Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges kilépni Európai (1 db)

Lehetséges kilépni az Európai Unióból? Volt már ország, ami kilépett?

Legjobb válasz: Igen, 1995-ben Grönland, miután önrendelkezési jogot kap Dániától, kilép az Európai Unióból.

Igen, 1995-ben Grönland, miután önrendelkezési jogot kap Dániától, kilép az Európai Unióból.
éppen ebbõl fogok majd vizsgázni. errõl a grönlandi dologról nem tudok, de a Lisszaboni Szerzõdés teszi elõször lehetõvé, hogy tagállam kilépjen az Unióból, amit 2007. december 13-án írtak alá a tagállamok, de majd csak 2009-ben fog hatályba lépni.
Dánia egy nagy baszatlanság. rasszista norvég vagyok.
A grönlandos sztori igaz. Volt a Széfben. :D
igen, Grönland valóban kilépett... jól is tette:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az oroszok szeretik a románokat vagy fordítva? És ha igen miért?

8

A kínaiakat miért hívják "Han"-oknak?

a Han dinasztia miatt, mert ha jól tudom ők egyesítették Kínát?

4

Az ilyen bevándorlók miért nem maradnak a saját országukban?

Többségében muzulmán emberekre vonatkozik ez. Fel vannak háborodva, hogy miért nincs Saria, miért nem a Korán alapján ítélkezik a bíróság, miért nem muzulmán mindenki, stb stb stb.

Ha ennyire ragaszkodnak az otthoni szabályokhoz, törvényekhez, akkor miért nem mennek haza? Ha én ragaszkodnék a saját országom törvényeihez, akkor nem mennék azért külföldre, hogy csináljam a fesztivált...
Komolyan kinézem a franciákból, hogy ismét csinálnak egy hatalmas forradalmat, de ráférne Európára.
Brüsszelben már karácsonyfát sem lehet állítani.

Hova fog ez vezetni? Nyilván nem fogja Európa hagyni, hogy iszlám legyen, de mikor lesz már az embereknek elege?

Miért nem maradnak az ilyen bevándorlók otthon? Malmö-ben már van olyan autósiskola, ami a Dzsihád (szent háború) nevet viseli. Nem tudnak beilleszkedni, nem is akarnak, a pénzt elvárják, de az "őslakosokat" alsóbbrendűként kezelik.

Nem veszik észre, hogy maguk alatt vágják a fát?

21

Kelet-Európába mélyponton a demokrácia és a piacgazdaság támogatottsága, vajon hova vezet mindez?

http://kitekinto.hu/europa/2011/12/27/melyponton_a_demokraci..

5

Most akkor Horvátország is elindult a szarba, ugye?

10

Mit szóltok ehhez?

Beszélgettem egy némettel. (Hangsúlyozom, némettel) És azt mondta, hogy semmit nem fizetnek a zsidóknak a holokausztért. Csak hogy biztos legyek a dolgomban megkérdeztem egy másik németet is. Õ is megerősítette. Annyit mondott, hogy VOLT kárpótlás, de az nem volt több egy jelképes összegnél. Szó sincs arról, hogy a mai napig utalnák a milliókat nekik.
Szóval kimondhatjuk, hogy ez az egész holokausztért kárpótlás duma csak neonáci propaganda?

6

A szíriai konfliktus megoldásához tényleg meg kellene szállni az országot?

Sok helyen olvastam, hogy ahhoz, hogy megoldódjon ténylegesen a konfliktus, meg kellene szállni az országot. Viszont ezt a nyugat sem akarná, az oroszok sem, és a környező arabok sem. (Irak, Jordánia, Libanon, Szaúd-Arábia)

Miért csak így lehetne megoldani a teljes konfliktust?

Miért nem csinálnak valamit a környékbeli arab országok a fegyvertámogatáson kívül? Hisz hozzájuk menekülnek a szíriaiak. Meg ugye ott van Törökország is.

Mi lesz ennek a vége?
Most attól, h orosz érdekszféra, nem tudna csinálni semmit sem Putyin, ha mondjuk Jordánia, Libanon, és Szaúd-Arábia megszállja Szíriát....(Kadhafit is a sorsára hagyta Oroszország)

Hogyan lehetne ezt megoldani? Miért nem tudnak megegyezni? Az elnöküknek tényleg semmit sem számít, ha elnéptelenedik Szíria, és visszasüllyed Szomália szintjére? Mert szerintem az egész ország már romokban hever.

12

A balliberálisok miért akarják az Európai Unióban tartani Magyarországot?

Az EU Magyarországnak egyáltalán nem jó. Azért akarják, mert ennyire tartozni akarnak a nyugathoz, hogy még Magyarországot is beáldozzák?

57

Most mi a helyzet ezzel a Snowden üggyel?

Lehet, hogy valami lényeges hírről lemaradtam, de mintha kezdetben az lett volna a botrány oka, hogy Snowden volt tikosügynök lerántotta a leplet az amerikai hírszerzés tevékenységéről.
Most akkor meg miféle kémkedéssel vádolják?

4

Most kiknek mi a célja Szírában, Irakban és a többi ilyen országokban, ahol folyik a háború?

18 éves vagyok, idáig nem igazán érdekelt a dolog, de most már nagyon is. Néztem videókat youtube-on is az ilyen háborús dolgokat és nekem egyáltalán nem tiszta ez az egész.
Arra lennék kíváncsi, hogy miért mennek oda az amerikaiak, az oroszok? Ennek a két Országnak ugyanaz a célja? Mi a cél?
(Ez a videó egy éles tűzharcot mutat be, tehát 18 éven aluliak ne nézzék! Csak a rend kedvéért írom...)
02:27-nél ott egy civil(?) és ráköszönnek. Honnan tudják, hogy nem lövik majd hátba? Mivel egy csomó ilyen kinézetű ember is ott van és lövöldöz. Azok kik? Van Szíriában, vagy Irakban is hadsereg, azok mit csinálnak? Láttam olyan videót is, ahol ők rugdossák a civileket, tehát nem értem ezt egyáltalán. Most akkor az iraki, vagy szíriai hadsereg támadja az amerikai, vagy orosz katonákat? Azt tudom, hogy ezek a civilek megszokták őket támadni, de akkor azt nem értem, hogy egy Országban az ott élők és az Országban lévő hadsereg miért támadják egymást. Ekkora káoszt... Már én sem értem, mit írok, annyira bonyolult ez nekem. Legyen szíves valaki, aki érti mindezt a dolgot, hogy mi miért van, magyarázza el nekem. Nagyon megtisztelő lenne. Köszönöm előre is!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!