Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy vagyok (1838 db)

Volina fog. Gátlót írt fel az orvosom! Rá van írva, hogy asztmás rohamot is okozhat, ez nekem pláne kellemetlen, mert asztmás vagyok! Lehetséges, hogy ettől rohamom lesz? Van valaki, aki asztmás és ezt a bogyót szedi?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Amikor elkezdtem az antidepi szedését, még két napot vártam vele, mert lehetséges mellékhatásként annyi minden volt feltüntetve, éppen csak az nem hogy macskát fogok fialni, és annak kutya lesz a keresztapja. Na ezt csak viccnek szántam így szombat este. Úgy voltam vele rosszabb már nem lehet a helyzetem elkezdtem szedni. Egyetlen egy negatív mellékhatás jelentkezett nálam, hogy álmosabb voltam két hétig, de a napi három rohamom elmulasztotta. Tehát a lehetséges, még nem azt jelenti, be is következik. De mivel asztmás beteg vagy felhívnám az orvost és megnyugtatás képpen megkérdezném õt magát a helyzetrõl. Mert tudat alatt benned van a félsz, hátha a gyógyszertõl rohamot kapok mi lesz. És az is kiválthat ám asztmás rohamot, ha bepánikolsz, holott a gyógyszernek semmi köze hozzá. Remélem segítettem.Szép estét neked!

Kedves kérdezõ! Amikor elkezdtem az antidepi szedését, még két napot vártam vele, mert lehetséges mellékhatásként annyi minden volt feltüntetve, éppen csak az nem hogy macskát fogok fialni, és annak kutya lesz a keresztapja. Na ezt csak viccnek szántam így szombat este. Úgy voltam vele rosszabb már nem lehet a helyzetem elkezdtem szedni. Egyetlen egy negatív mellékhatás jelentkezett nálam, hogy álmosabb voltam két hétig, de a napi három rohamom elmulasztotta. Tehát a lehetséges, még nem azt jelenti, be is következik. De mivel asztmás beteg vagy felhívnám az orvost és megnyugtatás képpen megkérdezném õt magát a helyzetrõl. Mert tudat alatt benned van a félsz, hátha a gyógyszertõl rohamot kapok mi lesz. És az is kiválthat ám asztmás rohamot, ha bepánikolsz, holott a gyógyszernek semmi köze hozzá. Remélem segítettem.Szép estét neked!
Hát ha rá van írva, akkor nyilván lehetséges. De hihetetlen, hogy vki el tudja olvasni a tájékoztatót, ez ritka dolog):) De szerintem hívd fel az orvosod, és kérdezd meg tõle, lehet-e probléma.
Az csak azt jelenti h volt akinél okozott (vagy rohama volt a gyógyszer szedése alatt, és nem lehetett bizonyítani h nem a gyógyszertõl van) Néhány gyógyszerre azt is ráírják h hány százalékban :) na de biztos ami biztos azért hívd fel az orvost, csak a megnyugvás végett.
Kisfiam asztmás és van olyan, kimondottan az asztmára kapott gyógyszere, ami mellékhatásként asztmás rohamot okozhat :=)! Nem hittem a szememnek, amikor elolvastam! De évek óta szedi és szerencsére nincs semmi baja. Szerintem te is nyugodj meg, kérdezd meg az orvosodat és ha javasolja, nyugodtan kezdd el szedni.

Lehetséges, hogy 30 évesen leszek lisztérzékeny? Már amúgy is laktózérzékeny vagyok. Ha tartok egy próbadiétát, mikorra várhatom a tünetek enyhülését? Hány nap múlva?

A tüneteim: sárga széklet, vashiány, foltokban jelentkezõ kiütések, (ezek elég aprók és sûrûn helyezkednek el, ha végigsimítom, olyan, mintha száraz lenne a bõröm)rossz májfunkció.

Legjobb válasz: Lehetséges. Egyik ismerõsöm 18 évesen lett az. Olvastam is róla, hogy kortól függetlenül kialakulhat. Ettõl függetlenül a tüneteid elég általánosak, nem csak ez az egy betegség lehetséges. Én a helyedben inkább egy kivizsgálásra mennék el, de ha próbadiétát csinálsz, szerintem 2-3 nap múlva (mire a glutén kiürül a szervezetedbõl) várhatsz változást.

