot kap Dániától, kilép az Európai Unióból.
éppen ebbõl fogok majd vizsgázni. errõl a grönlandi dologról nem tudok, de a Lisszaboni Szerzõdés teszi elõször lehetõvé, hogy tagállam kilépjen az Unióból, amit 2007. december 13-án írtak alá a tagállamok, de majd csak 2009-ben fog hatályba lépni.
Dánia egy nagy baszatlanság. rasszista norvég vagyok.
A grönlandos sztori igaz. Volt a Széfben. :D
igen, Grönland valóban kilépett... jól is tette:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bassár el-Aszad hogy fogja végezni?

4

Igaz az, hogy a skótok jövőre népszavazást fognak tartani a függetlenségükkel kapcsolatban? Ha igen, akkor szerintetek a skótok nagy része a különválás mellett fog voksolni vagy pedig az együttmaradás mellett?

18

Ha a fehéroroszok ennyire nem szeretik Lukasenko-t akkor miért nem váltják le?

Oké, hogy sokan támogatják is, de rengetegen utálják, amiért be akarja területileg olvasztani Belaruszt Oroszo.ba, bezáratta tiltakozások ellenére az utolsó tiszta fehérorosz nyelvű iskolát, sokak szerint csalás volt a választás, a nép inkább az EU-felé és nem Moszkva felé húz, stb.

Az már csak hab a tortán, hogy megváltoztatta az ország nemzeti jelképeit, a fehér-piros-fehér zászlót lecserélték a mostanira, és betiltották, meg a címert.

Ha utálják, miért nem váltják le? Oké, hogy Európa utolsó diktátoraként emlegetik, de a nép igenis képes lenne megdönteni.

5

Amerika félt Szovituniotól gazdaságilag, katonaságilag azért tette tönkre? Fél az eurotól, az uniotól azért teszi tönkre?

6

Igényelni, korhatár van?

Zöldkártya lottón 18éves kortól lehet résztvenni? vagy lehet hamarabb is? A másik kérdés ,hogy a zöldkártya igénylése az ,hogyan működik? hosszú időtartam amíg megkapja valaki azt? igényelni azt is hány éves kortól lehet igényelni?

3

Ki és hogyan választja amerikában az alelnököket?

Sziasztok.

Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen formában választhatja Amerikában az alelnököt.
Ha valaki esetleg tudna ajánlani valami oldalt ahol ezt részletesebben el lehet olvasni, azt nagyon megköszönném.

3

Talalos kerdes a kozel-kelet szak-ertoknek vagy aki epp kivancsi: Honnan jon a " Saddam the Aflaqi " elnevezes, ki az akit ez jelol? Honnan jon ez a kifejezes? Ki hasznalta ezt mindig? Erdekelnek a valaszok

1

Milyen különbség van egy magyar és egy uniós politikus között?

6

Miért van az, hogy az Eu-ban a Benes-dekrétumokat nem ítélik el? Mire hivatkozik Szlovákia, amivel meg tudja győzni az Eu-t, hogy nekik van igazuk? Mi miért nem tudjuk elérni, hogy töröljék el?

16

Szerintetek van valami valóságalapja annak az elméletnek, hogy a világ egyre inkább olyan egy irányba sodródik, hogy az csak egy szűk, dúsgazdag csoportnak kedvezzen?

Leginkább a Bilderberg-csoportra gondolok, ha létezik egyáltalán. Vagy a szabadkőművesek keze van a dologban?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!