Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges kilépni Európai Unióból Volt (1 db)

Lehetséges kilépni az Európai Unióból? Volt már ország, ami kilépett?

Legjobb válasz: Igen, 1995-ben Grönland, miután önrendelkezési jogot kap Dániától, kilép az Európai Unióból.

Igen, 1995-ben Grönland, miután önrendelkezési jogot kap Dániától, kilép az Európai Unióból.
éppen ebbõl fogok majd vizsgázni. errõl a grönlandi dologról nem tudok, de a Lisszaboni Szerzõdés teszi elõször lehetõvé, hogy tagállam kilépjen az Unióból, amit 2007. december 13-án írtak alá a tagállamok, de majd csak 2009-ben fog hatályba lépni.
Dánia egy nagy baszatlanság. rasszista norvég vagyok.
A grönlandos sztori igaz. Volt a Széfben. :D
igen, Grönland valóban kilépett... jól is tette:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért avatkozik be Franciaország és Anglia a Szíriában folyó háborúba?

Ilyen fasza Franciaország és Anglia gazdasága is, hogy fegyvereket képes szállítani, és képes támogatni a szíriai felkelőket fegyveresen, Oroszországgal és Kínával szembe? A másik, hogy ezek a kedves szíriai felkelők terroristák, tehát fegyvereket szállítanak a terroristáknak, amelyekkel később képesek lesznek Európa elleni merényleteket végrehajtani?

4

A kormányok által kitalált összeesküvés elméletek, amiket ti "hivatalos magyarázatnak" hívtok, és tényként kezeltek, miért hiszitek el?

Nem tűnik fel, hogy ti vagytok a legnagyobb összeesküvés elmélet hívők?

17

Isztambuli tüntetésen a traktor vezetőjét és a rendőröket lelőtték?

Mi lett volna ha a tüntetést megakadályozó rendőrök közül néhányat és a buldózer kezelőjét egy ügyes török, messziről távcsöves puskával fejbe lőtte volna?
A kormány mit tett volna ilyenkor? Milyen következmények lennének egy ilyen esetben?

3

Hogy lehetne megoldani a "muszlim-problémát" Európában?

A bevándorlók robbantották ki a mostani svéd, vagy a korábbi londoni lázongásokat, de a franciáknak is meggyűlik a bajuk vele.

8

A német médiában a magyarországi hírek miért mindig csak az antiszemitizmusról, rasszizmusról, szélsőségesekről szólnak?

Például a DasErste, a Bayerischer Rundfunk honlapján kerestem rá a magyarországi tudósításokra és szinte csak ilyen témában tudósítanak az országról.

A németeket csak ez érdekli?

15

A szír kormányerők miért haboznak bevetni a légierőjüket a felkelők ellen?

7

Bassár el-Aszad hogy fogja végezni?

4

Igaz az, hogy a skótok jövőre népszavazást fognak tartani a függetlenségükkel kapcsolatban? Ha igen, akkor szerintetek a skótok nagy része a különválás mellett fog voksolni vagy pedig az együttmaradás mellett?

18

Ha a fehéroroszok ennyire nem szeretik Lukasenko-t akkor miért nem váltják le?

Oké, hogy sokan támogatják is, de rengetegen utálják, amiért be akarja területileg olvasztani Belaruszt Oroszo.ba, bezáratta tiltakozások ellenére az utolsó tiszta fehérorosz nyelvű iskolát, sokak szerint csalás volt a választás, a nép inkább az EU-felé és nem Moszkva felé húz, stb.

Az már csak hab a tortán, hogy megváltoztatta az ország nemzeti jelképeit, a fehér-piros-fehér zászlót lecserélték a mostanira, és betiltották, meg a címert.

Ha utálják, miért nem váltják le? Oké, hogy Európa utolsó diktátoraként emlegetik, de a nép igenis képes lenne megdönteni.

5

Amerika félt Szovituniotól gazdaságilag, katonaságilag azért tette tönkre? Fél az eurotól, az uniotól azért teszi tönkre?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!