Lehetséges. Egyik ismerõsöm 18 évesen lett az. Olvastam is róla, hogy kortól függetlenül kialakulhat. Ettõl függetlenül a tüneteid elég általánosak, nem csak ez az egy betegség lehetséges. Én a helyedben inkább egy kivizsgálásra mennék el, de ha próbadiétát csinálsz, szerintem 2-3 nap múlva (mire a glutén kiürül a szervezetedbõl) várhatsz változást.
Tudsz otthon elvégezhetõ tesztet venni gyógyszertárban illetve ma már drogériában is. Ha lisztérzékeny vagy esetleg és tartod a diétát lehet meg fog szûnni a laktózérzékenység, ez sokszor így van. Ha visszaépül rendesen a bélboholy és újra ép lesz a rajta lévõ kefeszegély akkor elegendõ laktáz enzim termelõdik és megszûnnek a tüneteid.
Eddig is lisztérzékeny voltál, minden ember lisztérzékeny. Csak 30 évesen már kicsit sok pofont kapott a szervezeted, és erõsödtek a tünetek. Lehet a laktózt is jobban bírnád, ha nem ennél glutént.. Nem mintha boci lennél, hogy tejet igyál. Tehát én alapból nem értem a problémát. Arról sem írsz ki kérdést, hogy érzékeny vagy a méhcsípésre, vagy hogy mérgezõ számodra a gyilkos galóca. A búza ugyan ilyen.. káros, kész. Nem köll enni. Tejet sem, bu..zi szokás. Javulás pár naptól kezdve fél éven át várható, amíg a glutén és az okozott immunreakciók teljesen kiürül/megszûnnek.
A sárga széklet, a vashiány, az ekcéma, a májfunkciós eltérések, mind igencsak a lisztérzékenységre utalnak. Menj el minél elõbb gasztroenterológiára! Én 30 évesen lettem lisztérzékeny (hasmenés, sárgás széklet, vashiány, mg hiány - görcsök, ekcéma, kiütések, fogyás, hangulatváltozások voltak a tüneteim).

Lehetséges hogy terhes vagyok?

kb 2 hete, egy szombati napon elfelejtettem bevenni a gyógyszerem, majd szerdán együtt voltam a barátommal, utána pedig csütörtökön nem tudtam bevenni a gyógyszerem, mert nem volt nálam és végül nem otthon aludtam, majd szombaton abba kellett hagynom a szedést, és rákövetkező nap meg is jött. mennyi az esélye hogy teherbe estem? :/

Legjobb válasz: Nem terhes vagy, hanem magatehetetlen. Önállóan arra sem vagy képes, hogy egy rohadt tesztet vegyél, vagy elsétálj a nõgyógyászodhoz, inkább ülsz a seggeden, és várod, hogy majd mi megoldjuk a problémád. Ha azt írjuk, hogy nem, nem lehetséges, és esetleg 2 hét múlva kiderül, hogy mégis, akkor mi lesz? Feljelented az itt kommentelõket, mert nem jól értesítettek?

Nem terhes vagy, hanem magatehetetlen. Önállóan arra sem vagy képes, hogy egy rohadt tesztet vegyél, vagy elsétálj a nõgyógyászodhoz, inkább ülsz a seggeden, és várod, hogy majd mi megoldjuk a problémád. Ha azt írjuk, hogy nem, nem lehetséges, és esetleg 2 hét múlva kiderül, hogy mégis, akkor mi lesz? Feljelented az itt kommentelõket, mert nem jól értesítettek?


Lehetséges, hogy a beágyazódás után 3 nappal már erős hányingerrel ébredek, vagy csak gyomorrontás?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy így ébredsz, de az nem valószínû, hogy a baba jele. Beágyazódáskor vagy kisebb pecsételés, vagy alhasi szurka szokott lenni, vagy éppen semmit nem lehet érezni. Lehet, hogy valami szag, vagy kaja váltotta ki, ha viszont nem múlik, akkor lehet, hogy Nálad így jelez be a baba. :-)

Lehetséges, hogy így ébredsz, de az nem valószínû, hogy a baba jele. Beágyazódáskor vagy kisebb pecsételés, vagy alhasi szurka szokott lenni, vagy éppen semmit nem lehet érezni. Lehet, hogy valami szag, vagy kaja váltotta ki, ha viszont nem múlik, akkor lehet, hogy Nálad így jelez be a baba. :-)
Nekem ilyen korán volt émelygésem - de nem erõs-, elõtte pedig hasszurkálás érzés. Másnap pozitív lett a teszt.

