Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy vagyok Ma a teszt (2 db)

Lehetséges hogy tehes vagyok? Ma a teszt halvány 2 csíkot mutatott, előtte is.

Csak juni 8.án kellene megjönnie, máj 12.én volt az utlosó ciklus. Lehet hogy már kimuatja a teszt?? 2 Nem lehet rossz ugye? Baba van a dologba?

Legjobb válasz: szerintem az van . kismami vagy. gratula.

szerintem az van . kismami vagy. gratula.
Szia!Nekem jun.3.-án kellene megjönnie és már én se bírtam tovább csináltam tesztet és nekem is kettõ teszt lett halvány pozitív csíkos...Én is bizakodok csak nem merem még bele élni magam mert közbe állandóan úgy érzem mindjárt megjön a hasam is fáj meg a melleim......
A mindjárt megjön érzés akkor is van, ha babát vársz! Ha már most kétcsíkos vagy, akkor nagy valószínûséggel ott a babó! Kedves kérdezõ és kedves elõttem válaszoló, mindkettõtöknek gratulálok és sok boldogságot!
Jaj de aranyos vagy köszönöm..."Elötted szóló két halvány csíkos" :) !
Sziasztok! Gratulálok Nektek Kismamák! :) )
szia, május 12.-én volt az utolsó mensid? Akkor még csak a 14 napon vagy, tehát most lehet pé-d? Vagy ha már volt, akkor most ágyazódik be. NEM???
A kérdező hozzászólása: Igen, a ciklus.hu szerint ma van, pont ezért krdeztem, hogy ez reális-e.
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm szépen a :)

Az lehetséges, hogy az ovu teszt a 15, 16, 17 és 18. napon is pozitív? Ez normális dolog? Ma vagyok a 19. napomon.

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.

Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.
A kérdező hozzászólása: A 14. napon kezdtem tesztelni.A 14. napon halvány volt a tesztcsík, a 15. napon egyforma volt, a 16. 17. és 18. napon pedig a tesztcsík jóval erõsebb volt.Mi lehet ez?A múlt hónapban csak két napig volt pozitív.Gond lehet?
Két napig nekem is pozitív szokott lenni, de a négy nap ezért fura. Végülis ha ma már nem lesz pozitív, akkor elméletileg az ovuláció megtörtént. Ha együtt voltatok minden nap, vagy legalább kétnaponta, akkor úgyis telibe találtátok. Reméljük összejön!
terhességet is jelezhet az ovuteszt!Jósnak is szokták nevezni!Max két napig lehet pozitív az ovuteszt, szerintem baba van a dologban, csinálj egy terhességi tesztet! szorítok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!