Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy vagyok számolva Vagy a (2 db)

Lehetséges hogy el vagyok számolva? Vagy a kalkulátor téved, ha az ultrahangos papíron más van?

19 hetesnek ir most.

Legjobb válasz: Az utolso menstruaciod elso napjatol 40 hetre kell szulnod elmeletileg.

Az utolso menstruaciod elso napjatol 40 hetre kell szulnod elmeletileg.
Igen, valóban az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják ki a szülés dátumát.Sajnos, ha esetleg össze-vissza menstruáltál, akkor változhat ez az adat.ezekkel kapcsolatban pedig nem írtál semmit.
Szia Amikor kiderult, h babas vagyok elmentem orvoshoz, akkor azt mondta 5 hetes terhesseg.Aztan most hetfon voltam nala /5 het telt el/es azt mondta, h 9 hetes a babam , ezt a meretebol allapitotta meg. Nekem sem volt mostanaban rendszeres a menszesz, es ezert hiaba az utolso mensim elso napjatol szamoltam. Biztos nalad is vmi hasonlo lehet. Boldog babavarast kivanok
Szia! Ezen ne aggódj, számold csak úgy, ahogy eddig! Nekem a 29. heti uh-n a baba méretei alapján 32 hetet írtak. Ez volt dec. 5-én, ami azt jelenti, hogy most lennék 42 hetes. Mikor rákérdeztem az uh-n a dokitól azt mondta, hogy sok baba súlya hirtelen megugrik, aztán egy idõre lelassul a növekedése, tehát nem folyamatos. Nyugodj meg, idõben jön majd a kis lurkó! Boldog babavárást!
Szia!Engem a doki elõször 07.10-re írt ki, majd 07.06-ra, a 18 hetes UH-on meg 07.03-ra!A terhesgondozóban rögtön az elsõ alkalommal 07.02-re írtak!Bár én úgy érzem 6. hó végén megérkezik!Nem tudom miért, de ezt érzem!:) 19 hetes kismama
szia az uhn énis máshogy vagyok kiirva mint a menzesz alapján de ennek az is lehet az oka hogy mikor utoljára megvolt már terhes voltál nálam ez a helyzet.egy 14 hetes kismama

17 hetes vagyok elvileg kiszámoltam a kalkulátorban hogy hány hetes vagyok és 20 hétnél tartok. Az lehetséges hogy el vagyok számolva 3 héttel?

A mestruáciom mindig pontosan jött meg és mindig csak 6 napig tartott. Szerintetek ja és nagy a babám is a mérete is megfelel a 20 hétnek.Nagy hasam is van még nem kéne lennie 17 hetesnek ilyen nagynak ?

Legjobb válasz: A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.

A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.
Mondjuk nem értem, hogy a kérdésed mit keres itt... Nos, a doki az UH-kor mit mondott?Gr.v. hez mi van írva?Az ultrahangos gép is a méretek alapján határozza meg a baba méretét.Jobb lenne, ha a dokiddal törõdnél, és nem eg idióta netes kalkulátorral.Valószínûleg az számolt el. A pocakméret meg tényleg más.Nekem alig volt a pocim a 23.hétig, aztán most meg akkora, hogy édesanyám az ikrekkel üldöz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!