FOTÓZÁS / FÉNYKÉPEZÕ hogyan vagy miért lehetséges hogy a digitális fényképező ugyanazon mesterséges fényviszonyok mellett, EL NEM MOZDÍTVA minden egyes képet másmilyenre készít? Hol kékes hol sárgás közben rögzítve van és kizárólag izzók világítanak.

S.O.S. mert as guta megüt , egész nap evvel szórakoztam mert nagyon fontos és nem tudom , hogy most mi a gond???? Percek kérdése és kivágom a francba a 10 éve olypust.

Legjobb válasz: Az lehetséges volna , hogy a gép vagy nem megfelelõ minõségû vagy hibás? Gyakorlatilag erre keresem a választ mert nem értem hogy ha változtalan minden körülmény , akkor miért eltérõek a fotók? C 725 Olympus

A kérdező hozzászólása: Az lehetséges volna , hogy a gép vagy nem megfelelõ minõségû vagy hibás? Gyakorlatilag erre keresem a választ mert nem értem hogy ha változtalan minden körülmény , akkor miért eltérõek a fotók? C 725 Olympus
Az ilyen hibát színhõmérsékleti probléma okozza. Ha a gép automata fehérszint állításon van, nem tud normális beállítást csinálni. Vagy nem igazán jó a belsõ programja, vagy valami más okozza. Meglepõ dolgokat tud fény terén produkálni egy egészen kevés visszavert fény is (ruháról, bármirõl) amit az emberi szem nem vesz észre. Ha van manuális fehérszint állítási lehetõség, használd azt, akkor legalább egyformák lesznek (elvileg) a képek.

Tegnap feküdtem le a barátommal először. Az lehetséges, hogy azért vérzek még mindig vagy azért mert megjött?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy amiatt vérzel még mindig. De valakinek csak 1-2 csepp és annyi, vagy egyáltalán nem. Hogy megjött- neked? Azt mi honnan tudjuk? Hmm...?! Hány éves vagy? Ez lenne még az elsõ menzeszed?

Lehetséges, hogy amiatt vérzel még mindig. De valakinek csak 1-2 csepp és annyi, vagy egyáltalán nem. Hogy megjött- neked? Azt mi honnan tudjuk? Hmm...?! Hány éves vagy? Ez lenne még az elsõ menzeszed?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok
Lehet, nekem utána 1-2 napig így pötyögve vérzett, aztán egy nagyobb mennyiségben egyszerre, utána elmúlt.

Lehetséges hogy a beágyazódás körül vagy utána pár nappal nem fáradtságot érzek, hanem hogy tele vagyok energiával?

Eddig mindíg fáradtabb voltam de kb 3 napja olyan vagyok mint a duracel nyuszi. Valamiért jó kedvem is van, bár semmi extra nem történt.Tapasztalt már ilyet valaki? A hasam szurkál és húz, folyás fehér krémes pé óta, h?m 37.1-37.2 és ez a 24.napom!

Legjobb válasz: minden lehetséges. de miért vagy ilyen türelmetlen? ha terhes vagy ugyis mindjárt kiderül!

minden lehetséges. de miért vagy ilyen türelmetlen? ha terhes vagy ugyis mindjárt kiderül!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nem vagyok türelmetlen, csak kíváncsi. Tesztelni is csak a nem várt napja után akarok. Persze ha lesz értelme!
Szia, A második babámmal már csak poénkodtam, hogy jön... Nem is számítottam rá, kicsit épp hanyagoltuk egymást abban a hónapban, mégis sikerült. Mikor beágyazódhatott akkor semmi fizikális változást nem éreztem, de a hangulatom megváltozott. Nem voltam duracelnyuszi, de fáradt sem, inkább csak boldog. Bár erre nem vettem volna mérget, hogy a baba miatt. Remélem nálad is picit jelez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nagyon remélem hogy tényleg baba lesz. Jövöhéten tesztelek.

Mit tegyek ha kitagadnak a családombol, mert 14 évesen lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehetséges vagy tuti?Beszéldd meg a szüleiddel, vagy vállalod, hA beleegyeznek, vagy elveteted. De ez egy nagy lecke számodra. Tüneteid vannak? vagy mibõl gondolod, h babás vagy???

Lehetséges vagy tuti?Beszéldd meg a szüleiddel, vagy vállalod, hA beleegyeznek, vagy elveteted. De ez egy nagy lecke számodra. Tüneteid vannak? vagy mibõl gondolod, h babás vagy???
Nem hiszem, hogy 14 éves gyerekként gyereket kellene szülnöd. Mibõl fogod felnevelni, eltartani? Vagy a szüleidre löncsölöd majd? Vagy esetleg az állami gondozottak táborát növeli majd? Tudom, hogy durván hangzik, de ez a helyzet is durva. 14 évesen szexelni és még lehet hogy terhes is vagy...
De nem védekeztetek? Figyi. Vagy elveteted, vagy megbeszled a szüleiddel, h szeretnéd megtartani, és bele egyeznek e. Én 17 évesen lettem terhes, de én megtarthattam. Befejeztem mellete a sulit, leérettségiztem, van 2 szakmám. Vagy elveteted, vagy megtartod, vagy örökbe adod. Vagy vannak anya szállások Esõ válaszadó... Nyugi :)
Nem fognak kitagadni, csak most nagyon dühösek. Érthetõ. 14 évesen lehetne jobb elfoglaltságod is!! De ha anyukád elkisér dokihoz is akkor mégiscsak érdekli a sorsod.
nem csináltál tesztet?ird meg, hogy mi volt a dokinál. kitagadnának?na mondhatom, szép!az ember tartson ki a gyereke mellett, akármilyen hülyeséget is csinál!persze nem azt mondom, h dicsérjen meg, de hát akkot is, kitagadni? mit szeretnél, ha csak rajtad múlna?megtartanád?és a barátod tudja?ugye van párod?
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet negativ lett, dokit felhivtam holanpra tudod idöpontot adni :(
Szia! Szerintem , ha te nem akarod elvetetni, akkor semmiképp se engedd magad rábeszélni, mert egy életre megbánod, persze van, aki túl tudja tenni magát rajta, de ha te nem akarod, akkor nem fogod tudni , amúgy meg az hogy most 17, vagy 14 az a három év már nem oszt nem szoroz sokat! SZERINTEM! Nem hinném, hogy kitagadnának, nekem van egy ismerõsöm õ most szület 15 éve, rá is nagyon mérgesek voltka a szülei, de ahogy nõtt a pocakja, ahogy látták, már õk is nagyon várták a kicsit! Most meg már egyenesen szerelmesek a picibe! CSak az unokájuk! Mindenki imádja! Nagyon nagy csoda egy baba a családban, akár hány évesen szülik is meg! Te is tudsz majd késõbb tanulni mellette, majd ha nagyobb lesz! Ha más nem magán tanuló leszel! Na és? Más is volt már így! De inkább tartsd, meg mint hogy ezen bánkódj éltedben! Persze lehet késõbb is babaád, de amikor majd vele leszel terhes nem lesz olyan nap. hogy ne gondolj arra, hogy jajj most lenne neki egy nõvére , vagy egy bátyja akinek nem adtál lehetõséget, hogy ezt a picit megismerje! Neked kell dönteni, !DE tuti, hogy anyukádnak is meglágyul a szíve! Állj elé és mond el neki, hogy mit érzel! Várom, hogy mit mond az orvos!!!
Nekem az a véleményem hogy egy babára mindig elõteremti az ember a pénzt, ha szûkösen is, ha egy anya akarja, fel tudja nevelni a picit, még ha fiatal is. Lehet segítségre lesz szükséged, de ha szeretnéd mindenképpen tartsd meg, a szüleid nem fognak kitagadni, mert a lányuk vagy. Kíváncsi vagyok mit mondott az orvos.
na, mi volt?
télleg mi volt?
Szia! Voltál dokinál, mit mondott? Ne legyél elkeseredve, ha nincs baba, mert így lagalább minden rendben lesz, majd lesz késõbb!!! Sok sikert!
akkor azért gondolom valamilyen szinten megnyugodtál.elég biztosak a tesztek.azért írj holnap is!
Na mi a helyzet? Van babád vagy csak valami zavar támadt a ciklusodban?
Szia, én 17 voltam mik.teherbe estem.Nem szoltam a szüleimnek idöben.Mikor megtudták már késõ volt.Nehezen fogadták de most 7hós a kisfiam és nagyon szereti mindenki.Egy picit bánt h. nem az az életem van mint a többi 19 éves lányoknak de mikor rámnevet nem érdekel semmi.Gondold meg jól mert a te fiatal életed is számit, meg egy kisbaba is nagyon sok örömet tud hozni.Sok sikert a döntéshez.
Bocsi: most szült õ is 15 éves! CSak lemarad pár betû !
A kérdező hozzászólása: van barátom többmint 1 éve, megszeretném tartani nemlenne szivem elvetettni, holnap megyke dokihoz majd megirom mivolt:)
A kérdező hozzászólása: holnap megyek anyukámmal orvoshoz, 12napja késik szurkál a hasam fáj a derekam hányingerem van
az, hogy kamukérdés...

Elvileg jövőhéten kéne megjönnie, de picit fáj a hasam+ a derekam, és baromi aluszékony vagyok. Lehetséges, hogy terhes vagyok? A teszt negatív lett!

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy terhes vagy, de mindenképp várnod kell, hogy kimarad-e a menzid, ha igen akkor csinálj egy tesztet. Nyugi tudom, hogy milyen rossz várni, most én is azt teszem.

Lehetséges, hogy terhes vagy, de mindenképp várnod kell, hogy kimarad-e a menzid, ha igen akkor csinálj egy tesztet. Nyugi tudom, hogy milyen rossz várni, most én is azt teszem.
Ha´ny ilyen ke´rdés lessz még???? Miért nem használjátok keresöt???
Elõzõnek, mindenki olyan kérdést tesz fel, ami saját magának fontos.Ha téged zavar ne olvasd el..Ennyi.. Ja, és te meg használd a helyesírási kéziszótárat!

A tavalyi évben kihagytam a nyaralást és rengeteget dolgoztam, sokszor hétvégén is. Lehetséges, hogy most ezért vagyok ennyire kimerült?

Nagyon durván kimerültnek érzem magam. Egyszerûen nem tudom elkezdeni az évet rendesen. Nem vet fel a pénz, de egy kisebb utazást meg tudnék engedni magamnak, csak most indítok be sok mindent a vállalkozásomban, úgyhogy félek bármiféle nagyobb kiadástól amit csak magamra költenék. Hagyjak mindent egy kicsit és utazzak el mondjuk két hétre?

Legjobb válasz: Nem lehetséges, hanem halálbiztos. Ha nem pihentél, az megbosszulja magát. Drága jó Árpi bácsi - Göncz Árpád - mondta volt egyszer ezeket a nagyon-nagyon okos szavakat, egy életre megjegyeztem: "ahhoz, hogy megfeszüljünk, el kell tudni ernyedni". Ha valaki folytonos feszülésben és feszültségben él, az mindig megbosszulja magát. Ha nincs pénzed, akkor is lehet tartalmasan pihenni, de mindenképpen pihenni KELL, mert kiégsz - már itt is vannak a jelei! Utazz csak el két hétre, és ha nem csinálsz mást, csak reggeltõl estig bámulod a tengert, vagy a folyót, az is jó. Egy a lényeg: kapcsold ki a telefont, eszedbe se jusson internetezni. A FB is megvan nélküled két hétig, ha tag vagy, és minden más felület. A pihenés akkor ér a legtöbbet, ha tényleg pihenés, nem csak annak hívjuk.

Nem lehetséges, hanem halálbiztos. Ha nem pihentél, az megbosszulja magát. Drága jó Árpi bácsi - Göncz Árpád - mondta volt egyszer ezeket a nagyon-nagyon okos szavakat, egy életre megjegyeztem: "ahhoz, hogy megfeszüljünk, el kell tudni ernyedni". Ha valaki folytonos feszülésben és feszültségben él, az mindig megbosszulja magát. Ha nincs pénzed, akkor is lehet tartalmasan pihenni, de mindenképpen pihenni KELL, mert kiégsz - már itt is vannak a jelei! Utazz csak el két hétre, és ha nem csinálsz mást, csak reggeltõl estig bámulod a tengert, vagy a folyót, az is jó. Egy a lényeg: kapcsold ki a telefont, eszedbe se jusson internetezni. A FB is megvan nélküled két hétig, ha tag vagy, és minden más felület. A pihenés akkor ér a legtöbbet, ha tényleg pihenés, nem csak annak hívjuk.
Abszolút így van! Az elemeket idõnként fel kell tölteni. Az állandó feszültség nagyon kimerítõ. Utána biztos, hogy sokkal jobban fog menni a munka is. Évente minimum egyszer el kell utazni legalább 1 hétre. Mindegy hogy hova csak más legyen a környezet ahol ki tudsz kapcsolni. Szállás, utazás ügyben meg írj privátban, lehet tudok segíteni, hogy kedvezõ feltételekkel foglalj...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!